valla ben de kız istiyorum ama sanki hep oğlum olurmuş gibi geliyor nedense.o da oğlumun işine daha çok gelir ne yapalım ozaman sağlıklı olsun hayırlısı olsun inş.
ben mi tuhaf görüyorum bu siteyi sadece yaa
valla ben de kız istiyorum ama sanki hep oğlum olurmuş gibi geliyor nedense.o da oğlumun işine daha çok gelir ne yapalım ozaman sağlıklı olsun hayırlısı olsun inş.
ben mi tuhaf görüyorum bu siteyi sadece yaa
demin bir ara benim de beyazladı ak pak bi şi oldu :Umursamaz:
meraaaaaaal :Oklava: şincük gördüm nüfusuna geçir felan :Umursamaz: annesinden ayırmaya kıyabilsem tabii ki geçirirdim misler gibi doğmuş büyümüş efendi bir çocuk bahaneyle bi daha hamilelik vs uğraşmam ne güselllllllllll
ALINTI YAPAMIYORUM NEDENSE ŞU AN
BİLGEEEEE
ohaoldumsmile akannehir amanın napmışla caaaanım armuta!!!!!!!!!!
vay seni kadın kılığında gezinen erkek seniiiiii
bence talep etmelisin canımmmm
canım kız olmazsa 12. Haftada bilcez zaten hayırlı bi kısmet buluruz artık buradaki kızlarımızdan aklinialirimsmile
amin canım orası öyle tabii ki
bu arada küp karpuz arıyordum doğal yöntemle de yapılıyormuş geniyle oynamadan... Aynı mantıkla bir çok meyve sebzeyi şekillendirmişler... Nasıl yapıyorlar? Meyve/sebze kendini gösterdiğinde kalıba sokuyorlar onun içinde büyüyor böylece olgunlaştığında ohaoldumsmile
[ımg]http://www.agaclar.net/forum/attachment.php?attachmentid=126629&stc=1&d=1266868283[/ımg]
ayy çok şükür buradayım.. 2 saat yoktum sayfalar almış başını gitmiş..
Benimde canım çikolata çekitoo .. Kahveyle birlikte oooohh ne güzel olurdu..
site bi tuhaf olmuş şekil deiştirmiş hoşuma gitmediii
oğluşuma bir kase çorba yedirdim oooh yarasın maşallah o yiyince ben doyuyorum vallahi
heh okudum kk yönetiminden kar payı talep edem bare :bbo:
Siz bilmezsiniz sene 2006 falan bu sitenin anasayfasında chat boardu vardı... Ben o zaman başka bir isimle buralarda fink atardım hatta bu tarzımdan dolayı beni erkek sanıp yönetime şikayet edenler falan da olurdu... Neyse işte o zamanlar da benzer şeyler duymuşluğum var buradan çıkan sonuç kkya bayağı bir üye kazandırma kapasitem mevcut şakkıdı ama o zamanlar bir o kadarını da siteden topukları fıçlarına vura vura kaçırmışlığım da vardır aklinialirimsmile
Ben mi tuhaf görüyorum bu siteyi sadece yaa
ALINTI YAPAMIYORUM NEDENSE ŞU AN
BİLGEEEEE
ohaoldumsmile akannehir amanın napmışla caaaanım armuta!!!!!!!!!!
vay seni kadın kılığında gezinen erkek seniiiiii
bence talep etmelisin canımmmm
ben bilgenin arkasındayıııımmmmm
hemde sonuna kadar:enbuyukkk:
hıı uyanık hazıra konacaksın yanilmaz:
demin bir ara benim de beyazladı ak pak bi şi oldu :Umursamaz:
meraaaaaaal :Oklava: şincük gördüm nüfusuna geçir felan :Umursamaz: annesinden ayırmaya kıyabilsem tabii ki geçirirdim misler gibi doğmuş büyümüş efendi bir çocuk bahaneyle bi daha hamilelik vs uğraşmam ne güselllllllllll
ammannnn yine herşey bembeyaz oldu.. sayfalarımıza ne oluyooo ... sitemize ne oluyoo .. sahip çıkalım arkedeşler... :tomato:
tamam şekerim anlaştık o zaman.
ınanmıyorum bunu hiç üşenmedin aradın buldun da buraya ekledin ya bravo sana valla
ay ne var ki sor google'a veya atıl google göster bana de hemen yapıveriyiiiiiiiiiiii
bak sen ne marifetler varmış bizim hatunda
ne çene varmış olarak düzelteyim ben onutersim pistir müzeyyen bi de o zamanlar daha patavatsızdım bu düzelmiş halim :)))))))
hayırlısı neyse o olsun canım. Allah sağlıklı evlat nasip etsin. Ama benim de gönlümden 2. De hep kız geçti. Ama oğlan olacağı da içime doğuyordu. Bu civelek berkay oldu işte:))
ben de biliyodum erkek olacağını
canım işte damadın olcek kız yaparsan aynı kapıya çıkıyor:))
ben de ben deee:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?