Ay sagol sordugun icin tüm arkadaşlardanda Allah razı olsun . .bayram haftası yine tekrarladı 3 kez yani dönüşte kontrole gittik gecen gün bu defa kan tahlili yaptı doktor ama zaten bu rutin kontroldü kan sayımı felanda yapıldı . .sonuclara baktı doktor bazı değerler felan vardı banada gösterdi ama tıpdan hiç anlamam :)) sonuç kanında mikrop bulunmadı çok çok şükür Allaha . .ama doktor hala neden olduguyla ilgili net bi açıklama yapamadı ama 1 ila 1.5 yas arası devam edebilir dedi ama zararlı olmadıgını soyledi . sanırım sıcaklara baglı alerjik bi reaksyon . .şimdilik iyi çok şükür . . normal kontroldede biraz kansız cıktı sabah akşam 10 damlaya cıktı kan ilacımız bide multitab verdi . .korkuttu bizi inşallah bidaha karşılasmayız ne bunla nede bi başka hastalıkla Allah evlatlarımızı korusun . .
canım geçmiş olsun tekrar size.
sevgicim çok sevindim ya.. bilmiyorum sende sevindinmi istiyomuydun ama ne güzel olmuş bence.. hadi allah sağlıklı hamillelik ve doğum nasip etsin..
kızlaaarr ne var ne yok başka bakiimm.. ben sabah servisi kaçırdım sempatiksalakcinni tabi engin bırakmak zorunda kaldı.. ama daha kötüsü servisi neden kaçırdığım..
naz kucağımdaydı sabah hoplayıp zıplıyodu birden ters bi hareket yaptım heralde bu iki kürek kemiğimin tam ortasına sanki bıçak saplanmış gibi bir ağrı girdi ölüyodum.. nefes alamyorum kıpırdayamıyorum nasıl bi ağrı.. şimdi biraz daha iyiyim ama sol kolumu kaldıramıyorum hala. ve hala biraz ağrım var aman dikkat edin he.. bu sıpalar büyüdü artık..
dün gece de beşte yattık o yüzden bugün hemen yatiim. çünkü benimki kıpırdanmaya başladı bile hadi kendinize ve kuzulara iyi bakın...
geçen gün zeynep çok korkuttu bizi anlatayım sizede.. şu buzdolabının üzerindeki magnetler varya zeyno onların hastası.. babasıyla evde gezerlerken almış eline bitanesini babası maç izliyo zeynoda magnetle oynuyo bende mutfaktayım eşim bi panik çağırdı beni bizim cadı magnetteki bocuğu kopar ağzına at..nasıl panik oldum bende anlatamam.hemen elimi ağzına sokup çıkarmaya çalıştım ve zorla çıkardım ama kuzumu çok korkutmuşum ağlamaktan katıldı resmen yüzü morardı nefes filan alamadı tabi benimde elim ayağım kesildi ne yapacağımı bilemedim.. uzun bi süre içini çekerek ağladı yavrum çok üzüldüm yaa boncuğu yutsa bişey olmazdı belkide minik bişeydi zaten korutttuğumla kaldım güzel kızımı..
ayy bide geçen akşam ıkea ya gittik aydın yoktu yanımda ablam ben kardeşim bide annem..veletin biri 2 yaşında var yok almış koca alışveriş arabasını itip duruyo zeynebin pusetin üzerine üzerine neyse çarpmak üzereyken tuttm gel canımşöyle dedim biraz ilerdede babası tip tip bakıyo bana..2 dk.geçmedi velet yine pusetin etrafında zeynepte uyuyo içinde bu arada soktu elini zeynebe doğru uyandırcak zeynoyu yine nazikçe gel bitanem şöyle uyandırma bak bebek uyuyo dedim..tam arkamı döndüm babası olcak kazma arkamdan gerizekalı sanki kedi tırmalıyo çocuğunu demezmi nevrim döndü resmen aynen geri döndüm bi on dakka tartıştık resmen adamla..allahım ne insanlar var yaa hem çocuğuna sahip çıkmaz hem car car konuşur bu arada annesi hanım da ne halt ediyodu o arada bilmiyorum..,
neyse ohh içimi döktüm valla ama çok uykum var yatıyorum hadi öptüm sizi..
gececiler bu akşam size katılamıyorum uyuyup dinlenip yarın akşam geliyorumm:))))
selamlar anneler.hepiniz ve bebişler iyilerdir insallah beım oglum hıc yrmıyor 3 aydan berı dogru duzgun kılo alamıyoruz kasık mamalarını denedım almıyor sız bıberon maması olarak ne kullanıyorsunuz bu marketlerde satılan devam sutlerı mama diyemi geciyor bilemedim nasıl yemek yedirmeye alıstırabılırım artık yoruldum akıl hastası olup cıkacagım... yardımlarınızı beklıyorum
Geçmiş olsun canım dikkat et kendini üşütme.canım geçmiş olsun tekrar size.
sevgicim çok sevindim ya.. bilmiyorum sende sevindinmi istiyomuydun ama ne güzel olmuş bence.. hadi allah sağlıklı hamillelik ve doğum nasip etsin..
kızlaaarr ne var ne yok başka bakiimm.. ben sabah servisi kaçırdım sempatiksalakcinni tabi engin bırakmak zorunda kaldı.. ama daha kötüsü servisi neden kaçırdığım..
naz kucağımdaydı sabah hoplayıp zıplıyodu birden ters bi hareket yaptım heralde bu iki kürek kemiğimin tam ortasına sanki bıçak saplanmış gibi bir ağrı girdi ölüyodum.. nefes alamyorum kıpırdayamıyorum nasıl bi ağrı.. şimdi biraz daha iyiyim ama sol kolumu kaldıramıyorum hala. ve hala biraz ağrım var aman dikkat edin he.. bu sıpalar büyüdü artık..
dün gece de beşte yattık o yüzden bugün hemen yatiim. çünkü benimki kıpırdanmaya başladı bile hadi kendinize ve kuzulara iyi bakın...
Geçmiş olsun Öznurcum,panik hallerimiz bebişleri herşeyden daha çok korkutuyor sanırım.bizimki bide ağzından bişey alınca basbas bağırıyoreyvahedigeldismilegeçen gün zeynep çok korkuttu bizi anlatayım sizede.. şu buzdolabının üzerindeki magnetler varya zeyno onların hastası.. babasıyla evde gezerlerken almış eline bitanesini babası maç izliyo zeynoda magnetle oynuyo bende mutfaktayım eşim bi panik çağırdı beni bizim cadı magnetteki bocuğu kopar ağzına at..nasıl panik oldum bende anlatamam.hemen elimi ağzına sokup çıkarmaya çalıştım ve zorla çıkardım ama kuzumu çok korkutmuşum ağlamaktan katıldı resmen yüzü morardı nefes filan alamadı tabi benimde elim ayağım kesildi ne yapacağımı bilemedim.. uzun bi süre içini çekerek ağladı yavrum çok üzüldüm yaa boncuğu yutsa bişey olmazdı belkide minik bişeydi zaten korutttuğumla kaldım güzel kızımı..
adam sana gerizekalı mı dedi vay salak vay yaa ne sinir oldum asıl kendi o çocuğuna uzaktan bakacağına alsın yanına kötükedihüsoayy bide geçen akşam ıkea ya gittik aydın yoktu yanımda ablam ben kardeşim bide annem..veletin biri 2 yaşında var yok almış koca alışveriş arabasını itip duruyo zeynebin pusetin üzerine üzerine neyse çarpmak üzereyken tuttm gel canımşöyle dedim biraz ilerdede babası tip tip bakıyo bana..2 dk.geçmedi velet yine pusetin etrafında zeynepte uyuyo içinde bu arada soktu elini zeynebe doğru uyandırcak zeynoyu yine nazikçe gel bitanem şöyle uyandırma bak bebek uyuyo dedim..tam arkamı döndüm babası olcak kazma arkamdan gerizekalı sanki kedi tırmalıyo çocuğunu demezmi nevrim döndü resmen aynen geri döndüm bi on dakka tartıştık resmen adamla..allahım ne insanlar var yaa hem çocuğuna sahip çıkmaz hem car car konuşur bu arada annesi hanım da ne halt ediyodu o arada bilmiyorum..,
gececiler bu akşam size katılamıyorum uyuyup dinlenip yarın akşam geliyorumm:))))
-tatlicadiarzu- ben zaten çok sulugözlü bir insanımdır saçma salak yerde gözlerim dolar karşımda birisi ağlarsa dayanamam ağlarım...
he şunu doldurun isterseniz ben doldurdumkaydirigubbakcemile2
Anaokulu Dergisi / 3-6 Yaş Anne Çocuk Eğitim Dergisi / Boyut Yayın Grubu
5 bilmişiz sayısalda
tek 1 rakamla 6 kaçmış yav
neyse, buda bişey en azından
Ay sagol sordugun icin tüm arkadaşlardanda Allah razı olsun . .bayram haftası yine tekrarladı 3 kez yani dönüşte kontrole gittik gecen gün bu defa kan tahlili yaptı doktor ama zaten bu rutin kontroldü kan sayımı felanda yapıldı . .sonuclara baktı doktor bazı değerler felan vardı banada gösterdi ama tıpdan hiç anlamam :)) sonuç kanında mikrop bulunmadı çok çok şükür Allaha . .ama doktor hala neden olduguyla ilgili net bi açıklama yapamadı ama 1 ila 1.5 yas arası devam edebilir dedi ama zararlı olmadıgını soyledi . sanırım sıcaklara baglı alerjik bi reaksyon . .şimdilik iyi çok şükür . . normal kontroldede biraz kansız cıktı sabah akşam 10 damlaya cıktı kan ilacımız bide multitab verdi . .korkuttu bizi inşallah bidaha karşılasmayız ne bunla nede bi başka hastalıkla Allah evlatlarımızı korusun . .
canım geçmiş olsun tekrar size.
geçen gün zeynep çok korkuttu bizi anlatayım sizede.. şu buzdolabının üzerindeki magnetler varya zeyno onların hastası.. babasıyla evde gezerlerken almış eline bitanesini babası maç izliyo zeynoda magnetle oynuyo bende mutfaktayım eşim bi panik çağırdı beni bizim cadı magnetteki bocuğu kopar ağzına at..nasıl panik oldum bende anlatamam.hemen elimi ağzına sokup çıkarmaya çalıştım ve zorla çıkardım ama kuzumu çok korkutmuşum ağlamaktan katıldı resmen yüzü morardı nefes filan alamadı tabi benimde elim ayağım kesildi ne yapacağımı bilemedim.. uzun bi süre içini çekerek ağladı yavrum çok üzüldüm yaa boncuğu yutsa bişey olmazdı belkide minik bişeydi zaten korutttuğumla kaldım güzel kızımı..
ayy bide geçen akşam ıkea ya gittik aydın yoktu yanımda ablam ben kardeşim bide annem..veletin biri 2 yaşında var yok almış koca alışveriş arabasını itip duruyo zeynebin pusetin üzerine üzerine neyse çarpmak üzereyken tuttm gel canımşöyle dedim biraz ilerdede babası tip tip bakıyo bana..2 dk.geçmedi velet yine pusetin etrafında zeynepte uyuyo içinde bu arada soktu elini zeynebe doğru uyandırcak zeynoyu yine nazikçe gel bitanem şöyle uyandırma bak bebek uyuyo dedim..tam arkamı döndüm babası olcak kazma arkamdan gerizekalı sanki kedi tırmalıyo çocuğunu demezmi nevrim döndü resmen aynen geri döndüm bi on dakka tartıştık resmen adamla..allahım ne insanlar var yaa hem çocuğuna sahip çıkmaz hem car car konuşur bu arada annesi hanım da ne halt ediyodu o arada bilmiyorum..,
günaydınnnn şekerlerrr
bana geldi kızlar-tatlicadiarzu- ben zaten çok sulugözlü bir insanımdır saçma salak yerde gözlerim dolar karşımda birisi ağlarsa dayanamam ağlarım...
he şunu doldurun isterseniz ben doldurdumkaydirigubbakcemile2
Anaokulu Dergisi / 3-6 Yaş Anne Çocuk Eğitim Dergisi / Boyut Yayın Grubu
uğramak istedim ama wirliness bağlantım koptuuuu:umursamaz:meraaal sobe bu saatte sen uğramazdın buralara canım
mına bugun huysuz bende yokum kaçıyorum benden selamm olsun gunduzcu bılge ve merale :)))))çok yazan olamayacak anlaşılan bu gece burcuuu nerdesın bu arada bır selam ver gıt merakta bırakma
günaydın kızlarzemuszemus
sibel geçmiş olsun.
öznur sizede çok geçmiş olsun.
babyroze arkdaşım kanda mikrop çıkmamasına sevindim. umarım bir daha tekrarlamaz
bende sersem gibiyim bugün. kuzucuk arkamdan bi mahsun baktımafoldumbengözümün önünden gitmiyo bakışları. akşamda zıy zıy huysuz sinek gibiydi. elleri hep ağzında ya bide çok suyu akıo sizdede varmı kızlar yeni dişde yok dedi doktor anlamadım gitti. önlük taktırmıo dakka başı üst değişiyoruz. çok akıo. umaRIM bugün çabuk bitersempatiksalakcinni
baharcım günaydın nasılsın.. nerelerdesin uğramaz oldun valla .. Beren nasıl keyfi yerindedir inşallah
bana geldi kızlar
kargo ücreti 4 tl
bilginize
uğramak istedim ama wirliness bağlantım koptuuuu:umursamaz:
gündüzcü meralden burcu ve pelinede selam olsun:teytey:
çok şükür gece kuşları ötmemiş
yoksa oku oku yine harap ve bitap düşecektik:jeyyar:
herkeze güzel birgün diliyorum
günaydııııııınnnnnnnnnyerimseniben
günaydın canımmŞeniztülaycım günaydın. Bizimki de aynı eli ağzında sürekli salyaları akıyoo ..peçeteyle silince de ağzının kenarı islik gibi kabarıyoo bizde bıraktık sürekli üst değiştiryoruz..
günaydınnnn şekerlerrr
günaydın kızlarzemuszemus
sibel geçmiş olsun.
öznur sizede çok geçmiş olsun.
babyroze arkdaşım kanda mikrop çıkmamasına sevindim. umarım bir daha tekrarlamaz
bende sersem gibiyim bugün. kuzucuk arkamdan bi mahsun baktımafoldumbengözümün önünden gitmiyo bakışları. akşamda zıy zıy huysuz sinek gibiydi. elleri hep ağzında ya bide çok suyu akıo sizdede varmı kızlar yeni dişde yok dedi doktor anlamadım gitti. önlük taktırmıo dakka başı üst değişiyoruz. çok akıo. umaRIM bugün çabuk bitersempatiksalakcinni
baharcım günaydın nasılsın.. nerelerdesin uğramaz oldun valla .. Beren nasıl keyfi yerindedir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?