Sen çalışırken Doruk'a annen mi bakacak peki? Bunu yazarken Doruk annene mi bakacak fisfisfis yazmışım artık nasıl bir alt yapı oluştuysa... :kedi:
Ahahaha! Çok kötü çokkkk! Boyum 1.62, kilom 72! Bedenim de muhtemelen 42! İdeal kilom 60-62 benim. Öyle olunca iyi oluyom. Etim sıkı, daş gibiyim ama 10 kilo fazlam var! Nasıl daşlıksa artık!
evet! Neyse ki 6 aylık olmuş olacak Doruk! Bir de annem çay da verdi gördüğün üzere!
Aynıyız ama sen daha zayıf görünüyorsun muhtemelen etinin sıkılığındandır guclubacismile
170 boy 81 kilo ben 60 olmak istiyorum çok şey istediğimin maalesef farkındayım! bilmiyorumkismile 70 olsam yeter akannehir
ohaoldumsmile Canı çekiyor diyordur annemin bahanesi bu da anne daha tadını bilmiyor ki canı neden çeksin diyorum?? Eeee ağzını şapırdatıyormuş... Peki o zaman canı bilgisayarıda yemek istiyor galiba şapırdatıp heyecanla bilgisayara atılıyor çünkü... kaydirigubbakcemile2
özlem iyi geceler bebek, yatıyorum ben!
ama Taze herşeye kafa çeviriyorbu sıpa kaşığını görünce direk kafayı çeviriyor
çenesinden tutup versem direnecek ve öyle alışacak
kendi elimi ağzına götürüyorum açıyor 1 dilim elma veriyorum kemirsin diye kitliyor ağzını ama suyunu denk getirirsemde yutuyor beğenmese tükürü ama çok çeviriyor kafasını reddetmeye alıştı, sinirlendiğinde karnı aç olsabile memeyide reddediyor
5 gündür d vitamn, dışında hiçbirşey vermedim bugün peynir ucuyla çok çok az yine kitledi dudağını
günaydın... kötü bi sabah benim için size birkaç sorum var....
1-.-- dün akşam kızımın burnuna serum fizyolojik damlatırken gözüne kaçtı birşey olumu???gerçi kutunun üstünde göz ve burun için yazıyor....
2-- birde bu doğum kontorol hapında kazalar nasıl oluyor.... hapı içmeyi unuttuğun gece ilişkiye girersen hamile kalma ihtimalin artıyor yoksa birkaç gün önceden almayı unuttuğun hapmı koruyucuğu azaltıyor bu konuda acilll cvp bekliyorum((((((((
ben dün eczaneye o fizyolojik damlaları sordum da canım o steril edilmiş su dedi. yani bence hiçbir şey olmaz göze kaçmasında.. ama diğer konuyu bilmiyorum.günaydın... kötü bi sabah benim için size birkaç sorum var....
1-.-- dün akşam kızımın burnuna serum fizyolojik damlatırken gözüne kaçtı birşey olumu???gerçi kutunun üstünde göz ve burun için yazıyor....
2-- birde bu doğum kontorol hapında kazalar nasıl oluyor.... hapı içmeyi unuttuğun gece ilişkiye girersen hamile kalma ihtimalin artıyor yoksa birkaç gün önceden almayı unuttuğun hapmı koruyucuğu azaltıyor bu konuda acilll cvp bekliyorum((((((((
Herkese günaydın. Bugün bahtsız deve modundayım. Dün azı dişim ağrımaya başladı apar topar doktora gittik. İki çürük yan yana olunca ağrıyı tespit etmekte zorlandık veee işte ağrımayan diş dolgu oldu. Uyuşmanın etkisi geçince gecenin yarısı dişim tekrar ağrımaya başladı. Zonk zonk vuruyor. Gene dişçiye gidicem. Adam ağzıma bakınca, hamilelik dişlerinin yarısını götürmüş dedi. Oy başıma gelenler eyvahedigeldismile
GÜNAYDIN HERKESE
dün gece ece ilk defa saat 21 de uyudu evde bir parti havası esti sanki o derece mutlu oldum
doğum kontrol hapı emzirirken kullanılmıyor ayda 1 defa unutunca o kadar problem olmuyordu hatırladığım kadarıyla 2 ya da 3 olursa koruyuculuk azalıyor
kızlar kaşığı eline verseniz oynasa belki kendi kendine ağzına götürür öyle öyle alışır
Serum fizyolojikten bişey olmaz canım korkma. Dediğin gibi göz temizliğinde de kullanılıyor. Doğum kontrol hapını bir kere unutmadan bişey olmaz sanırım ama bildiğim kadarıyla bir gün unutunca ertesi gün ikisini birden içiyordun. (Ben hiç hap kullanmadığım için duyduğumu söylüyorum. Kadın doğumcuna bi tel. aç istersen. )
Bebişi iştahsız olan anneler bir site buldum, bakın isterseniz.
Prof.Dr.Benal BÜYÜKGEBİZ_İştahsızlık_Büyüme ve İştah Bozuklukları__Kusma_Kabızlık_Kemik sağlığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?