herkese iyi akşamlar oooooo masallah kalabalığız . fatmagülü seyreden buraya dönmüş . .
herkes iyimi . .SİBEELLL ne oldu canım iyimisin . .
burcu aldınmı aktivite masası
Hayirdir engin mi yine ????
Hayirdir Sibel ?
herkese selam
2 gecedir annemdeydik bugün geldik
eşim antalyaya gitti iş için bizdeanneanneye:)
okul çok yoğun nefes almıyorum nerdeyse iki kilio vermişim bu hafta
koştur eve gel nehir yemek ıo bu şu derken bende anlamadım
ço kgiremedim kızlar
dilerim herkes iyidir
gececilerden ahber alırım artık
öpüyorum herkesi ve bebişleri...
canım çok sıkkın...ççççooookkkk.. yazmaya bile gücüm yok artık...
selam arkadaşlar benim regl 5gün gecikti.bugün moralim bouktu kafama taktım çok ondan çok yazamadım.sevgi falan vardı o yazdıkca falan oğluma baktıkca ağladım durdum sizede bişey yazmadım bin tane senaryo geçti aklımdan.eşimden test istedim gelirken getir diye.zor bekledim onu hemen yaptım ama üstümden büyüüüüükkk bir yük kalktı negatif çıktı kalbim çıkacaktı nerdeyse.zor bir ihtimaldi ama korkutuyor insanı.çok şükür rahatladım olleyyy zemuszemus
ama hala neden olmadı onu bilmiyorumbilmiyorumkismile
hadigözün aydın nazan. benim de olmuştu 2 ay önce. 8. günde gelmişti. aynen senin gibi moralim dibe vurmuştu gelene kadar. doktorum emzirme döneminde böyle düzensizlikler normal demişti. önemli olan kullandığın korunma yöntemini doğru bir şekilde uygulaman demişti. seninki de emzirme kaynaklı bir gecikmedir belki.
sağol canım umarım öyledir.ne kadar stresli birşeymiş öyle beklemek.bundan sonra asla riske atmak yoklmaz:
birde ben kist hastasıyım 2008 mayısta ameliyat oldum kistten apartopar.oğlumu da daha sonra yapmayı düşünüyorduk baktık yine kist var ama küçük dr.lar hemen hamile kalmaya çalış dedi...kistle alakalı bir durum deldir umarım gecikme.şimdi buna takarım kafayı ben.aslındaa bir kontrole gitsem çok iyi olacak...
o zaman hiç ihmal etme bence de. dilerim emzirmeden dolayıdır gecikmen.
ben de şu kuduruk oğlumu alayım yatayım ben yatmadan yatacağı yok bunun bu gece. iyi geceler..
offf tabiki engin... önce kavga ettik sonra oturduk konuştuk. aslında ikimizde boşanmak istiyoruz. ama imkanlar müsait değil. delirmek üzereyim... naapcağımı bilmiyorum..boşanırsak maddi olarak ben hem kirayı verip hem kıza bakıp hem gecinemem. engin yardım edemem diyo. e kıza kim bakcak. boşanınca h.sonları bende kızımla geçirmek isticem bende çalışıyorum hiçi hiçbişi anlamıyorum. enginde kızı almak isticek. bide alıp o gerizekalı kaynanamlara götürcek. orda kimbilir bende olmıcam yanında offfff kafayı yemek üzereyim..
ay ne güzelmeraaal güle güle öyküyü öpüyorum canım
bu arada annem süper bir sürpriz yaptı berkayla büroya geldiler. mıncıklayıp duruyorum şimdi sıpayı :)))
nilgüncüm kocaman öpüyorumwalla olabilir istiyorum ben gelmek, aslında heryere gitmek istiyorum ama şartlar işte
gökkuş huysuz olduğu için gözüm yemiyor,
yaparım ben kuzuma zaten akşam menüleri hep onun isteğine göre yapılıyor artık
nilgüncüm yapmazlar yapsalarda hepimizinki aynı durumda tatlım
valla bir organizasyon yapalım hep beraber
süper oluralkisalkisalkis
nazan bilem gelirkaydirigubbakcemile2
yaparım ben ona teyzesi, mutfağı ve yemek yapmayı çok severim zaten ben de bu aralar vakitsizlikten zor oluyor
hadi öptüm senide kara kuzumuda yarın yokum ben oley oley
ohhh sefan olsun, züpper olmuş, benim yerime öp mıncıkla
evet nazancımbilmem mi pino yuuuuu
ben de esk.okudum ya
özledim orayı çok ya çok isterdim gezmeyi ordaa(
ne zaman ne zaman geliyorsunuzhadi gidelim nazancım -tatlicadiarzu-
bebeler birbirlerini gördüklerinde herşey çok daha kolay olur emininm nazansempatiksalakcinni bu bebelerle çok zor ama inan çok isterdimkaydirigubbakcemile2
aman sendekide deli ccesaretisempatiksalakcinnihoşbulduk melikecim iyidirnolsun ardayla çarpişıyorum evde
sabah bir 20 dk kestirdim ardayı yürütece koyup
uyandığımda şok oldumm
her yeritalan etmiş..
banyo çekmeceleri boşalmış yerlerde
babasının çalışma odasında dvdler yerlere saçılmış..
odasında da dolapları yere dökmüş içini boşaltmış..
az önce mutfağın kilimini makinaya attım makina çıldırmış gibi çalıştı benim sıpa içine şarj aleti atmışş.. iyiki bişey olmadı allahım ne yaramaz bu böyle yaptıklarına inanaıyorum yoruldum şu saatte daha keşke çalışsam ya bi bakan olsada çalışsam valla sinirim tepemde
ah canım ah dün benimkide aynı durumdaymışSabah dokuzda uyandi ve bu saate kadar uyumadi o yuzden acik ama yazamiyorum uykusu var diyede huysuz tabi kiyamam kuzuma ya disler zorluyor sanirim
nilgüncüm güzel ve huzurlu geçireceğin 2 gün diliyorum canım arkadaşımben eve gidiyorum,
2 günde yokum,
kendinize ve kuzucuklara çok iyi bakın...
hepinizi öptüm Şeniz
eyvahedigeldismileödüm koptu mesajı okurken nazanselam arkadaşlar benim regl 5gün gecikti.bugün moralim bouktu kafama taktım çok ondan çok yazamadım.sevgi falan vardı o yazdıkca falan oğluma baktıkca ağladım durdum sizede bişey yazmadım bin tane senaryo geçti aklımdan.eşimden test istedim gelirken getir diye.zor bekledim onu hemen yaptım ama üstümden büyüüüüükkk bir yük kalktı negatif çıktı kalbim çıkacaktı nerdeyse.zor bir ihtimaldi ama korkutuyor insanı.çok şükür rahatladım olleyyy zemuszemus
ama hala neden olmadı onu bilmiyorumbilmiyorumkismile
en kısa sürede doğruuuuuuuuu doktoraaaaaasağol canım umarım öyledir.ne kadar stresli birşeymiş öyle beklemek.bundan sonra asla riske atmak yoklmaz:
birde ben kist hastasıyım 2008 mayısta ameliyat oldum kistten apartopar.oğlumu da daha sonra yapmayı düşünüyorduk baktık yine kist var ama küçük dr.lar hemen hamile kalmaya çalış dedi...kistle alakalı bir durum deldir umarım gecikme.şimdi buna takarım kafayı ben.aslındaa bir kontrole gitsem çok iyi olacak...
ah sibelcim ahofff tabiki engin... önce kavga ettik sonra oturduk konuştuk. aslında ikimizde boşanmak istiyoruz. ama imkanlar müsait değil. delirmek üzereyim... naapcağımı bilmiyorum..boşanırsak maddi olarak ben hem kirayı verip hem kıza bakıp hem gecinemem. engin yardım edemem diyo. e kıza kim bakcak. boşanınca h.sonları bende kızımla geçirmek isticem bende çalışıyorum hiçi hiçbişi anlamıyorum. enginde kızı almak isticek. bide alıp o gerizekalı kaynanamlara götürcek. orda kimbilir bende olmıcam yanında offfff kafayı yemek üzereyim..
Canım önce sakin ol.sinirle konuşulan şeyler bunlar boşanmak falan...iş ciddiye binse sen istesen zaten o istemez.adım gibi eminim.neler gördüm ben...hani siz aile terapistine gidecektiniz imkanınız varsa gitsenize..
ayrıca boşanmak öyle kolay olmuyor.biz arada bir kavga ediyoruz hadi boşanalım deyince boşanılmıyor...sürekli kavga halinde misiniz,evlilik sadece kağıt üzerinde mi kalmış,peki bunu ispatlayacak şahitleriniz başka kanıtlarınız var mı?yok.hepimiz kavga ediyoruz.anladığım kadarıyla engin alttan almayı hiç bilmiyor.eşimde öyle olsaydı bizde her kavgada boşanırdık.
bir avukat olarak konuşmam gerekirse de,o kadar küçük bir bebeği baba ne kadar istese de istesin alamaz.bebek, çocuk annede kalır çok özel durumlar hariç.ve baba da bakmak zorunda mecbur buna.yardım edemem falan yok.yardım edemiosa alınca napacakmış!!çocuğa nafaka anneye de boşanınca zor durumda düştüyse nafaka vermek zorunda.maaşına,gelirine oranla...
herkeze günaydınn. benim kuzum 3-4 adım atmaya başladı. nası seviniyo , nası mutlu o adımları atarken anlatamam. yüzü şekilden şekile giriyo . iyiki doğurmuşum seni:asigim:
tülaycım maşallah kızına canım
inşallah koştuğu günlerinide göreceğiz.
nasıl heyecan verici bir haber sabah sabah
ilk yürüyen seninki olacak galiba
inş. canım. gözlerimiz dolu dolu akşamdan beri. tv ünitsinin önünde dikilioydu kendi . babası gel kızım dedi. ellerini bıraktı babasına doğru gitti. ben tabe salya sümüksenağlamarabbim onların acısını göstermesin bize hep mutlu olsunlar hepsici inş. bütün bebeler:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?