kizlar bi ses veriin, cok sikildim evde tek basima(((
Furdayım ben.. verdim sesimi..
Yoo.. benım kucagımda laptop, gözüm tv da.. ole ıdare edıyorusss :)) Eşin Fransa da değil mi senin..
senağlama evet beni hamilehamile birakip gitti, kustum onasenağlamayarin aksam gelicek.senağlama kedisim, bebisim ve ben yapayalniz kaldik...
durum bendede ayni, kucagimda laptop, tvde bisi yok, bi yandan tikiniyorum...
Ahh kıyamam sana beenn, kediş, bebiş, nuriş... hepinisi tek tek operimmm... tıkın tatlım tıkın.. ıyıdır tıkınmak :))) bak bende oldum 8 kılo.. hemde normal yeme duzenımle.. bır de abur cubur alıskanlıgın olsaydı ne yapacaktım merak konusu... :)))
ohhhh be bitirdim nihayet okumayı
ben geldiğimde kimse yoktu, ben de bari ödevimi yapayım dedim başladım okumaya. bi baktım sizler gelmişsiniz.
benim de eşim fuarda olduğu için evde rahat rahat geçiyorum pc başına birkaç akşamdır. yoksa eşim evdeyken nerdeeee?
ama abur cubur degil, sutumu isittim aylardan sonra icine 1 gidimcik nescafe attim, yanina da bi parcacik kek( yani bu abur cubura girer dimi):)))
sorma o kilo konusunu, bu aksam guzel bi salata yaptim peynirli, sadece onu yedim, bari psikolojik olarak rahatlatayim kendimicokacimcoook
ya onceden ne yiyorsam onu yiyorum nasil bu kadar kilo aliyorum anlamadim???ve sonrasinda nasil vericem??haftasonu cekerim fotomu, heryerim sisti(
oh oh kizlar herkes geliyo yavas yavas...
kayra nasil gitti doktorda, kuzucugun iyi mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?