ben ilk "aliye"de görmüştüm (zeliş), sonra "yol arkadaşım"da izledim şimdi "bitmeyen şarkı"da oynuyormuş (melek karakteriymiş ama diziyi izlemiyorum) millet "zerda" dizisiyle tanıyor ama ben onu da izlemedim
nazan huuuuuuuuuuuuuu ihmal mi ettin kız yoksa sengözlerimebaksanab
ya ben tatlı dedim o çiğköfte deyince mecburen ortak menü yaptık ne var müzeyyen laelaelaelaelae
allahım ya iştahım yok diyor o nasıl bir duygudur acaba :1shok: Haaaa dur geçenlerde bana da olduydu çok sıcaktı ve boğazımla midemde birer yumru vardı hiçbir şey geçmiyordu o di mi iştahsızlık dediğin bacım
al bitane sevgi vakası dahaakannehir
bendendeeeeeeeeeeeee:kedi:
Oku oku ancak yetiştim valla müzeyyen
biryandanda süt sağıyorumsempatiksalakcinnibir gören olsa gülünç haldeyim:roflol:
Sanmam yasemincim
kanımca tüm gevezeler buradasengözlerimebaksanab
ne var yazmayalım mı yani şurda iki dakka forum tıkır tıkır işlemiş ne sakıncası olabilir ki yazmamızın yani tamam anında okuyamamış ve güncele gelmekte zorlanıyor olabilirsin ama zorlanmadan nasıl mutlu olabilirsin ki zor elde edilen şeyler her zaman daha kıymetli değil midir bu açıdan baktığında elmanın küp şeklinde olması halinde daha lezzetli olacağını savunmak safdillik mi olur sorarım sana meral :dilcikar:
oy maşallah yakışıklıma
Yaşına göre boylu sanırım
resimden öyle görünüyo
arzu domates rendelemeye gitti sanırım
yok böyle bişi domates sevmisimde domatese tatsız tuzsuz dedi
hem dolma dom. Daha lezzetli olur nasıl denemedin arzuuuuuuuuuuuuuu
dua et hem kekeme hem geveze diiliz kaydirigubbakcemile3
yasemin ayberk benim paşam lütfen askıntı olmayıp sağlı sollu arkalara doğru ilerleyelim bacımlmaz:
Dövseydim???? Akannehir
ağlardım o vakit meralcüüüüüüüüüüm mafoldumben
dua et hem kekeme hem geveze diiliz kaydirigubbakcemile3
yasemin ayberk benim paşam lütfen askıntı olmayıp sağlı sollu arkalara doğru ilerleyelim bacımlmaz:
dövseydim???? akannehir
ben de tanıyorum nasıl tanımazsın yaseee
etmedim dedim yaa gelmeyin üstüme üstümeesempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
etmedim dedim yaa gelmeyin üstüme üstümee sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
sempatiksalakcinni bencedeee kaydirigubbakcemile3
seviyom ben burayı ve burdakileri yaf opuyorumnanaktan
iyiki bulmuşum burayı :dance:
küp karpuz olsa daha kolay kesilirmiydiki sempatiksalakcinni
ay bendensin yav
iştahsızlık nasıl bir hissiyat bende hep merak etmişimdir
öyle yasemincim yaşına göre boyluuu ama zayıf. Su an 4 yaşını 4 ay geçti 6 yaş boyuna yakın diyor doktor. Ince uzun bir delikanlı olacak galiba. Ben onun kilosuna o kadar takık durumdayım ki boyunun uzunluğuna sevinemiyorum bazen sonra da kızıyorum kendime
Şeniz opuyorumnanaktanben de seni seviyom yasiiiii opuyorumnanaktan
küp karpuz yaptılar bacım ama kolaylaştı mı bilemedim bize gelmedi malum zati gelse de ben karpız sivmemmmmmmmmm :2:
sen yediğini inkar ediyosun ama :1no2: ben yiyom ve aslanlar gibi de yediğimi gösteriyom :jeyyar:
he bacım aynen öyle bişi işte :)))
İLK KEZ TANIŞTIM DA KENDİSİYLE ÇIKARAMADIMDI kafamçokkarıştı
ne diyorsun sen yaa bugün formundasın bilgecim yine maaşallahın var :))))))))
RABBİM BUGÜN BU MODA KODU BENİ NEYLEYİM MÜZEYYENCİM :1ninca:
öyle yasemincim yaşına göre boyluuu ama zayıf. Su an 4 yaşını 4 ay geçti 6 yaş boyuna yakın diyor doktor. Ince uzun bir delikanlı olacak galiba. Ben onun kilosuna o kadar takık durumdayım ki boyunun uzunluğuna sevinemiyorum bazen sonra da kızıyorum kendime
YEME SORUNU OLSUN OLMASIN HERKESİ "ÇOCUĞUM YEMEK YEMİYOR" KİTABINA DAVET EDİYORUM
al bir bomba daha bilge arkadaşımızdan :))
o senin yakışıklın zaten bilge teyzesi merak etme sen
delikafadulden aaaa kekememiiii
kııııız yoksa ikinciyi kız mı yapcende bu kader sahiplendin yakışıklıyı heeee :jeyyar:
ay ne bilim kııı tv seyretmem ki ben
bi haberlere bakarım sinema varsa benlik onu izlerim
Sizleri ve burada olmayı bende seviyorum
iyiki varsın yawww
bence kesinlikle takılma kilosuna
cidden maşallahı var yaşına göre görüntüsünün
hiçte öyle cılız zayıf filan değil
uzun olduğu için ince görünüyo
ama var ya cidden süper bişey olcek büyüyünce
(bilge okuyunca kızcek ama napim yalanmı diyim içimdemi saklim)
Şeniz opuyorumnanaktan
amanın karpuzlada mı oynadılaaaar ohaoldumsmile
ivit inkarcıyım bu konuda
sigara içerkene daha bi inkarcıydım ama
şimdi ascık gösteriyom
Eşim korunuyor malum biz hap kullanamıyoruz ya.o da baştan değil sonradan aa anlatmak da olmuyo çekiniiim.:kedi: hani baştan kullanmak gerekiiyomuş ya ondan korktum birden.
yok yok etmiyoruzsempatiksalakcinni
yok canım asıl sana aşkolsun.ne düşündün ki.bilerek yaptıım hiç bişey yok yapmam gereken bir durum da yok zaten kaydirigubbakcemile5görmemişimdir kusura bakma.
maş. daha büyük sanmıştım ben.
ben de tanıyorum nasıl tanımazsın yaseee
etmedim dedim yaa gelmeyin üstüme üstümeesempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
sempatiksalakcinni bencedeee kaydirigubbakcemile3
seviyom ben burayı ve burdakileri yaf opuyorumnanaktan
iyiki bulmuşum burayı :dance:
küp karpuz olsa daha kolay kesilirmiydiki sempatiksalakcinni
ay bendensin yav
iştahsızlık nasıl bir hissiyat bende hep merak etmişimdir
Sizleri ve burada olmayı bende seviyorum
iyiki varsın yawww
bence kesinlikle takılma kilosuna
cidden maşallahı var yaşına göre görüntüsünün
hiçte öyle cılız zayıf filan değil
uzun olduğu için ince görünüyo
ama var ya cidden süper bişey olcek büyüyünce
(bilge okuyunca kızcek ama napim yalanmı diyim içimdemi saklim)
bugün okuldan gelince enseden bi öpücük alıver teyzesine tamam mı annesi opuyorumnanaktan
valla benim gönlüm yine erkekte yasi ama allah ne gönderir bilemem. babamız kız istiyor onun kalbi benden temizdir ayıptır söylemesi sempatiksalakcinni ama benim kız çocukla pek yıldızım barışmaz çocuğun kabus hayatı olmasın diye allah yine erkek verebilir diye düşünüyorum :bbo:
hiç öyle düşünmemiştim ama iyi fikirmiş... bu devirde kızı izmire yollamak akıl karı boshayallersmile
müzeyyeeeeeeeen ikinci kız olursa Ayberk'le kertelim miiiiiiiiiiiiii :jeyyar:
yasi bu akşam bitmeyen şarkı var atvde vaktin olursa bak bakalım ama bence birebir aynısınız ohaoldumsmile
Şeniz opuyorumnanaktan :1hug:
ay bi üzülüyom ki kk den habersiz olanlara
valla benim gönlüm yine erkekte yasi ama allah ne gönderir bilemem. babamız kız istiyor onun kalbi benden temizdir ayıptır söylemesi sempatiksalakcinni ama benim kız çocukla pek yıldızım barışmaz çocuğun kabus hayatı olmasın diye allah yine erkek verebilir diye düşünüyorum :bbo:
hiç öyle düşünmemiştim ama iyi fikirmiş... bu devirde kızı izmire yollamak akıl karı boshayallersmile
müzeyyeeeeeeeen ikinci kız olursa Ayberk'le kertelim miiiiiiiiiiiiii :jeyyar:
yasi bu akşam bitmeyen şarkı var atvde vaktin olursa bak bakalım ama bence birebir aynısınız ohaoldumsmile
:1hug:dua et hem kekeme hem geveze diiliz kaydirigubbakcemile3
ÇOK ŞÜKÜÜÜÜÜRRRR
ANAAAAAA KADINA BAK BİRDE NÜFUSUNA GEÇİR BARİ
dövseydim???? akannehir
Şeniz opuyorumnanaktan :1hug:
ay bi üzülüyom ki kk den habersiz olanlara
ÖPERİM CANIMM. BÜYÜK BİR ZEVKLE. KERTELİM TABİ NEDEN OLMASIN AMMA KIZ OLMAZSA KALIRIZ ORTADA SAP GİBİ O ZAMAN NE OLCEK:)))
allah sağlıklı sıhatli ayıpsız kusursuz akıllı ahlaklı hayırlı evlat versinde kız erkek farketmez
ay seyredeyim bakayım merak ettim bak şimdi
yok canım ne kızcam takılıyorum yahu... sarkmayıp arkalara ilerleyelim diyen bir insanın ciddi ciddi kızma olasılığının küp karpuzun yuvarlanıp düşmesi olasılığından düşük olduğunu belirtmeme gerek olmadığı kanaatindeyim yasemin hanımcığım değil mi küüüüüüüüüüü sempatiksalakcinni
alemsin bilgeee kaydirigubbakcemile3
al sana bi itiraf:kkyı ilk keşfettiğimde ilk ilgimi çeken ve kkyı takip etmeme sebebiyet veren kişiliksin
anacım oynamadıkları bi ben kaldım onlar oynamayınca ben zilleri takıp kendi kendime oynamaya başladım o ayrı laelaelaelaelae
oyna bacım oynaaaa hihoyyyt
çok istemişimdir öyle olmayı yasemin... ye ye kilo alma ne ala memleket boshayallersmile
sen ankaraya ne gün geliyosun? ve dahi bize vaktin olmaz di mi :1no2:
:1hug:
2günlük geliyorum eşim istediğim yere götüremez kendi işleri çok yoğun diyemem beni ora götür bura götür
e kendim kalksam yol bilmem yordam bilmem
kardeşime desem gidelim ona kıyamam hamile kanama geçirdi((
çok isterim seni nilgünü görmek ama nasip olmuyo işte
2günlük geliyorum eşim istediğim yere götüremez kendi işleri çok yoğun diyemem beni ora götür bura götür
e kendim kalksam yol bilmem yordam bilmem
kardeşime desem gidelim ona kıyamam hamile kanama geçirdi((
çok isterim seni nilgünü görmek ama nasip olmuyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?