Bu aydan sonra gece uykusu 10 saat, gunduz uykusu 5 saat olmalıymıs yaa.. saat 20 30 da yatan bır bebek halıyle saat 6 30 da uyanacak.. sımdı bu benım her gun kargalar mokunu tıftıklemeden kalkmam anlamına mı gelıyor..
Alllahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, sana gelıyorummm!!! akannehir
misafilerimi ağırladım güzelce rahatladım çok güzel takım getirmişler çooook beğendim
Çağan hiç durmadı ama evde yabancı biri oldugunda çok huysuzlanıyor
yıkadıgım ve karnı aç oldugu halde emmek istemedi aç diye ağlıyor ama emmiyor
inşallah iştahsız yemek seçen bi çocuk olmaz çok korkuyorum öyle olacak diye
nerde yalnış yapıyorum bilmiyorum : (
Olmaz annesi, olmaz! Anca alışacak, zaman tanı biraz Çağanım'a. Bİr de kendimiz gibi düşünüyoruz ama hiç ummadığın şeyleri yalana yalana yiyebiliyorlar, bu biiiirrrr. İkincisi; bu tatlara yavaş yavaş alışacaklar. Şimdiye kadar anne sütü dışında bişi almadılar ki! Farklı şekillerde vermeye çalış derim. Mesela elma püresini yemiyorsa, önce sadece suyunu dene. Olmuyorsa armutla karıştır,... gibi!
saat 10.30da uyumustu sevval cok umutluydum gece uykusu dıe ama olmadı,11e gelırken aglayarak uyandı pışpışlasamda devam etmedı uykuya,halbüse uyku akıyodu gözünden.sonrada bı dagıldı uykusu,uyutabılene askolsun.neyse kızımı uyutma çabalarına devam etmelıyım,bukadar mola bana fazla akannehir herkeze iyi geceler delıksız uykular diliyorum......... mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
Güya diyetisyenden randevu aldım ama, domuz gibi yiyorum. akşam akşam gene indirdim koca dilim pastayı! Ama valla zayıflamam lazım, hiç değilse 2-3 kg versem bari. 1 ay sonra başlıyorum çalışmaya...
Sorması ayıp kilo boy kaç ? İdeal kilona mı gelmeye çalışıyorsun ? Ben ondan çok uzağımda mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?