2009 Aralık Anneleri

he bacım aynen öyle bişi işte :)))

allah kolaylık versin hamarat kadınsın vesselam:))

ne diyorsun sen yaa bugün formundasın bilgecim yine maaşallahın var :))))))))

oy maşallah yakışıklıma

Yaşına göre boylu sanırım
resimden öyle görünüyo

öyle yasemincim yaşına göre boyluuu ama zayıf. Su an 4 yaşını 4 ay geçti 6 yaş boyuna yakın diyor doktor. Ince uzun bir delikanlı olacak galiba. Ben onun kilosuna o kadar takık durumdayım ki boyunun uzunluğuna sevinemiyorum bazen sonra da kızıyorum kendime

arzu domates rendelemeye gitti sanırım
yok böyle bişi domates sevmisimde domatese tatsız tuzsuz dedi

hem dolma dom. Daha lezzetli olur nasıl denemedin arzuuuuuuuuuuuuuu

:)))

al bir bomba daha bilge arkadaşımızdan :))
o senin yakışıklın zaten bilge teyzesi merak etme sen

delikafadulden aaaa kekememiiii

kııııız yoksa ikinciyi kız mı yapcende bu kader sahiplendin yakışıklıyı heeee :jeyyar:
ben de tanıyorum nasıl tanımazsın yaseee
etmedim dedim yaa gelmeyin üstüme üstümeesempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

ay ne bilim kııı tv seyretmem ki ben
bi haberlere bakarım sinema varsa benlik onu izlerim

etmedim dedim yaa gelmeyin üstüme üstümee sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile

tamam tamam anladım ben seni... merak etme yoktur bir şey artık olduysa da yapacak bir şey yok sevgiyle birlikte bize nanik yaparsınız bir kaç yıl sonra sempatiksalakcinni

ben de seni seviyom yasiiiii opuyorumnanaktan

küp karpuz yaptılar bacım ama kolaylaştı mı bilemedim bize gelmedi malum zati gelse de ben karpız sivmemmmmmmmmm :2:

sen yediğini inkar ediyosun ama :1no2: ben yiyom ve aslanlar gibi de yediğimi gösteriyom :jeyyar:

bence kesinlikle takılma kilosuna
cidden maşallahı var yaşına göre görüntüsünün
hiçte öyle cılız zayıf filan değil
uzun olduğu için ince görünüyo
ama var ya cidden süper bişey olcek büyüyünce
(bilge okuyunca kızcek ama napim yalanmı diyim içimdemi saklim )

Şeniz opuyorumnanaktan
amanın karpuzlada mı oynadılaaaar ohaoldumsmile

ivit inkarcıyım bu konuda
sigara içerkene daha bi inkarcıydım ama
şimdi ascık gösteriyom

bugün okuldan gelince enseden bi öpücük alıver teyzesine tamam mı annesi opuyorumnanaktan

valla benim gönlüm yine erkekte yasi ama allah ne gönderir bilemem. babamız kız istiyor onun kalbi benden temizdir ayıptır söylemesi sempatiksalakcinni ama benim kız çocukla pek yıldızım barışmaz çocuğun kabus hayatı olmasın diye allah yine erkek verebilir diye düşünüyorum :bbo:
hiç öyle düşünmemiştim ama iyi fikirmiş... bu devirde kızı izmire yollamak akıl karı boshayallersmile

müzeyyeeeeeeeen ikinci kız olursa Ayberk'le kertelim miiiiiiiiiiiiii :jeyyar:

yasi bu akşam bitmeyen şarkı var atvde vaktin olursa bak bakalım ama bence birebir aynısınız ohaoldumsmile

yok canım ne kızcam takılıyorum yahu... sarkmayıp arkalara ilerleyelim diyen bir insanın ciddi ciddi kızma olasılığının küp karpuzun yuvarlanıp düşmesi olasılığından düşük olduğunu belirtmeme gerek olmadığı kanaatindeyim yasemin hanımcığım değil mi küüüüüüüüüüü sempatiksalakcinni

Şeniz opuyorumnanaktan
amanın karpuzlada mı oynadılaaaar ohaoldumsmile

ivit inkarcıyım bu konuda
sigara içerkene daha bi inkarcıydım ama
şimdi ascık gösteriyom

anacım oynamadıkları bi ben kaldım onlar oynamayınca ben zilleri takıp kendi kendime oynamaya başladım o ayrı laelaelaelaelae

çok istemişimdir öyle olmayı yasemin... ye ye kilo alma ne ala memleket boshayallersmile

sen ankaraya ne gün geliyosun? ve dahi bize vaktin olmaz di mi :1no2:

ÖPTÜM SENİ NAZANCIMMM. NE BİLİM İŞTE KENDİ KENDİME ÖYLE SÜNGERLEŞTİM DEMEK Kİ.

AL BENDEN DE O KADAR İYİ Kİ VARSINIZ

Sizleri ve burada olmayı bende seviyorum
iyiki varsın yawww

opuyorumnanaktan

SAĞOL YASEMİNCİM BÜYÜDÜKÇE AŞIYORUM BİRAZ DAHA İYİYE GİDİYOR KİLOSU İLE İLGİLİ TAKINTILARIM. ANNELİK İŞTE. TEŞEKKÜRLER CANIM O GÜZELLİK SİZİN GÜZEL BAKAN GÖZLERİNİZDE.

ÖPERİM CANIMM. BÜYÜK BİR ZEVKLE. KERTELİM TABİ NEDEN OLMASIN AMMA KIZ OLMAZSA KALIRIZ ORTADA SAP GİBİ O ZAMAN NE OLCEK:)))

Şeniz opuyorumnanaktan :1hug:

ay bi üzülüyom ki kk den habersiz olanlara

AYNEN BEN KENDİ ADIMA BİLE ÜZÜLDÜM VALLA SİZLERİ KEŞKE DAHA ÖNCE TANISAYDIM

allah sağlıklı sıhatli ayıpsız kusursuz akıllı ahlaklı hayırlı evlat versinde kız erkek farketmez

ay seyredeyim bakayım merak ettim bak şimdi

:1hug:
Şeniz opuyorumnanaktan :1hug:

ay bi üzülüyom ki kk den habersiz olanlara

AL BENDENDE O KADAR

ÖPERİM CANIMM. BÜYÜK BİR ZEVKLE. KERTELİM TABİ NEDEN OLMASIN AMMA KIZ OLMAZSA KALIRIZ ORTADA SAP GİBİ O ZAMAN NE OLCEK:)))

canım kız olmazsa 12. haftada bilcez zaten hayırlı bi kısmet buluruz artık buradaki kızlarımızdan aklinialirimsmile

allah sağlıklı sıhatli ayıpsız kusursuz akıllı ahlaklı hayırlı evlat versinde kız erkek farketmez

ay seyredeyim bakayım merak ettim bak şimdi

amin canım orası öyle tabii ki

bu arada küp karpuz arıyordum doğal yöntemle de yapılıyormuş geniyle oynamadan... aynı mantıkla bir çok meyve sebzeyi şekillendirmişler... nasıl yapıyorlar? meyve/sebze kendini gösterdiğinde kalıba sokuyorlar onun içinde büyüyor böylece olgunlaştığında ohaoldumsmile

2günlük geliyorum eşim istediğim yere götüremez kendi işleri çok yoğun diyemem beni ora götür bura götür
e kendim kalksam yol bilmem yordam bilmem
kardeşime desem gidelim ona kıyamam hamile kanama geçirdi ((
çok isterim seni nilgünü görmek ama nasip olmuyo işte

ayy çok şükür buradayım.. 2 saat yoktum sayfalar almış başını gitmiş..

benimde canım çikolata çekitoo .. kahveyle birlikte oooohh ne güzel olurdu..

site bi tuhaf olmuş şekil deiştirmiş hoşuma gitmediii
oğluşuma bir kase çorba yedirdim oooh yarasın maşallah o yiyince ben doyuyorum vallahi

gönüller bir olsun bacım... eşinin vakti de olsa kardeşin hamile, kanama geçirmiş, iki gün için geliyorsun ben tahmin ettim olamayacağını olsun bacım bi dahaki sefere inşallah olumunekankayizsmile

aaaa du bakim güzel bi şiler yazmıştın onu alıntılayamamışım bi okiyim da üzerine görüşelim aklinialirimsmile

heh okudum kk yönetiminden kar payı talep edem bare :bbo:
siz bilmezsiniz sene 2006 falan bu sitenin anasayfasında chat boardu vardı... ben o zaman başka bir isimle buralarda fink atardım hatta bu tarzımdan dolayı beni erkek sanıp yönetime şikayet edenler falan da olurdu... neyse işte o zamanlar da benzer şeyler duymuşluğum var buradan çıkan sonuç kkya bayağı bir üye kazandırma kapasitem mevcut şakkıdı ama o zamanlar bir o kadarını da siteden topukları fıçlarına vura vura kaçırmışlığım da vardır aklinialirimsmile

valla ben de kız istiyorum ama sanki hep oğlum olurmuş gibi geliyor nedense.o da oğlumun işine daha çok gelir ne yapalım ozaman sağlıklı olsun hayırlısı olsun inş.
ben mi tuhaf görüyorum bu siteyi sadece yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…