KAYRA, benim göbeğim hep çok sert. hatta artık o kadar sert ki iğnemi bile bacağımdan vurmaya başladım. daha doğrusu sert derken aslında gergin demek istiyorum. sert gibi yani. ama hiç rahatsızlık vermiyor. bilakis çok derli toplu duryor. şimdilik.... kasılma hiç yok bende.
ne yapayım canım ya taktı kiloma.ben şişman ve mutlu birçok insan tanıyorum.bende onlardan biriyim anlamıyor.olabilir belki bu halimle daha mutluyum ama yok anlatamıyorum...
acaba ben de hamilelikten beri duzenli vitaminimi aliyorum banada o mu yaradi??doktor doguma kadar birakma dedi icinde demir, folikasit,ve diger ne ararasan mineral ve vitamin var, ac kalsamda bebegi besler yani:)))neyse tek bebisime yarasin, kasip vericez.....
kayra
maşallah boyuna gerçekten uzun boylu bi bebek olacak.kilosuda bak iyi çıkmış.benim bi hafta 551 idi şimdi oda ancak 600 küsürdür.gayet gelişimi iyi.
yok canlarım öyle değil.mesela ayağa kalıkınca dikkat edin karnımız semsert.yemekten sonra veya akşamları değil herhangi bir zamanda uzandığınızda yer yer sertlik olursa...bebek bir tarafa toplanırsa kasılmaymış.o dedikleriniz hepimizde oluyor korkmayın...
EVRİŞ, ben de anlamıyorum ki anacım.... hani iştahım epey açıldı ilk 4 aya göre. ama dizginlemeye çalışıyor, çok da abartmıyorum. ben eskiden de çok yerdim, hiç almazdım. galiba metabolizma bebek için yağ tabakası oluşturuyor. göbek bölgesi hızla yağlanıyor ki bebeği korusun. yani artık yediğimiz yarıyor. bi de ben çok hareketliydim çok aktiftim. şimdi ise yürüyüş bile yapmıyorum. yiyip içip yatıyorum. nasıl büyümez bu popo?
evriş
kilo alma konusunda sana katılıyorum.kesinlikle eleviti düzenli kullanmaktan kaynaklanıyor.doktorum elevit kilo yapacak sende demişti ama bu kadar hızlı olacağını hiç düşünmemiştim.bende tatlı çikolata kek pasta börek yemiyorum ama 9 kilo almaşım.sanırım benide omuz atarak doğuma götürecekler.eleviti içincede kendimi vicdanen rahat hissediyorum.gereksinimi olan herşeyi alıyor diye
ya bu tam anlattıgınız kasılmabende bugun oldu ve ben tedirgin oldum
çunku oglumu dogurmadan onceki haftada hep bu tarz sertlesmeler hissettigimi hatırlıyorum ama ne sıklıkta nesekildeydi bilmiyorum emin değilimçokuzun zaman oldu ozaman bunların kasılmaoldugunda bilmiyordum ve de
bugunlerde gerginim malum seker konusundan ondanda mı gergin oluncadamı kasılma oluyormus dr uma mutlaka soracagım ilk firsatta, kısa surdu allahtan ayaga kalkınca karnım acayip gergindi bgun mesela ama yemeksonrası oldu bunlar aslına bakarsanız onla alakalımı bilmiyorum
ben yataktan ani ayağa kalkarsam bazen hapşuruncu kasıklarıma bi ağrı toplanıyor ve sanki bebek toplanıyor.ben bunu ani hareketlerimin neden olduğunu düşünüyorum.sanırım kasılma değildir
canım ya boyunu çok sorun etmedimde kilosu sorundu bende.erken alınırsa hiçbir şeye bağlanmasını istemiyorum.ya işte şu beynimdekiler bir çıksa bir rahat bıraksa beni...
evet doktorumda çok iyi dedi.bu haftalarda bebekler 500 lerde olurlar dedi.iyi bakmışsın dedi.suyuda çok temiz ve yeterli dedi.sevindim ya.
esrako yemekten sonra bende de oluyor.o kasılma değil bebek büyüyor iç organlara mideye baskı yapıyor.ben yemekten sonra davul gibi geriliyorum hiç bi yere sığmıyorum.nefes bile alamıyorum.ama sabah hiç bi şey kalmıyor.kasılma daha farklı olsa gerek diye düşünüyorum.
ya bu tam anlattıgınız kasılmabende bugun oldu ve ben tedirgin oldum
çunku oglumu dogurmadan onceki haftada hep bu tarz sertlesmeler hissettigimi hatırlıyorum ama ne sıklıkta nesekildeydi bilmiyorum emin değilimçokuzun zaman oldu ozaman bunların kasılmaoldugunda bilmiyordum ve de
bugunlerde gerginim malum seker konusundan ondanda mı gergin oluncadamı kasılma oluyormus dr uma mutlaka soracagım ilk firsatta, kısa surdu allahtan ayaga kalkınca karnım acayip gergindi bgun mesela ama yemeksonrası oldu bunlar aslına bakarsanız onla alakalımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?