2009 Aralık Anneleri

geçen gün zeynep çok korkuttu bizi anlatayım sizede.. şu buzdolabının üzerindeki magnetler varya zeyno onların hastası.. babasıyla evde gezerlerken almış eline bitanesini babası maç izliyo zeynoda magnetle oynuyo bende mutfaktayım eşim bi panik çağırdı beni bizim cadı magnetteki bocuğu kopar ağzına at..nasıl panik oldum bende anlatamam.hemen elimi ağzına sokup çıkarmaya çalıştım ve zorla çıkardım ama kuzumu çok korkutmuşum ağlamaktan katıldı resmen yüzü morardı nefes filan alamadı tabi benimde elim ayağım kesildi ne yapacağımı bilemedim.. uzun bi süre içini çekerek ağladı yavrum çok üzüldüm yaa boncuğu yutsa bişey olmazdı belkide minik bişeydi zaten korutttuğumla kaldım güzel kızımı..

ayy bide geçen akşam ıkea ya gittik aydın yoktu yanımda ablam ben kardeşim bide annem..veletin biri 2 yaşında var yok almış koca alışveriş arabasını itip duruyo zeynebin pusetin üzerine üzerine neyse çarpmak üzereyken tuttm gel canımşöyle dedim biraz ilerdede babası tip tip bakıyo bana..2 dk.geçmedi velet yine pusetin etrafında zeynepte uyuyo içinde bu arada soktu elini zeynebe doğru uyandırcak zeynoyu yine nazikçe gel bitanem şöyle uyandırma bak bebek uyuyo dedim..tam arkamı döndüm babası olcak kazma arkamdan gerizekalı sanki kedi tırmalıyo çocuğunu demezmi nevrim döndü resmen aynen geri döndüm bi on dakka tartıştık resmen adamla..allahım ne insanlar var yaa hem çocuğuna sahip çıkmaz hem car car konuşur bu arada annesi hanım da ne halt ediyodu o arada bilmiyorum..,
neyse ohh içimi döktüm valla ama çok uykum var yatıyorum hadi öptüm sizi..
gececiler bu akşam size katılamıyorum uyuyup dinlenip yarın akşam geliyorumm:))))

çok geçmiş olsun canım. amin allaha emanet yavrularımız.

sibelcim çok geçmiş olsun. dikkat et kendine. hadi iyi geceler. nazı öp benim için.

neyse ucuz atlatmışsınız. size de çok geçmiş olsun. artık çok yaramaz oldu bunlar valla dikkatetmek gerekiyor.

iyi geceler canım

selamlar anneler.hepiniz ve bebişler iyilerdir insallah beım oglum hıc yrmıyor 3 aydan berı dogru duzgun kılo alamıyoruz kasık mamalarını denedım almıyor sız bıberon maması olarak ne kullanıyorsunuz bu marketlerde satılan devam sutlerı mama diyemi geciyor bilemedim nasıl yemek yedirmeye alıstırabılırım artık yoruldum akıl hastası olup cıkacagım... yardımlarınızı beklıyorum

hayır onlar devam sutu mesela mılupanın sıtesıne gır gece mamalarına bak 7 tahıllı muzlu falan sutlacını çok sevıyor hazır kasık maması olarak genelde bebekler onu dene bır ıstersen cam kavanozda mılupanın yada sutlu pirinçli muhallebısını kutuda olan yada eger sevıyorsa tarhana çorbası ver mama sevmıyordur belkı yada kasık sevmıyor kaşıklı bıberon var onun ayrı bır meme ucu var onla bıraz katı çorbaları ve muhallebılerı verebılırsın bırde oyle dene ıstersen

mına bugun huysuz bende yokum kaçıyorum benden selamm olsun gunduzcu bılge ve merale :)))))çok yazan olamayacak anlaşılan bu gece burcuuu nerdesın bu arada bır selam ver gıt merakta bırakma

Geçmiş olsun canım dikkat et kendini üşütme.
Düğünüme yakın bana da olmuştu berbattı tam evden çıkacakken damacanadan su alayım diye bir eğildim doğrulamamıştım 2büklüm kalmıştım.ertesi gün de çeyizim gitmişti ben kımıldayamıyordum bilebilmiyorumkismile çok zor oluyor valla sıcak tut sırtını.

Geçmiş olsun Öznurcum,panik hallerimiz bebişleri herşeyden daha çok korkutuyor sanırım.bizimki bide ağzından bişey alınca basbas bağırıyoreyvahedigeldismile

adam sana gerizekalı mı dedi vay salak vay yaa ne sinir oldum asıl kendi o çocuğuna uzaktan bakacağına alsın yanına kötükedihüso

Nazancım bende kayıt oldum. Teşekkür ederim.. İnşallah gelir...

5 bilmişiz sayısalda
tek 1 rakamla 6 kaçmış yav
neyse, buda bişey en azından

Ohh haktanın şansına... iyi günlerde harcayın.. Şansınız daim olsun canım benim..

çok geçmiş olsun .. Kanda bişey çıkmamasına sevindim. İnşallah kısa zamanda atlatırsınız..

Sibelcim geçmiş olsun.. Benimde boynumda olur. Nasıl oluyoo anlamıyorum ama .. Sankim içeriden bi damar kopmuş gibi sancı giriyoo.. Dikkat et kendine canım ..

geçmiş olsun canım .. allah korumuş valla..

var böyle kazmalar.. valla direk girişmek lazım bunlara ama işte tutuyoo insan kendini .. klava: kötükedihüso

Herkese günaydınn.. Güzel bi gün olur inşallah .. Anneleri ve kuzularını kocaman öpüyorummmm opuyorumnanaktan

günaydın kızlarzemuszemus

sibel geçmiş olsun.
öznur sizede çok geçmiş olsun.

babyroze arkdaşım kanda mikrop çıkmamasına sevindim. umarım bir daha tekrarlamaz

bende sersem gibiyim bugün. kuzucuk arkamdan bi mahsun baktımafoldumbengözümün önünden gitmiyo bakışları. akşamda zıy zıy huysuz sinek gibiydi. elleri hep ağzında ya bide çok suyu akıo sizdede varmı kızlar yeni dişde yok dedi doktor anlamadım gitti. önlük taktırmıo dakka başı üst değişiyoruz. çok akıo. umaRIM bugün çabuk bitersempatiksalakcinni

bana geldi kızlar
kargo ücreti 4 tl
bilginize

meraaal sobe bu saatte sen uğramazdın buralara canım
uğramak istedim ama wirliness bağlantım koptuuuu:umursamaz:

mına bugun huysuz bende yokum kaçıyorum benden selamm olsun gunduzcu bılge ve merale :)))))çok yazan olamayacak anlaşılan bu gece burcuuu nerdesın bu arada bır selam ver gıt merakta bırakma

gündüzcü meralden burcu ve pelinede selam olsun:teytey:
çok şükür gece kuşları ötmemiş
yoksa oku oku yine harap ve bitap düşecektik:jeyyar:

herkeze güzel birgün diliyorum
günaydııııııınnnnnnnnnyerimseniben

tülaycım günaydın. Bizimki de aynı eli ağzında sürekli salyaları akıyoo ..peçeteyle silince de ağzının kenarı islik gibi kabarıyoo bizde bıraktık sürekli üst değiştiryoruz..

meral kitap nası bişi işe yararmı bende üye oldum amabilmiyorumkismile

tülaycım günaydın. Bizimki de aynı eli ağzında sürekli salyaları akıyoo ..peçeteyle silince de ağzının kenarı islik gibi kabarıyoo bizde bıraktık sürekli üst değiştiryoruz..
günaydın canımmŞeniz
biraz rahatladım . 5 parmağının 5 i de ağzında sinir geldi akşam üstüme. birini çıkartıo birini sokuo. aynı şekilde isilik oldu ağzı kenarları. yumuşak bezle siliyorum artık

günaydınnnn şekerlerrr

baharcım günaydın nasılsın.. nerelerdesin uğramaz oldun valla .. Beren nasıl keyfi yerindedir inşallah

bahar - nevra - tülay günaydınnnnnzemuszemusopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…