2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

buarada cvplar için saol canım.sulandırmak iyi fikiğr.bakıyım yarın bende meyvelı püreyı denıyım.arada tatlı nıyetıne verırım.bugun yıne az bıse muz verdım devamı gelmeyınce agladı küçük hanım

pastorıze sutu kaynatıorum sogumaya bırakıorum kucuk parmagımla yokluorum yanmayacak kadar sıcaksa bır cay kasıgı yogurdu karıstırıp kapagını kapayıp mutfak havluma sarıp petegın ustune koyuyorum . genelde 5 saat duruyo gece yaparsam sabah erken emzırmeye kalktıgımda agzını acıp buzdolabına koyuyorumki katılassın oglen yapıosamda 5 saat sonra yedırıorum kah oyle kah buzdolabına koyup katılsatırıp yedırcegım vakıtten once dısarı cıkararak... duruma gore degısıo

oooo super gorunuolar tek rakıbım esra dıosun yanı hadı bakem

kızım nutella dıyınce gözler pörtlüyor:1shok:,bende hıc dolaba koymam nutellayı hep tezgahın üstündedır böle akışkan akışkan cok seferimzemuszemus

ayyy sırf o yuzden dolaba kaldırdım gelıp gıdıp yıyodum dolapta olunca hem sert oluyo hemde soguk keeyıflı olmuo hemde gozumun onunde olmuo:))

ecosu yıkadım bugun dra sordum sıcak tut yeterkı bısey olmaz dedı rahatlasın cok terlıo kafası yapısyapıs cocuk ondan belkıde uyuyamıo verdıgı suruptan ıcırdım accıcık ıhlamurda verdım banyodan sonra sumuklerıde aktı burnuda acıldı azcık ama uyuması uzun surdu 11de uyudu bakalım nekadar surcek

evrım ece eskıden 8de uyurdu sabah 7de hortlardı yanı bakuye gelınce 1 aya yakın devam ettı bazen 3-4 hortlardı ama oyle boyle uyuturdum daha duzenlıydı oysakı sımdı kendı nezaman ısterse ozaman uyuyo bızde kasmıoruz o sıralar alıstırmıstım ama babası ısyan edıodu cunku tam eve gelme vaktınde uyukluodu kız bırazda o sebepten duzenı bozduk sımdı daha bol vakıt gecırıo ama bana sorsan 8de yatan cocuk ıdealım kendıme bı suru vaktım kalıodu sımdı babasıda olsa yıne yuk bende. umarım kuzy 6.30da hortlamaz cok zor oluyo ya ben hıc uykumu alamamıs oluyodum o erken kalkınca.. bol bol uykular sosıs parmaga

salon yatagımız devam edıo bu gecede ayrı takılıos artık yarın kadın gelcek temızlıge ona kaldıttırırım

ıste guzel dostlar heryerde saolsun tazem , ben bugun hastaneye yanlız gıttım mesela kimseyı cagırmadım kankam yenı kurtaj oldu evde dınlenıo sıycek kımseler var ama hıc huyum deıl ılla kendım halledıcem kımseye mudanam olmadan yasıycam ılla .. ne bılım ya dıemıorum kımseye bısey

Ben geldiiim. Ooo tatlı tatlı mamalar yapılmış. Topiğimizin ne hamarat anneleri var. Bayılırım kurabiye-pasta yapmaya ama aylar var fırsat bulup yapamadım.

akşam kızım için azcık bezelye ve iki parmak kadar havucu haşlayıp süzgeçten geçirip püre yaptım. bir kaşık da mama kattım. bayıla bayıla yedi. Denememiş olanlara tavsiye ederim.

tatliya soylicek sozum yok, ama gozum nutella kavanozuna kaydi nedense((ellerine saglik..

uzum- hartnup- dut pekmezi hergun donusumlu veriyorum, hepsinin yarari ayri...

Yavrularınız uykudan birden bire çığlık çığlığa kalkıyor mu? Özde acıkmışsa uykusundan böyle uyanıyor o an mümkün değil başka bir şeyle sakinleşmiyor :ecrin_bebek:
her uyanisimiz oyle..(

uzum- hartnup- dut pekmezi hergun donusumlu veriyorum, hepsinin yarari ayri.....(
saol canım,bızımkıler en dogalından üzüm ve dut pekmezı yapıyolar,gercekten katkısız ve natural oluyo yerimseniben ama harnuo yok onuda alım barı bende senın gıbı vereyım.annemlerde bıze hep dut ve üzüm pekmezı vermıslerben bıde harnup eklıyım,bagısıklıgı kuvvetlensın kızımın
ayyy sırf o yuzden dolaba kaldırdım gelıp gıdıp yıyodum dolapta olunca hem sert oluyo hemde soguk keeyıflı olmuo hemde gozumun onunde olmuo:))

mafoldumben maalesef bende öyleyım gıdıp gelıp yıyorum akannehir dlapta olunca sevmıyom ama dolaba kalkma zamnı geldıde gecıyo garii

Benim yavru kuş uyumak bilmedi yaw bu akşam. Dün akşamın acısını çıkardı benden sanırsam fisfisfis

Neyse uyusunda tek, uğraşayım razıyım..
Hiç kimsecikler yok buralarda :sinifsinif:

]

kalan mamalarsa var yarında bis gelelim topikçe ne var neyok bitririz...guclubacismilesırnaşık şey

puyrun bekleriz size daha gzel mamar yaparım benn

: )))) koptum duasına
benim yerime öp annesi

gelirim valla hayır demem

gel tatlım p.tesi günleri evdesin cidden beklerim

elimizde ensevdiğimiz oyuncağımız..
Maşallah çok tatlılar Yusuf paşa çok derin bakıyor

Dün kızım tam 10 saat uyudu ! TAM 10 SAAT ! alkisalkisalkis
Sadece bir kere uyandı, emdi ve uyumaya devam etti. i..

gözünaydın aman nazar deymesin maşallah hep böyle devam eder inşallah : )

dün ben de ıhlamurun içine kattım harnup pekmezini öyle verdim..yaladı yuttu..çocuk pekmez aşeriyomuş ta haberim yokmuş.:)

darısı başıma bana da dua edin Çağan de yesin içsin
içiremiyorum bendemi problem var anlamadım : (

Temam a.s.
Ama hani inek sütü..
1 yaş falan..
İnek sütü alerjisi..
Nasıl olüür böyle bilmiyorumkismile

bende Taze nin anlattıgı gibi mayalıyorum yoğurdu
canım zaten süt yoğurt oluyor değişiyor içeriği :))

misafilerimi ağırladım güzelce rahatladım çok güzel takım getirmişler çooook beğendim

Çağan hiç durmadı ama evde yabancı biri oldugunda çok huysuzlanıyor
yıkadıgım ve karnı aç oldugu halde emmek istemedi aç diye ağlıyor ama emmiyor
inşallah iştahsız yemek seçen bi çocuk olmaz çok korkuyorum öyle olacak diye
nerde yalnış yapıyorum bilmiyorum : (

Süper ya

Günaydın Kızlar, geçmişi okumadan Didarın son fotosunu ekleyeyim. İşte benim toparlağım.

gözlerimiz kırmızı çıkmış ama ikisininde birden güldüğü tek foto daha doğrusu yusuf paşanın güldüğü nadir fotolardan birisi
Maşallah

Allah kvuştursun hayırlı tezkereler şimdiden
Çok geçmiş olsun
ayrı yatın dedı dr bıde ama kımınle eceylemı babasıylamı bılemedım :))
:))
Hangi aymış o 5,5 ayda hiç şahat olmadım been
Aramıza hoşgeldin:)
Canım benim alışacak inşallah en kısa zamanda
yedıgım 3 dolu tabak bulgur pılavıının mukafatını aldım cok sukur
Maşallah. Devamı gelir inşallah:)
Benim yavru kuş uyumak bilmedi yaw bu akşam. Dün akşamın acısını çıkardı benden sanırsam fisfisfis

Neyse uyusunda tek, uğraşayım razıyım..
Hiç kimsecikler yok buralarda :sinifsinif:

Deva nasılda kandırdı hepimizi:))

cipsiEsra geçmiş olsun canımya umarım Yahya'ya geçmeden atlatırsın
Esrako hayırlı olsun bakıcınız memnun olmana sevindim işhayatında başarılar
Baby geçmiş olsun, demek baş terlemsi d vitamini eksikliğinden Çağanda da başladı terleme

şu çorapsız uyutmayı bende deniyeyim zaten ayakları trlediği için kokuyor onada çözüm olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…