hadi gidelim nazancım -tatlicadiarzu-
İyi değilmiş Bilge bugün azıcık su içmiş ama yine bir şey yememiş çikolataya bile kafasını çeviriyormuş deli olurdu aslında elimizden geleni yaptık artık gerisi Allah a kalmış acı çekmesin inşallah en büyük dileğim bu bir köpek ömrüne göre çok uzun yaşadı insanla kıyaslandığında yüze yakın ama doyulmuyor ki.
kızımı yıkadım karnını doyurdum bide uyuttum oh bundan güzel mutluluk varmı allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza en büyük mutluluk bu valla
sempatiksalakcinni bu bebelerle çok zor ama inan çok isterdimkaydirigubbakcemile2
hoşbulduk melikecim iyidirnolsun ardayla çarpişıyorum evde
sabah bir 20 dk kestirdim ardayı yürütece koyup
uyandığımda şok oldumm
her yeritalan etmiş..
banyo çekmeceleri boşalmış yerlerde
babasının çalışma odasında dvdler yerlere saçılmış..
odasında da dolapları yere dökmüş içini boşaltmış..
az önce mutfağın kilimini makinaya attım makina çıldırmış gibi çalıştı benim sıpa içine şarj aleti atmışş.. iyiki bişey olmadı allahım ne yaramaz bu böyle yaptıklarına inanaıyorum yoruldum şu saatte daha keşke çalışsam ya bi bakan olsada çalışsam valla sinirim tepemde
hamburgerlere ne olmuşşş anlamadım
benim kadar da aburcubur fastfood falan seven yoktur sanırım aranızda çocuk gibiyim aynıakannehir
benim kadar da aburcubur fastfood falan seven yoktur sanırım aranızda çocuk gibiyim aynıakannehir
ay cin bu cin maşallah arzu kızma ama çok güldüm yazdıklarını okurken ardayı hayal ettimde çok tatlı ya maşallah. gözümüzü hiç ayıramıycaz bunların üstünden vallahoşbulduk melikecim iyidirnolsun ardayla çarpişıyorum evde
uyandığımda şok oldumm
her yeritalan etmiş..
az önce mutfağın kilimini makinaya attım makina çıldırmış gibi çalıştı benim sıpa içine şarj aleti atmışş.. iyiki bişey olmadı allahım ne yaramaz bu böyle yaptıklarına inanaıyorum yoruldum şu saatte daha keşke çalışsam ya bi bakan olsada çalışsam valla sinirim tepemde
ay cin bu cin maşallah arzu kızma ama çok güldüm yazdıklarını okurken ardayı hayal ettimde çok tatlı ya maşallah. gözümüzü hiç ayıramıycaz bunların üstünden valla
uyandığımda şok oldumm
her yeritalan etmiş..
Banyo çekmeceleri boşalmış yerlerde
Odasında da dolapları yere dökmüş içini boşaltmış..
Az önce mutfağın kilimini makinaya attım makina çıldırmış gibi çalıştı benim sıpa içine şarj aleti atmışş.. Iyiki bişey olmadı allahım ne yaramaz bu böyle yaptıklarına inanaıyorum yoruldum şu saatte daha keşke çalışsam ya bi bakan olsada çalışsam valla sinirim tepemde
nazan ben varım hemde öyle böyle değil yemek aramam ama abur cubursuz yapamam hatta eşim hep kızımız büyüyünce yarışırsınız artık diyor
o yürüteçle asla ulaşamaz dediğim yerlere uzanıyo canım ya..ay cin bu cin maşallah arzu kızma ama çok güldüm yazdıklarını okurken ardayı hayal ettimde çok tatlı ya maşallah. gözümüzü hiç ayıramıycaz bunların üstünden valla
ya arda kuzu ne haltlar ediyo gör... hala aklım almıyor o elbiselerini kalan bebek şekerlerini sen nasıl aldın oralardan.. acaba yürüyorda bana mı çaktırmıyor.. yürüteçten çıkıp filan ne bilim.. herşey beklenir..abooooooooooooooo neler yapmış kuzuuuuuuu
ay canıım kıyamıyor insan bu kuzucuklara ya acısını biz çekebilsek keşke..Sabah dokuzda uyandi ve bu saate kadar uyumadi o yuzden acik ama yazamiyorum uykusu var diyede huysuz tabi kiyamam kuzuma ya disler zorluyor sanirim
zarar verdiği de oluyor teyzesi.. ne bilim düşüyor filan..Masallah ardaya o zaman arzu bu kdar yaramazliga zarar vermiyor kendine masallah valla mina yanimdayken bile zarar verecek hareketler yapiyor yurutecle devrilecek gibi duruyor sarkiyor veya agirligini tek biryere veriyor masallah arda kuzuma
nazan ben varım hemde öyle böyle değil yemek aramam ama abur cubursuz yapamam hatta eşim hep kızımız büyüyünce yarışırsınız artık diyor
walla olabilir istiyorum ben gelmek, aslında heryere gitmek istiyorum ama şartlar işte
gökkuş huysuz olduğu için gözüm yemiyor,
yaparım ben kuzuma zaten akşam menüleri hep onun isteğine göre yapılıyor artık
yaparım ben ona teyzesi, mutfağı ve yemek yapmayı çok severim zaten ben de bu aralar vakitsizlikten zor oluyor
hadi öptüm senide kara kuzumuda yarın yokum ben oley oley
ohhh sefan olsun, züpper olmuş, benim yerime öp mıncıkla
ayy ne güzel yaaa..bizim yerimize öpüp kokla.. evle büro yakın heralde.. bizimkiler gelemez öyle keşkem bende yakın oolsam evime.. özledim bende kuzumu..
neyse az kaldı. allah izniyle gideyim ben d oğluşuma ..
hepinizii ve kuzucukları öpüyorum.. iyi akşamlar...
uyandığımda şok oldumm
her yeritalan etmiş..
Sabah dokuzda uyandi ve bu saate kadar uyumadi o yuzden acik ama yazamiyorum uykusu var diyede huysuz tabi kiyamam kuzuma ya disler zorluyor sanirim
Sabah dokuzda uyandi ve bu saate kadar uyumadi o yuzden acik ama yazamiyorum uykusu var diyede huysuz tabi kiyamam kuzuma ya disler zorluyor sanirim
kaydirigubbakcemile3 bende çok severim jelibon, reklamları izleyip izleyip eşime sipariş veririm çocuklar gibi.. eşim de bana diyo bir çocuğumuz vardı birde bebeğimiz oldu diye :))abooooooooooooooo neler yapmış kuzuuuuuuu
ben de öyleyim canım çooook severim çoook burger king ürünlerinde mikrop çıkmış
aynen hatta jelibon filan da severim alışverişe çıkınca eşim kasada bir daha alışverişe çocukla gelmeyeceğim diyor
ya burda olsada onun o yaramaz totosundan bi ısırık alsam ya canım çekti bak şimdi valla dişim kaşındı heo yürüteçle asla ulaşamaz dediğim yerlere uzanıyo canım ya..
hayalim almıyor nasıl yaptığına.. uyudum derken yani gözüm yarı açık yarı kapalı .. 3 dk da bir uyanıp bakarak filan.. sessiz sesszi nasıl halletin bu işleri derler adama ya
ya arda kuzu ne haltlar ediyo gör... hala aklım almıyor o elbiselerini kalan bebek şekerlerini sen nasıl aldın oralardan.. acaba yürüyorda bana mı çaktırmıyor.. yürüteçten çıkıp filan ne bilim.. herşey beklenir..
inşallah çabucak çıkarır kıyamam ya keşke biz çeksek onların her türlü acısını hastalığınıSabah dokuzda uyandi ve bu saate kadar uyumadi o yuzden acik ama yazamiyorum uykusu var diyede huysuz tabi kiyamam kuzuma ya disler zorluyor sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?