Merhaba kısslar,
Bugün giremedim. Geçmişi de okuyamadım... Dün akşam kızım bize 1 Nisan şakası yaptı sanırım...senağlama
Dün işten eve gelmiştim annem gelecek bugün onun için biraz temizlik yaparım demiştim. Üstümü çıkarmadan wcye gittim. Tuvlet kağıdına 2-3 damla kıpkırmızı kan geldii.. Hemen drumu aradım bugün ağrın olmuş muydu dedi evet dedimm. Gerçektende olmuştu ama çok hafifti umursamamıştım.. Hemen acile git dedi. Bizde apar topar gittik yakın bir hastanenin aciline... Ama o kadar çok korktum ki bebeğim beni bırakacak die ağladım sürekli.. Allahım babasının emanetiydi o da yok yanımdaa.. Çok üzüldümmmsenağlama Acildeki nöbetçi dr çok ilgilendi saolsun.. Neyse ki ultrasonda kızım kıpır kıpırdı Allaha şükürler olsun yerinde durmuyordu hatta 3 boyutlu resmini almak istedi dr ama ona bile izin vermedi.. Plasentanın yerleşimine baktı açıklık var mı die baktı bir problem göremedi.. Sonra beni NST'ye bağladılar ağrı takibi için... Bu arada kızımın da kalp atışlarını dinlemek istediler ama kızım durduğu yerde durmuyordu kii. Tam yakalıyorlar kızım kaçtyor. Köşe kapmaca oynadı hemşire resmen kızımla. Neyse 5-10 saniye kadar dinleyebildiler... Sonra 1 saat boyunca ağrı takibi yaptılar... Allahaşükür o da iyi çıktı...:Saruboceq: Dr istirahat verdi 2 gün evimize geldik... Kızım bize 1 Nisan şakası yaptı dedim ama çok korkuttu beni...
Bugün de istirahatteydik yani kısslar...Şimdi bana kızacaksınız ama annem geleceği için biraz toz aldım yine dayanamadım ama dinlene dinlene ve ağır ağır. Hiiç kendimi yormadannn..
Çok kötü bir deneyimdi Allah kimseye göstermesin..Şimdi biraz geçmişi okuyayımmm..
Hayılı olsun oğluşun sağlıka gelsin
Behiye bende de çıkmıştı 1 ay önce çok panik yapmıştım, bir bardağa sıcak su koy içinede çay kaşıgı sonra sıcak çak kaşığıyla yarana yaklaştır dayanabilirsin deydir uçuk , sürekli devam et sakın kaşıma büyümeden geçiryoi, doktorum anlattı bana bunu
slm kızlar ben geldiiim..bugün dayanamadım başka bi doktora daha gitti.bebişimi bi güzel incelediler..radyologta doktorda ayrı ayrı baktı..bütün organlarını gördüük..sıvı azlığına en önemli neden böbrek problemleri oluyomuş böbreklerini daha evvelki doktorlarda görmüştü bugünde gördük..mesanesinde idrar vardı buda böbreklerinin fonksiyon gördüğünü gösteriyo..gelişimi tam haftasına uygun çıktı hatta fl uzunluğu yani bacak boyu bi hafta ileri çıktı..dopplerle bebeğin bütün kan akımlarına bakıldı onlardada bi pronlem çımadı..sıvı azlığı görüldü yine ama bebekte bi patoloji saptanmadığı için tek yapılcak şey yakın takip dedi doktor..umarım pazartesi günkü profta aynı şeyleri söyler..içim çok rahatladıı..
slm kızlar ben geldiiim..bugün dayanamadım başka bi doktora daha gitti.bebişimi bi güzel incelediler..radyologta doktorda ayrı ayrı baktı..bütün organlarını gördüük..sıvı azlığına en önemli neden böbrek problemleri oluyomuş böbreklerini daha evvelki doktorlarda görmüştü bugünde gördük..mesanesinde idrar vardı buda böbreklerinin fonksiyon gördüğünü gösteriyo..gelişimi tam haftasına uygun çıktı hatta fl uzunluğu yani bacak boyu bi hafta ileri çıktı..dopplerle bebeğin bütün kan akımlarına bakıldı onlardada bi pronlem çımadı..sıvı azlığı görüldü yine ama bebekte bi patoloji saptanmadığı için tek yapılcak şey yakın takip dedi doktor..umarım pazartesi günkü profta aynı şeyleri söyler..içim çok rahatladıı..
Merhaba kısslar,
Bugün giremedim. Geçmişi de okuyamadım... Dün akşam kızım bize 1 Nisan şakası yaptı sanırım...senağlama
Dün işten eve gelmiştim annem gelecek bugün onun için biraz temizlik yaparım demiştim. Üstümü çıkarmadan wcye gittim. Tuvlet kağıdına 2-3 damla kıpkırmızı kan geldii.. Hemen drumu aradım bugün ağrın olmuş muydu dedi evet dedimm. Gerçektende olmuştu ama çok hafifti umursamamıştım.. Hemen acile git dedi. Bizde apar topar gittik yakın bir hastanenin aciline... Ama o kadar çok korktum ki bebeğim beni bırakacak die ağladım sürekli.. Allahım babasının emanetiydi o da yok yanımdaa.. Çok üzüldümmmsenağlama Acildeki nöbetçi dr çok ilgilendi saolsun.. Neyse ki ultrasonda kızım kıpır kıpırdı Allaha şükürler olsun yerinde durmuyordu hatta 3 boyutlu resmini almak istedi dr ama ona bile izin vermedi.. Plasentanın yerleşimine baktı açıklık var mı die baktı bir problem göremedi.. Sonra beni NST'ye bağladılar ağrı takibi için... Bu arada kızımın da kalp atışlarını dinlemek istediler ama kızım durduğu yerde durmuyordu kii. Tam yakalıyorlar kızım kaçtyor. Köşe kapmaca oynadı hemşire resmen kızımla. Neyse 5-10 saniye kadar dinleyebildiler... Sonra 1 saat boyunca ağrı takibi yaptılar... Allahaşükür o da iyi çıktı...:Saruboceq: Dr istirahat verdi 2 gün evimize geldik... Kızım bize 1 Nisan şakası yaptı dedim ama çok korkuttu beni...
Bugün de istirahatteydik yani kısslar...Şimdi bana kızacaksınız ama annem geleceği için biraz toz aldım yine dayanamadım ama dinlene dinlene ve ağır ağır. Hiiç kendimi yormadannn..
Çok kötü bir deneyimdi Allah kimseye göstermesin..Şimdi biraz geçmişi okuyayımmm..
kızlar bu encuzu com akakce com gibi siteler varya hani herseyin en ucuzu hangi sitede bulunur seklinde olan siteler. tamamen onlara guveönmeyin
begendiginiz marka modeli gogle ta taratıp mutlaka kendinizde arastırın.
çunuk benim aldıgım puseti enucuz com vs de baktım hiç boyle bir fiyat yok en ucuzu 701 tl den baslıyordu bense 499 hatta havale ile 449 a alıdm. yani siz direk yine kendinizde arastırın o siterele tam guvenmeyin derim ben.
bu aradamercimekim
lastikleri hava ile sisiriliyorsa daha konforlu ve rahattır diye dusunurouym sarsıntı acısından . ha obur arabalara oturanlar rahatsızmı dersen hayır tabiki:)) ama oyle civi battı yolda kaldınız falan olmaz canım normal arabamı bu jantları yamulcak korkusu ile kenara çek lastik değistir ama tamiratı falan uzun olur o tarz lastikleri tamir ettirmek gerekir uzun is bisiklet tekeri gbi git yama yaptır isin yoksa. ben olsam almazdım uç teker diye degil sisme lastikli oldugu için.
canlarım 3 lüyü kaynanamla kavga ettık baya bı buyuk sayesınde yaptıramadım sakaryaya gıttık köyde mahsur kaldık cok fena kar yağdı arabamız kara gömüldü kaynanamın ablasının oğlu fenalaştı küçük daha 1 e gıdıyo araba falanda kar var dıye gecmıyomus neyse kaynanamın sırtına bağladık cocuğu gıydım çizmelerımı düşük yola ama göz gözü görmüyodu tipiden ve arabaya denk gelmezsek ev yoluna gerı dönemezdık soğuktu cok baya yuruduk allahım anlatamam sankı ölücektik o yolda yuru yuru araba yok yarım saatlık yolu 1 saatde anca yuruduk sancılandım yolda ve bı araba sesı duyulduk kaynanam ıslık caldı sağolsun adam transıt gecmedı buyuk araba zincirde var
Şimdi diceksinizki hamile hamile senın ne işin var kaynanan götürsün ama evdekiler bakkal için sümbüllü diye bı köye gittiler bırınede ugrıceklardı amakı zıncırler kopmıus ve arabayı cok zorlamıslarkı arabanın karbiratop borusuda patlayınca onlarda orada mahsur kaldılar ehlıyet ruhsat hepsı evdeydı onlarıda yanımıza aldık düştük yola evde tek kalamazdım koca köyde 2 hane var ve carsıya 45 dk normal yolda anca varılıyo yanı kar varkenkı halını düşünün ama sonunda carsıya vardık cocugu hemen istanbula gönderdık bağdat cad. bı has. kendımı carsıdakı eve gırdığımde sobaya yapışmış buldum buz tutmuştum resmen VE BU HELİKOPTER DÜŞTÜYA O MUHABİRİ OJADAR IYI ANLIYORUMKI DONMAK ÜZERESIN VE BI SES GELICEK UMUDUYLA KENDINI AVUTMAK COK KÖTÜ
Slm kızlar
bayadır yazmadım farkındayım.kusura bakamyın
veeeeeee benİm de oĞluŞum olacak daha dÜn ÖĞrendİm herhalde en son ÖĞrenen de ben oldum...
YAA KIZLAR SİZE BİŞİ SORUCAM DÜN DUDAĞIMDA UÇUK ÇIKTI. ATAEŞİM FALAN YOK HASTA DA DEĞİLİM NEDEN ÇIKTI BİLMİYORUM. BİŞEY OLURMU ACABA ? BİLGİNİZ VARMI?senağlama
valla zaman cabuk geciyor, ilk trimestri bitirdik derken, 2.yi bitiricez simdide..., bi bakmisiin temmuz agustos
beklesinler di mi? dürüm güzeli seni..menemen dedin bak şimdi canım çekti..yeni yemek yedim üstelik..bu arada öbür yeşil ekşi meyve çıktı mı orada? kocişin biliyordur senin kaç gün kalmış
de ki ona hepsi hamiş içlerinde lezzo yok de..izin versin sana
senin o avatarını yerim ben ya çok tatlı
Merhaba kısslar,
Mercimekim, Sakaleynmaster, Petrik saolun kısslar.. Çok kötü bir akşamdı gerçekten... Eğer ciddi bir drum olsaydı devam ederdi dedi kendi drum rahim damarlarından birinde çatlaklık da olabilir dedi.Şimdi dinleniyorummm.. Yarın annemle bir sürü alışveriş planım vardı hem kendime hem bebişime ama şimdi birşey almaya korkuyorummm. :1no2::1no2:
fasulye ya neden ptesi ye sonuçları alıyorsun ne kadar uzak birtarih ne ki yani altu ustu seker olcumu benim hastane 3 s aatte verdi mesela.
ee tazecik yazmamışsın sonucunu ? almadınmı yoksa nezaman alacaksın ?
bak burdan izledim Gebelik şekeri bebek için hangi risklere neden olur? - UZMAN TV
slm kızlar ben geldiiim..bugün dayanamadım başka bi doktora daha gitti.bebişimi bi güzel incelediler..radyologta doktorda ayrı ayrı baktı..bütün organlarını gördüük..sıvı azlığına en önemli neden böbrek problemleri oluyomuş böbreklerini ..............................
Yafrumm... dazemmmfasulyemm.. kuzum.. bitti mi ev şimdi???
eh benlik işi bitti.. halılar falan serielcek, benlik değil o iş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?