2009 Aralık Anneleri

2 gün annemde kaldım odaların yerleri değişti 2 oda badana oldu YARDIMA GİTTİM KARDEŞİmLE TAŞIDIK EŞYALARI turtam çok iyi maşallah sizler de iyisiniz inşallah çok özledim yaaaaaaaa giremedim diye

güle güle kirletin.. biz iyiyiz çok şükür yaramazlık yok.. seni özledik ....

Ayy bende korkuyorum sürpriz olursa die.Zor ya hamilelik daha bizimkiler küçük ikincisi nasıl olur bilmem hadi oldu ikisi bir arada nasıl olur onu hiç bilmiyorumbilmiyorumkismile

Günahından falan değil de ben de emzirmemek gerektiğini biliyorum,sütün kalitesi bozulur bebeği zehirler diye duydum.tabi eskiler.ne kadar doğrudur hiç bilemiycem..dr.a sormak en iyisi

amanıııın hazırlanamıyom yetemiyom bi el atı verin gaaaari
biriniz bavul hazırlamaya biriniz dağıttığım yerleri toplamaya biriniz sürüpmeye biriniz bulaşık makinesini boşaltmaya biriniz 4 gömlekle 2 pant. ütülemeye gelin daaaaa sempatiksalakcinni

adama bak ya akşam maça gidecekmiş şimdi söylüyor bana ne sinir oldum amakötükedihüso

Bavulu ben hallederim canım .. ütü deme bana .. hiç sevmiyorum ..

NEEEEEEEEEEEEEEEE delikafadulden
evet cnm
Ayy bende korkuyorum sürpriz olursa die.Zor ya hamilelik daha bizimkiler küçük ikincisi nasıl olur bilmem hadi oldu ikisi bir arada nasıl olur onu hiç bilmiyorumbilmiyorumkismile

sen kork hamile kalırsan görürsün gününü-tatlicadiarzu-
valla senin kardeşimin ve burcunun elinden tutup götürücem kadın doğumcuya
başka türlü bu karkuyla yaşanmaz iş şansla asla bırakılmaz

bak nilgüncüm gitti paşa paşa işini halletti
sorun bakalım
korktuğunuz yada beklediğiniz kadar zormuymuş:mymeka:

süpürmeye yetişemiyosan kalsın gelince süpür.
ütüyü orda yaparsın
makinenin boşalmasının acelesi mi var
bırak dağınık kalsındelikafaduldenkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
nası taktik ama:lepi:

yook yook olmaz o hamarat hatun hepsini yapacak evini silip süpürecek öğle gider ancak gideceği yere .. yoksam içi rahat etmez.. uyuyamazzz..

3 te geldim başladım geçmişi okumaya yeni bitti ne yaptınız yawwww
:jeyyar: kötüyüz dimi bzi sengözlerimebaksanab

yettim geliyom yasemincim
ütünün halledeyim sonra sen bavulu kapat
sonra bulaşık mak sen boşalt eşyaların yerini sne biliyon
evi ben o arada süpürür tozuda alırım anacaım
bi zahmet dağıttıklarınıda kendin toplaaaaaaaa

adama bak ya akşam maça gidecekmiş şimdi söylüyor bana ne sinir oldum amakötükedihüso
alma evekötükedihüso
son 2 saat, koşturuyorum arada gelip okuyorum kızlar
sakın arkamdan konuşmayın okumuycamı sanıp heeeee lmaz:

lülülülülülü

Migrosta 6 Eylül - 31 aralıkta MoneyClub Kartınla Aptamil al money kazan! Moneylerle bedava alışveriş yap yada biriktirip bedava aptamil al. Detaylar Migroskopta..

Mesaj geldi şimdi paylaşayım dedim..

anam ne uyanık kızlar var aramızda
şaştım kaldım ayolaklinialirimsmile
:1hug:
oy ben seni öperim kız Şeniz

hani bana hani bana

son 2 saat, koşturuyorum arada gelip okuyorum kızlar
sakın arkamdan konuşmayın okumuycamı sanıp heeeee lmaz:

kızlar bu yasemin varya bu yasemin ...........................?????sempatiksalakcinni

walla kafamı meşgul edecek o kadar şey varken bide onunla yoramazdım, gerçi bazı arkadaşlar onunlada kalınıor diye korkuttular ama olsun yineden%90 az bir oran değil demi
:lepi:

kesinlikle haklısın nazancım
herşeyi yetiştirmeye çalışmaktan yoruldum bende bıraktım artık
olduğu kadar diyorum yinede bırakamıyorum işte

ya korkmuyorum kızım ya o kadar sezeryan olduk korkudan değil. Doktorla görüştüm zaten çok kanamam var artar dedi üstüne zaten adet sancılarım azalmadı ağrıların artabilir dedi. Ha belkide olmaz dedi bünye meselesi dedi.sonra olursa tekrar çıkart aman yaa bıktım artık kadın doğumcudan. Aç kapa aç kapa. kocama açtığım kadar adama da açıyom valla bu ne yaa :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…