2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ahahaha! Çok kötü çokkkk! Boyum 1.62, kilom 72! Bedenim de muhtemelen 42! İdeal kilom 60-62 benim. Öyle olunca iyi oluyom. Etim sıkı, daş gibiyim ama 10 kilo fazlam var! Nasıl daşlıksa artık!

Aynıyız ama sen daha zayıf görünüyorsun muhtemelen etinin sıkılığındandır guclubacismile
170 boy 81 kilo ben 60 olmak istiyorum çok şey istediğimin maalesef farkındayım! bilmiyorumkismile 70 olsam yeter akannehir

evet! Neyse ki 6 aylık olmuş olacak Doruk! Bir de annem çay da verdi gördüğün üzere!

ohaoldumsmile Canı çekiyor diyordur annemin bahanesi bu da anne daha tadını bilmiyor ki canı neden çeksin diyorum?? Eeee ağzını şapırdatıyormuş... Peki o zaman canı bilgisayarıda yemek istiyor galiba şapırdatıp heyecanla bilgisayara atılıyor çünkü... kaydirigubbakcemile2

yok be yavru daha zayıf falan değilim. sonuçta benim de 10 kg fazlam var!

ahahah sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3

Çocuklar bir şekilde evliliğin devamını sağlarlar. Ve bunun için pek çok yolları vardır. Örneğin o kadar çok talepleri olur ki aileler onların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışırken birbirlerinin hatalarını unuturlar. (Richard Armour)
Hissettiklerimi dile dökmüş olan bu şahısı alkışlıyorum buyrunnnnnnnnn alkisalkisalkis

günaydın... kötü bi sabah benim için size birkaç sorum var....

1-.-- dün akşam kızımın burnuna serum fizyolojik damlatırken gözüne kaçtı birşey olumu???gerçi kutunun üstünde göz ve burun için yazıyor....

2-- birde bu doğum kontorol hapında kazalar nasıl oluyor.... hapı içmeyi unuttuğun gece ilişkiye girersen hamile kalma ihtimalin artıyor yoksa birkaç gün önceden almayı unuttuğun hapmı koruyucuğu azaltıyor bu konuda acilll cvp bekliyorum((((((((

benimki de öyle yaa ne olacak bunların hali kilitliyor herşeye ağzını. dün gittik babasıyla suluk gibi birşey aldık acaba onu kabul eder mi diye nafile.. ama anne sütünü kaşıkla biraz aldı. bir de şu bahsettiğiniz vitaminden aldım ama nasıl vereceğim bilmiyorum..bi de humana rezene çayı aldım onu da nasıl vereceğim yine bilmiyorum

GÜNAYDIN HERKESE
dün gece ece ilk defa saat 21 de uyudu evde bir parti havası esti sanki o derece mutlu oldum
doğum kontrol hapı emzirirken kullanılmıyor ayda 1 defa unutunca o kadar problem olmuyordu hatırladığım kadarıyla 2 ya da 3 olursa koruyuculuk azalıyor
kızlar kaşığı eline verseniz oynasa belki kendi kendine ağzına götürür öyle öyle alışır

Herkese günaydın. Bugün bahtsız deve modundayım. Dün azı dişim ağrımaya başladı apar topar doktora gittik. İki çürük yan yana olunca ağrıyı tespit etmekte zorlandık veee işte ağrımayan diş dolgu oldu. Uyuşmanın etkisi geçince gecenin yarısı dişim tekrar ağrımaya başladı. Zonk zonk vuruyor. Gene dişçiye gidicem. Adam ağzıma bakınca, hamilelik dişlerinin yarısını götürmüş dedi. Oy başıma gelenler eyvahedigeldismile

Serum fizyolojikten bişey olmaz canım korkma. Dediğin gibi göz temizliğinde de kullanılıyor. Doğum kontrol hapını bir kere unutmadan bişey olmaz sanırım ama bildiğim kadarıyla bir gün unutunca ertesi gün ikisini birden içiyordun. (Ben hiç hap kullanmadığım için duyduğumu söylüyorum. Kadın doğumcuna bi tel. aç istersen. )

Bebişi iştahsız olan anneler bir site buldum, bakın isterseniz.

Prof.Dr.Benal BÜYÜKGEBıZ_ıştahsızlık_Büyüme ve ıştah Bozuklukları__Kusma_Kabızlık_Kemik sağlığı

ben dün eczaneye o fizyolojik damlaları sordum da canım o steril edilmiş su dedi. yani bence hiçbir şey olmaz göze kaçmasında.. ama diğer konuyu bilmiyorum.

aynı dertten muzdaribim. benim de bir diş en ufak bişide sancı yapıyor. su bile içsem yani.. dişçiye gitmek istiyorum ama onbeş tatili bekliyorum burda doğru düzgün dişçi yok. hamilelik mafetti bizi..

o şekilde kaşığı verince biraz oynayıp atıyor. ama ağzına vereceğimizi anlayınca hemen hızlı hızlı nefes alıp vermeye başlıyor böyle heyecanlanıyor sanki. ayaklarını hızlı hızlı tepiştiriyor. dün bu şekilde birazcık anne sütü verdim sekiz on kaşık. yarısı yere yarısı ağzına tabii. sonra mama vereyim dedim hazır alıyorken. mamayı verince hemen kilitledi ağzını tekrar ağlamaya başladı..

sağol canım... ya ben sanırım hapa 1 gün geç başladım hani bi kutu bitince yeni bi kutu hapa 1 hafta sonra başlıyorsun ben o gün pazar akşamı olduğu için dışarı çıkıp hap alamadım pazartesi günü başladım... tam olarak hatırlamıyorum ama bu hafta içinde birkaç kez gece içmeyi unuttum ertesi gün 2 tane birden içtim ama ya koruyuculuğu azaldıysa diye korktum.... dün akşamda 11. dü bilmiyorum korktum biran içineyvahedigeldismile

kızlar bu arada ben minadex vitaminin iki çeşidini buldum. birisi şurup birisi daha farklı. şurup olan demir ilaveliymiş. onu almadım tadı kötü dedi. diğerini aldım ama dün onu da açmadım daha. her gün değil ama iki günde bir filan vermeyi düşünüyorum tabi bizimkine verebilirsem.. siz hangisini kullanıyordunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…