o kadını bana versinler ne olur
ben çıkıyorum eve
malum görev beni bekler
o kadını bana versinler ne olur
dövmek nasıl olurmuş, kırmak nasıl olurmuş ben ona bir göstereyim
sonuna kadar okuyamadım bile
ağlamak istiyorum
nilgüncüm
kuzuya et olsun kemik olsun annesi
öpüyorum
herkesin inancına saygım sonsuz ama nolursunuz sorgulamadan, düşünmeden, araştırmadan günah, haram diye kestirip atmayın bazı şeyleri. yüce yaradan size akıl verdim diyor... kullanın diyor...
bizim güzel dinimizde her şeyin bir mantığı var, namaz yemek zamanlarından sonra vücudu çalıştırmak için, abdest yıkanmayı sağlamak için, oruç hem vücudun arınması hem olmayanların halini anlamak için vs. lütfen mantığınızı kullanın lütfen biraz sorun kendinize.
bu örnek için söylüyorum, evet sen yemene içmene dikkat etmez bir yandan emzirir bir yandan karnındakini büyütmeye çalışırsan her ikisine de günah çünkü ikisine de tam olarak faydalı olamazsın. ama gıdana, mümkün olduğunca (9 aylık bebekle çok zor ama) dinlenmene dikkat edersen hem süt verebilir hem de karnındakini büyütebilirsin, el kadar bebeği memeden kesmekle sevaba girmek mümkün gelmiyor bana...
neyse herkes bildiğini, istediğini, seçtiğini yaşar neticede. kapatayım çenemi de yola düşüp işimi gücümü yapayım ben, hadi hoşçakalın
benimkide almıyordu nilay. nuby doğal dokunuş serisini aldım. şimdi alıyor kuzu. internette 33-35 arası değişiyor fiyat bandırmada bi yerde buldum 27 hemideakannehir
yapmaya yapıyorumda herşeyi yapmaktan sıkıldım sanırım ben ya, balığı nilgün yapar yemeği nilgün yapar misafiri nilgün ağırlar,daha çok şey
bu aralar depresifim biraz neyse konuşmayayım ben
ikiz desen yutulur yeminle boshayallersmile
yeğenim de bop derdi sırnaşık şey
ya benim dışarıya iş takibine gitmem gerek... ama hiç canım istemiyo((
bunun beni çok yoracağını söledi doktor hemde emzirmemenin daha doğru olacagını yavas yavas bıraktırmam gerektiğini söledi dinende günahmış yeni doğacak bebeğin sütünü hakkını yemiş oluyomuş harammış yiğite bilmiom napcamıııııı
sevgicim yapma allah aşkına ya... çocuğunu beslemek nasıl dinen günah olabilir??? hani çocuk olur 2-3 yaşında zevkine emziriyorsundur, ona meme verirken yemene içmene dikkat etmediğin için karnındaki az büyür o zaman anlarım da. 9 aylık bir bebekten bahsediyoruz, anne sütünden uzak kalması sevap mı olacak yani şimdi
ooooooh yarasın şekerim berkaya da sana da zemuszemus
oooh maşallahh inşallah devam eder.. keşkem bende emzirebilseydim benim kuzum sadece 4 ay emebildii.. : ((
maşallah maşallah aman nazar değmesin müzeyyencim
oğlumada yarasın et olsun
bilge sana katılıyorum
9 aylık bebeğini emzirmenin nesi günah olabilirki anlamadım
hele yaşına kadar bir emzir
dr kontrollerine düzenli git
biraz önce yiğitin fotolarına baktım hiç kıyamadım yavruma ne olur memeden ayırma cnm
1 yaşına kadar hele emsin sende bu arada beslenmene çok ama çok dikkat et sevgi
evle konuştumm şimdi.. oğluşum kuskus makarna yiyomuşş.. ahh keşke görebilseydimm.. : ((
ben de nuby sipariş verdim hepsi burada dan 4 gün oldu bekliyorum. puanım vardı onu düştüm iyi oldu. 2 ucu var biri emzik biri da suluk için. ben en çok damala akıtmıyor diye tercih ettim.
aynen öyle canım. önce biraz tereyağı ile kavurdum mısırununu. sonra sulandırdım. biz de önceden ızgarada pişirmiştik belki yer ümidiyle. yemeyince kalanı ayıkladım attım içine biraz da limon mis gibi yedi valla.
bu gece oğlum en fazla ne kadar uyanabilirim denemesi yaptı sağolsun çok da başarılıyddı kendi rekorunu kırdımirmirmirmir
şu puan nasıl düşülüyo ya ben bilemedim gecen 100 tllik alışveriş yaptık baya puan verdi şimdi yne alıcaklarımızvar telefon ayakkabı yağmura oyuncak faşlan 200 tl olacak sanırım bnde kullanayım
ben o şkilde tavuk çorbası yapıyorum mısır unuyla çok lezzetli oluyor maydonoz ve nohutta atıyorıum sarımsakta :)
limon yemiyoruz biz ekşi sevmiyor hanım
bunun beni çok yoracağını söledi doktor hemde emzirmemenin daha doğru olacagını yavas yavas bıraktırmam gerektiğini söledi dinende günahmış yeni doğacak bebeğin sütünü hakkını yemiş oluyomuş harammış yiğite bilmiom napcamıııııı
soğandan canımbenim sütaşlar çok sızlıo hiç böle olmamıştı.patlıcekler şimdi pompamda yanımda deilmafoldumbensoğan yediydim akşam ondanmı acepbilmiyorumkismile
ya nasıl bişey ya bu? valla hepsini okuyamadım sinirden ağlıyorum şuan ya bu nasıl insanlık lanet olsun Allah belasını versin bu karının
Oy maşallah ne kalabalık sevgi emzirirken sen kılo verirsin diye sakıncalı ama yavaş yavaş kesmen lazım birde sütunun tadı hormonlardaki değişiklikle zamanla degisicek zaten emzirirmemen gerekecek birkaç ay sonra diye biliyorum ben sen şimdi ilk gündüz emzirme gece ver sadec saha sonradan geceyi zamanla kes zaten birden kesmek cocuğa çok büyük bir kayıp olacağından zararliymis güven duygusu bile gidebilirmiş bu arada o günah haram diyenler cehennemde yanar inşallah insanları korkutup sogutup dinden uzaklastirdigi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?