2009 Aralık Anneleri

müzeyyen senin yiyecekle aran yok sanki , olsa bir yerinden belli olur zati :)

bende öle meral. annemde uyutamıyomuşbilmiyorumkismile. son 35 dk ama çakıldı gene oraya mübarek saat.ittircem şimdi gidip:bbo:
İTTİİİRRRRRRRR BENDE YARDIM EDERİM

ben geldim ama evde yemek yiyemedim bugün şimdi öğle yemeğimi yiyeceğim çünkü çok acıktım ben
KIYAMAM YAAAAA HEMEN YE NE OLUR
ENERJİ BİTMİŞTİR SENDE
SÜT OLSUN KUZUYA CNM BENİM

hıkmık kem küm hayıdır inş.eyvahedigeldismile
KELİMEYE TAKILDIM "ÇEMKİRME"

-tatlicadiarzu-
oğluşumu özledimm eve gitmk istiyorummm .. daha 1,5 saat var ...

SENDEMİ:çok üzgünüm:

müzeyyen senin yiyecekle aran yok sanki , olsa bir yerinden belli olur zati :)

aynen öyle canım evlendikten sonra öğrendim birçok yemeğin tadını o da canım isterse yerim yani. ayberke kızmaya hiç hakkım yok aslında o benim çocukluğumun aynısı. berkay danası da babası:))) birşey daha söyleyim de vurun beni topikçe makarna ile mantı ile pilav ile bile ekmek yerim ben hem de öyle böyle değil yarım ekmek falan. aslında çok sağlıksız biliyorum ama elimde değil ekmeksiz bir hayat düşünemem.

ben de senelerdir evde yapıyorum da yiyenler için belirteyim dedim :lepi:

bende evde yapiym bari artık ne yapayım gerçi nilay tavuk olanını seviyor ama onun yediğide evde nasıl yapılır ki?????

normali normal köfte gibi hazırlıyorsunuz demi

hıııııııı sen istersen moderatöre mail atıp bu mesajını burdan sildir, lmaz:
hayır editleyemiyorsunda artık,
bu mesaj burda kaldıkça rahat edemeyeceğin kesin klava:

maşallah sana müzeyyencim maşallah
bende evde yapiym bari artık ne yapayım gerçi nilay tavuk olanını seviyor ama onun yediğide evde nasıl yapılır ki?????

kyma yerine tavuk ekle cnm

burada PİNO diye bir yer var. hatta 5-6 yerde yerleri mevcut. hamburgeri süpeeer yapıyorlar. bak canım nasıl çekti şimdi.
hafta sonu yiyeyim bari.

ben eskişehire hiç gelmedim biliyor musun?
aslında çokta merak ediyorum
şu gökay zıpası birazda düzene girsede hızlı trande var gelsek
sende bize hamburger ısmarlasan olur mu:uhm::uhm:

gerçi birdahaki bahara ancak geliriz gibime geliyor, günübirlik gidip dönülebilir aslında

aaaa gerçekten mi bizdede sık yenmez ama kırk yılda bir nilay ister, dur söyliyimde yemesin,
bide korkak, desemki mikrop çıkmış, daha önce yediklerinden bile korkar büyük zıpa kaydirigubbakcemile3

kuzum korkutma be annesi... istediğinde söylersin

bi yere varmıyoruz ayol üstüne varsam istek parçasını yazar mıydım :hulya:
senin neyle aran var ki bacım???
evde yapıver annesi sen :1ninca:

ya sabır mirmirmirmir

benim bir yerde olacaktı tatlım tarifi getiririm sana... sadece galeta unu ve soğan giriyor yanlış hatırlamıyorsam
tavuğu rondodan çekersin baharat galeta unu(ekmek) yumurta maydanoz vs süper köftesi olur hamburger köftesinin malzemesini koyup cornflakesle de çevre çıtırını yapabilirsin misal

burada PİNO diye bir yer var. hatta 5-6 yerde yerleri mevcut. hamburgeri süpeeer yapıyorlar. bak canım nasıl çekti şimdi.
hafta sonu yiyeyim bari.

bize de getir -tatlicadiarzu-

vereliniortak

hadi ben kaçtım kızlar opuyorumnanaktan

güle güle git bilgecim :)
paşayıda yerime öp,
tamam korkutmam merak etme :) ( sende hep büyük bebelerden yanasın gözümden kaçmadı sanma )
tarifi bekliyorum,
öptüm Şeniz

:kedi:bilmiyorumkismile

maşallah sana müzeyyencim maşallah

kyma yerine tavuk ekle cnm

opuyorumnanaktan

yaparım canım yapmam mı ama dışarıdaki çekici geliyor ya onu diyorum ben yemeyiversin diye.
güle güle canımcım öptüm umutumu

HEPİNİZ ÖPŞenizÜLDÜNÜZ BEN KAÇTIM

sana da güle güle tülaycım öp kuzuyu bizim için

ben de senelerdir evde yapıyorum da yiyenler için belirteyim dedim :lepi:

valla dışarıdakilerden daha lezzetli oluyoo .. herkese tavsiye ederim. bizim bide senelerdir güvendiğimiz bi kasap var hamburger köftesi yapar köfteyi de oradan alıyorum.. marul, kornişon, domates ketçap, azcık mayonezz.. bide koçişkonun kine dilim soğan .. al sana mükemmel bi hammurger tavsiye ederim müzeyyecim, nilguncüm gönül rahatlığıyla yedirin kuzularaaa..

E bizim güvendiğimiz hamburger köftesi kasap yok,sempatiksalakcinni
mecbur kendimiz yapcez artık :hulya:

canım tavuk burgerde yaptım evde.. tavuk filotoo mu ne ondan alıyosun. az yada kızartıyorsun istersen çıtır paneye bulayıp kızart daha lezzetli olur.. sonra koy hamburger ekmeyiğin yada sandaviç ekmeğinin içine yeşillik , turşu domates filan süper yanii.. bak canım çekti şimdikk eve giderken alıp yapsam mıı acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…