2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Didar'a maşallah bayılıyorum onun gözlerine ceylan gözlüm
kırmızılar çok ykaışmış

bizim gece uykumuz 7-8 saat gündüz de taş çatlasın 2 saat. Ben nerelere gidem söyleyin hele eyvahedigeldismile

dün akşam çağan hiç gndüz uyuyamamışti misafirden dolayı gece uykusuna ilk kez 8 de yattı bende gece 1 de uyumuştım saat 3 de hortlardı 2 saat uyutmaya uğraştım sabah 6,5 da kalktı ! perişan etti beni
gündüz o uyurkende uyuyamadım kapı telefon susmadı
okadar çok uykusuzki ama uykuya dalamıyorum biri beni ayağında sallasın boshayallersmile

Olmaz annesi, olmaz! Anca alışacak, zaman tanı biraz Çağanım'a. Bİr de kendimiz gibi düşünüyoruz ama hiç ummadığın şeyleri yalana yalana yiyebiliyorlar, bu biiiirrrr. İkincisi; bu tatlara yavaş yavaş alışacaklar. Şimdiye kadar anne sütü dışında bişi almadılar ki! Farklı şekillerde vermeye çalış derim. Mesela elma püresini yemiyorsa, önce sadece suyunu dene. Olmuyorsa armutla karıştır,... gibi!

Güllü güllü çok güzel görünüyor güllü tatlın ellerine sağlık
hiç uğraşamam tatlıya şekil vermeye en pratik tatlıları yapıyor
fırını bile açmadan herkese bsküvi yediriyorum :))

saat 10.30da uyumustu sevval cok umutluydum gece uykusu dıe ama olmadı,11e gelırken aglayarak uyandı pışpışlasamda devam etmedı uykuya,halbüse uyku akıyodu gözünden.sonrada bı dagıldı uykusu,uyutabılene askolsun.neyse kızımı uyutma çabalarına devam etmelıyım,bukadar mola bana fazla akannehir herkeze iyi geceler delıksız uykular diliyorum......... mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

ama Taze herşeye kafa çeviriyorbu sıpa kaşığını görünce direk kafayı çeviriyor
çenesinden tutup versem direnecek ve öyle alışacak
kendi elimi ağzına götürüyorum açıyor 1 dilim elma veriyorum kemirsin diye kitliyor ağzını ama suyunu denk getirirsemde yutuyor beğenmese tükürü ama çok çeviriyor kafasını reddetmeye alıştı, sinirlendiğinde karnı aç olsabile memeyide reddediyor
5 gündür d vitamn, dışında hiçbirşey vermedim bugün peynir ucuyla çok çok az yine kitledi dudağını

uyku konusunda Şevval'le Çağan'la aynılar....aynı anlattıgını yaşadık biz bu sabah
sanki ben yazdım

hu hu hu ALLAH sen uykular ver ALLAH ee eee eeeeeeee : )))

Doruk, meyve filesi ile :) (bu arada file çok işe yarıyor, şiddetle tavsiye ediyorum. Hem meyvesini yiyor, hem dişini kaşıyor)

Makinayı görünce poz verdi fotocenik oğlum :)

Dönencesinin ineği ile aşk yaşarken!

Pervin, hep söyleyeyim diyorum, unutuyorum. Şu ayağını bir pedikürcüye gösterir misin? Ama iyi bir pedikürcüye tabii ki. Kurtarabilir, gibime geliyor. Benim burada gittiğim bir kuaför var. Diş hekimlerinin sterilizasyon aletinden kullanıyorlar. Çok da güzel pedikür yapıyorlar. Kça defa kurtardılar öyle tırnaklarımı. Bır dene lütfen...

Doruk'un bugün yedikleri :

peynir, menemen, reçel, yoğurt çorbası, ekmek, tahin helvası, armut, yoğurt ve sütlaç.

Bunlardan sadece yoğurt, armut ve sütlaç benim onayımla verildi. Dığerleri annemin eseri. Sonra Doruk uyandı tabii kıvrana kıvrana. Ben bile bu kadar çeşit yemiyom be! Neyse ki rezene - ıhlamur ikilisi yetişti.

Doruk çok tatlı bakmış maşallah bir an 17 -18 yaşlarında bir genç olarak hayal ettim boshayallersmile Valla çok yakışıklı olacak :kedi: Saçlarını çok kıskandım bilesin...
Ya annen maşallah dedim ya 1.5 iskender gönderelim az gelir onlar.. Adam bildiğin kahvaltı etmiş... Yarasın bizde yarın bakalım eğer almamışsa bende başlarım ondan bundan.. Nasıl yutabiliyor mu? Ben vermeye korkarım gibi...

Güya diyetisyenden randevu aldım ama, domuz gibi yiyorum. akşam akşam gene indirdim koca dilim pastayı! Ama valla zayıflamam lazım, hiç değilse 2-3 kg versem bari. 1 ay sonra başlıyorum çalışmaya...

Güya diyetisyenden randevu aldım ama, domuz gibi yiyorum. akşam akşam gene indirdim koca dilim pastayı! Ama valla zayıflamam lazım, hiç değilse 2-3 kg versem bari. 1 ay sonra başlıyorum çalışmaya...

Sorması ayıp kilo boy kaç ? İdeal kilona mı gelmeye çalışıyorsun ? Ben ondan çok uzağımda mafoldumben

Valla Özlem arada öğürüyor, annem kendine geliyor o ara! Bı ara baktım, koca koca ekmekleri sıralamış, peynirle çaya batırıp yedirecek. Anne onlar büyük, dedim. Değil dedi, Doruk öğürünce "aklım çıkıyor, kan beynime fırlıyor, nolur yapma, korkuyorum" dedim de küçülttü. Adrenalin!

Sen çalışırken Doruk'a annen mi bakacak peki? Bunu yazarken Doruk annene mi bakacak fisfisfis yazmışım artık nasıl bir alt yapı oluştuysa... :kedi:

Sorması ayıp kilo boy kaç ? İdeal kilona mı gelmeye çalışıyorsun ? Ben ondan çok uzağımda mafoldumben

Ahahaha! Çok kötü çokkkk! Boyum 1.62, kilom 72! Bedenim de muhtemelen 42! İdeal kilom 60-62 benim. Öyle olunca iyi oluyom. Etim sıkı, daş gibiyim ama 10 kilo fazlam var! Nasıl daşlıksa artık!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…