2009 Aralık Anneleri

kızım anneannesiyle burda yemek yemeye geldi, sonrada alışveriş yapacak malum okul ihtiyaçları,
ama ben eve gitmek zorundayım ve çıkıyorum, öpüyorum gelince görüşürüz

ben de farklı şeyler düşündüm bir an ne biliyim. daha önce de birkaç alıntı yapıp cevap yazmıştım senden cevap gelmedi falan neyse ben gereksiz alınganlık gösterdim sanırım.

biz de teşekkür ederiz nazan teyzesi yorumlar için ve bütün teyzelerimize tabi:))

walla çatlaksın sen ama walla :roflol::roflol:
al sana bi tane daha, mantı üstüne çiğ köfte soslu antep baklavası lülülülülülü

öleyimdir allama bin şükür şakkıdı

yok annem baklavanın arasına çi küfteyi tepüp sandöviç yapacan sempatiksalakcinni aha düşünüyom mantıyı ne edeceğimi bulamadım lakün :1ninca:

kızım anneannesiyle burda yemek yemeye geldi, sonrada alışveriş yapacak malum okul ihtiyaçları,

ben senin içine oturturdum bu mesajdan yola çıkarak ama hadi acıdım serbestsin git besle oğluşunu şakkıdı

yasemin daha önce benzetmişler miydi seni söylediğim kişiye??

yok bacım,
söylemesi ayıp ben tanımıyom bu hatunu, hanki dizide oynuyodu? sempatiksalakcinni

allahım yaa haktan eminin fotolarına baktım şimdi ne pozitif bir bebek yaa gülücükleriyle yorgunluğumu aldı vallahi:))) maaşallah yasemincim güler yüzlü oğluşuna

teşekkürederiz teyzeleri yorumlarınıza

kız nazan bu kadar tırsman bana korunmayı ihmal ettiğini düşündürüyoooooo akannehir

bana da öyle geldi sanki bilmiyorumkismile

walla çatlaksın sen ama walla :roflol::roflol:

al sana bi tane daha, mantı üstüne çiğ köfte soslu antep baklavası lülülülülülü

siz de var bugün bir haller canlarım. zaten iştahım yok bütün yemek zevkimin içine ettiniz valla ohaoldumsmile

ya kızlar benimde adet çok düzensiz eylük 1 de olmuştum pazar günü bi daha oldum yani 19 unda . 19 günde bir normalmi bu durumfisfisfis

spiral falan var mı o da yapabiliyormuş bazen böyle düzensizlikler

güle güle canımm. öp kokla oğluşu bizim için:)

nilgüncüme
nazancıma ise merak etme canımmm 2 günlük gecikmeden bişeycik olmaz
ayyy çiğ köfte bende çok severimmmm
müzeyyen yakışıklı oğlun kaça gidiyo?
arzuuuu ardanın yeni resimlerinden koysanaaa

daha 5 yaşa gidiyor yasemin teyzesi ayberkim. Seneye anasınıfına gidecek inşallah

yok bacım,
söylemesi ayıp ben tanımıyom bu hatunu, hanki dizide oynuyodu? sempatiksalakcinni

ben ilk "aliye"de görmüştüm (zeliş), sonra "yol arkadaşım"da izledim şimdi "bitmeyen şarkı"da oynuyormuş (melek karakteriymiş ama diziyi izlemiyorum) millet "zerda" dizisiyle tanıyor ama ben onu da izlemedim

bana da öyle geldi sanki bilmiyorumkismile

siz de var bugün bir haller canlarım. zaten iştahım yok bütün yemek zevkimin içine ettiniz valla ohaoldumsmile

nazan huuuuuuuuuuuuuu ihmal mi ettin kız yoksa sengözlerimebaksanab

ya ben tatlı dedim o çiğköfte deyince mecburen ortak menü yaptık ne var müzeyyen laelaelaelaelae

allahım ya iştahım yok diyor o nasıl bir duygudur acaba :1shok: haaaa dur geçenlerde bana da olduydu çok sıcaktı ve boğazımla midemde birer yumru vardı hiçbir şey geçmiyordu o di mi iştahsızlık dediğin bacım

Ya benm 28.günüm adet olmadım.26da falan olurdu allam sen keçilerime mukayyet olakannehir
al bitane sevgi vakası dahaakannehir
bendendeeeeeeeeeeeee:kedi:
aa sen nerelerdeydin meralcim yaa
oku oku ancak yetiştim valla müzeyyen
biryandanda süt sağıyorumsempatiksalakcinnibir gören olsa gülünç haldeyim:roflol:

dimi kaydirigubbakcemile3
yetiş yetişebilirsen
acep diğer aylarda böyle mi

sanmam yasemincim

kanımca tüm gevezeler buradasengözlerimebaksanab

Of ya ne çok yazıyorsunuz öyle
oku oku canım çıktı

ne var yazmayalım mı yani şurda iki dakka forum tıkır tıkır işlemiş ne sakıncası olabilir ki yazmamızın yani tamam anında okuyamamış ve güncele gelmekte zorlanıyor olabilirsin ama zorlanmadan nasıl mutlu olabilirsin ki zor elde edilen şeyler her zaman daha kıymetli değil midir bu açıdan baktığında elmanın küp şeklinde olması halinde daha lezzetli olacağını savunmak safdillik mi olur sorarım sana meral :dilcikar:

hı hııııııııı doğru söylüyorsunopuyorumnanaktan

dövseydim bide eyvahedigeldismile

arzu domates rendelemeye gitti sanırım
yok böyle bişi domates sevmisimde domatese tatsız tuzsuz dedi

hem dolma dom. daha lezzetli olur nasıl denemedin arzuuuuuuuuuuuuuu

dua et hem kekeme hem geveze diiliz kaydirigubbakcemile3

oy maşallah yakışıklıma

yaşına göre boylu sanırım
resimden öyle görünüyo

yasemin ayberk benim paşam lütfen askıntı olmayıp sağlı sollu arkalara doğru ilerleyelim bacım lmaz:

hı hııııııııı doğru söylüyorsunopuyorumnanaktan

dövseydim bide eyvahedigeldismile

dövseydim???? akannehir
ağlardım o vakit meralcüüüüüüüüüüm mafoldumben

Eşim korunuyor malum biz hap kullanamıyoruz ya.o da baştan değil sonradan aa anlatmak da olmuyo çekiniiim.:kedi: hani baştan kullanmak gerekiiyomuş ya ondan korktum birden.
kız nazan bu kadar tırsman bana korunmayı ihmal ettiğini düşündürüyoooooo akannehir
yok yok etmiyoruzsempatiksalakcinni
yok canım asıl sana aşkolsun.ne düşündün ki.bilerek yaptıım hiç bişey yok yapmam gereken bir durum da yok zaten kaydirigubbakcemile5görmemişimdir kusura bakma.
daha 5 yaşa gidiyor yasemin teyzesi ayberkim. Seneye anasınıfına gidecek inşallah
maş. daha büyük sanmıştım ben.

ben de tanıyorum nasıl tanımazsın yaseee
etmedim dedim yaa gelmeyin üstüme üstümeesempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile

sanmam yasemincim

sempatiksalakcinni bencedeee kaydirigubbakcemile3
seviyom ben burayı ve burdakileri yaf opuyorumnanaktan
iyiki bulmuşum burayı :dance:

küp karpuz olsa daha kolay kesilirmiydiki sempatiksalakcinni

ay bendensin yav
iştahsızlık nasıl bir hissiyat bende hep merak etmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…