2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

geçmiş olsun sebe neymişki acaba .işi gücü bırak canım ya iş bişekilde yapılır sen kendine dikkatet

çok saol petriğim mutlaka denicem canım:1hug:

Gizze geçmiş olsun, korkutmuş seni kızın iyi olmanıza sevindim boşver iş yapam gelen yabancı değilya ne olcak

caninus hadi gözünaydın bak iyiymiş yavrun maşallah ona

Gözün aydın canımm.. Çok sevindim senin adına...İnşallah prof ta seni rahatlatacak. Ama sen bol su almaya dikkat et canım... En az 2.5 lt..

Bu arada kuzuşum 6. kutucuğa geçmiş... Rabbim 9 kutucuğu görmeyi de nasip etsin inşallah...:Saruboceq::Saruboceq:

gizzecim geçmiş olsun cnım. şakacı bi kızın olacak senin:teselli:

caninuss maşallah ne güzel herşyin iyi olması çok iyi içini ferah tut bol su içmey çalış su gerçktn çok önemli.çatlak oluşumunu engellemek için bile ilk bol su için deniliyor

Esrako doğumdan sonra işe devam edecekmisin, daha önce sormuştun bana bildiklerimi yazmıştım ama arada kaynadı görmedin sanırım, merak ettim işi bırakacak bi benmiyim ?

canım çok sevindim. gördünmü bak.bişi yokmuş. pazartesi de prof. bundan daha güzel şeyler söyleyecek ve daha da rahatlayacaksın canım.senin adına çok sevindim. sen yine de bol bol su iç tatlım.Şeniz

Mercimekim, Sakaleynmaster, Petrik saolun kısslar.. Çok kötü bir akşamdı gerçekten... Eğer ciddi bir drum olsaydı devam ederdi dedi kendi drum rahim damarlarından birinde çatlaklık da olabilir dedi.Şimdi dinleniyorummm.. Yarın annemle bir sürü alışveriş planım vardı hem kendime hem bebişime ama şimdi birşey almaya korkuyorummm. :1no2::1no2:

çok sağolun kızlar..gerçektende acayip moral veriyosunuz insana..iyki varsınız..gizzecim çok geçmiş olsun..aman çok dikkat et kendine.behiyecim uçuk konusunda endişelenme bi zararı olmaz..ablamında sürekli çıkıyodu hamileliğinde..zoviraks sür bişeycik kalmaz..iki günde geçirir..

Çok iyiydi ya Esramm kenara cekıp lastık degıstırme işi :))) hayal ettım de bir an kaydirigubbakcemile3

E yuh be kızımm be... ne işin var anam senin oralarda.. su cocugu bı sagsalım dogursan Comely.. ne kızıyorum sana bır bılsen.

Slm kızlar
bayadır yazmadım farkındayım.kusura bakamyın
veeeeeee benİm de oĞluŞum olacak daha dÜn ÖĞrendİm herhalde en son ÖĞrenen de ben oldum...

Hayırlı ugurlu olsun oglusun..

YAA KIZLAR SİZE BİŞİ SORUCAM DÜN DUDAĞIMDA UÇUK ÇIKTI. ATAEŞİM FALAN YOK HASTA DA DEĞİLİM NEDEN ÇIKTI BİLMİYORUM. BİŞEY OLURMU ACABA ? BİLGİNİZ VARMI?senağlama

Vallahi, doktoruna gorun, ona haber ver.. ucuk oyle onemsenmeyecek bır sey değil.. etrafımdakı hamılelerden bılıyorum.

valla zaman cabuk geciyor, ilk trimestri bitirdik derken, 2.yi bitiricez simdide..., bi bakmisiin temmuz agustos

İnsallahh Norramm.. inşallah.

Yerimm ben seni yaaa...kaydirigubbakcemile3 lezzooo haaa kaydirigubbakcemile3

Çok çok gecmıs olsun... Allahım bır daha yaşatmasın.. Allaha emanet olsun evladın.

Hadi gözün aydın arkadasım.. ıyıye gıdecek hersey,suyunu eksık etme.

Yannıs sana cok kızarımm Gizze.. sen evladına ve de onun varlıgına ınanmazsan o sana nası tutunsun soyler mısın?? Bu düşünce cok ama cok yanlıs bır dusunce.. ınsanı ayakta tutan, hayatta tutan inançtır.. yapma boyle.

fasulye ya neden ptesi ye sonuçları alıyorsun ne kadar uzak birtarih ne ki yani altu ustu seker olcumu benim hastane 3 s aatte verdi mesela.

Çünkü tiroit gibi hormon ölçümlerim de yapılacak. Sanırım bu nedenle bekletiyorlar...

ee tazecik yazmamışsın sonucunu ? almadınmı yoksa nezaman alacaksın ?
bak burdan izledim Gebelik şekeri bebek için hangi risklere neden olur? - UZMAN TV

çok teşekkür ederim petrikim. seni seviyorum. a.s.

iyi işte bak, ne güzel.. Bence ptesi gideceğin doktorun da aynı şeyleri söyleyecek. Rahatlamana sevindim.

GıZZECıM, çok geçmiş olsun. Bazen ben de kendime fazla yüklendiğimi hissediyorum, aslında yapmamak lazım.

Son düzenleme:
gizze cok gecmis olsun canim , dikkat et kendine....
canninus iyi haberler almana sevindim, gozun aydin..
comely gercekten ne isin var karnin burnunda...dikkat et be guzelim, sen okuluna devam et, ne isin var dagin basinda...

GİZZE geçmiş olsun canım. ben de olsam çok panik yapardım herhalde. neyse ki acildekiler güzel ilgilenmişler. çok iyi bak kendine 2 gün. alışverişe sonra çıkarsınız. öyle şevkin filan da kaçmasın, bişeyi yok işte kızının, kıpır kıpırmış bak... doyasıya yap alışverişini hiç bişeycik olmayacak güzel kızına. yoksa sen hala inanmıyormusun buranın sinerjisine?

Esrakom.. en cok senin için ekliyorum bu bilgiyi.. hamilelikte içilmesi sakıncası olmayan bir bitkidir arkadaslar.. isteyen de içebilir.. özellikle bunu tansiyonu yüksek olan arkadaslarım için yazıyorum

Çay gibi demlenip içilir. Sudan’ın geleneksel bir içeceğidir. Halk dilinde yaprakları güle benzetildiği için Mekke gülü ya da Nar çiçeği olarak da bilinmektedir.

Hibiskusun Faydaları:

Ölü hücreleri yenileyicidir.

Kandaki şekeri düzenler.

Yüksek tansiyonu olanlara iyi gelmektedir.

Grip ve öksürükte nefes açıcı olarak kullanılmaktadır.

Böbrek iltihabına iyi gelmektedir.

Kireçlenmeyi önleyicidir.

Yüksek miktarda C vitamini içermektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…