2009 Aralık Anneleri

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
serinus, babybay+, b_i_o+, frezya_tg, karanfil81+, mcetin1+, MotherandBaby+, Nehir67+, Tweety75+

bütün kızlar toplandık toplandık

yine still tee ye başladım sabah 4-5 arası emdi sabah kalktığımda çok yumuşaktı canım sıkıldı ne bileyim

ısrarla diyorum "çocuğum yemek yemiyor" kitabından ediniiiiiiiiiiin... adına bakmayın yese de yemese de edinin... bak bu söylediğine istinaden bir paragraf yazıcam:

"İlk haftalardaki göğüs şişkinliğinin süt miktarıyla pek bir ilgisi yoktur, daha çok göğüsler harekete geçtiğinde meydana gelen geçici bir iltihapla ilgilidir. Şişkinlek ve süt damlaması "başlangıç" sorunlarıdır ve emzirme rahat bir şekilde gerçekleştirildiğinde ortadan kalkarlar." ............ "Çok ya da az süt emen çocuklar vardır ve süt miktarı her zaman, tamı tamına, çocuğun emdiği kadardır. .... Süt üretimi, çocuğunuzun bir önceki emzirmede emdiği miktara göre dakika dakika kontrol edilir. Bebek çok açsa ve son damlaya kadar emdiyse süt tüm hızıyla yeniden üretilir. Aksine çocuk isteksizse ve emme işini yarıda kestiyse süt üretimi yavaş olur."

bizde de öyle... hatta baba oğul bazen benden "sarıkız" olarak bahsediyorlar :roflol:

bizimki de duşa öyle bir alıştı ki geçen akşam gözler kapanıyor ama sürekli vızıltı halinde ve ne yapsam durmuyor evin içinde gezdirirken banyonun önünde sustuğunu farkettim, kapının önünde durdum içeriye içeriye atıldı... banyosunu yaptırdım ve küt dedi uyudu :1shok:

bebek kilolarımı açıldı gene deşmeyin yaramı:gitme:

ne yarası ohaoldumsmile

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
serinus, babybay+, b_i_o+, frezya_tg, karanfil81+, mcetin1+, MotherandBaby+, Nehir67+, Tweety75+

bütün kızlar toplandık toplandık

sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandıııkkk

mambaa

ben de dün seni düşünüyodum napıyor ki yolculuk nasıl geçti türkiyede bunaltıcı yaklaşımlarla nasıl baş ediyor ki diye

bu arada ismini sorsam? böyle bir garip geldi nickle hitap etmek

ne yarası ohaoldumsmile

sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandıııkkk
biz onlardan hoşlandık hoşlandık hoşlandık:sm_cool::teytey:

benim bebe kilo almadıya 3 aydır:gitme:bende depresyona girdim ya :gitme yara işte bilgecimaklinialirimsmile

yine kitaptan alıntı yapmak zorunda bırakmayın beniiiiiiii.... normal diyo kitaaaaaaaaaap depresyona girme bacım al kitabı okuuuu

ben geldim ama evde yemek yiyemedim bugün şimdi öğle yemeğimi yiyeceğim çünkü çok acıktım ben

tamam şekerim çemkirme ohaoldumsmile azıcık alıntı yapıversem sankim morel olu gibinŞeniz

al sana olumunekankayizsmile

"Aileleri deliye çeviren özel bir büyüme hızı vardır. Buna "yapısal büyüme gerilemesi" denir; bu bir hastalık değil normal olanın bir çeşitlemesidir. bu çocuklar grafiklere göre değil de, serbestçe büyürler. normal bir kiloyla doğarlar büyümeleri birkaç ay boyunca normaldir. ama bir an geldiğinde, yaklaşık 3-6 ay arası, frene basarlar ve çok yavaş büyümeye başlarlar. bu durum hem kiloları hem de beden ölçüleri için geçerlidir..... kendi kiloları bedenlerine göre kesinlikle normaldir...
Birkaç yıl boyunca ya sınırda ya da grafiklerin dışında seyrederler, ama iki üç yıl içinde büyük bir hızla büyümeye başlarlar, böylece normal bir boya ulaşırlar ve ortalama ölçülere sahip yetişkinler olurlar. Bu, kalıtımsal bir özelliktir; büyükannelerin anne ya da babaya veya her ikisine birden yahut bir amcaya "onun da çocukken ufak tefek olduğunu ve doktorun ona sürekli vitaminler verip durduğunu" aman sonunda gayet normal büyüdüğünü açıklaması son derece rahatlatıcıdır."

sen varya sen insan deilsin meleksin melekkkkŞenizŞenizŞeniz

ben geldim ama evde yemek yiyemedim bugün şimdi öğle yemeğimi yiyeceğim çünkü çok acıktım ben

kıyamam canım benim bir de emzirdin iyiden acıkmışsındır :teselli:
bu arada burger kingin etlerinde mikrop çıkmış kızlar yemeyin lmaz:

sen varya sen insan deilsin meleksin melekkkkŞenizŞenizŞeniz

her zaman değil tülaycım her zaman değil şakkıdı ona göre yani kötükedihüso

biz artıkın yemiyoruzzz. hamburgeri evde yapıyorum çok ta güzel oluyoo ..

aaaa gerçekten mi bizdede sık yenmez ama kırk yılda bir nilay ister, dur söyliyimde yemesin,
bide korkak, desemki mikrop çıkmış, daha önce yediklerinden bile korkar büyük zıpa kaydirigubbakcemile3

canıım afiyet olsun

hıkmık kem küm hayıdır inş.eyvahedigeldismile

şşşşt kızlar bilge meral ayıp varmayın tülayın üstüne bakim

ben sevmem zaten hamburger falan fast foodla aram hiç yok ne mutlu bana

aaaa gerçekten mi bizdede sık yenmez ama kırk yılda bir nilay ister, dur söyliyimde yemesin,
bide korkak, desemki mikrop çıkmış, daha önce yediklerinden bile korkar büyük zıpa kaydirigubbakcemile3

bizim de ayberk ister ama 6 ayda bir izin veririm ben yemesine. onu da yemicek demek ki artık. klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…