2009 Aralık Anneleri

İnşallah diyorum nilgun gelsin dış bitsin terleme o zaman

bencede ya inşallah
daha çıkaracak çok dişimiz var, (2 tanecik var bizim ) ama biraz daha büyüdüklerinde daha dayanıklı oluyorlar.
bende toparlanayım birazdan çıkıyorum. öpüyorum sizi

bizde 2 dişte kaldık yaa o terleme doğduğu günden beri var kafa hep ıslak babasına çekmiş o da aynen öyle

selam kızlaaarrr..

benim cadı o tek dişiyle resmen rendeliyo memelerimi ya( okadar sızlıyo ağrıyoki anlatamam. aynı ilk emzirdiğim dönemdeki gibi.. napıyosunuz siz bu durumda..

zeynonunda yok daha ..epeydir kabarmış durumda üstler ama hala görünürde bişey yok..kaka sayısıda arttı dedğin gibi bazen ishal gibide oluyo..offf çıksa şu dişlerde rahatlasak artık yaa..

selam kızlaaarrr..

benim cadı o tek dişiyle resmen rendeliyo memelerimi ya( okadar sızlıyo ağrıyoki anlatamam. aynı ilk emzirdiğim dönemdeki gibi.. napıyosunuz siz bu durumda..

zeyno henüz keşfetmedi memeyi ısırmayı..ama bilge diyodu sanırım ısırdığı zaman memeyi bıraktırıp bi süre sonra tekrar denenmeliymiş..
senin süt durumun nasıl oldu sibel normale döndümü..
görümcen naza iyi bakabiliyomu memnunmusun..

Ewt oznur arada ishal gibide oluyor ki Mına pek olmaz zor yapar kakasıni normalde bakalım Disler gelince ısırma nasıl olacak 2 Disle mafediyor

Bugun arkadaslar alisveris merkezine gittik . Allahim bir cocuk hic bi durmaz . Resmen gittigime pisman oldum . Sabah 6 da kalkti .Oglende uyudu . Bi de simdi ancak uyudu . Allahim belim tutuldu resmen . Bugun neydi boyle yahu sempatiksalakcinni

Bugun arkadaslar alisveris merkezine gittik . Allahim bir cocuk hic bi durmaz . Resmen gittigime pisman oldum . Sabah 6 da kalkti .Oglende uyudu . Bi de simdi ancak uyudu . Allahim belim tutuldu resmen . Bugun neydi boyle yahu sempatiksalakcinni

sözleştiler yine bunlar zeynoda fena burcu hiç durmuyo çok mızmız..

sözleştiler yine bunlar zeynoda fena burcu hiç durmuyo çok mızmız..

Bugun cok kotuydu Eylül . Normalde alisveris merkezinde bir derdimiz olmaz aslinda ama . Canım cikti yemin ederim . Uyuma da uyumadi . Koptu belim . Ters harekette ettim ustune . Bitirdi beni sipa.

Kokuya alerjisi vardıya ne oldu bilmiyorum ki oznur gecmediyse çok kötü kokuyor açıcı boyanın kokusu yoksa gotururdum annem dip boyası yaptı evde ama nereye kadar olacak böyle bilmiyorum Birde annem izmirdeydi ordan bodrum falan ya 1 aydır anneme eskisi gibi gitmyr yabancilamak değilde babanesi kucağına alıp aglayarak Mına dolastirmak istedi bahçede falan zannediyorki biri onu götürecek şimdi annemde duran cocuğunda duZeni gitti yok yere anneme tekrar alıştırmaya çalışıyorum şimdi Mına zaten sicakkanli değil biliyorsun basıma is iste

Hadi ya başka bir huysuzlugu vardır onun o zaman burcu normalde seviyordu tuhh burnundan geldi yani

Gelmek ne kelime Pelin . İlk defa disari ciktigima pisman oldum Eylülle . Surekli bagirdi durdu disari ciktik sustu . Ne bilim niye oyle yaptii . Sevmedi bu alisveris merkezini biraz tenhaydi . Herhalde kalabaligi seviyor :) Ya bide ben cok inanmiyorum filan derim ama tam girerken yuzunde sevimliligi kalmamis bir teyze Eylülü sevmeye kalkti . Aman ne tatli filan gibilerinden . Hoslanmadim kadindan nedense . Sevdirtmeden girdim . Kapidan iceri girer girmez basladi aglamaya . Arkadasin basi dondu . Bende iceri girince Eylülün ustundekinle beresini cikariyim derken belimi incilttim .Et sıkısmasi gibi oldu . Teyzenin gozu cok kuvvetliymis sanirim ! Bu insanlar neden masallah demez acaba !

Anam tüm negatiflikler gelmiş bizim yüksek sesle maşallah dememiz lazım onlar demeyince aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…