2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

nazaaaannnn sende bi ses ver:)))
allah allah niye bu aksam cok issiz burasi...

evris sadece ikimiz varmisizzz((
napiyosun, senin de mi canin sikildi???

Yoo.. benım kucagımda laptop, gözüm tv da.. ole ıdare edıyorusss :)) Eşin Fransa da değil mi senin..

Yoo.. benım kucagımda laptop, gözüm tv da.. ole ıdare edıyorusss :)) Eşin Fransa da değil mi senin..

senağlama evet beni hamilehamile birakip gitti, kustum onasenağlamayarin aksam gelicek.senağlama kedisim, bebisim ve ben yapayalniz kaldik...
durum bendede ayni, kucagimda laptop, tvde bisi yok, bi yandan tikiniyorum...

senağlama evet beni hamilehamile birakip gitti, kustum onasenağlamayarin aksam gelicek.senağlama kedisim, bebisim ve ben yapayalniz kaldik...
durum bendede ayni, kucagimda laptop, tvde bisi yok, bi yandan tikiniyorum...

Ahh kıyamam sana beenn, kediş, bebiş, nuriş... hepinisi tek tek operimmm... tıkın tatlım tıkın.. ıyıdır tıkınmak :))) bak bende oldum 8 kılo.. hemde normal yeme duzenımle.. bır de abur cubur alıskanlıgın olsaydı ne yapacaktım merak konusu... :)))

behiyeesen canım uçuk çıkınca ben bir diş sarımsağı ortadan bölüp uçuga süğrerin yakar biraz ama hem büyümesini engelliyo hemde çabuk geçiriyo eşimde çok çıkar kaşınmaya başlayıp çıkacağını hissettiğimiz an süreriz direk söndürür.geçen ay benimde çıktı aynı sekilde geçirdim bi tehlikesi yok yani.dene istersen geçmiş olsun canım

ama abur cubur degil, sutumu isittim aylardan sonra icine 1 gidimcik nescafe attim, yanina da bi parcacik kek( yani bu abur cubura girer dimi):)))
sorma o kilo konusunu, bu aksam guzel bi salata yaptim peynirli, sadece onu yedim, bari psikolojik olarak rahatlatayim kendimicokacimcoook
ya onceden ne yiyorsam onu yiyorum nasil bu kadar kilo aliyorum anlamadim???ve sonrasinda nasil vericem??haftasonu cekerim fotomu, heryerim sisti(

oh oh kizlar herkes geliyo yavas yavas...
kayra nasil gitti doktorda, kuzucugun iyi mi???

ohhhh be bitirdim nihayet okumayı
ben geldiğimde kimse yoktu, ben de bari ödevimi yapayım dedim başladım okumaya. bi baktım sizler gelmişsiniz.
benim de eşim fuarda olduğu için evde rahat rahat geçiyorum pc başına birkaç akşamdır. yoksa eşim evdeyken nerdeeee?

canim benim sen de mi yalnizsin((bugun benim kapris yapasim tuttu, normalde severim yalniz kalmayi ama, bu sefer hic sevmedim....

HELıN, seçim sonuçları belli olduğu gün bana kimden sms geldi tahmin et....
"teşekkürler adana" aytaç durak.
ben telefonumu adanadayken almıştım da... ne alaka di mi? dama her seçimde partisini değiştiriyor ve fire vermeden hep kazanıyor.

Ya sanırım aldıgım elevıtten ben bu kadar duzenlı artısın ıcıne gırdım kılo babında.. yoksa yeme seklı aynı olup bu kadar nası kılo alınır anlamıs degılım.. tatlı yemem ben.. sevmem.. düşün yane Norraaa ( nası verılecek bu kılo ?? ((

Kayra hoşgeldin.. nasıl gectı doktor??

evet NORRAA ben de yalnızım. ama yarın gece gelecek. ben de yalnızlığın keyfini çıkarıyorum. zaten kızım bana yalnızlığımı unutturyor. ansıl tekmeliyor teyzesi bi bilsen...

oh oh kizlar herkes geliyo yavas yavas...
kayra nasil gitti doktorda, kuzucugun iyi mi???

gittim.çok şükür iyi görünüyor.ama poz vermiyor.ne zaman yakalasa eliyle hp yüzünü saklıyor.bana yine el salladı.güldü.boyunu ölçümlerini aldı.geçen hfta kilosuna takmıştım.bu hafta iyiydi çok şükür ama hala boyu çok uzun dedi.
eliyle karnıma bastırdı ve korktu kasılma var sandı.kendini rahat bırak dedi tekrar baktı meğer ben kasıyormuşum.çok korktum.vitamin ve demir yine vermedi.8 kilo almışım.doğuma omuz atarak sokarız seni kapıdan geçemeyeceksin dedi bende sorun değil dedim.magnezyuma devam edeceğim..bu kadar iyiydik yani çok şükür...

karnımız sertleşince yer yer kasılma oluyormuş kızlar.haberiniz olsun...
nazancığım geldim canım.iyi çok şükür sorun yok şimdilik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…