2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaa aman be, nolcak, çıkmışken sana da aldım. fışkırsın inşallah :)

delüüü :))))

eftalya canım allah kavuştursun .

minik kelebek doktorumuz sadece kusmasını sordu ben de her yediğini çıkarıyo dedim .öle verdi
usg ye gerek varmıki genelde tüm bebeklerde reflü oluyomuş normalmiş

direk kavanozdan mi kasiklicaksin, yoksa salatasini falan mi yapicaksin?? aciktimda ona gore as ericem..bu rejim benim hayalgucumu genisletiyoda..

Yogurtla karıstırdım.. ekmegıme surup yedım.. azcıkta manyones attımm.. hitiraff hediyorummmmm :)) ama cok ass.. cok cok assss cokk

ben geçen gecelerden birinde bacakları çıplak yatırdım üstüne yorganını örttüm ama gece açmış oynayarak bacaklarını aldım ki buz gibi olmuş utandım anneliğimden kendimden

Yavrum, Tuba ayaklardan bahsetmıs, sen cocugu hepten soymussun, hayır ola.. ateslı anına mı denk geldı.. resill senii, utan tabeeee,eğitimcilerin yüs karası... topunusu sevmem zaten, sadece matematık ogretmenlerıne hayranım olumunekankayizsmile

demıs mıydımm.. hep matematık ogretmenı olmak ısterdım dıe.. laelaelaelaelae

allah kolaylık wesin ama alışır zamanla ya bu arada foto sunu yeni gördüm .çok şeker ya maşallah
szin bebilerde 5aylık değilmi yani yumurta peynir pekmez için erken değilmi

Ha bu arada, oğumun sosis parmaklarını yemeye yeltenen tüm annelerimize tesekkur ederız..

ıııım benm bakmaya fırsatım olmadı ama ıııımmm çokmu tatlu

GYPSYESRA mız hasta arkadaşlar. malesef mamiden bulaşmış şifayı kapmış. dua edelimde biran önce iyileşsin ve yaho ya bulaşmasın....

Çok geçmiş olsun cnm yaaa :teselli:
Neden buraya taşındık ya neden neden ??? :çok üzgünüm: Güle güle kullanın cnm bayanssulusmile
ÖZLEM

senin bu kızın varya afet afte maşallah ya ne kadar düzgün yüz hatları var çok güzel kız .
kutup ayusu resmini yeni gördümde. çok harika..

opuyorumnanaktan :kedi: çok teşekkürler cnm ...
mama yeme operasyonumuz başarıyla sonuçlanmıştır bilgilerinize arz ederim......

gözünüz aydın maşallah devamını dilerim.. olumunekankayizsmile

Maşallah Özdede çok emiyor ama Ömürün rekorunu kıramadık emzik olarak kullanıyor seni galiba... :ecrin_bebek:

Denemekte fayda var teşekkürler... :1hug:

Oooo maşallah 10 saat inş. devamı gelir cnm darısı başımıza :Saruboceq:

Canım su gibi akıp geçsin sizin için zaman sağ salim kavuşursunzu inş. sabır diliyorum sana kendi evinde kalabilsen keşke...

Geçmiş olsun cnm ikinizede... Ne kadar enteresan doktorları var oranın sarmısaklar, bayırlar daha neler duyacağız bakalım ohaoldumsmile

akannehir hayır bu bir şaka olmalı şaka değil mi?? :gitme: Aslında bu saat dilimleri fena değil gibi Özde saat en geç 23:00 de yaıyor sabah 7:30 - 8:00 gibi ayakta ama bundan daha kısası beni delirtir kafamçokkarıştı

Maşallah kilosu bence çok iyi gibi siz böyle yazdıkca bana burada sağlık ocağında ebenin söyledikleri geldi doktorlar sırf mama satan firmalarla anlaştığı için bbeekleri erkenden ek gıdaya teşvik ediyorlarmış... Hatta geçen Esra doktorunun illa ki bir marka kullanması üzerinde diretmişti aklıma bu gelmedi değil... Tabii istisna durumlar hariç bazı bebeklerin gerçekten ihtiyacı duyduğu kesin ama kilosu iyi bebeklere neden mama takviyesi verirler anlamadım... CADIARZU

Çok sevindim bu bebişlerin nazı bize biliyorum anne dışında herkese melekler... kaydirigubbakcemile3 aman bakıcısıyla iyi anlaşsında sen daha huzurlu olursun eminim başında ilk günler annen kalcaktı değil mi?? Bu arada senin annen niye bakmamıştı cnm ben orayı kaçırdım.. :kedi:

minik kelebek doktorumuz sadece kusmasını sordu ben de her yediğini çıkarıyo dedim .öle verdi
usg ye gerek varmıki genelde tüm bebeklerde reflü oluyomuş normalmiş
gecenlerde sölemıstım galıba kanal1de bı doktor vardı o konusurklen dınlemıstım.reflü teshısı koymak cok kolay degılmıs.bebeklerın genelinde reflü oluyo ama cogunda fizyolojık reflü yanı kendıgılınden gecıyo.doktor hanım(nurdan) daha ıyı bılır ama ılac kullanmak için önce idrar tahlılı sonra sanırım usg cekıyolarmıs.yanlıs bılıyoda olabılırım.aşırımı kusuyo furkan,ya benım bıraz ilaçlara karsı bı antipatim var nedense,helekı bebekler kullanıyosa.belkıde ablam yegenımde cok kullandıgı için olabılır.şuan ufak bı grip olsa bıle ılacsız mumkun degıl iyileşmiyo.çünkü bebekken bagısıklıgını ilaçla mahvettıgını düşünüyorum.ayy kocakarı kibin herseye karısıyom bakma sen bana doktor verdıyse vardır bı bıldıgı

Yoğurt mayalayan arkadaşlar, hangi mama ile yapıyorsunuz yoğurdu? Mesela ben Deva'ya anne sütüne ek olarak Milupa Conformil 1 ve Milupa Aptamil 1 veriyorum dönüşümlü olarak, bunlardan biriyle olur mu yoğurt?
Bir de kaç saat bekletiyorsunuz? Cam kavanozda mayalasam olur mu acaba? Günlük yapılması gerekiyormuş ya, başka ufak ağzını kapatabileceğim ne olabilir ki cam kavanozdan başka?
Bir aydınlatsanız, bir zahmet.. Biliyorum bugünlerde çok soruyorum ama, idare edin bilmiyorumkismile

ayşincim ben henuz mayalamadım ama sanırım formul mamadan yanı sende olan mamadan mayalıyorlar.hatta evrimmi deryamı ne yazmıstı,maya olarakta prebiyotık yogurtla mayalıycam ilk yogurdu dıe.zaten herkez kucuk kavanozda mayalıyo,bırde agzını sıkıca kapattıktan sonra üzerinide güzelce ört 4 saat falan beklıyo işte.bıraz sulu gıbı olursa agzını açıp dolapta beklet 2 saat kadar sertlesır

topikte kimsecıkler yok dıe bende hazıran annelerıne göz attım bebişleri emeklemeye baslamıs.bırı dıokı kızımı bırakıyom mutfaga gıdıp gelıyom yerınde bulamıyom dıe bıan şevvalı öyle hayal ettımde,masaların altında ben onu ararkan bana sırıtan surat ifadesı geldı gözümün önüne kaydirigubbakcemile2

hala kızımın kel kafasına bakıp bakıp üzülüyorum nası bı galyana geldım dıe.babası cok sevdı ama öpüp duruyo kelını :)) daha 1 hafta daha böle gıder alısırım sonra.hele bı alısıyım keltoş prensesımı eklıycem buraya

kavanoz mamalarından yedıren varmı bebişlere.ben yarın meyvelı alıp bı vermeyı düşünüyorum emınım cok sever.gecen gun lımon yalattım ona bile hayır demedı. bıde bıtanede organık sütlacından alımda bulunsun evde,olurda bı aksam sutum azalıverırse verırım,genelde bebekler sevmıs bu organık sütlacı.
aysın ısıttınmı sütlacı yoksa oda sıcaklıgındamı verdin

aaa agır agır yazıyom ama kımsenın araya gırıp yazacagı yok anlasıldı,esra gecmısı okuyo galkıba,özlem sen napıyon

bıde meyve suyu vercem artık sevvale yavrum bız yemek yerken kıyım kıyım bıze bakıyo,cok üzülüyorum sankı anlıyo yemek yedıgımızı.sandalyesınden berı masaya atılıyo yavrum.meyvesuyu verıyımde hergun az bıse tatlı nıyetıe yesın kuzum

slm..gesmekden geldim kayınvalidemin yarınki misafirleri için esramın gül tatlısına yeni bi tarz geliştirerek renkli yaptım şimdi size pişmeden önceki halini göstereyim. siz buna bakarken bende geçmişi okuyayım..

[/URL]
[/IMG]

[/URL]
[/IMG]

aklıma gelmısken sorıyım kacıncı baskı olcak bılmıyom ama harnup pekmezımı verıyosunuz üzüm pekmezımı bebişlere.daha pekmez vermeye baslamadıgım için hıc dıkkatlı okumamısım ne verdıgınızı

uuuııışşşşşşşşş güllü hatun ne becerıklısın be yavvv.süper olmus hakketten görüntü şahane.atraksıyon katmıssın tatlıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…