2009 Aralık Anneleri

ne diyosunuz siz ya, ben kzım 6 yaşına gelmeden bebeğin b sini etmiyordum, şunlara bak, daha bebekler 20 aylık 2. için plan yapıyorlar ya
walla sizi cesaretinizden ötürü kutluyor ve saygıyla selamlıyorum, başkada bişi demiyorum

sevgicim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini. çok zor gözünde büyüyor belki ama iyi yönüyle düşün yaş farkı az olduğu için hem kardeş hem arkadaş olacaklar. kuzenimin başına gelmişti aynı durum. 17 ay ara ile iki kızı oldu şimdi o kadar iyi anlaşıyorlar ki. büyütene kadar yorulacaksın ama sonrası güzel olacak.

20 aylık ne ya 10 aylık yazacaktım, editleyemedim 2. mesajı yazdım mecburen idare edin

ben de ayberk 2 yaşına yaklaştığında düşünmüştüm ilk 2. bebeği. sonra ev aldık krediydi şfalan derken erteledik. benim için 3,5 yaş ara bile fazla diye düşünüyorum nilgüncüm.

kııııız sevgiiiiiii geldin şükür
o ne kız öyle yazmışın kayboldun sonrada küsmüyüz diye
olurmu hiç küslük bacım olumunekankayizsmile
üzüldüm cvbımı okumadan gittin diyede (((

ben de ayberk 2 yaşına yaklaştığında düşünmüştüm ilk 2. bebeği. sonra ev aldık krediydi şfalan derken erteledik. benim için 3,5 yaş ara bile fazla diye düşünüyorum nilgüncüm.

bencede fazla 2- 2,5 en iyisi ama
walla Nilay o kadr zor bi bebektiki cesaretimi toplayıp ikinciyi yapana kadar bu kadar zaman geçti işte....
o kadar zaman geçincede ben yapmak istemedim ama bu seferde Nilay rahat vermedi
sonunda aralarında tam tamına 7,5 yıl olsada oldu işte
ama RAbbime şükürler olsun iyikide olmuş GÖKKUŞ'um :Saruboceq:

ben çıkıyorumm oğluşuma gideyimmm.. daha yemek yapacam. bakalım aklımda da hiç bişey yok .. artıkın yol ne gelirse aklıma onu yaparım ..
tüm anneleri ve bebişlerini öpüyorummm

ben de çok ara verirsem gözüm yemez bir an önce olsun diyordum. ilk göz ağrılarımız başka gerçekten ama tekne kazıntılarının tadı da bambaşka di mi ama nilgüncüm:)) anne yüreği işte kaç tane olursa olsun sığdırıyorsun evlat sevgisini gönlüne.

ben çıkıyorumm oğluşuma gideyimmm.. daha yemek yapacam. bakalım aklımda da hiç bişey yok .. artıkın yol ne gelirse aklıma onu yaparım ..

güle güle nevracım. zaten sessizleşmişti ortalık şimdi sen de git bakalım. bir tek şu 2 misafir sabit zaten geri kalan geliyor gidiyor:)) öpücükler burak paşaya:)

ben de hep kız istediimden kız gibi hissediyordum rüyamda erkek görmüştüm ama o da yataktaydı yanımda yatıyordu aynı oğlum gbi beyaz tombiş çok sevimliydi.dr.a gittiğimizde cinsiyetini sordum içimden bi ses o an erkek dedi ve dr.da erkek dedi:)hayırlısı buymuş canım oğlum iyiki olmuşşşopuyorumnanaktan

ay hadi sana da güle güle benim daha gitmeme çok var ama ya,
kolay gelsin

aynen öyle ama bunu olunca anladım, karnımdayken bile tam idrak edememiştim, taki doğana kadar, kızım kadar kimseyi sevemem diyordum ama
bu zıpanında yeri bambaşka oldu.
ALLAH isteyen herkese versin

aynen yaa bir de kız isiyordum erkek olduğunu falan da öğrendim ya kucağıma alana kadar bir burukluk vardı içimde. içim ayberkin sevgisiyle öyle dolu ki şimdi ben bir erkek çocuğunu daha nasıl sevicem falan gibi abuk subuk düşüncelerim vardı. ama daha masada bağrıma dokunduğu anda aşık olduk bu sıpaya da hep diyorum artık 3 tane aşkım var benim:))

ay gözlerim doldu okurken:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…