zeyno henüz keşfetmedi memeyi ısırmayı..ama bilge diyodu sanırım ısırdığı zaman memeyi bıraktırıp bi süre sonra tekrar denenmeliymiş..
senin süt durumun nasıl oldu sibel normale döndümü..
görümcen naza iyi bakabiliyomu memnunmusun..
Mina'da öyle Sibel aklına edince başlıyor ısırmaya canımdan can gidiyor
Ya roflem geldi çok kötü ama o kadar saat imkansız annemde durmaz Mına ve ben çok oZledim sarı saçlı halımı
Anam tüm negatiflikler gelmiş bizim yüksek sesle maşallah dememiz lazım onlar demeyince aslinda
doğru düşünemedim ben onu etkiler tabi alerjisi varsa..allam ya bak kadının yaptığına korkutmuş yok yere çocuğu..Kokuya alerjisi vardıya ne oldu bilmiyorum ki oznur gecmediyse çok kötü kokuyor açıcı boyanın kokusu yoksa gotururdum annem dip boyası yaptı evde ama nereye kadar olacak böyle bilmiyorum Birde annem izmirdeydi ordan bodrum falan ya 1 aydır anneme eskisi gibi gitmyr yabancilamak değilde babanesi kucağına alıp aglayarak Mına dolastirmak istedi bahçede falan zannediyorki biri onu götürecek şimdi annemde duran cocuğunda duZeni gitti yok yere anneme tekrar alıştırmaya çalışıyorum şimdi Mına zaten sicakkanli değil biliyorsun basıma is iste
Gelmek ne kelime Pelin . İlk defa disari ciktigima pisman oldum Eylülle . Surekli bagirdi durdu disari ciktik sustu . Ne bilim niye oyle yaptii . Sevmedi bu alisveris merkezini biraz tenhaydi . Herhalde kalabaligi seviyor :) Ya bide ben cok inanmiyorum filan derim ama tam girerken yuzunde sevimliligi kalmamis bir teyze Eylülü sevmeye kalkti . Aman ne tatli filan gibilerinden . Hoslanmadim kadindan nedense . Sevdirtmeden girdim . Kapidan iceri girer girmez basladi aglamaya . Arkadasin basi dondu . Bende iceri girince Eylülün ustundekinle beresini cikariyim derken belimi incilttim .Et sıkısmasi gibi oldu . Teyzenin gozu cok kuvvetliymis sanirim ! Bu insanlar neden masallah demez acaba !
doğru düşünemedim ben onu etkiler tabi alerjisi varsa..allam ya bak kadının yaptığına korkutmuş yok yere çocuğu..
bunu bende anlamış değilim zaten ben hiç dışarda başka birinin bebeğini sevmeye kalkışmadım şimdiye kadar hiç hoşlanmıyorum bende sevmelerinden dokunmalarından..
Aslinda " ey vitaminsiz bi masallah desene " demek lazimda...
her ay bir kutu gönderiyolar, kutunun içinde bebiş kaç aylık ise o aya ait bir kitap ve aktiviteler için gerekli ekipmanlar ve oyuncaklar oluyo. ayrıca her ay farklı müzikler.. tanıtımlar, broşürler ürün örnekleri, duyurular ücretsiz eğitim seminerleri. falan filan işte..
o tanımadığım insanların öpmesi mıncıklaması beni çıldırtıyo bende söylüyorum valla. allahım ne insanlar var ya..
Bu sadece worldcard a dimi taksit yapiyor .
Burcu 15-20 arası gün paraları okey mı senin ayın bitti tamammidir yani güle güle harcasın Eylül :))) ben ablamla benimkini bir yolladım anlamissindir sanırım
yoo ben axessle aldım taksitle..
Üye oldumu geldimi Sibel nasil
Sitesinde worldcard yaziyodu . Ya Sibel ben Eylüle banka hesabi actircam bi iki sey sorcam sana mesaj atayim bi .
herkse selam kaç gündür giremiyorum benim cadı hepinizin bebeler gibi huysuz mızmız darladım iyice yine de inadına dışarı çıkıp turluyoum ve bu hafta 2 gün arkadaşlarla görüştüm bişey anladım mı yok ama olsun ortam değişikliği işte alışsın diye umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?