2009 Aralık Anneleri

canım sütüm daha iyi çok şükür maşallah. görümcemden de çok memnunum şuana kadar maşallah..:))

Mina'da öyle Sibel aklına edince başlıyor ısırmaya canımdan can gidiyor

ayy naapcaz pelin böle benimki daha bir dişle böyle canıma okudu valla..

Ya roflem geldi çok kötü ama o kadar saat imkansız annemde durmaz Mına ve ben çok oZledim sarı saçlı halımı

benimkide durmaz o yüzden eve geldi kuaför evde yaptırdım bende çok özlemiştim saçlarımı. şimdi tam sarışın oldum eskisi gibi :teytey:

kızlar hani ben babysow istanbul hilton bebek fuarına gitmiştim ya. orda bi standı çok beğenim telefon numaramı bırakmıştım. bebekler için 9. aydan sonrası içindi. aradılar üye oldum ilk paketimde geldi. çok beğendim sizde bi göz atın isteseniz Adm Adm Okul ncesi Eitim aylık 25 tl.. ben bayıldım valla..

doğru düşünemedim ben onu etkiler tabi alerjisi varsa..allam ya bak kadının yaptığına korkutmuş yok yere çocuğu..

bunu bende anlamış değilim zaten ben hiç dışarda başka birinin bebeğini sevmeye kalkışmadım şimdiye kadar hiç hoşlanmıyorum bende sevmelerinden dokunmalarından..

Ben dokunarak sevdiklerinden soyluyorum valla . Dokunarak sevmiyoruz biz gibilerinden .

her ay bir kutu gönderiyolar, kutunun içinde bebiş kaç aylık ise o aya ait bir kitap ve aktiviteler için gerekli ekipmanlar ve oyuncaklar oluyo. ayrıca her ay farklı müzikler.. tanıtımlar, broşürler ürün örnekleri, duyurular ücretsiz eğitim seminerleri. falan filan işte..

o tanımadığım insanların öpmesi mıncıklaması beni çıldırtıyo bende söylüyorum valla. allahım ne insanlar var ya..

Bu sadece worldcard a dimi taksit yapiyor .

Burcu 15-20 arası gün paraları okey mı senin ayın bitti tamammidir yani güle güle harcasın Eylül :))) ben ablamla benimkini bir yolladım anlamissindir sanırım

herkse selam kaç gündür giremiyorum benim cadı hepinizin bebeler gibi huysuz mızmız darladım iyice yine de inadına dışarı çıkıp turluyoum ve bu hafta 2 gün arkadaşlarla görüştüm bişey anladım mı yok ama olsun ortam değişikliği işte alışsın diye umuyorum

burcu netten world carda taksit yapıyolar müşteri hizmetlerini ararsan her karta taksit var. banada geldi. ilk geldiğinde çok ilgilendi bizim kız evirdi çevirdi şimdi yüzüne bakmıyo ama içindekileri çoğunu yapıyodu zaten

selam canım. aynı bunlar canım ya büyüdükçe cadılaşıyolar :)) şimdi diş buğdayı yapıcam bakalım bişi anlıcakmıyım merak ediyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…