2009 Aralık Anneleri

amin canım inşş.
sana hep soracam unutuyorum soyadınız karanfil mi karafil mi face de karafil yazıyor galiba yanlış okumadıysam

karafil canım yıllar önce soy ismi alırlarken memur yanlış yazmış öyle de gitmiş ama başımızın derdi herşeyde sorun yaşıyoruz bu yüzden ayberk bile ikilemde şu an anne bana okulda ayberk karanfil diyorlar sen karafil diyorsun hangisi doğru diye soruyor yavrum:))

ay gözlerim doldu okurken:a015:

valla ben de o anı her düşündüğümde gözlerim doluyor. ayberk de yaşayamamıştım çünkü doğduğu gibi alıp müdaheleye götürmüşlerdi sonra da küveze ama berkay da yaşadım çok şükür. allah herkese yavrusunu sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin. bu muhabbetin devamı gelirse en ordan ben burdan sulanır dururuz biz nazan:))

Nerden bilsin çocuk soyadını bile yeni kullanmaya başladı:))
evet cnm uzun uzun konuşulası şeyler aslında.kadınların doğum erkeklerin askerlik hikayeleri bitmezmiş ya:)
benm oğlan uyandı bağırıyo daha kahvemi içemedim ya hadi görüşürüz arkadaşlar çıkmam lazımopuyorumnanaktan

aynen öyle:))) hadi sana da güle güle bakalım

nazan bende doldurdum formu
bakalım gelcekmi bişey
milupadan gelmedi bişey bana
hero babyden geldi
bakalım bu ne olcak

teşekkür ederiz nilgün teyzesi :))))
şansları bahtları güzel olur yavrularımızın inşallah
hala iştemisin canım yaaa(((
kaçta çıkcan?
müzeyyen ya sen?

ayy ne çok yazmışsınız ya oku oku bitmedi hızlandırma yaptım valla okumadım çoğunu başım ağrıyır bugün sabahtan beri geçmedi nedense arkadaşa gittim öğleddn sonrada yağmurda oynadı çoçuklarda vardı şu renkli küpler vardı kule yaptılar yıktı yağmur falan eğlendi baya

sevgicim inşallah hayırlısıyla tamamlanır ve kucağına alırsın bebeğini burda3 komşum var biri 5 aylık hamile diğer 2si 2 ve 4 yaşlarında çoçukları gördğm kadarıyla iyi yanlarıda var kötü yanlarıda Allah yardımcın olacaktır ne güzel tekrar anne olacaksın yeni bir can getireceksin dünyaya allahım sana bağışlasın evlatlarını
ya kızlar benimde adet çok düzensiz eylük 1 de olmuştum pazar günü bi daha oldum yani 19 unda . 19 günde bir normalmi bu durumfisfisfis
emziririken düzensizlik normalmiş malum hormonlar benmde 1 hafta geçti günüm bakalım ne zaman olacak bu arada memleket Balıkesir sanırım

bandırma canım sen

Babyroze halit nasıl oldu canım?

Ay sagol sordugun icin tüm arkadaşlardanda Allah razı olsun . .bayram haftası yine tekrarladı 3 kez yani dönüşte kontrole gittik gecen gün bu defa kan tahlili yaptı doktor ama zaten bu rutin kontroldü kan sayımı felanda yapıldı . .sonuclara baktı doktor bazı değerler felan vardı banada gösterdi ama tıpdan hiç anlamam :)) sonuç kanında mikrop bulunmadı çok çok şükür Allaha . .ama doktor hala neden olduguyla ilgili net bi açıklama yapamadı ama 1 ila 1.5 yas arası devam edebilir dedi ama zararlı olmadıgını soyledi . sanırım sıcaklara baglı alerjik bi reaksyon . .şimdilik iyi çok şükür . . normal kontroldede biraz kansız cıktı sabah akşam 10 damlaya cıktı kan ilacımız bide multitab verdi . .korkuttu bizi inşallah bidaha karşılasmayız ne bunla nede bi başka hastalıkla Allah evlatlarımızı korusun . .

selamlar herkese..nasılsınız kuzucuklar nasıl..önemli bi durum yoktur inşallah..geçmiş almış başını gitmiş okumaya kalkışmamayım hiç fazla vaktim yok zaten çok yorgunum yatıcam..
sevgicim hayırlı uğurlu olsun bebeğin. şansıyla kısmetiyle sağlıkla gelsin inşallah..

aman canım neyseki önemli bişeyi yokmuş sevindim..allahım bebeklerimizi korusun..

bu arada SEVGİ cim Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin . .Allah nasip etmiş hayırlısıyla inşallah oda bi arada buyurler işte . .

bu arada SEVGİ cim Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin . .Allah nasip etmiş hayırlısıyla inşallah oda bi arada buyurler işte . .

canım geçmiş olsun tekrar size.

sevgicim çok sevindim ya.. bilmiyorum sende sevindinmi istiyomuydun ama ne güzel olmuş bence.. hadi allah sağlıklı hamillelik ve doğum nasip etsin..

kızlaaarr ne var ne yok başka bakiimm.. ben sabah servisi kaçırdım sempatiksalakcinni tabi engin bırakmak zorunda kaldı.. ama daha kötüsü servisi neden kaçırdığım..

naz kucağımdaydı sabah hoplayıp zıplıyodu birden ters bi hareket yaptım heralde bu iki kürek kemiğimin tam ortasına sanki bıçak saplanmış gibi bir ağrı girdi ölüyodum.. nefes alamyorum kıpırdayamıyorum nasıl bi ağrı.. şimdi biraz daha iyiyim ama sol kolumu kaldıramıyorum hala. ve hala biraz ağrım var aman dikkat edin he.. bu sıpalar büyüdü artık..

dün gece de beşte yattık o yüzden bugün hemen yatiim. çünkü benimki kıpırdanmaya başladı bile hadi kendinize ve kuzulara iyi bakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…