2009 Aralık Anneleri

aynı şekilde meral okuyamadım bile .. çok fena oldum .. rabbim sana havale ediyorumm...

herkesin inancına saygım sonsuz ama nolursunuz sorgulamadan, düşünmeden, araştırmadan günah, haram diye kestirip atmayın bazı şeyleri. yüce yaradan size akıl verdim diyor... kullanın diyor...
bizim güzel dinimizde her şeyin bir mantığı var, namaz yemek zamanlarından sonra vücudu çalıştırmak için, abdest yıkanmayı sağlamak için, oruç hem vücudun arınması hem olmayanların halini anlamak için vs. lütfen mantığınızı kullanın lütfen biraz sorun kendinize.
bu örnek için söylüyorum, evet sen yemene içmene dikkat etmez bir yandan emzirir bir yandan karnındakini büyütmeye çalışırsan her ikisine de günah çünkü ikisine de tam olarak faydalı olamazsın. ama gıdana, mümkün olduğunca (9 aylık bebekle çok zor ama) dinlenmene dikkat edersen hem süt verebilir hem de karnındakini büyütebilirsin, el kadar bebeği memeden kesmekle sevaba girmek mümkün gelmiyor bana...

neyse herkes bildiğini, istediğini, seçtiğini yaşar neticede. kapatayım çenemi de yola düşüp işimi gücümü yapayım ben, hadi hoşçakalın

ne güzel yaşmışsınz bile sana tüm kalbimle katılıyorum.. güle güle canım benim kendine dikat et

sevgi senin içinde allah hakkında en hayırlısını versin canımm.. inşşalah üzülmeden, sıkılmadan hem oğluşunu emzirirsin, büyütürsün hemde karnındaki bebişini sağlıkla besler kucağına alırsın..

benimkide almıyordu nilay. nuby doğal dokunuş serisini aldım. şimdi alıyor kuzu. internette 33-35 arası değişiyor fiyat bandırmada bi yerde buldum 27 hemideakannehir

ben de 35 e aldım 7 tl puanım vardı 28 e geldi

hep insanları memnun edicem diye uğraşırsan depresif olursun şekerim. ben de çok misafir ağırlarım yemekli çok da zevk alırım ama kendimi kullandırma derecesinde değil. attığım adımların karşılığı yoksa ben de yok olurum:)

ikiz desen yutulur yeminle boshayallersmile

yeğenim de bop derdi sırnaşık şey

oyy yer onun bop diyen ağzını müzeyyen teyzesi. bilgee ayberk sana öpücük gönderdi bu arada unutuyordum bak.

ya benim dışarıya iş takibine gitmem gerek... ama hiç canım istemiyo ((

gitme desem canımm kalır mısın benimle ???

olur mu öyle şey ya yok günahmış daha neler hurafe bunlar bizim dinimiz değil mi 2 yaşına kadar bebğinizi emzirin diyen yeni bebeğe hamile kalınca günah mı oluyormuş emzirmek bence de herşey senin kendinibeslemene bakıyor ben olsam asla kıyamazdım valla hele ki sütün de varsa yola devam bol vitamin bol gıda derim ben

olumunekankayizsmilealkisalkisalkis beynimin tercümanı :lepi:

ooooooh yarasın şekerim berkaya da sana da zemuszemus

bakalım bu gece de dopingleyip yatıcam ne olcek???CADIARZU

oooh maşallahh inşallah devam eder.. keşkem bende emzirebilseydim benim kuzum sadece 4 ay emebildii.. : ((

nasibi o kadarmış nevracım sen elinden geleni yaptıysan diycek birşey yok

allahım canancım nerden buldun da koydun bunu hadi sen koydun ben bakmaz olaydım ateş fışkırdı her yerimden resmen diycek söz bulamıyorum ben bu vahşete yaa

sağol meralimmm ya bence de biz süt olsun diye ne yapacağımızı şaşırıyoruz burda

evle konuştumm şimdi.. oğluşum kuskus makarna yiyomuşş.. ahh keşke görebilseydimm.. : ((

allah iyiliğini versin akşama biraz daha yedirir görürsün nevracım:)))

benim sütaşlar çok sızlıo hiç böle olmamıştı.patlıcekler şimdi pompamda yanımda deilmafoldumbensoğan yediydim akşam ondanmı acepbilmiyorumkismile

ben de nuby sipariş verdim hepsi burada dan 4 gün oldu bekliyorum. puanım vardı onu düştüm iyi oldu. 2 ucu var biri emzik biri da suluk için. ben en çok damala akıtmıyor diye tercih ettim.

şu puan nasıl düşülüyo ya ben bilemedim gecen 100 tllik alışveriş yaptık baya puan verdi şimdi yne alıcaklarımızvar telefon ayakkabı yağmura oyuncak faşlan 200 tl olacak sanırım bnde kullanayım

ben o şkilde tavuk çorbası yapıyorum mısır unuyla çok lezzetli oluyor maydonoz ve nohutta atıyorıum sarımsakta :)
limon yemiyoruz biz ekşi sevmiyor hanım

bu gece oğlum en fazla ne kadar uyanabilirim denemesi yaptı sağolsun çok da başarılıyddı kendi rekorunu kırdımirmirmirmir

bizde aynı nazan sabahı sabah yaptık gözler kapalı ağlıyor dönüyor diş yerleri kabarmış sanırım yine dişler geliyor çıktımı üst dişleri efenin

Oy maşallah ne kalabalık sevgi emzirirken sen kılo verirsin diye sakıncalı ama yavaş yavaş kesmen lazım birde sütunun tadı hormonlardaki değişiklikle zamanla degisicek zaten emzirirmemen gerekecek birkaç ay sonra diye biliyorum ben sen şimdi ilk gündüz emzirme gece ver sadec saha sonradan geceyi zamanla kes zaten birden kesmek cocuğa çok büyük bir kayıp olacağından zararliymis güven duygusu bile gidebilirmiş bu arada o günah haram diyenler cehennemde yanar inşallah insanları korkutup sogutup dinden uzaklastirdigi için

eğer hediye çeki oluşturacak kadar puannın varsa puanlarım bölümünden görüyorsun hedşye çeki oluştur diyorsun hediye çeki nosunu tarayıp ctrl+c yap sonra siparişi verirken üstte çek no var oraya ctrl+v sonraki sayfada da düşüyor zaten inşallah eksik yamamışımdır. sen bir dene bakalım

ben o şkilde tavuk çorbası yapıyorum mısır unuyla çok lezzetli oluyor maydonoz ve nohutta atıyorıum sarımsakta :)
limon yemiyoruz biz ekşi sevmiyor hanım

hımm bak ben de maydanoz ve sarımsak denerim nohut veremiyoruz daha gazman benim sıpacık çok sıkıntı yapıyor

O bebeği o hale getiren kadınında bebeği öyle görüp annesinin ağzını yüzünü dagitmayan babanın da Allah cezasını versin sabah

burda bir komşum var sevgi geçen gece sohbet ederken emzirme konusu açıldı 2 yaşında oğlu yeni bayırmış oda 2-3 ay oluyor dedi
önce gündüzleri kestim dedi gece emzirdim dedi gündüz oyaladım dedi sonrada gece kesmiş alıştıra alıştıra yani 1 hafta falan zor oluyor arıyor dedi sonra alışırmış dene istersen

benim sütaşlar çok sızlıo hiç böle olmamıştı.patlıcekler şimdi pompamda yanımda deilmafoldumbensoğan yediydim akşam ondanmı acepbilmiyorumkismile
soğandan canım
elinlede sağbilirsinyerimseniben
ya nasıl bişey ya bu? valla hepsini okuyamadım sinirden ağlıyorum şuan ya bu nasıl insanlık lanet olsun Allah belasını versin bu karının

ah bahar ah
çocuğu perişan etmiş ş...lık

ay valla yaa bu kadar hassas bir konuda nasıl bilmeden günah haram sevap etiketi yapıştırabiliyor insanlar aklım ermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…