2009 Aralık Anneleri

benim de kız doğunca başladı yazın lige ara vermişlerdi geçen hafta başladılar tekrar her salı gece 10 da başlıyorlar
benimki de 7-8 arası oynuyor hadi haftada 1saat bişey demiyorum da maden önceden söylesin de ben de ına göre plan yapardım ablama giderdim belkiii

Ben de Efe yi mi yollasamsempatiksalakcinni biraz büyüsün iyi fikirmişyerimseniben

ama bir kız fena olmaz annem hep şimdi ki aklım olsa 3. doğururdum diyor kadın yılmamış demekki babam istemedi geleceğini garanti edemezsek ben ona duraklarda bilet saatıramam bile demişti kaydirigubbakcemile3

iyi de melikecim kız olacağının ne garantisi var? kız olsa bile gelecekte ne olacak nerede olacak kim bilir. kayınvalidemin 2 oğlu bir kızı var kızı uzakta oğulları yakının da. biz de 2 kız 1 oğlanız ağbim daha uzaktır aileye bi iki kız yakınız. o yüzden herşeyin hayırlıs. bir de dediğin gibi geleceklerini sağlamak var. hiç de kolay değil bu devirde.

orası öyle tabii ki yok aileye yakın olmak için filandeğil değişiklik olsun diye dedüm teyzem 3. öyle yaptı o da erkek akannehir

orası öyle tabii ki yok aileye yakın olmak için filandeğil değişiklik olsun diye dedüm teyzem 3. öyle yaptı o da erkek akannehir

amanın düşüncesi bile :bbo: neyse büyük konuşmayım ama allah isteyenlere versin diyorum. çünkü ben her türlü tedbiri alırım yine de olur allah verir o zaman da kıyamam canına mecbur dünyaya getiririm. o yüzden tekrar tekrar allah isteyenlere versin :Saruboceq:

dünür gittin sandım demin yoktun çıkarsam bu arada sana iyi yolculuklar iyi eğlenceler damadımı kocaman öp sesli sesli şap diye

şimdi gidiyorum dünürüm
hepinizi seviyorum
hepiniz kuzularınızla allaha emanet olun kocaman öpüldünüz
pzrtesi görüşmek üzere

amanın herkesler 2. 3. cocuktan bahsetmeye baslamış sempatiksalakcinni ben hayal bile edemiyorum şimdi derken herkesten önce dogururmusummmm

bizimkine kalsa bir tanede MUSTAFA KEMAL istiyor ama bende çok istiyorsan 2.den yaparsın artık diyorum,

bende taktığı aletin kağıdı vardı eve gidince bakayım yazarım sana

Sevgi hamileyken emzirince bebek ishal olurmuş annem dedi benle ablam arasindada 1 yıl 9 ay var hatta süt aldıkları kadına birgun annanem hayvan hamilemi demiş kadın şaşırmış megersem hamile hayvanın bile sutu ishal yaparmış içeni Sasirdim valla duyunca

selamm
zeynep çok mız mız 2 gündür ne uyuyo ne yiyo ne kucakta duruyo..uyuttum şimdi nefes alayım biraz..
sizde durumlar nasıl..
pelin üst dişler çıktımı minanın.

selamm
zeynep çok mız mız 2 gündür ne uyuyo ne yiyo ne kucakta duruyo..uyuttum şimdi nefes alayım biraz..
sizde durumlar nasıl..
pelin üst dişler çıktımı minanın.

walla öznur bizimki ne 2 ne 3 sürekli öyle son zamanlarda bugün öğlen gittiğimde tavan yapmıştı mızmızlığı, dişten sanıyorum, birde çok terliyor havada çok sıcak değil ama kafası hep ıslak nerdeyse

Yok oznur 2 diste kaldı Mına ama su sıralar kaka sayısı arttı belki gelir diyorum ilkindede öyle olmuştu baya uzadı arası çıkmak için annem hemen gelir diyordu değişiyor gerci cocuktan cocuğa Zeynonun geldimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…