Müzeyyencim senin burdaki fotoleri görmemiştim ben,facede gördüm onu da gece yarısı görmüşümdür yada oğlandan yazamamışımdır falan..aceleyle bakmıştım sadece gömlek dikkatimi çekmişti.hem facede yorum yazınca başkaları görüyoya bazn ondan çekiniyorum yazarken ablam falan netten hiç çıkmıyosun maş.diyo:SSS
ayrıca yorumlar için tşk ederiz herkese
walla çatlaksın sen ama walla :roflol::roflol:
al sana bi tane daha, mantı üstüne çiğ köfte soslu antep baklavası lülülülülülü
kızım anneannesiyle burda yemek yemeye geldi, sonrada alışveriş yapacak malum okul ihtiyaçları,
ama ben eve gitmek zorundayım ve çıkıyorum, öpüyorum gelince görüşürüz
yasemin daha önce benzetmişler miydi seni söylediğim kişiye??
allahım yaa haktan eminin fotolarına baktım şimdi ne pozitif bir bebek yaa gülücükleriyle yorgunluğumu aldı vallahi:))) maaşallah yasemincim güler yüzlü oğluşuna
kız nazan bu kadar tırsman bana korunmayı ihmal ettiğini düşündürüyoooooo akannehir
walla çatlaksın sen ama walla :roflol::roflol:
al sana bi tane daha, mantı üstüne çiğ köfte soslu antep baklavası lülülülülülü
ya kızlar benimde adet çok düzensiz eylük 1 de olmuştum pazar günü bi daha oldum yani 19 unda . 19 günde bir normalmi bu durumfisfisfis
kızım anneannesiyle burda yemek yemeye geldi, sonrada alışveriş yapacak malum okul ihtiyaçları,
ama ben eve gitmek zorundayım ve çıkıyorum, öpüyorum gelince görüşürüz
of ya ne çok yazıyorsunuz öyle
oku oku canım çıktı
nilgüncüme
Nazancıma ise merak etme canımmm 2 günlük gecikmeden bişeycik olmaz
ayyy çiğ köfte bende çok severimmmm
müzeyyen yakışıklı oğlun kaça gidiyo?
arzuuuu ardanın yeni resimlerinden koysanaaa
Of ya ne çok yazıyorsunuz öyle
oku oku canım çıktı
yok bacım,
söylemesi ayıp ben tanımıyom bu hatunu, hanki dizide oynuyodu? sempatiksalakcinni
bana da öyle geldi sanki bilmiyorumkismile
siz de var bugün bir haller canlarım. zaten iştahım yok bütün yemek zevkimin içine ettiniz valla ohaoldumsmile
al bitane sevgi vakası dahaakannehirYa benm 28.günüm adet olmadım.26da falan olurdu allam sen keçilerime mukayyet olakannehir
bendendeeeeeeeeeeeee:kedi:e daha ne nazan yaaaaaaaaaaa.... adet şişliği işte allahım aklımı koru bunların bu kilo takıntısı!!! ben daha doğuma girdiğim kiloda duruyorum...
umarım öyledir
müzeyyen demişsin ya akşamdan akşama ama yine kilo verdim diye... kızım sizin kiloların sizde kalmaya gözü yok belli ki... benimkiler lök gibi duruyor yerinde ve öğleden sonra 4'ten sabaha kadar hemen hiç aralıksız oğlanla emekliyorum sıralıyorum dans ediyorum gezdiriyorum vs kıçım yer yüzü görmüyor yani... allahım yarabbim bu sıskalardan alacağına benden alsan ya şu kiloları!!!!
oku oku ancak yetiştim valla müzeyyenaa sen nerelerdeydin meralcim yaa
dimi kaydirigubbakcemile3
yetiş yetişebilirsen
acep diğer aylarda böyle mi
Of ya ne çok yazıyorsunuz öyle
oku oku canım çıktı
daha 5 yaşa gidiyor yasemin teyzesi ayberkim. Seneye anasınıfına gidecek inşallah
ne var yazmayalım mı yani şurda iki dakka forum tıkır tıkır işlemiş ne sakıncası olabilir ki yazmamızın yani tamam anında okuyamamış ve güncele gelmekte zorlanıyor olabilirsin ama zorlanmadan nasıl mutlu olabilirsin ki zor elde edilen şeyler her zaman daha kıymetli değil midir bu açıdan baktığında elmanın küp şeklinde olması halinde daha lezzetli olacağını savunmak safdillik mi olur sorarım sana meral :dilcikar:
kanımca tüm gevezeler buradasengözlerimebaksanab
oy maşallah yakışıklıma
yaşına göre boylu sanırım
resimden öyle görünüyo
hı hııııııııı doğru söylüyorsunopuyorumnanaktan
dövseydim bide eyvahedigeldismile
Eşim korunuyor malum biz hap kullanamıyoruz ya.o da baştan değil sonradan aa anlatmak da olmuyo çekiniiim.:kedi: hani baştan kullanmak gerekiiyomuş ya ondan korktum birden.OOOOOOOH GÖNLÜMCE HEPSİNİ ALDIM BAKİM BÜTÜN SMILEYLERE DE TIKLIYIM EN HASINDAN laelaelaelaelae -tatlicadiarzu- vereliniortak turkbayragi :sm_cool: :dilcikar: :dance: hihoyyyt :teytey:klava: delikafadulden alkisalkisalkis kötükedihüso laelaelaelaelae şakkıdı
korunuyorsun di mi nazan? sevginin yanına seni de eklemeyelim mümkünse ohaoldumsmile
benim doktor 1 yıl falan sürer eski düzenini tam olarak bulması demişti... yani adet görmeye başladıktan sonra 1 yıl çocuk doğduktan sonra değil
3 kilo diyo yaaaaaaaaaaa 3 kilo fazlam olsun daha ne olsun yani :dilcikar:
e tabii ondan alsanaalsanasmile
sıralıyorum taklak tombalak allah ne verdiyse... dün çok mızmızdı bir kere palyaço gibi davranıp yerlere attım kendimi kahkahayla güldü diye 15 dakika kalkıp kalkıp kendimi yere attım yeter ki gülsün derdine :çok üzgünüm:
allahım ya işte böyle çeşit çeşit dert veriyosun bu vermiyim derdinde ben veriyim derdindekimseninki kimseye uymuyo
sağdan soldan kestirme yoldan :dance:
yok yok etmiyoruzsempatiksalakcinnikız nazan bu kadar tırsman bana korunmayı ihmal ettiğini düşündürüyoooooo akannehir
yok canım asıl sana aşkolsun.ne düşündün ki.bilerek yaptıım hiç bişey yok yapmam gereken bir durum da yok zaten kaydirigubbakcemile5görmemişimdir kusura bakma.ben de farklı şeyler düşündüm bir an ne biliyim. daha önce de birkaç alıntı yapıp cevap yazmıştım senden cevap gelmedi falan neyse ben gereksiz alınganlık gösterdim sanırım.
biz de teşekkür ederiz nazan teyzesi yorumlar için ve bütün teyzelerimize tabi:))
maş. daha büyük sanmıştım ben.daha 5 yaşa gidiyor yasemin teyzesi ayberkim. Seneye anasınıfına gidecek inşallah
ben ilk "aliye"de görmüştüm (zeliş), sonra "yol arkadaşım"da izledim şimdi "bitmeyen şarkı"da oynuyormuş (melek karakteriymiş ama diziyi izlemiyorum) millet "zerda" dizisiyle tanıyor ama ben onu da izlemedim
nazan huuuuuuuuuuuuuu ihmal mi ettin kız yoksa sengözlerimebaksanab
ya ben tatlı dedim o çiğköfte deyince mecburen ortak menü yaptık ne var müzeyyen laelaelaelaelae
allahım ya iştahım yok diyor o nasıl bir duygudur acaba :1shok: haaaa dur geçenlerde bana da olduydu çok sıcaktı ve boğazımla midemde birer yumru vardı hiçbir şey geçmiyordu o di mi iştahsızlık dediğin bacım
sempatiksalakcinni bencedeee kaydirigubbakcemile3sanmam yasemincim
kanımca tüm gevezeler buradasengözlerimebaksanab
küp karpuz olsa daha kolay kesilirmiydiki sempatiksalakcinnine var yazmayalım mı yani şurda iki dakka forum tıkır tıkır işlemiş ne sakıncası olabilir ki yazmamızın yani tamam anında okuyamamış ve güncele gelmekte zorlanıyor olabilirsin ama zorlanmadan nasıl mutlu olabilirsin ki zor elde edilen şeyler her zaman daha kıymetli değil midir bu açıdan baktığında elmanın küp şeklinde olması halinde daha lezzetli olacağını savunmak safdillik mi olur sorarım sana meral :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?