ne diyosunuz siz ya, ben kzım 6 yaşına gelmeden bebeğin b sini etmiyordum, şunlara bak, daha bebekler 20 aylık 2. için plan yapıyorlar ya
walla sizi cesaretinizden ötürü kutluyor ve saygıyla selamlıyorum, başkada bişi demiyorum
ne diyosunuz siz ya, ben kzım 6 yaşına gelmeden bebeğin b sini etmiyordum, şunlara bak, daha bebekler 20 aylık 2. için plan yapıyorlar ya
walla sizi cesaretinizden ötürü kutluyor ve saygıyla selamlıyorum, başkada bişi demiyorum
ben de ayberk 2 yaşına yaklaştığında düşünmüştüm ilk 2. bebeği. sonra ev aldık krediydi şfalan derken erteledik. benim için 3,5 yaş ara bile fazla diye düşünüyorum nilgüncüm.
bencede fazla 2- 2,5 en iyisi ama
walla Nilay o kadr zor bi bebektiki cesaretimi toplayıp ikinciyi yapana kadar bu kadar zaman geçti işte....
o kadar zaman geçincede ben yapmak istemedim ama bu seferde Nilay rahat vermedi
sonunda aralarında tam tamına 7,5 yıl olsada oldu işte
ama RAbbime şükürler olsun iyikide olmuş GÖKKUŞ'um :Saruboceq:
ben çıkıyorumm oğluşuma gideyimmm.. daha yemek yapacam. bakalım aklımda da hiç bişey yok .. artıkın yol ne gelirse aklıma onu yaparım ..
tüm anneleri ve bebişlerini öpüyorummm
bende rüyamda mavi tulum giymiş esmer kara gözlü tombiş bir oğlan görmüştüm
çok kız istememe rağmen erkek olcağını biliyodum
2.ye inşallah diyorum bende senin gibi :))))
tabi önemli olan sağlıklı hayırlı olsun evvela
ben çıkıyorumm oğluşuma gideyimmm.. daha yemek yapacam. bakalım aklımda da hiç bişey yok .. artıkın yol ne gelirse aklıma onu yaparım ..
tüm anneleri ve bebişlerini öpüyorummm
ben de çok ara verirsem gözüm yemez bir an önce olsun diyordum. ilk göz ağrılarımız başka gerçekten ama tekne kazıntılarının tadı da bambaşka di mi ama nilgüncüm:)) anne yüreği işte kaç tane olursa olsun sığdırıyorsun evlat sevgisini gönlüne.
ay hadi sana da güle güle benim daha gitmeme çok var ama ya,
kolay gelsin
aynen öyle ama bunu olunca anladım, karnımdayken bile tam idrak edememiştim, taki doğana kadar, kızım kadar kimseyi sevemem diyordum ama
bu zıpanında yeri bambaşka oldu.
ALLAH isteyen herkese versin
aman ben 2-3 sene sonra istiyorummmmmmakannehir
allah herkesin gönlüne göre versin canım
aynen yaa bir de kız isiyordum erkek olduğunu falan da öğrendim ya kucağıma alana kadar bir burukluk vardı içimde. içim ayberkin sevgisiyle öyle dolu ki şimdi ben bir erkek çocuğunu daha nasıl sevicem falan gibi abuk subuk düşüncelerim vardı. ama daha masada bağrıma dokunduğu anda aşık olduk bu sıpaya da hep diyorum artık 3 tane aşkım var benim:))
ay gözlerim doldu okurken:a015:
tamam nazancım sen olmuşsun, 2. de gelirse tam olacaksın,
şaka şaka sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?