İnşallah diyorum nilgun gelsin dış bitsin terleme o zaman
bencede ya inşallah
daha çıkaracak çok dişimiz var, (2 tanecik var bizim ) ama biraz daha büyüdüklerinde daha dayanıklı oluyorlar.
bende toparlanayım birazdan çıkıyorum. öpüyorum sizi
Yok oznur 2 diste kaldı Mına ama su sıralar kaka sayısı arttı belki gelir diyorum ilkindede öyle olmuştu baya uzadı arası çıkmak için annem hemen gelir diyordu değişiyor gerci cocuktan cocuğa Zeynonun geldimi
selam kızlaaarrr..
benim cadı o tek dişiyle resmen rendeliyo memelerimi ya( okadar sızlıyo ağrıyoki anlatamam. aynı ilk emzirdiğim dönemdeki gibi.. napıyosunuz siz bu durumda..
Ya roflem geldi çok kötü ama o kadar saat imkansız annemde durmaz Mına ve ben çok oZledim sarı saçlı halımı
Bugun arkadaslar alisveris merkezine gittik . Allahim bir cocuk hic bi durmaz . Resmen gittigime pisman oldum . Sabah 6 da kalkti .Oglende uyudu . Bi de simdi ancak uyudu . Allahim belim tutuldu resmen . Bugun neydi boyle yahu sempatiksalakcinni
sözleştiler yine bunlar zeynoda fena burcu hiç durmuyo çok mızmız..
Hadi ya başka bir huysuzlugu vardır onun o zaman burcu normalde seviyordu tuhh burnundan geldi yani
Gelmek ne kelime Pelin . İlk defa disari ciktigima pisman oldum Eylülle . Surekli bagirdi durdu disari ciktik sustu . Ne bilim niye oyle yaptii . Sevmedi bu alisveris merkezini biraz tenhaydi . Herhalde kalabaligi seviyor :) Ya bide ben cok inanmiyorum filan derim ama tam girerken yuzunde sevimliligi kalmamis bir teyze Eylülü sevmeye kalkti . Aman ne tatli filan gibilerinden . Hoslanmadim kadindan nedense . Sevdirtmeden girdim . Kapidan iceri girer girmez basladi aglamaya . Arkadasin basi dondu . Bende iceri girince Eylülün ustundekinle beresini cikariyim derken belimi incilttim .Et sıkısmasi gibi oldu . Teyzenin gozu cok kuvvetliymis sanirim ! Bu insanlar neden masallah demez acaba !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?