2009 Aralık Anneleri

kızlar düdüklüde et kavurcam nasıl kullanılıyodu ilk kez kullancam bilen acil yazzın.. yağı hemen mi koyucaktım fialn inanın hiç bilmiyorum

ebru çook üzüldüm acını içimde hissettim resmen çok iyi bilirim onlarda ailenin bir ferdi oluyo sonuçta inşallah acı çekmez keşke iyileşse

Sağol canım keşke iyileşse ama zor bütün gece inlemiş neresi ağrıyor bilemiyoruz ki dili yok ki anlatsın gerçekten insan evdeki vazosuna bile alışıyor kırılınca üzülüyor bu da can işte.
Ay neyse karartmayayım içinizi ben de dua edin yalnızca çekmesin yeter

tüh ya bende soracaktım baktım online değilsin vazgeçtim, evet zamanı geldiyse, bari acı çekmeden kolayca gitsin, böyle daha zordur eminim

Nevraa açık adres istiyorum senelerdir güvendiğiniz hamburger köftesi yapan kasabın adresi canım çekti yaw alsam da yapsam bak İstanbul a gelince.

kızlar düdüklüde et kavurcam nasıl kullanılıyodu ilk kez kullancam bilen acil yazzın.. yağı hemen mi koyucaktım fialn inanın hiç bilmiyorum

ben hiç yağ koymadan kendi suyuyla pişirip daha sonra yağı ve baharatını koyup kavuruyorum

canım çok üzücü bir durum ama dediğin gibi elden gelen birşey yoksa allah acı çektirmesin inşallah. insanın gözünün önünde öyle dah zor dayanması.

ebru canım çok üzüldüm.. inşalla iyileşiz.. toparlar kendini.. yada ne bileyim dilim varmı ama inşall. acı çekmez..

tüh ya bende soracaktım baktım online değilsin vazgeçtim, evet zamanı geldiyse, bari acı çekmeden kolayca gitsin, böyle daha zordur eminim

Teşekkürler dualarınız ve desteğiniz için arkadaşlar olumunekankayizsmile

ben eve gidiyorum,
2 günde yokum,
kendinize ve kuzucuklara çok iyi bakın...
hepinizi öptüm Şeniz

herkese iyi akşamlar oooooo masallah kalabalığız . fatmagülü seyreden buraya dönmüş . .

herkes iyimi . .SİBEELLL ne oldu canım iyimisin . .

slm kızlar ıyı aksamlar ha geldı ha gelecek derken bızım kızda dıs cıkardı annemlerde üstelik ramzanın son zamanlarında gecırdıgımız uykusuz gecelrın sebebı meger dişmiş sımdı yıne uykusuz geceler yasıyoruz fakat dişten mı soguk algınlıgındanmı tam emin dılımbilmiyorumkismilesızler ıyımısınız kuzularınız da ıyıdır ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…