amin canım inşş.
sana hep soracam unutuyorum soyadınız karanfil mi karafil mi face de karafil yazıyor galiba yanlış okumadıysam
ay gözlerim doldu okurken:a015:
karafil canım yıllar önce soy ismi alırlarken memur yanlış yazmış öyle de gitmiş ama başımızın derdi herşeyde sorun yaşıyoruz bu yüzden ayberk bile ikilemde şu an anne bana okulda ayberk karanfil diyorlar sen karafil diyorsun hangisi doğru diye soruyor yavrum:))
valla ben de o anı her düşündüğümde gözlerim doluyor. ayberk de yaşayamamıştım çünkü doğduğu gibi alıp müdaheleye götürmüşlerdi sonra da küveze ama berkay da yaşadım çok şükür. allah herkese yavrusunu sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin. bu muhabbetin devamı gelirse en ordan ben burdan sulanır dururuz biz nazan:))
Nerden bilsin çocuk soyadını bile yeni kullanmaya başladı:))
evet cnm uzun uzun konuşulası şeyler aslında.kadınların doğum erkeklerin askerlik hikayeleri bitmezmiş ya:)
benm oğlan uyandı bağırıyo daha kahvemi içemedim yahadi görüşürüz arkadaşlar çıkmam lazımopuyorumnanaktan
5 bilmişiz sayısalda
tek 1 rakamla 6 kaçmış yav
neyse, buda bişey en azından
5 bilmişiz sayısalda
tek 1 rakamla 6 kaçmış yav
neyse, buda bişey en azından
1,500TL kazandık nilgün
biz 4 bilmiştik bikerede
sevgicim inşallah hayırlısıyla tamamlanır ve kucağına alırsın bebeğini burda3 komşum var biri 5 aylık hamile diğer 2si 2 ve 4 yaşlarında çoçukları gördğm kadarıyla iyi yanlarıda var kötü yanlarıda Allah yardımcın olacaktır ne güzel tekrar anne olacaksın yeni bir can getireceksin dünyaya allahım sana bağışlasın evlatlarınıhamileymişim canım ama çok yeniymiş pzt gidip bidaha kan vercem değer yükselmiş mi yolunda mı gebelik diye.önceden 3 kilo bile kaldırmaya korkardım yiğite hamileyken şimdide yiğit her dakika kucağımda ama bişey olmadı kanama falan eskiden nekadar dikkat edermişim boşuna okadar stres yapmışım
emziririken düzensizlik normalmiş malum hormonlar benmde 1 hafta geçti günüm bakalım ne zaman olacak bu arada memleket Balıkesir sanırımya kızlar benimde adet çok düzensiz eylük 1 de olmuştum pazar günü bi daha oldum yani 19 unda . 19 günde bir normalmi bu durumfisfisfis
ayy ne çok yazmışsınız ya oku oku bitmedi hızlandırma yaptım valla okumadım çoğunu başım ağrıyır bugün sabahtan beri geçmedi nedense arkadaşa gittim öğleddn sonrada yağmurda oynadı çoçuklarda vardı şu renkli küpler vardı kule yaptılar yıktı yağmur falan eğlendi baya
sevgicim inşallah hayırlısıyla tamamlanır ve kucağına alırsın bebeğini burda3 komşum var biri 5 aylık hamile diğer 2si 2 ve 4 yaşlarında çoçukları gördğm kadarıyla iyi yanlarıda var kötü yanlarıda Allah yardımcın olacaktır ne güzel tekrar anne olacaksın yeni bir can getireceksin dünyaya allahım sana bağışlasın evlatlarını
emziririken düzensizlik normalmiş malum hormonlar benmde 1 hafta geçti günüm bakalım ne zaman olacak bu arada memleket Balıkesir sanırım
Babyroze halit nasıl oldu canım?
Ay sagol sordugun icin tüm arkadaşlardanda Allah razı olsun . .bayram haftası yine tekrarladı 3 kez yani dönüşte kontrole gittik gecen gün bu defa kan tahlili yaptı doktor ama zaten bu rutin kontroldü kan sayımı felanda yapıldı . .sonuclara baktı doktor bazı değerler felan vardı banada gösterdi ama tıpdan hiç anlamam :)) sonuç kanında mikrop bulunmadı çok çok şükür Allaha . .ama doktor hala neden olduguyla ilgili net bi açıklama yapamadı ama 1 ila 1.5 yas arası devam edebilir dedi ama zararlı olmadıgını soyledi . sanırım sıcaklara baglı alerjik bi reaksyon . .şimdilik iyi çok şükür . . normal kontroldede biraz kansız cıktı sabah akşam 10 damlaya cıktı kan ilacımız bide multitab verdi . .korkuttu bizi inşallah bidaha karşılasmayız ne bunla nede bi başka hastalıkla Allah evlatlarımızı korusun . .
aman canım neyseki önemli bişeyi yokmuş sevindim..allahım bebeklerimizi korusun..
bu arada SEVGİ cim Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin . .Allah nasip etmiş hayırlısıyla inşallah oda bi arada buyurler işte. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?