2009 Aralık Anneleri

Günahından falan değil de ben de emzirmemek gerektiğini biliyorum,sütün kalitesi bozulur bebeği zehirler diye duydum.tabi eskiler.ne kadar doğrudur hiç bilemiycem..dr.a sormak en iyisi

BEN DE ÖYLE BİLİYORUM BEBEĞE ZARARI VAR DİYE TADI KALİTESİ ....

melike bilgede seni anmıştı birkaç sayfa önce

NE DEMİŞTİ NE DEMİŞTİ ACEBA DU BAKAM

YETTİM DÜNÜR HALLEDERİZ HEMENCİK

TEMBELE İŞ BUYUR SANA AKIL ÖĞRETSİN :)))):roflol:

ALLAH SENİN İYİLİĞİNİ VERSİN :roflol::roflol:

[

ayy müzeyyen sendedemi var aynı dertten cicim?
napcaz biz yaaaa ? açcaz mı müzeyyennnnnnn bilmiyorumkismile

olmaz mı şekerim ayberk den önce ve sonra hapla korundum şimdi ömür boyu hap kullanacak halim yok diye düşünüyorum ama uzun ve sancılı sürüyor benim adet dönemim taktırırsam daha da uzama ve ağrılı olma ihtimali varmış zaten kansızım iyice kansız kalıcam bu sefer tabi uzamayadabilmiş ama denemek gerekiyor. ya bünyem kabul etmezse çıkarttırmak gerekiyor. dediğin gibi tak çıkar ne olacak bu işin sonu. 3 aylık iğneyi de denemiştim ayberkden sonra bir daha asla denemeyi düşünmüyorum bütün düzenimi alt üst etti. eş korunması da ne kadar güvenli!!! sizlerin yine olursa 2. bir derece ama benim durumum çok daha vahim olur valla.-tatlicadiarzu-

b_i_o, frezya_tg+, hayat24+, karanfil81+, kursatim+, mcetin1+, nehir67+, nincebayrak+, oznurss+, sevgii:), turkuaz_turkuaz+, tweety75+, yasil_haktanemin+

hay maşallah!!!

Bu işi melike yapardı nerelerdeki kuzum boshayallersmile

geldim canımmmmmmmm geldim

doğru diyosun denemek lazım o zaman. Belki kanama falan artmaz. geciktirmeden halledelim cnm biz bu işi.

benimkide uzun ve ağrılı geçtiği için bakır takmadı ilaçlı taktı, diğerini takarsam dahada uzar adet süresi dedi...
ama şimdi soracaksınız nasılsın diye henüz adet olmadım taktırdıktan sonra, emzirdiğim için zaten düzenli olmayabilirim biliyorsunuz

canım denemeden bilemezsin .. bu aletin genelde adet süresini uzattığı söylenir. benim tam tersine kısalttı Eskiden 5 -6 gğn olurdum şimdik 3-4 de bitiyo.. Sadece ilk iki gün biraz daha yoğun oluyorum .. Aletten dolayı hafif sancımda oluyoo ama 2 gü sonra herşey normale dönüyoo . geçen c.tesi kontrol gittim sıkıntıları söledim. süre kısaldı. yoğunlaştı hafifte ağrım var dedim. Ağrı kesiçi ve yoğulluğu düzenlemekk için hap verdi. Kısa sürmesi bünyemle ilgiliymiş.. oda şaşırdı..

yani canımcım bünyeye göre değişiyoo . denemeniz lazımm .. ama rahatlık bakımından içim çok rahat çok şükür.. yoksaa eşlere ne kdar güvenebiliriz.

burak paşa bizim öyle oldu. biz düşünmüyorduk saha yoksa.. ben baş ağrılarım sebebiyle hapı bırakmıştım. eşim korunuyordu sözde... sonra hoş geldik emra burak dedik.. : ))

BENİMLE KARDEŞİMİN ARASIDA 20 AY HATTA KARDEŞİMDEN ÖNCE 1 TANE DÜŞEN VAR DAHA DA AZ OLACAKMIŞ VE KARDEŞİM FELAKET BİR BEBEKMİŞ HER GECE BOŞANIYORDUK BABANLA DİYOR ANNEM 2 AYLIK AMELİYAT OLMUŞ beraber büyüdük

Müzeyyencimm maçı kendisi oynuyor her hafta oynardı yazın ara vermişti bugün başlamış benm şimdi haberim oluyor buna kızdım ben.8buçuğa doğru gelir eve hep yalnızım ben de(
Yasemin anlamadıım bunca işi yaparken Haktanımız ne yapıyor kuzucuk ben de ona bakarım hem de seeve seve

doğru diyosun denemek lazım o zaman. Belki kanama falan artmaz. geciktirmeden halledelim cnm biz bu işi.

evet mantıken ben de öyle diyorum kendime amma velakin..... neyse eninde sonunda taktırıcaz mecbur geciktirmemekte fayda var bence de.

benim doktor da ilaçlı takarız demişti. hatta yazıp verdi kendin de alıp gelebilirsin diye attım gitti kağıt nerelerde kimbilir

Kızlar ben toplanıyorum artık çıkayımm...
yavruları öpün benim için.
Yarın nasipse görüşürüz inşallah.

güle güle sen de bereni öp canım

haklısın canım. hepsi bildiğim ve defalarca yinelediğim şeyler mecbur deniycez bakalım

:roflol::roflol::roflol: bizde hoşgeldin ata biçen dersek gerçi bizde tık yok daha bilmiyorumkismile

benim de kız doğunca başladı yazın lige ara vermişlerdi geçen hafta başladılar tekrar her salı gece 10 da başlıyorlar

ne zor yaa. biz böyle olduğumuz halde zor başediyoruz aman allah isteyene istediği zamanda istediği kadar çocuk versin inşallah

anladım canım. işte ben kendi oynayacağı zaman ayberki takıyrum peşine ikisiyle beraber uğraşamam valla ben de yorgunum diyorum. belki berkay la yalnız kalıyorum ama o da ayberkle uğraşmaktan oynadığı maçtan zevk alamıyor. yaşasın kötülük.

:roflol::roflol::roflol: bizde hoşgeldin ata biçen dersek gerçi bizde tık yok daha bilmiyorumkismile

bizim de eşime kalsa 3. BERK ya da EYLÜL gelse şöyle kazayla diyor ama ben de ona klava:

ben çıkıyorum kızlar .. hadi yarın görüşürüz.. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.. kocaman kocaman öpüyorum hepinizi...

Abim 11 aylıkken annem bana hamile kalmış kazarabilmiyorumkismile memeden ayırmış o da.ondan ayırmak gerekir diye biliyorum.ona rağmen ben erken doğmuşm 2kilocuk.hadi zararı bırak emzirmeye devam etseydi ne olurdu bilmiyorum...

ama bir kız fena olmaz annem hep şimdi ki aklım olsa 3. doğururdum diyor kadın yılmamış demekki babam istemedi geleceğini garanti edemezsek ben ona duraklarda bilet saatıramam bile demişti kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…