2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

aman maşallah de kendine.bizde diyelim canım...

EVRıŞ, ben de anlamıyorum ki anacım.... hani iştahım epey açıldı ilk 4 aya göre. ama dizginlemeye çalışıyor, çok da abartmıyorum. ben eskiden de çok yerdim, hiç almazdım. galiba metabolizma bebek için yağ tabakası oluşturuyor. göbek bölgesi hızla yağlanıyor ki bebeği korusun. yani artık yediğimiz yarıyor. bi de ben çok hareketliydim çok aktiftim. şimdi ise yürüyüş bile yapmıyorum. yiyip içip yatıyorum. nasıl büyümez bu popo?

evriş
kilo alma konusunda sana katılıyorum.kesinlikle eleviti düzenli kullanmaktan kaynaklanıyor.doktorum elevit kilo yapacak sende demişti ama bu kadar hızlı olacağını hiç düşünmemiştim.bende tatlı çikolata kek pasta börek yemiyorum ama 9 kilo almaşım.sanırım benide omuz atarak doğuma götürecekler.eleviti içincede kendimi vicdanen rahat hissediyorum.gereksinimi olan herşeyi alıyor diye

Esrakom.. ne demek arkadasım.. hibisküs te oyle bir ozellık vardı.. aklıma hemen sen geldin, tekrar arastırdım, yazayım dedım.

ne yapayım canım ya taktı kiloma.ben şişman ve mutlu birçok insan tanıyorum.bende onlardan biriyim anlamıyor.olabilir belki bu halimle daha mutluyum ama yok anlatamıyorum...

Yıne de anlatım tarzın cok hoştu.. hala gülüyorum.. saglıklı sıhhatlı olun da.. gerısı onemlı degıl.

Vallahi bırakamam, hem demiri ayrı alıyorum, hem de multivitamını.. aldırıyorsa da aldırıyor.. kasamıycam kendımı.

helincim baş ölçümlerine göre 23+4,boyuna göre 24+6,diğer ölçümleri tam haftamızda.ama ortalamaya vurunca tam haftasıyla uyumlu dedi.boyu 34 cm,kilosu 600 küsür gram dedi maşallah.hatta bir haftada nasıl becerdin dedi

hepiniz sagoln kızlar bende öyle yapıcam ama inanın biraz zor olmaya başladı kilo almasam bile göbüş büyüdü egilirken zorlanıyorum daha fazla saklayamadık söyledik kayınvalideme oda biraz anlayışlı olsun diye neyse kızlar kaçtım herkese iyi geceler bebişlerimize dikkat edelim olurmu

o kasilma kain sertligi 2-3 hafta once oldu bende hatta doktorum muayenede farketti, gergin misin dedi, o donem yine isyerinde sorunlar vardi, evet dedim, kendini sakin germe relax ol dedi...1 gun istirahat vermisti o zaman..ama sonra gecti, bi daha olmadi, olmasin...ama yemek sisligi gibi degildi, yani daha bi farkliydi, bende hissetmisim bole kasilma gibi...yattigimda bile sepsertti, simdi yumsacik yatinca..bende o gunden beri surekli sakinlestirici almis gibi dolasmaya calisiyorum, kuslar, bocekler, cicekler modundayim...

kayra
maşallah boyuna gerçekten uzun boylu bi bebek olacak.kilosuda bak iyi çıkmış.benim bi hafta 551 idi şimdi oda ancak 600 küsürdür.gayet gelişimi iyi.

bende demiri ve eleviti ayrı ayrı alıyorum.doktorumda her gittiğimde devam etmemi söylüyor.bende bırakmam.insan bi daha rahat oluyor.günlük ihtiyacını karşıladığını düşünüyorum oğlumun.ne kadar düzenli beslensemde günlük ihtiyaç dozunu ayarlayabileceğimi zannetmiyorum.isterlerse beni vinçle götürsünler doğuma bırakmayı düşünmüyorum

kayra
maşallah boyuna gerçekten uzun boylu bi bebek olacak.kilosuda bak iyi çıkmış.benim bi hafta 551 idi şimdi oda ancak 600 küsürdür.gayet gelişimi iyi.

canım ya boyunu çok sorun etmedimde kilosu sorundu bende.erken alınırsa hiçbir şeye bağlanmasını istemiyorum.ya işte şu beynimdekiler bir çıksa bir rahat bıraksa beni...
evet doktorumda çok iyi dedi.bu haftalarda bebekler 500 lerde olurlar dedi.iyi bakmışsın dedi.suyuda çok temiz ve yeterli dedi.sevindim ya.

haha yasa aynen bende de oyle olmustu dr soylediginde yatinca bile sertti, ozellikle sol taraf, 1-2 gun sonra gecti...

ya bu tam anlattıgınız kasılmabende bugun oldu ve ben tedirgin oldum
çunku oglumu dogurmadan onceki haftada hep bu tarz sertlesmeler hissettigimi hatırlıyorum ama ne sıklıkta nesekildeydi bilmiyorum emin değilimçokuzun zaman oldu ozaman bunların kasılmaoldugunda bilmiyordum ve de
bugunlerde gerginim malum seker konusundan ondanda mı gergin oluncadamı kasılma oluyormus dr uma mutlaka soracagım ilk firsatta, kısa surdu allahtan ayaga kalkınca karnım acayip gergindi bgun mesela ama yemeksonrası oldu bunlar aslına bakarsanız onla alakalımı bilmiyorum

ben yataktan ani ayağa kalkarsam bazen hapşuruncu kasıklarıma bi ağrı toplanıyor ve sanki bebek toplanıyor.ben bunu ani hareketlerimin neden olduğunu düşünüyorum.sanırım kasılma değildir

İştahım bazen cok artıyor.. sonra azalıyor, ama ara ara oluyor.. düzenli devam etmiyor, bazen zorlayarak yiyorum desem yalan olmaz, bazen de en akla gelmedık seyler yapıp yemek istiyorum.. gel-git lerim çok oluyor :))) Neredeyse her gun yürüyüş te yapıyorum ben.. yıne de durum bu.

Aynen, belkide kac kere yazdım bunu, elevit Kuzey ın bir gün içinde alması gereken tüm vitamınlerı ıcerıyor, bu da benı cok huzurlu edıyor.. asla bırakamam acıkcası bende.

esrako yemekten sonra bende de oluyor.o kasılma değil bebek büyüyor iç organlara mideye baskı yapıyor.ben yemekten sonra davul gibi geriliyorum hiç bi yere sığmıyorum.nefes bile alamıyorum.ama sabah hiç bi şey kalmıyor.kasılma daha farklı olsa gerek diye düşünüyorum.

evet canım stres tetikliyormuş.bana çok kızdı.ama arada bir olabilir dedi.saatte 4 ten fazla olursa sorunmuş.ve ayaktayken zaten karın sert yatınca anlıyorsun.dedim ya yemekten sonra değil.
canım tedirgin olun diye yazmadım.aklınızda bulunsun dedim.korkma canım benim.bilsem yazmazdım.üzüldüm şimdi.

ben yataktan ani ayağa kalkarsam bazen hapşuruncu kasıklarıma bi ağrı toplanıyor ve sanki bebek toplanıyor.ben bunu ani hareketlerimin neden olduğunu düşünüyorum.sanırım kasılma değildir

o kasılma değil canım rahat ol...

Maşallah, Allah nazarlardan saklasın.

Aynısı bende de oluyor.. bazen ciddi ciddi nefes alamadıgımı düşünüyorum.

drum banada stress teikler dedi, o yuzden rahat ol..ama yemek sonrasi bendede cok sislik var, nefes alamiyorum, ki azar azar yiyorum..bazen gazda oluyor, oda sertlik yapiyor...ama endise yapma, doktorunla konus, o muayenede bisey hissetmediysesorun degil, ayrica 6. aydan itibaren hafif kasilmalar yasamamaiz normalmis, bunlar olurmus, rakaydirigubbakcemile3him kendini hazirliyormus.

ıyi geceler diliyorum hepinize.. çok çok opüyorum sizleri.. Allaha emanet olun. Yarın görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…