yok bilge ya facede paylaştılarda içim sızladı okumadım valla balığı okumak yetticanaaaaannnnnnklava: yine başladın bakıyorum
nasıl eli kalktıysaayy canan nereden buluyorsunuz bu haberleri.. ben hiç bakamıyorum.. yavrum yaa kıyamamam .. elleri kırılsınnn..
hem hamilelik hem emzirme sütün kalitesini düşürüyor diye biliyorum ben çoçukların ,ikiside etkilenmesin diye kestiriyorlarbilge sana katılıyorum
9 aylık bebeğini emzirmenin nesi günah olabilirki anlamadım
hele yaşına kadar bir emzir
dr kontrollerine düzenli git
biraz önce yiğitin fotolarına baktım hiç kıyamadım yavruma ne olur memeden ayırma cnm
1 yaşına kadar hele emsin sende bu arada beslenmene çok ama çok dikkat et sevgi
bu nası bişidir ya çok kötü oldummafoldumben
kaydirigubbakcemile3 pek yakın sayılmam ama canım Ardahanda oturuyorum hatta bu sitedeki herkesten daha uzağım sana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çok yakınız canım ne güzel bana yakın biri çıktı sonunda burdaŞeniz
o kadını bana versinler ne olur
dövmek nasıl olurmuş, kırmak nasıl olurmuş ben ona bir göstereyim
sonuna kadar okuyamadım bile
ağlamak istiyorum
nilgüncüm
kuzuya et olsun kemik olsun annesi
öpüyorum
deniyeyim bakayım bizim gaz sorunumuz 4 aydan sonra bitti şükür kuru fasülye bile yedikeğer hediye çeki oluşturacak kadar puannın varsa puanlarım bölümünden görüyorsun hedşye çeki oluştur diyorsun hediye çeki nosunu tarayıp ctrl+c yap sonra siparişi verirken üstte çek no var oraya ctrl+v sonraki sayfada da düşüyor zaten inşallah eksik yamamışımdır. sen bir dene bakalım
hımm bak ben de maydanoz ve sarımsak denerim nohut veremiyoruz daha gazman benim sıpacık çok sıkıntı yapıyor
yemekten bahsetmişsiniz püre yemeyi tercih ediyor diyorsunuz dişler yokki kuzularımda nasıl yesinler ben artık hiç püre vermiyorum meyveyi bile dilimlilyorum yiyor muzu eline veriyorum krakeride ekmeğide malum 6 dişimiz var çok rahat ısırıp koparıyor çiğniyor biraz sabır hanımlar üst dişlerde çıksın oyun gibi geliyor çiğnemek onlara ve çokda rahat oluyor
kızlar sevgiden ne haber var mı bilginiz merak ettim
bende geldim kızla.. accık geçmişe takıldım..
herkes iyi sanırım çok şükğr
kızlarrrrrrrrrrrrrrr giremedim kaç gündür yaramazlık yoktur inşallah okuyamadım ve okuyamam geçmişi bilmiyorumkismile
hamileee
1 saatten az kaldı çıkmama oleeeeeyyyyyyyy:teytey::dance:
melike hoşgeldin canım nerelerdesin.. iyisindir inşallah bi sorun yok dimi.. zeynep nasıl keyfi yerinde mii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?