2009 Aralık Anneleri

ya kızlar dün gece 4 gibi sağ göğsümün ağrısıyla bir uynadım ki aylar sonra ilk kes çarşaflara kadar sütüm taşmış. biliyorsunuz uzun zamandır zırlanıp duruyorum sütüm çok azaldı diye. ne oldu neden nasıl oldu anlamadım. annemle babam hafta sonu bir akrabamızın köyüne sünnete gitmişlerdi. gelirken mısır ve yemiş getirmişler. yatmadan önce baya bir yiyip su içip yatmıştım. acaba ondan mı diyorum ama hep yerim ben bunları ilk kez böyle oldu. hemen berkayı aldım emzirdim. yavrum nasıl da özlemiş eski günlerimizi soluksuz emdi mayıştı vallahi:)

ooo yerim ben onu maşallah paşamıza..

resimden pek benzetemedim kendime filmde görem dediydim haftaya artık :)))

doğmamış olanın hakkı doğmuş olana yediriliyo düşüncesi nedeniyle dinen çoğu kişi;
hamileyken emzirilmez demesine rağmen,
nihat hatipoğlunun açıklamasına göre emzirmek günah değil

tıbben ise karımdaki bebekte emen bebekte anneden alacağını aldığı için anne hamileyken çok iyi beslendiği takdirde emzirebilir

sevgicim yapma allah aşkına ya... çocuğunu beslemek nasıl dinen günah olabilir??? hani çocuk olur 2-3 yaşında zevkine emziriyorsundur, ona meme verirken yemene içmene dikkat etmediğin için karnındaki az büyür o zaman anlarım da. 9 aylık bir bebekten bahsediyoruz, anne sütünden uzak kalması sevap mı olacak yani şimdi

e akşam bitmeyen şarkı yoktuki atv de :uhm:
adını hatırlayamıycam ama başka dizi vardı
bilge gününü karıştırmış dediydim hatta kendi kendime

yok canımcım vardı da. geç başadı ..saat 22 filandı sanırım başladığında .. takip ettiğim tek dizidir .. izmirde geçtiği için oda .. çoook özledim ben izmirimi yaaaa çook

teşekkürler canım
bizide bilgilendirmiş ola.s.dun

ooooooh yarasın şekerim berkaya da sana da zemuszemus

oooh maşallahh inşallah devam eder.. keşkem bende emzirebilseydim benim kuzum sadece 4 ay emebildii.. : ((

b_i_o, frezya_tg+, hayat24+, karanfil81+, kursatim+, mcetin1+, Nehir67+, nincebayrak+, oznurss+, sevgii:), turkuaz_turkuaz+, Tweety75+, yasil_haktanemin+

hay maşallah!!!

bu işi melike yapardı nerelerdeki kuzum boshayallersmile

sevgi bilge ' ye katılıyorumm .. bence de 9 aylık bebek daha oo ne günahıı.. . sen beslenmene dikkat et bence .. sana direnç verecek gıdalar yeee.. dr bunla ilgili bi liste yapacaktır mutlaka sana ...

maşallah maşallah aman nazar değmesin müzeyyencim
oğlumada yarasın et olsun

bilge sana katılıyorum
9 aylık bebeğini emzirmenin nesi günah olabilirki anlamadım
hele yaşına kadar bir emzir
dr kontrollerine düzenli git
biraz önce yiğitin fotolarına baktım hiç kıyamadım yavruma ne olur memeden ayırma cnm
1 yaşına kadar hele emsin sende bu arada beslenmene çok ama çok dikkat et sevgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…