Günahından falan değil de ben de emzirmemek gerektiğini biliyorum,sütün kalitesi bozulur bebeği zehirler diye duydum.tabi eskiler.ne kadar doğrudur hiç bilemiycem..dr.a sormak en iyisi
melike bilgede seni anmıştı birkaç sayfa önce
amanıııın hazırlanamıyom yetemiyom bi el atı verin gaaaari
biriniz bavul hazırlamaya biriniz dağıttığım yerleri toplamaya biriniz sürüpmeye biriniz bulaşık makinesini boşaltmaya biriniz 4 gömlekle 2 pant. ütülemeye gelin daaaaa sempatiksalakcinni
süpürmeye yetişemiyosan kalsın gelince süpür.
ütüyü orda yaparsın
makinenin boşalmasının acelesi mi var
bırak dağınık kalsındelikafaduldenkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
nası taktik ama:lepi:
ya korkmuyorum kızım ya o kadar sezeryan olduk korkudan değil. Doktorla görüştüm zaten çok kanamam var artar dedi üstüne zaten adet sancılarım azalmadı ağrıların artabilir dedi. Ha belkide olmaz dedi bünye meselesi dedi.sonra olursa tekrar çıkart aman yaa bıktım artık kadın doğumcudan. Aç kapa aç kapa. kocama açtığım kadar adama da açıyom valla bu ne yaa :umursamaz:
ayy müzeyyen sendedemi var aynı dertten cicim?
napcaz biz yaaaa ? açcaz mı müzeyyennnnnnn bilmiyorumkismile
b_i_o, frezya_tg+, hayat24+, karanfil81+, kursatim+, mcetin1+, nehir67+, nincebayrak+, oznurss+, sevgii:), turkuaz_turkuaz+, tweety75+, yasil_haktanemin+
hay maşallah!!!
Bu işi melike yapardı nerelerdeki kuzum boshayallersmile
olmaz mı şekerim ayberk den önce ve sonra hapla korundum şimdi ömür boyu hap kullanacak halim yok diye düşünüyorum ama uzun ve sancılı sürüyor benim adet dönemim taktırırsam daha da uzama ve ağrılı olma ihtimali varmış zaten kansızım iyice kansız kalıcam bu sefer tabi uzamayadabilmiş ama denemek gerekiyor. ya bünyem kabul etmezse çıkarttırmak gerekiyor. dediğin gibi tak çıkar ne olacak bu işin sonu. 3 aylık iğneyi de denemiştim ayberkden sonra bir daha asla denemeyi düşünmüyorum bütün düzenimi alt üst etti. eş korunması da ne kadar güvenli!!! sizlerin yine olursa 2. bir derece ama benim durumum çok daha vahim olur valla.-tatlicadiarzu-
olmaz mı şekerim ayberk den önce ve sonra hapla korundum şimdi ömür boyu hap kullanacak halim yok diye düşünüyorum ama uzun ve sancılı sürüyor benim adet dönemim taktırırsam daha da uzama ve ağrılı olma ihtimali varmış zaten kansızım iyice kansız kalıcam bu sefer tabi uzamayadabilmiş ama denemek gerekiyor. ya bünyem kabul etmezse çıkarttırmak gerekiyor. dediğin gibi tak çıkar ne olacak bu işin sonu. 3 aylık iğneyi de denemiştim ayberkden sonra bir daha asla denemeyi düşünmüyorum bütün düzenimi alt üst etti. eş korunması da ne kadar güvenli!!! sizlerin yine olursa 2. bir derece ama benim durumum çok daha vahim olur valla.-tatlicadiarzu-
BEN DE ÖYLE BİLİYORUM BEBEĞE ZARARI VAR DİYE TADI KALİTESİ ....
NE DEMİŞTİ NE DEMİŞTİ ACEBA DU BAKAM
YETTİM DÜNÜR HALLEDERİZ HEMENCİK
TEMBELE İŞ BUYUR SANA AKIL ÖĞRETSİN :)))):roflol:
ALLAH SENİN İYİLİĞİNİ VERSİN :roflol::roflol:
[
Kızlar ben toplanıyorum artık çıkayımm...
yavruları öpün benim için.
Yarın nasipse görüşürüz inşallah.
doğru diyosun denemek lazım o zaman. Belki kanama falan artmaz. geciktirmeden halledelim cnm biz bu işi.
benimkide uzun ve ağrılı geçtiği için bakır takmadı ilaçlı taktı, diğerini takarsam dahada uzar adet süresi dedi...
ama şimdi soracaksınız nasılsın diye henüz adet olmadım taktırdıktan sonra, emzirdiğim için zaten düzenli olmayabilirim biliyorsunuz
Kızlar ben toplanıyorum artık çıkayımm...
yavruları öpün benim için.
Yarın nasipse görüşürüz inşallah.
canım denemeden bilemezsin .. bu aletin genelde adet süresini uzattığı söylenir. benim tam tersine kısalttı Eskiden 5 -6 gğn olurdum şimdik 3-4 de bitiyo.. Sadece ilk iki gün biraz daha yoğun oluyorum .. Aletten dolayı hafif sancımda oluyoo ama 2 gü sonra herşey normale dönüyoo . geçen c.tesi kontrol gittim sıkıntıları söledim. süre kısaldı. yoğunlaştı hafifte ağrım var dedim. Ağrı kesiçi ve yoğulluğu düzenlemekk için hap verdi. Kısa sürmesi bünyemle ilgiliymiş.. oda şaşırdı..
yani canımcım bünyeye göre değişiyoo . denemeniz lazımm .. ama rahatlık bakımından içim çok rahat çok şükür.. yoksaa eşlere ne kdar güvenebiliriz.
burak paşa bizim öyle oldu. biz düşünmüyorduk saha yoksa.. ben baş ağrılarım sebebiyle hapı bırakmıştım. eşim korunuyordu sözde... sonra hoş geldik emra burak dedik.. : ))
canım denemeden bilemezsin .. bu aletin genelde adet süresini uzattığı söylenir. benim tam tersine kısalttı Eskiden 5 -6 gğn olurdum şimdik 3-4 de bitiyo.. Sadece ilk iki gün biraz daha yoğun oluyorum .. Aletten dolayı hafif sancımda oluyoo ama 2 gü sonra herşey normale dönüyoo . geçen c.tesi kontrol gittim sıkıntıları söledim. süre kısaldı. yoğunlaştı hafifte ağrım var dedim. Ağrı kesiçi ve yoğulluğu düzenlemekk için hap verdi. Kısa sürmesi bünyemle ilgiliymiş.. oda şaşırdı..
yani canımcım bünyeye göre değişiyoo . denemeniz lazımm .. ama rahatlık bakımından içim çok rahat çok şükür.. yoksaa eşlere ne kdar güvenebiliriz.
burak paşa bizim öyle oldu. biz düşünmüyorduk saha yoksa.. ben baş ağrılarım sebebiyle hapı bırakmıştım. eşim korunuyordu sözde... sonra hoş geldik emra burak dedik.. : ))
Müzeyyencimm maçı kendisi oynuyor her hafta oynardı yazın ara vermişti bugün başlamış benm şimdi haberim oluyor buna kızdım ben.8buçuğa doğru gelir eve hep yalnızım ben de(
Yasemin anlamadıım bunca işi yaparken Haktanımız ne yapıyor kuzucukben de ona bakarım hem de seeve seve
BENİMLE KARDEŞİMİN ARASIDA 20 AY HATTA KARDEŞİMDEN ÖNCE 1 TANE DÜŞEN VAR DAHA DA AZ OLACAKMIŞ VE KARDEŞİM FELAKET BİR BEBEKMİŞ HER GECE BOŞANIYORDUK BABANLA DİYOR ANNEM 2 AYLIK AMELİYAT OLMUŞ beraber büyüdük
Müzeyyencimm maçı kendisi oynuyor her hafta oynardı yazın ara vermişti bugün başlamış benm şimdi haberim oluyor buna kızdım ben.8buçuğa doğru gelir eve hep yalnızım ben de(
Yasemin anlamadıım bunca işi yaparken Haktanımız ne yapıyor kuzucukben de ona bakarım hem de seeve seve
:roflol::roflol::roflol: bizde hoşgeldin ata biçen dersek gerçi bizde tık yok daha bilmiyorumkismile
ben çıkıyorum kızlar .. hadi yarın görüşürüz.. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.. kocaman kocaman öpüyorum hepinizi...
ne zor yaa. biz böyle olduğumuz halde zor başediyoruz aman allah isteyene istediği zamanda istediği kadar çocuk versin inşallah
anladım canım. işte ben kendi oynayacağı zaman ayberki takıyrum peşine ikisiyle beraber uğraşamam valla ben de yorgunum diyorum. belki berkay la yalnız kalıyorum ama o da ayberkle uğraşmaktan oynadığı maçtan zevk alamıyor. yaşasın kötülük.
bizim de eşime kalsa 3. BERK ya da EYLÜL gelse şöyle kazayla diyor ama ben de onaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?