yine still tee ye başladım sabah 4-5 arası emdi sabah kalktığımda çok yumuşaktı canım sıkıldı ne bileyim
evet o kapıya çıkıyor bu durumun sonucu. 9 aydır alıştım ben o lakaba zaten. hatta ilk 6 ay samimiyet dozuna göre bazı kişiler tarafından başına hollanda sıfatı da konuluyordu:)
deneyim bakayım her akşam ıkına ıkına uyuyup kalıyor sonra da gece bana kök söktürüyor. ılık duş aldırıp yatırıyordum ama suya oturtarak değil. bir de öyle deneyim.
bebek kilolarımı açıldı gene deşmeyin yaramı:gitme:
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
serinus, babybay+, b_i_o+, frezya_tg, karanfil81+, mcetin1+, MotherandBaby+, Nehir67+, Tweety75+
bütün kızlar toplandık toplandık
ne yarası ohaoldumsmile
sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandıııkkk
mambaa
ben de dün seni düşünüyodum napıyor ki yolculuk nasıl geçti türkiyede bunaltıcı yaklaşımlarla nasıl baş ediyor ki diye
bu arada ismini sorsam? böyle bir garip geldi nickle hitap etmek
biz onlardan hoşlandık hoşlandık hoşlandık:sm_cool::teytey:ne yarası ohaoldumsmile
sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandıııkkk
benim bebe kilo almadıya 3 aydır:gitme:bende depresyona girdim ya :gitmeyara işte bilgecimaklinialirimsmile
yine kitaptan alıntı yapmak zorunda bırakmayın beniiiiiiii.... normal diyo kitaaaaaaaaaap depresyona girme bacım al kitabı okuuuu
tamam şekerim çemkirme ohaoldumsmile azıcık alıntı yapıversem sankim morel olu gibinŞeniz
yemekten sonra saatler ilerlemez oldu hayırdır inşallah
kuzumuda çok ösledim
klava:
tamam şekerim çemkirme ohaoldumsmile azıcık alıntı yapıversem sankim morel olu gibinŞeniz
al sana olumunekankayizsmile
"Aileleri deliye çeviren özel bir büyüme hızı vardır. Buna "yapısal büyüme gerilemesi" denir; bu bir hastalık değil normal olanın bir çeşitlemesidir. bu çocuklar grafiklere göre değil de, serbestçe büyürler. normal bir kiloyla doğarlar büyümeleri birkaç ay boyunca normaldir. ama bir an geldiğinde, yaklaşık 3-6 ay arası, frene basarlar ve çok yavaş büyümeye başlarlar. bu durum hem kiloları hem de beden ölçüleri için geçerlidir..... kendi kiloları bedenlerine göre kesinlikle normaldir...
Birkaç yıl boyunca ya sınırda ya da grafiklerin dışında seyrederler, ama iki üç yıl içinde büyük bir hızla büyümeye başlarlar, böylece normal bir boya ulaşırlar ve ortalama ölçülere sahip yetişkinler olurlar. Bu, kalıtımsal bir özelliktir; büyükannelerin anne ya da babaya veya her ikisine birden yahut bir amcaya "onun da çocukken ufak tefek olduğunu ve doktorun ona sürekli vitaminler verip durduğunu" aman sonunda gayet normal büyüdüğünü açıklaması son derece rahatlatıcıdır."
ben geldim ama evde yemek yiyemedim bugün şimdi öğle yemeğimi yiyeceğim çünkü çok acıktım ben
ben geldim ama evde yemek yiyemedim bugün şimdi öğle yemeğimi yiyeceğim çünkü çok acıktım ben
sen varya sen insan deilsin meleksin melekkkkŞenizŞenizŞeniz
kıyamam canım benim bir de emzirdin iyiden acıkmışsındır :teselli:
bu arada burger kingin etlerinde mikrop çıkmış kızlar yemeyinlmaz:
her zaman değil tülaycım her zaman değil şakkıdı ona göre yani kötükedihüso
hıkmık kem küm hayıdır inş.eyvahedigeldismile
klava:
aaaa gerçekten mi bizdede sık yenmez ama kırk yılda bir nilay ister, dur söyliyimde yemesin,
bide korkak, desemki mikrop çıkmış, daha önce yediklerinden bile korkar büyük zıpa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?