2009 Aralık Anneleri

canaaaaannnnnn klava: yine başladın bakıyorum
yok bilge ya facede paylaştılarda içim sızladı okumadım valla balığı okumak yetti
ayy canan nereden buluyorsunuz bu haberleri.. ben hiç bakamıyorum.. yavrum yaa kıyamamam .. elleri kırılsınnn..
nasıl eli kalktıysa
hem hamilelik hem emzirme sütün kalitesini düşürüyor diye biliyorum ben çoçukların ,ikiside etkilenmesin diye kestiriyorlar
bu nası bişidir ya çok kötü oldummafoldumben

çok yakınız canım ne güzel bana yakın biri çıktı sonunda burdaŞeniz
kaydirigubbakcemile3 pek yakın sayılmam ama canım Ardahanda oturuyorum hatta bu sitedeki herkesten daha uzağım sana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

deniyeyim bakayım bizim gaz sorunumuz 4 aydan sonra bitti şükür kuru fasülye bile yedik

yemekten bahsetmişsiniz püre yemeyi tercih ediyor diyorsunuz dişler yokki kuzularımda nasıl yesinler ben artık hiç püre vermiyorum meyveyi bile dilimlilyorum yiyor muzu eline veriyorum krakeride ekmeğide malum 6 dişimiz var çok rahat ısırıp koparıyor çiğniyor biraz sabır hanımlar üst dişlerde çıksın oyun gibi geliyor çiğnemek onlara ve çokda rahat oluyor

Önümüzdeki dönemde aktif olacak, siparişlerden kazandığınız puanlar

aa bidahaki aymı geçerli olacak puanlarım

bizim dört dişimiz var 2 alt 2 üst ama istediği biraz yiyor çiğneyerek ya da ısırarak doyumluk yemiyor. ben de önden yediği kadar parça parça verip sonra püre yapıp yediriyorum kalanını. kahvaltıyı falan nasıl yediriyorsun ayrı ayrı yiyor mu hepsini?

ardanın da 3,5 tan dört dişi varsempatiksalakcinni
ama eline muzu yada başka bişeyi versem anında onu eziyor elleriyle heryerini ve evi batırıyor.. ağzına herşeyi götüren şahsiyetcik onu akıl edemiyor.. bende çokistiyoum meyveyi filan kendi yesin diye ama olmuyo..

kızlarrrrrrrrrrrrrrr giremedim kaç gündür yaramazlık yoktur inşallah okuyamadım ve okuyamam geçmişi bilmiyorumkismile

Baharrr bende oZledim senle muhabbeti valla hatta bugün sana mail atacaktım fırsat olmadı Canan annemde Disler yok olsun yer diyor bakalım

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Tweety75, azyeb, karanfil81+, mcetin1+, meybon, MotherandBaby+, Nehir67+, nincebayrak+, serinus+, sevgii:), turkuaz_turkuaz+

bütün kızlar toplandık toplandıkk ..

melike hoşgeldin canım nerelerdesin.. iyisindir inşallah bi sorun yok dimi.. zeynep nasıl keyfi yerinde mii..

2 gün annemde kaldım odaların yerleri değişti 2 oda badana oldu YARDIMA GİTTİM KARDEŞİmLE TAŞIDIK EŞYALARI turtam çok iyi maşallah sizler de iyisiniz inşallah çok özledim yaaaaaaaa giremedim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…