benimki de 7-8 arası oynuyor hadi haftada 1saat bişey demiyorum da maden önceden söylesin de ben de ına göre plan yapardım ablama giderdim belkiiibenim de kız doğunca başladı yazın lige ara vermişlerdi geçen hafta başladılar tekrar her salı gece 10 da başlıyorlar
ne zor yaa. biz böyle olduğumuz halde zor başediyoruz aman allah isteyene istediği zamanda istediği kadar çocuk versin inşallah
anladım canım. işte ben kendi oynayacağı zaman ayberki takıyrum peşine ikisiyle beraber uğraşamam valla ben de yorgunum diyorum. belki berkay la yalnız kalıyorum ama o da ayberkle uğraşmaktan oynadığı maçtan zevk alamıyor. yaşasın kötülük.
bizim de eşime kalsa 3. BERK ya da EYLÜL gelse şöyle kazayla diyor ama ben de onaklava:
ama bir kız fena olmazannem hep şimdi ki aklım olsa 3. doğururdum diyor kadın yılmamış demekki babam istemedi geleceğini garanti edemezsek ben ona duraklarda bilet saatıramam bile demişti kaydirigubbakcemile3
iyi de melikecim kız olacağının ne garantisi var? kız olsa bile gelecekte ne olacak nerede olacak kim bilir. kayınvalidemin 2 oğlu bir kızı var kızı uzakta oğulları yakının da. biz de 2 kız 1 oğlanız ağbim daha uzaktır aileye bi iki kız yakınız. o yüzden herşeyin hayırlıs. bir de dediğin gibi geleceklerini sağlamak var. hiç de kolay değil bu devirde.
büyük konuşmıyım da kız çok istemmeme rağmen 2.de erkek olsa bile 3.yü düşünmem
orası öyle tabii ki yok aileye yakın olmak için filandeğil değişiklik olsun diye dedüm teyzem 3. öyle yaptı o da erkek akannehir
büyük konuşmıyım da kız çok istemmeme rağmen 2.de erkek olsa bile 3.yü düşünmem
şimdi gidiyorum dünürüm
hepinizi seviyorum
hepiniz kuzularınızla allaha emanet olun kocaman öpüldünüz
pzrtesi görüşmek üzere
ne zor yaa. biz böyle olduğumuz halde zor başediyoruz aman allah isteyene istediği zamanda istediği kadar çocuk versin inşallah
anladım canım. işte ben kendi oynayacağı zaman ayberki takıyrum peşine ikisiyle beraber uğraşamam valla ben de yorgunum diyorum. belki berkay la yalnız kalıyorum ama o da ayberkle uğraşmaktan oynadığı maçtan zevk alamıyor. yaşasın kötülük.
bizim de eşime kalsa 3. BERK ya da EYLÜL gelse şöyle kazayla diyor ama ben de onaklava:
selamm
zeynep çok mız mız 2 gündür ne uyuyo ne yiyo ne kucakta duruyo..uyuttum şimdi nefes alayım biraz..
sizde durumlar nasıl..
pelin üst dişler çıktımı minanın.
Aynen nilgun minanin da kafası terliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?