oyyy yerim ben odişlerini MAŞALLAHHenuz 2 disi var minanin arzu
ebru çook üzüldüm acını içimde hissettim resmen çok iyi bilirim onlarda ailenin bir ferdi oluyo sonuçta inşallah acı çekmez keşke iyileşse
Sağol canım keşke iyileşse ama zor bütün gece inlemiş neresi ağrıyor bilemiyoruz ki dili yok ki anlatsın gerçekten insan evdeki vazosuna bile alışıyor kırılınca üzülüyor bu da can işte.
Ay neyse karartmayayım içinizi ben de dua edin yalnızca çekmesin yeter
valla dışarıdakilerden daha lezzetli oluyoo .. herkese tavsiye ederim. bizim bide senelerdir güvendiğimiz bi kasap var hamburger köftesi yapar köfteyi de oradan alıyorum.. marul, kornişon, domates ketçap, azcık mayonezz.. bide koçişkonun kine dilim soğan .. al sana mükemmel bi hammurger tavsiye ederim müzeyyecim, nilguncüm gönül rahatlığıyla yedirin kuzularaaa..
kızlar düdüklüde et kavurcam nasıl kullanılıyodu ilk kez kullancam bilen acil yazzın.. yağı hemen mi koyucaktım fialn inanın hiç bilmiyorum
canım çok üzücü bir durum ama dediğin gibi elden gelen birşey yoksa allah acı çektirmesin inşallah. insanın gözünün önünde öyle dah zor dayanması.
ebru canım çok üzüldüm.. inşalla iyileşiz.. toparlar kendini.. yada ne bileyim dilim varmı ama inşall. acı çekmez..
tüh ya bende soracaktım baktım online değilsin vazgeçtim, evet zamanı geldiyse, bari acı çekmeden kolayca gitsin, böyle daha zordur eminim
müzeyyen özelden yazdım canım markayı
ben eve gidiyorum,
2 günde yokum,
kendinize ve kuzucuklara çok iyi bakın...
hepinizi öptüm Şeniz
canım çok sıkkın...ççççooookkkk.. yazmaya bile gücüm yok artık...
Burcu bana bos bir mail atsana sana mail atcm telefonda kayitli degilmissin bende icerdym
Attim merakla bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?