2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

selam kızlar çıldırmak üzereyim doktorum nerde mahfolum ya kaç gündür hasta bakmaktan kadın resmen kefeni yırrtı sayemde sonra çene bir açıldıki sormayın devamlı muhabbet istiyor bunaldım yatıp dinlenmek istiyorum ama nerdeeeeee bir bakayım dedim namaz kılarken o geldi hemen bilgisayarın başınamı geldin dedi yahu ne yapayım ben şimdi yok dedim mesajlarıma bakıyorum iki kelime yazayımda çıkıcam kızlar ay çok özledim sizleri herkese selamlar öpüldünüz

ikinci trimesterde haftalık ortalama 400gr alınıyormuş. yani artık daha hızlı kilo alacağız öncesine göre. lülülülülülü ben şimdi göbek şova bir 20. haftadaki bi de 22. haftadaki fotomu koyacağım ne demek istediğimi çok net göreceksiniz. resmen katlayarak gidiyor sanki. daha çok yemekle de alakası yok. benim artık iç çamaşırlarım da iz yapmaya başladı. daha bol bişeyler almam lazım. popo iyice büyüdü.

selam arkadaşlar hamileliğinde durduk yere ağlayan varmı ben durdukyere ağlıyorumda bugünde eşim anneme huyları çok değişti demiş aman laf söylemeyin demiş herşeye inirleniyo demiş sizdede böyle durumlar varmı acaba

kızlar bu arada bebeğimin eşi aşağıdaydı yukarı çıkmış.bebeğimde normal pozisyonu almış yani başı hep kasığımdaydı ve ağrı yapıyordu.zaten ağrılarım azalmıştı anlamıştım ama doktorumda teyit edince rahatladım...

Slm kızlar
bayadır yazmadım farkındayım.kusura bakamyın
veeeeeee benİm de oĞluŞum olacak daha dÜn ÖĞrendİm herhalde en son ÖĞrenen de ben oldum...
gözünaydın.oğlun hayırlı olsun

sabah oğlumu görcem inşallah ya..kalbim güm güm...güzel bi yüz pozu verse bari...kime benziyo çok merak ediyorum...
kayınvalidem 17+1 lik fotosunda bana benzetti..nası benzetebildiyse artık...
güzel haberlerini bekliyoruz

çok geçmiş olsun canım.neyseki kızın iyiymiş.lütfen kendine dikkat et.ne toz alması ne temizliği hamile hamile.hamile kaldığımdan beri kendim temizlik yapmadım hiç.ya kızkardeşim ya eşim yapıyor.doğuma kadarda yapmamakta kararlıyım.hiç bi şey bebeğimden önemli değil.sende dikkat et ve bol bol dinlen

allah kolaylık versin canım.mükafatın yavrun olsun...

Ay Kayra.. odada sessızlık, eşim dizisini izliyor.. senin yazını okuyorum.. "doğuma omuz atarak sokarız seni kapıdan geçemeyeceksin dedi " lafına kadar.. bir kahkaha patlatmısım sorma.. :))) Çok yasayasın e mi.. gece vaktı güldürdün beni :)))

Hep boyle devam etsin bebişinle keyfiniz inşallah.

ne yapayım canım ya taktı kiloma.ben şişman ve mutlu birçok insan tanıyorum.bende onlardan biriyim anlamıyor.olabilir belki bu halimle daha mutluyum ama yok anlatamıyorum...

evrimcim sagol bitki bilgileri için aktara soracagım,

gizze gecmis olsun yaaa aman alahım zaten bua ra korku içindeyim birsey olcak diyedusunmemeye calısıyoüumyoksapsikolojim bozulacak o kanı gordugun anı tahmin bile etmek istemiyüorum allahım insallah bir dahayasatmasın kendine çok iyi bak çok iyi dinlen canım ah esinde uzakta kimbilir nekadar endiselenmistir,

seerni sormustu sanırım 6.aya ne zaman geçiyor ticker diye 22+3 mus gizzede tekrar gormus olduk:)

petrikcim

benim is durumum hiç ama hiç sbelli dğil uzun yıllardır burda calısıyrum sayet çıkısımı verirler haklarımıda verirlerse ayrılmak istiyorum simdiki fikrim bebekten sonra kendimi isyerine zor atarsamda sasırmam buyuk konusmak istemiyorumyani:)) hiç ebelli olmazbenim isim net birsey beyan etmeyip sonraki hislerimebakmayı dusunuorum ama bakıcılara falan bebegimi emanet etmeyeniyetim pek yok,

GıZZECıM çok geçmiş olsun bitanem.allah beterinden saklasın..bir daha yaşatmasın...

acaba ben de hamilelikten beri duzenli vitaminimi aliyorum banada o mu yaradi??doktor doguma kadar birakma dedi icinde demir, folikasit,ve diger ne ararasan mineral ve vitamin var, ac kalsamda bebegi besler yani:)))neyse tek bebisime yarasin, kasip vericez...

evet NORRAA ben de yalnızım. ama yarın gece gelecek. ben de yalnızlığın keyfini çıkarıyorum. zaten kızım bana yalnızlığımı unutturyor. ansıl tekmeliyor teyzesi bi bilsen...
ay evet nazancim ya bugun extra hareketli, sanirim canim sikilmasin diye:))ben burdayim diyor surekli, sanki icerde tek kale mac var...

oh canim gozun aydin, poz vermesede bebisin iyi bak, kilo hepimize var, ama herkes hemen hemen 8 kilo almis, bende oyle, normal heralde..

baakcim allah kolaylik versin canim...umarim tamamen iyilesip evine doner biran once..

gözünaydın KAYRA. herşeyin yolunda olmasına sevindim. bebeğin pozisyonunu da düzeltmiş. değmeyin kayranın keyfine. bebeğin boyunu ölçmüyor benim doktorum artık. sadece belli yerlerini ölçüp duruyor. bana hiç boyla ilgili bişey söylemiyor. gerçi bizimkinin uzun olma ihtimali zaten yok. ben 1.60 ım eşim de 1.75. bana öle geliyor ki bizim kız benim gibi minyon olacak.

allah sabır versin başak. ne mutlu sana bak yaşlı kadını kendisine getirmişsin. hadi gözünüz aydın. eee katlan biraz daha, dinler gibi yap, kafa salla, "he he" de... o konuşsun, sen bu arada kızını düşün hayal kur.

bana olmuyor hiç. ağlamıyorum yani. moralim genelde çok yüksek. belki ilerde olur. bekliyorum ben de...

Hay allahımm ya.. neyse dayan bakalım :)) hayırlı ugurlu olsun :)))

Ahh ahh.. o ısler yenı camasır almama ragmen yıne de cıkıyor yaa :)))) pekı nası şişiyorus bu kadar.. bebek mi büyüyor bu kadar diycem, o da yafrum su an yarım kılo.. nereye sısıyoruss pekı Nazan :))))

Dogrudur.. vardır.. mevcuttur.

haklısın canım.adamın girdiği parti hiç önemli değil.her şekilde alıyor.20.yılını doldurdu.bi beş yıl daha yapacak.25 yıl belediye başkanlığı.çocukluğumdan bu yana hep o var

gözün aydın canım.haftası ve kilosu için ne dedi.ne güzel uzun boylu bi oğlun olacak

kayra nasıl yani karnımız sertlesince kasılma oluyormus
benbunu azçok duymustumve benim bugun epey oldu bu gazmıfalandedim davul gibi acayip sert oldu karnımbir sure sonra gecti

bunun hiçmi olmaması gerekiyormusy ani arada olması normalmiymis ?

karnımız sertleşince yer yer kasılma oluyormuş kızlar.haberiniz olsun...
nazancığım geldim canım.iyi çok şükür sorun yok şimdilik...
nasıl yani.ben akşam yemeği yedikten sonra karnım davul gibi şişiyor sertleşiyor.sanki bi şey geriyor beni.bunlarr kasılma belirtisimi

nazancım valla öyle olmuyor.evet rahatladım ama korku tam gaz devam ediyor.ilk yaşadıklarımla çok kıyaslama yapıyorum.onun haftasınada yaklaştık ya ödüm kopuyor.
bırak minyon olsun ya sorun değil.hiç yaşını göstermez işte avantaj olur ona...

KAYRA, benim göbeğim hep çok sert. hatta artık o kadar sert ki iğnemi bile bacağımdan vurmaya başladım. daha doğrusu sert derken aslında gergin demek istiyorum. sert gibi yani. ama hiç rahatsızlık vermiyor. bilakis çok derli toplu duryor. şimdilik.... kasılma hiç yok bende.

haftada 400 alsam iyi ben son 2-3 haftadir hafatda 1 alir oldum:))ve artik hamile donu giyiyorum, bole karnimi kaplayan, cok rahat tavsiye ederim...yani kayra gibi benide kapidan omuz atarak geciricekler...

nasıl yani.ben akşam yemeği yedikten sonra karnım davul gibi şişiyor sertleşiyor.sanki bi şey geriyor beni.bunlarr kasılma belirtisimi

yok canlarım öyle değil.mesela ayağa kalıkınca dikkat edin karnımız semsert.yemekten sonra veya akşamları değil herhangi bir zamanda uzandığınızda yer yer sertlik olursa...bebek bir tarafa toplanırsa kasılmaymış.o dedikleriniz hepimizde oluyor korkmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…