İTTİİİRRRRRRRR BENDE YARDIM EDERİMbende öle meral. annemde uyutamıyomuşbilmiyorumkismile. son 35 dk ama çakıldı gene oraya mübarek saat.ittircem şimdi gidip:bbo:
KIYAMAM YAAAAA HEMEN YE NE OLURben geldim ama evde yemek yiyemedim bugün şimdi öğle yemeğimi yiyeceğim çünkü çok acıktım ben
KELİMEYE TAKILDIM "ÇEMKİRME"hıkmık kem küm hayıdır inş.eyvahedigeldismile
-tatlicadiarzu-kıyamam canım benim bir de emzirdin iyiden acıkmışsındır :teselli:
bu arada burger kingin etlerinde mikrop çıkmış kızlar yemeyinlmaz:
BİZ DE ASLA BURGER KING, MC DONALDS YOK. EŞİM İNANILMAZ KIZIYOR.
BENİM YEĞENLERİ DAHİ İKNA ETTİ. OYUN MENÜSÜ DERDİNE DALIYORLARDI İÇERİ AMA ARTIK UNUTULDU İSTEMEZ OLDULAR ÇOK ŞÜKÜR
her zaman değil tülaycım her zaman değil şakkıdı ona göre yani kötükedihüso
oğluşumu özledimm eve gitmk istiyorummm .. daha 1,5 saat var ...
biz artıkın yemiyoruzzz. hamburgeri evde yapıyorum çok ta güzel oluyoo ..
müzeyyen senin yiyecekle aran yok sanki , olsa bir yerinden belli olur zati :)
ben de senelerdir evde yapıyorum da yiyenler için belirteyim dedim :lepi:
aynen öyle canım evlendikten sonra öğrendim birçok yemeğin tadını o da canım isterse yerim yani. ayberke kızmaya hiç hakkım yok aslında o benim çocukluğumun aynısı. berkay danası da babası:))) birşey daha söyleyim de vurun beni topikçe makarna ile mantı ile pilav ile bile ekmek yerim ben hem de öyle böyle değil yarım ekmek falan. aslında çok sağlıksız biliyorum ama elimde değil ekmeksiz bir hayat düşünemem.
maşallah sana müzeyyencim maşallahaynen öyle canım evlendikten sonra öğrendim birçok yemeğin tadını o da canım isterse yerim yani. ayberke kızmaya hiç hakkım yok aslında o benim çocukluğumun aynısı. berkay danası da babası:))) birşey daha söyleyim de vurun beni topikçe makarna ile mantı ile pilav ile bile ekmek yerim ben hem de öyle böyle değil yarım ekmek falan. aslında çok sağlıksız biliyorum ama elimde değil ekmeksiz bir hayat düşünemem.
bende evde yapiym bari artık ne yapayım gerçi nilay tavuk olanını seviyor ama onun yediğide evde nasıl yapılır ki?????
normali normal köfte gibi hazırlıyorsunuz demi
burada PİNO diye bir yer var. hatta 5-6 yerde yerleri mevcut. hamburgeri süpeeer yapıyorlar. bak canım nasıl çekti şimdi.
hafta sonu yiyeyim bari.
maşallah sana müzeyyencim maşallah
kyma yerine tavuk ekle cnm
aaaa gerçekten mi bizdede sık yenmez ama kırk yılda bir nilay ister, dur söyliyimde yemesin,
bide korkak, desemki mikrop çıkmış, daha önce yediklerinden bile korkar büyük zıpa kaydirigubbakcemile3
şşşşt kızlar bilge meral ayıp varmayın tülayın üstüne bakim
ben sevmem zaten hamburger falan fast foodla aram hiç yok ne mutlu bana
bizim de ayberk ister ama 6 ayda bir izin veririm ben yemesine. onu da yemicek demek ki artık.klava:
aynen öyle canım evlendikten sonra öğrendim birçok yemeğin tadını o da canım isterse yerim yani. ayberke kızmaya hiç hakkım yok aslında o benim çocukluğumun aynısı. berkay danası da babası:))) birşey daha söyleyim de vurun beni topikçe makarna ile mantı ile pilav ile bile ekmek yerim ben hem de öyle böyle değil yarım ekmek falan. aslında çok sağlıksız biliyorum ama elimde değil ekmeksiz bir hayat düşünemem.
bende evde yapiym bari artık ne yapayım gerçi nilay tavuk olanını seviyor ama onun yediğide evde nasıl yapılır ki?????
burada PİNO diye bir yer var. hatta 5-6 yerde yerleri mevcut. hamburgeri süpeeer yapıyorlar. bak canım nasıl çekti şimdi.
hafta sonu yiyeyim bari.
hıııııııı sen istersen moderatöre mail atıp bu mesajını burdan sildir,lmaz:
hayır editleyemiyorsunda artık,
bu mesaj burda kaldıkça rahat edemeyeceğin kesinklava:
HEPİNİZ ÖPŞenizÜLDÜNÜZ BEN KAÇTIM
hıııııııı sen istersen moderatöre mail atıp bu mesajını burdan sildir,lmaz:
hayır editleyemiyorsunda artık,
bu mesaj burda kaldıkça rahat edemeyeceğin kesinklava:
maşallah sana müzeyyencim maşallah
kyma yerine tavuk ekle cnm
kuzum korkutma be annesi... istediğinde söylersin
bi yere varmıyoruz ayol üstüne varsam istek parçasını yazar mıydım :hulya:
senin neyle aran var ki bacım???
evde yapıver annesi sen :1ninca:
ya sabır mirmirmirmir
benim bir yerde olacaktı tatlım tarifi getiririm sana... sadece galeta unu ve soğan giriyor yanlış hatırlamıyorsam
tavuğu rondodan çekersin baharat galeta unu(ekmek) yumurta maydanoz vs süper köftesi olur hamburger köftesinin malzemesini koyup cornflakesle de çevre çıtırını yapabilirsin misal
bize de getir -tatlicadiarzu-
vereliniortak
hadi ben kaçtım kızlar opuyorumnanaktan
HEPİNİZ ÖPŞenizÜLDÜNÜZ BEN KAÇTIM
valla dışarıdakilerden daha lezzetli oluyoo .. herkese tavsiye ederim. bizim bide senelerdir güvendiğimiz bi kasap var hamburger köftesi yapar köfteyi de oradan alıyorum.. marul, kornişon, domates ketçap, azcık mayonezz.. bide koçişkonun kine dilim soğan .. al sana mükemmel bi hammurger tavsiye ederim müzeyyecim, nilguncüm gönül rahatlığıyla yedirin kuzularaaa..
E bizim güvendiğimiz hamburger köftesi kasap yok,sempatiksalakcinni
mecbur kendimiz yapcez artık :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?