buarada cvplar için saol canım.sulandırmak iyi fikiğr.bakıyım yarın bende meyvelı püreyı denıyım.arada tatlı nıyetıne verırım.bugun yıne az bıse muz verdım devamı gelmeyınce agladı küçük hanımTemam a.s.
Meyve pürelerinden elma-şeftali olanı var, 4.aydan itibaren yedirilen buymuş, diğer çeşitleri 6.aydan itibaren.
Organik sütlaç bana biraz yoğun gibi geldi bende şöyle yaptım ; kahve fincanın içine bir miktar sütlaç koydum, içine biraz su ekleyip karıştırdım, sonra fincanı sıcak suyun içinde beklettim biraz, oda sıcaklığına gelince yedirdim. Mikrodalgada falan ısıtılmıyormuş aklınızda olsun.
]
Yoğurt mayalayan arkadaşlar, hangi mama ile yapıyorsunuz yoğurdu? Mesela ben Deva'ya anne sütüne ek olarak Milupa Conformil 1 ve Milupa Aptamil 1 veriyorum dönüşümlü olarak, bunlardan biriyle olur mu yoğurt?
Bir de kaç saat bekletiyorsunuz? Cam kavanozda mayalasam olur mu acaba? Günlük yapılması gerekiyormuş ya, başka ufak ağzını kapatabileceğim ne olabilir ki cam kavanozdan başka?
Bir aydınlatsanız, bir zahmet.. Biliyorum bugünlerde çok soruyorum ama, idare edin bilmiyorumkismile
kızım nutella dıyınce gözler pörtlüyor:1shok:,bende hıc dolaba koymam nutellayı hep tezgahın üstündedır böle akışkan akışkan cok seferimzemuszemus
uzum- hartnup- dut pekmezi hergun donusumlu veriyorum, hepsinin yarari ayri...aklıma gelmısken sorıyım kacıncı baskı olcak bılmıyom ama harnup pekmezımı verıyosunuz üzüm pekmezımı bebişlere.daha pekmez vermeye baslamadıgım için hıc dıkkatlı okumamısım ne verdıgınızı
her uyanisimiz oyle..Yavrularınız uykudan birden bire çığlık çığlığa kalkıyor mu? Özde acıkmışsa uykusundan böyle uyanıyor o an mümkün değil başka bir şeyle sakinleşmiyor :ecrin_bebek:
saol canım,bızımkıler en dogalından üzüm ve dut pekmezı yapıyolar,gercekten katkısız ve natural oluyo yerimseniben ama harnuo yok onuda alım barı bende senın gıbı vereyım.annemlerde bıze hep dut ve üzüm pekmezı vermıslerben bıde harnup eklıyım,bagısıklıgı kuvvetlensın kızımınuzum- hartnup- dut pekmezi hergun donusumlu veriyorum, hepsinin yarari ayri.....(
ayyy sırf o yuzden dolaba kaldırdım gelıp gıdıp yıyodum dolapta olunca hem sert oluyo hemde soguk keeyıflı olmuo hemde gozumun onunde olmuo:))
Benim yavru kuş uyumak bilmedi yaw bu akşam. Dün akşamın acısını çıkardı benden sanırsam fisfisfis
]
kalan mamalarsa var yarında bis gelelim topikçe ne var neyok bitririz...guclubacismilesırnaşık şey
: )))) koptum duasınabuarada aksam annem teoya dua ettiriyor,..teo benim nazar boncuklu 3 tane duam var, duvarda onu cok seviyor, ordan gecince hep bakar oraya..ise yine ounun onunde durdular aksam, annem diyor, hadi ac annanem ellrini dua edelim; " Allah'im bana akil fikir ver, kreste uslu durayim, dotumdeki kurtlar dokulsun, rahat rahatt durayim, amin" :)) koptum bunu duyunca, tabi teo o sirada popo ve ayaklar birbirinden hareketli kipirdiyor:)))
gelirim valla hayır demem
Maşallah çok tatlılar Yusuf paşa çok derin bakıyor
elimizde ensevdiğimiz oyuncağımız..
Dün kızım tam 10 saat uyudu ! TAM 10 SAAT ! alkisalkisalkis
Sadece bir kere uyandı, emdi ve uyumaya devam etti. i..
dün ben de ıhlamurun içine kattım harnup pekmezini öyle verdim..yaladı yuttu..çocuk pekmez aşeriyomuş ta haberim yokmuş.:)
Temam a.s.
Ama hani inek sütü..
1 yaş falan..
İnek sütü alerjisi..
Nasıl olüür böyle bilmiyorumkismile
Süper yabuarada aksam annem teoya dua ettiriyor,..teo benim nazar boncuklu 3 tane duam var, duvarda onu cok seviyor, ordan gecince hep bakar oraya..ise yine ounun onunde durdular aksam, annem diyor, hadi ac annanem ellrini dua edelim; " Allah'im bana akil fikir ver, kreste uslu durayim, dotumdeki kurtlar dokulsun, rahat rahatt durayim, amin" :)) koptum bunu duyunca, tabi teo o sirada popo ve ayaklar birbirinden hareketli kipirdiyor:)))
Günaydın Kızlar, geçmişi okumadan Didarın son fotosunu ekleyeyim. İşte benim toparlağım.
Maşallah
gözlerimiz kırmızı çıkmış ama ikisininde birden güldüğü tek foto daha doğrusu yusuf paşanın güldüğü nadir fotolardan birisi
Allah kvuştursun hayırlı tezkereler şimdidenGökhanın gideceği tarih belli oldu 21 şubat dün belli oldu allahım nasıl geçecek 15 ay yaa düşününce bi tuaf oluyorum yaa bi türlü kabullenemiom evimden gökhandan ayrılmaya dayanamıyorum tek tesellim oğlum:gitme:mafoldumben
Çok geçmiş olsundrdan geldık ecenı oksurugu gecmedı bugecede oksurdu durdu surup verdı bıde dedıkı yatagının kenarına sarmısak serpiştir enfeksıyonu alsın sende sarmısak ye dedı bana sonra ayagımı gosterdım ortapedıye 1 aydır gecmeyen tırnagımı ptesı batan kısmı kesecekler yanı tırnagımın yarısını lokal anestezı olacakmıs. ay eceyle yanlız gıttım emrah gelemedı cok onemlı ıs vardı iş yerınden kankası trye kesın donus yapıo onları yolculadı 2 cocuk karısı valızlerı vs yanı banada guc geldı .. anakucagıyla goturdum dr benı muayene ederken ıcıne kydum bıde hava buz gıbı kaz tuyunden ıclık almıstım hem puset ıcın hem oto koltugu ana kucagı ıcın onun ıcıne koydum eceyı atkı bere tentesınıde actım kafası terledı gelırken taksıde ensesıde delı oldum actım kafasını sildim uyuyo ama ensesıne mendıl koydum eve gelene kadar uyudu soydum vs uyanmadı hala uyuyo
:))ayrı yatın dedı dr bıde ama kımınle eceylemı babasıylamı bılemedım :))
Hangi aymış o 5,5 ayda hiç şahat olmadım beenBu aydan sonra gece uykusu 10 saat, gunduz uykusu 5 saat olmalıymıs yaa.. saat 20 30 da yatan bır bebek halıyle saat 6 30 da uyanacak.. sımdı bu benım her gun kargalar mokunu tıftıklemeden kalkmam anlamına mı gelıyor..
Alllahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, sana gelıyorummm!!! akannehir
Aramıza hoşgeldin:)merhabalarr
ise basladım su an isten yazıyorum. geçmisi okuma imkanım olmadı ama sanırım yarın daha rahatlayacagım bolbol okuuyp yazacagım bundan sonra
iki gundur yerime alısmaya calısıyorum biriken ivir zivir detay isler var onlarla mesgulum
yerime bir arkadas baktı ama tabi asıl kalıcı kisinin duzenlemesi gibi olmuyor kendime gore tekrar organize oluyorum vs vs aksam nasıl oluyor anlamıyorum
ama kızımı çokkk ozledimmmmm dun bir ara telde esimle konusurken tutamadımkendimi gozumden yaslar aktı ece hakkında konustuk ayy simdi napıyordur vs derken fena oldum
ama gececek tabiki bu duygusallık çunku kızım çokmutlu gorunuyor aksamları gidiyorum beni gulucuklerle karsıladı dun
bu arada sagılmıs sutleri bugun veriyor bakıcısı pek içmek istememis mamayı verince hemen içmis
sanırım dolaptan çıkan ısıtılan sutu begenmiyor bizim hanım oyle olursa gunduz mama yourt çorba vs aksam meme seklinde gideceğiz napalım herkesler iyimi okumaya baslayayım ufaktan
Canım benim alışacak inşallah en kısa zamandaTeo kres maceramiz asil 1. gun
Saat 9 da biraktik, 12 de babasi aldi, 3 saat ortaligi yikmis velet, zaten kadina ayrilirken iyi gunler yerine iyi sanslar dedim:))uyumamis, kapris yapmis, tibet almaya gittiginde kadina dovecek gibi bakiyormus zaten:))guluyorum ama aslinda sinirden..yarinda yarim gun kalicak, haftayada ben gec geldigim icin annem erken alicak ki yavas yavas alissin..
buarada dun ne o nede ben uyudum stresten, o ise herzamanki uykusuzlugu..gecenin 1i cocuk hala aksiyon istiyordu..
Maşallah. Devamı gelir inşallah:)yedıgım 3 dolu tabak bulgur pılavıının mukafatını aldım cok sukur
Benim yavru kuş uyumak bilmedi yaw bu akşam. Dün akşamın acısını çıkardı benden sanırsam fisfisfis
Neyse uyusunda tek, uğraşayım razıyım..
Hiç kimsecikler yok buralarda :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?