benden de selam olsun bolu beyineeee :teytey: selamlar pelincim sana ve minaya opuyorumnanaktan
sağlıkla gelin ve gidin yasemin... akşam diziyi izledin mi aceba CADIARZU
yuh demek istiyorum sırnaşık şey
ben yazdım gönderdim şakkıdı
bizimki de yine sokakta şu an... beyefendi keyfini yapıyor :jeyyar: sabah kanepenin altına kaçan topunu çıkarmışlar "bop" demiş oğluşum sırnaşık şey
yolladım bacım :roflol:
bunun beni çok yoracağını söledi doktor hemde emzirmemenin daha doğru olacagını yavas yavas bıraktırmam gerektiğini söledi dinende günahmış yeni doğacak bebeğin sütünü hakkını yemiş oluyomuş harammış yiğite bilmiom napcamıııııı
e akşam bitmeyen şarkı yoktuki atv de :uhm:
adını hatırlayamıycam ama başka dizi vardı
bilge gününü karıştırmış dediydim hatta kendi kendime
...Anne ve bebek sağlığı için tercih edilen, iki doğum arasında en az iki yıl olmasıdır. Bu durumda ilk bebek artık memeden ayrılmış olur. Ancak anne iki yıldan önce hamile kalırsa ve bebeğini de emziriyorsa bazı konulara dikkat etmek koşulu ile emzirmeyi sürdürebilir. Gebelikte emzirme genel olarak sakıncalı değildir. Eğer anne emzirmeye devam etmek isterse, bu durumda her üçü için de yediğini bilmeli ve beslenmesine çok önem göstermelidir. Hem gebelik hem de emziklilik annenin günlük besin ihtiyaçlarını arttıran durumlardır. Anne beslenmesi ile bu gerekli artışı karşılayamazsa, hem kendisi için hem de bebekleri için tehlike ortaya çıkar. Anne karnında bebeğin sağlıklı büyüyüp gelişememesi sonucunda, bebek “düşük doğum ağırlıklı” doğar. Bu da bebek için belirli riskleri beraberinde getirir. Anne besleyici değeri yüksek besinlerle beslenmelidir. Ayrıca anne, gebeliği süresince kadın-doğum uzmanı tarafından sık sık kontrol edilmeli, annenin kilo artışı yakından izlenmelidir.
Eğer anne emzirmekte olduğu bebeği sütten kesmek isterse, acele etmemelidir. Sütten kesme aniden gerçekleştirilirse, bu bebek için doğru olmaz. Bebek yavaş yavaş memeden kesilmelidir...
ya kızlar dün gece 4 gibi sağ göğsümün ağrısıyla bir uynadım ki aylar sonra ilk kes çarşaflara kadar sütüm taşmış. biliyorsunuz uzun zamandır zırlanıp duruyorum sütüm çok azaldı diye. ne oldu neden nasıl oldu anlamadım. annemle babam hafta sonu bir akrabamızın köyüne sünnete gitmişlerdi. gelirken mısır ve yemiş getirmişler. yatmadan önce baya bir yiyip su içip yatmıştım. acaba ondan mı diyorum ama hep yerim ben bunları ilk kez böyle oldu. hemen berkayı aldım emzirdim. yavrum nasıl da özlemiş eski günlerimizi soluksuz emdi mayıştı vallahi:)
ya kızlar dün gece 4 gibi sağ göğsümün ağrısıyla bir uynadım ki aylar sonra ilk kes çarşaflara kadar sütüm taşmış. biliyorsunuz uzun zamandır zırlanıp duruyorum sütüm çok azaldı diye. ne oldu neden nasıl oldu anlamadım. annemle babam hafta sonu bir akrabamızın köyüne sünnete gitmişlerdi. gelirken mısır ve yemiş getirmişler. yatmadan önce baya bir yiyip su içip yatmıştım. acaba ondan mı diyorum ama hep yerim ben bunları ilk kez böyle oldu. hemen berkayı aldım emzirdim. yavrum nasıl da özlemiş eski günlerimizi soluksuz emdi mayıştı vallahi:)
sevgicim yapma allah aşkına ya... çocuğunu beslemek nasıl dinen günah olabilir??? hani çocuk olur 2-3 yaşında zevkine emziriyorsundur, ona meme verirken yemene içmene dikkat etmediğin için karnındaki az büyür o zaman anlarım da. 9 aylık bir bebekten bahsediyoruz, anne sütünden uzak kalması sevap mı olacak yani şimdi
bandırma canım sen
maşallah maşallah aman nazar değmesin müzeyyencimya kızlar dün gece 4 gibi sağ göğsümün ağrısıyla bir uynadım ki aylar sonra ilk kes çarşaflara kadar sütüm taşmış. biliyorsunuz uzun zamandır zırlanıp duruyorum sütüm çok azaldı diye. ne oldu neden nasıl oldu anlamadım. annemle babam hafta sonu bir akrabamızın köyüne sünnete gitmişlerdi. gelirken mısır ve yemiş getirmişler. yatmadan önce baya bir yiyip su içip yatmıştım. acaba ondan mı diyorum ama hep yerim ben bunları ilk kez böyle oldu. hemen berkayı aldım emzirdim. yavrum nasıl da özlemiş eski günlerimizi soluksuz emdi mayıştı vallahi:)
bilge sana katılıyorumsevgicim yapma allah aşkına ya... çocuğunu beslemek nasıl dinen günah olabilir??? hani çocuk olur 2-3 yaşında zevkine emziriyorsundur, ona meme verirken yemene içmene dikkat etmediğin için karnındaki az büyür o zaman anlarım da. 9 aylık bir bebekten bahsediyoruz, anne sütünden uzak kalması sevap mı olacak yani şimdi
ben çıkıyorum eve
malum görev beni bekler
merkez benim:)
ben çıkıyorum eve
malum görev beni bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?