Ya sanırım aldıgım elevıtten ben bu kadar duzenlı artısın ıcıne gırdım kılo babında.. yoksa yeme seklı aynı olup bu kadar nası kılo alınır anlamıs degılım.. tatlı yemem ben.. sevmem.. düşün yane Norraaa( nası verılecek bu kılo ?? ((
Kayra hoşgeldin.. nasıl gectı doktor??
gözünaydın.oğlun hayırlı olsunSlm kızlar
bayadır yazmadım farkındayım.kusura bakamyın
veeeeeee benİm de oĞluŞum olacak daha dÜn ÖĞrendİm herhalde en son ÖĞrenen de ben oldum...
güzel haberlerini bekliyoruzsabah oğlumu görcem inşallah ya..kalbim güm güm...güzel bi yüz pozu verse bari...kime benziyo çok merak ediyorum...
kayınvalidem 17+1 lik fotosunda bana benzetti..nası benzetebildiyse artık...
çok geçmiş olsun canım.neyseki kızın iyiymiş.lütfen kendine dikkat et.ne toz alması ne temizliği hamile hamile.hamile kaldığımdan beri kendim temizlik yapmadım hiç.ya kızkardeşim ya eşim yapıyor.doğuma kadarda yapmamakta kararlıyım.hiç bi şey bebeğimden önemli değil.sende dikkat et ve bol bol dinlenMerhaba kısslar,
Bugün giremedim. Geçmişi de okuyamadım... Dün akşam kızım bize 1 Nisan şakası yaptı sanırım...senağlama
Dün işten eve gelmiştim annem gelecek bugün onun için biraz temizlik yaparım demiştim. Üstümü çıkarmadan wcye gittim. Tuvlet kağıdına 2-3 damla kıpkırmızı kan geldii.. Hemen drumu aradım bugün ağrın olmuş muydu dedi evet dedimm. Gerçektende olmuştu ama çok hafifti umursamamıştım.. Hemen acile git dedi. Bizde apar topar gittik yakın bir hastanenin aciline... Ama o kadar çok korktum ki bebeğim beni bırakacak die ağladım sürekli.. Allahım babasının emanetiydi o da yok yanımdaa.. Çok üzüldümmmsenağlama Acildeki nöbetçi dr çok ilgilendi saolsun.. Neyse ki ultrasonda kızım kıpır kıpırdı Allaha şükürler olsun yerinde durmuyordu hatta 3 boyutlu resmini almak istedi dr ama ona bile izin vermedi.. Plasentanın yerleşimine baktı açıklık var mı die baktı bir problem göremedi.. Sonra beni NST'ye bağladılar ağrı takibi için... Bu arada kızımın da kalp atışlarını dinlemek istediler ama kızım durduğu yerde durmuyordu kii. Tam yakalıyorlar kızım kaçtyor. Köşe kapmaca oynadı hemşire resmen kızımla. Neyse 5-10 saniye kadar dinleyebildiler... Sonra 1 saat boyunca ağrı takibi yaptılar... Allahaşükür o da iyi çıktı...:Saruboceq: Dr istirahat verdi 2 gün evimize geldik... Kızım bize 1 Nisan şakası yaptı dedim ama çok korkuttu beni...
Bugün de istirahatteydik yani kısslar...Şimdi bana kızacaksınız ama annem geleceği için biraz toz aldım yine dayanamadım ama dinlene dinlene ve ağır ağır. Hiiç kendimi yormadannn..
Çok kötü bir deneyimdi Allah kimseye göstermesin..Şimdi biraz geçmişi okuyayımmm..
selam kızlar çıldırmak üzereyim doktorum nerde mahfolum ya kaç gündür hasta bakmaktan kadın resmen kefeni yırrtı sayemde sonra çene bir açıldıki sormayın devamlı muhabbet istiyor bunaldım yatıp dinlenmek istiyorum ama nerdeeeeee bir bakayım dedim namaz kılarken o geldi hemen bilgisayarın başınamı geldin dedi yahu ne yapayım ben şimdi yok dedim mesajlarıma bakıyorum iki kelime yazayımda çıkıcam kızlar ay çok özledim sizleri herkese selamlar öpüldünüz
gittim.çok şükür iyi görünüyor.ama poz vermiyor.ne zaman yakalasa eliyle hp yüzünü saklıyor.bana yine el salladı.güldü.boyunu ölçümlerini aldı.geçen hfta kilosuna takmıştım.bu hafta iyiydi çok şükür ama hala boyu çok uzun dedi.
eliyle karnıma bastırdı ve korktu kasılma var sandı.kendini rahat bırak dedi tekrar baktı meğer ben kasıyormuşum.çok korktum.vitamin ve demir yine vermedi.8 kilo almışım.doğuma omuz atarak sokarız seni kapıdan geçemeyeceksin dedi bende sorun değil dedim.magnezyuma devam edeceğim..bu kadar iyiydik yani çok şükür...
Ay Kayra.. odada sessızlık, eşim dizisini izliyor.. senin yazını okuyorum.. "doğuma omuz atarak sokarız seni kapıdan geçemeyeceksin dedi " lafına kadar.. bir kahkaha patlatmısım sorma.. :))) Çok yasayasın e mi.. gece vaktı güldürdün beni :)))
Hep boyle devam etsin bebişinle keyfiniz inşallah.
acaba ben de hamilelikten beri duzenli vitaminimi aliyorum banada o mu yaradi??doktor doguma kadar birakma dedi icinde demir, folikasit,ve diger ne ararasan mineral ve vitamin var, ac kalsamda bebegi besler yani:)))neyse tek bebisime yarasin, kasip vericez...Ya sanırım aldıgım elevıtten ben bu kadar duzenlı artısın ıcıne gırdım kılo babında.. yoksa yeme seklı aynı olup bu kadar nası kılo alınır anlamıs degılım.. tatlı yemem ben.. sevmem.. düşün yane Norraaa( nası verılecek bu kılo ?? ((
??
ay evet nazancim ya bugun extra hareketli, sanirim canim sikilmasin diye:))ben burdayim diyor surekli, sanki icerde tek kale mac var...evet NORRAA ben de yalnızım. ama yarın gece gelecek. ben de yalnızlığın keyfini çıkarıyorum. zaten kızım bana yalnızlığımı unutturyor. ansıl tekmeliyor teyzesi bi bilsen...
oh canim gozun aydin, poz vermesede bebisin iyi bak, kilo hepimize var, ama herkes hemen hemen 8 kilo almis, bende oyle, normal heralde..gittim.çok şükür iyi görünüyor.ama poz vermiyor.ne zaman yakalasa eliyle hp yüzünü saklıyor.bana yine el salladı.güldü.boyunu ölçümlerini aldı.geçen hfta kilosuna takmıştım.bu hafta iyiydi çok şükür ama hala boyu çok uzun dedi.
eliyle karnıma bastırdı ve korktu kasılma var sandı.kendini rahat bırak dedi tekrar baktı meğer ben kasıyormuşum.çok korktum.vitamin ve demir yine vermedi.8 kilo almışım.doğuma omuz atarak sokarız seni kapıdan geçemeyeceksin dedi bende sorun değil dedim.magnezyuma devam edeceğim..bu kadar iyiydik yani çok şükür...
baakcim allah kolaylik versin canim...umarim tamamen iyilesip evine doner biran once..selam kızlar çıldırmak üzereyim doktorum nerde mahfolum ya kaç gündür hasta bakmaktan kadın resmen kefeni yırrtı sayemde sonra çene bir açıldıki sormayın devamlı muhabbet istiyor bunaldım yatıp dinlenmek istiyorum ama nerdeeeeee bir bakayım dedim namaz kılarken o geldi hemen bilgisayarın başınamı geldin dedi yahu ne yapayım ben şimdi yok dedim mesajlarıma bakıyorum iki kelime yazayımda çıkıcam kızlar ay çok özledim sizleri herkese selamlar öpüldünüz
gittim.çok şükür iyi görünüyor.ama poz vermiyor.ne zaman yakalasa eliyle hp yüzünü saklıyor.bana yine el salladı.güldü.boyunu ölçümlerini aldı.geçen hfta kilosuna takmıştım.bu hafta iyiydi çok şükür ama hala boyu çok uzun dedi.
selam kızlar çıldırmak üzereyim doktorum nerde mahfolum ya kaç gündür hasta bakmaktan kadın resmen kefeni yırrtı sayemde sonra çene bir açıldıki sormayın devamlı muhabbet istiyor bunaldım yatıp dinlenmek istiyorum ama nerdeeeeee bir bakayım dedim namaz kılarken o geldi hemen bilgisayarın başınamı geldin dedi yahu ne yapayım ben şimdi yok dedim mesajlarıma bakıyorum iki kelime yazayımda çıkıcam kızlar ay çok özledim sizleri herkese selamlar öpüldünüz
selam arkadaşlar hamileliğinde durduk yere ağlayan varmı ben durdukyere ağlıyorumda bugünde eşim anneme huyları çok değişti demiş aman laf söylemeyin demiş herşeye inirleniyo demiş sizdede böyle durumlar varmı acaba
ikinci trimesterde haftalık ortalama 400gr alınıyormuş. yani artık daha hızlı kilo alacağız öncesine göre. lülülülülülü ben şimdi göbek şova bir 20. haftadaki bi de 22. haftadaki fotomu koyacağım ne demek istediğimi çok net göreceksiniz. resmen katlayarak gidiyor sanki. daha çok yemekle de alakası yok. benim artık iç çamaşırlarım da iz yapmaya başladı. daha bol bişeyler almam lazım. popo iyice büyüdü.
selam arkadaşlar hamileliğinde durduk yere ağlayan varmı ben durdukyere ağlıyorumda bugünde eşim anneme huyları çok değişti demiş aman laf söylemeyin demiş herşeye inirleniyo demiş sizdede böyle durumlar varmı acaba
haklısın canım.adamın girdiği parti hiç önemli değil.her şekilde alıyor.20.yılını doldurdu.bi beş yıl daha yapacak.25 yıl belediye başkanlığı.çocukluğumdan bu yana hep o varHELİN, seçim sonuçları belli olduğu gün bana kimden sms geldi tahmin et....
"teşekkürler adana" aytaç durak.
ben telefonumu adanadayken almıştım da... ne alaka di mi? dama her seçimde partisini değiştiriyor ve fire vermeden hep kazanıyor.
gözün aydın canım.haftası ve kilosu için ne dedi.ne güzel uzun boylu bi oğlun olacakgittim.çok şükür iyi görünüyor.ama poz vermiyor.ne zaman yakalasa eliyle hp yüzünü saklıyor.bana yine el salladı.güldü.boyunu ölçümlerini aldı.geçen hfta kilosuna takmıştım.bu hafta iyiydi çok şükür ama hala boyu çok uzun dedi.
nasıl yani.ben akşam yemeği yedikten sonra karnım davul gibi şişiyor sertleşiyor.sanki bi şey geriyor beni.bunlarr kasılma belirtisimikarnımız sertleşince yer yer kasılma oluyormuş kızlar.haberiniz olsun...
nazancığım geldim canım.iyi çok şükür sorun yok şimdilik...
ikinci trimesterde haftalık ortalama 400gr alınıyormuş. yani artık daha hızlı kilo alacağız öncesine göre. lülülülülülü ben şimdi göbek şova bir 20. haftadaki bi de 22. haftadaki fotomu koyacağım ne demek istediğimi çok net göreceksiniz. resmen katlayarak gidiyor sanki. daha çok yemekle de alakası yok. benim artık iç çamaşırlarım da iz yapmaya başladı. daha bol bişeyler almam lazım. popo iyice büyüdü.
kayra nasıl yani karnımız sertlesince kasılma oluyormus
benbunu azçok duymustumve benim bugun epey oldu bu gazmıfalandedim davul gibi acayip sert oldu karnımbir sure sonra gecti
bunun hiçmi olmaması gerekiyormusy ani arada olması normalmiymis ?
nasıl yani.ben akşam yemeği yedikten sonra karnım davul gibi şişiyor sertleşiyor.sanki bi şey geriyor beni.bunlarr kasılma belirtisimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?