2009 Aralık Anneleri

burcu aldınmı aktivite masası

öznür memnun musun nasıl ben de düşünüyorum umuta ama bilemedim

sibelcim ne diyeyim bilemedim, bana da düşmez zaten ya... biz hep yanındayız ne olursa olsun burada ve seninleyiz bunu hiç unutma

konuş nazan konuşşşşşşşşşş süprizzzzz

uleeen canım programı bak nası da eskişehire çekiyooooooo klava: eskişehirde kalacak yer seçenekleri ver bakalım bize de değerlendirelim şakkıdı

günaydın şekerler

:1hug: günaydınnnnn

herkeze günaydınn. benim kuzum 3-4 adım atmaya başladı. nası seviniyo , nası mutlu o adımları atarken anlatamam. yüzü şekilden şekile giriyo . iyiki doğurmuşum seni:asigim:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bigeeeeeeeeee
neden selam vermiyorsun bize(((

tatlım alıntıları yaptım telefon geldi konuşurken bir yandan yazamıyorum ben :kedi:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
bin maşallah tülaycım görünen o ki açılışı ecrinnaz yaptı

amiiiiiiinnnnn amiiiiiiinnnnnnnn rabbim kimseye evlat acısı göstermesin
kimseyi evlat acısıyla sınamasın:Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnn :Saruboceq:

kızlar günaydın:)

günaydıııııııınnnnnnn

Nevraa açık adres istiyorum senelerdir güvendiğiniz hamburger köftesi yapan kasabın adresi canım çekti yaw alsam da yapsam bak İstanbul a gelince.

canımözelden mesaj attım..

ben eve gidiyorum,
2 günde yokum,
kendinize ve kuzucuklara çok iyi bakın...
hepinizi öptüm Şeniz

iyi tatiller nilguncuummm

sibelcim allah yardımcın olsun.. karı koca arasına girilmez bişey söleyemiyorum o yüzden ama biz buradayız unutma sakın ...

aayy maşallah kuzumaa.. tülaycım koşturduğu günleride görürsün inşll. darısı başımızaaa..

bunu da komple denenecekler listesine aldım benden önce deneyen olursa lütfen bilgi versin cokacimcoook

ilerde umut beye komple menu çıkarmak lazım di mi ama :jeyyar: biz yeğenim patatesi mcdonalds veya burger kingden istiyor diye gidip oralardan patates kartonu isterdik bir kaç tane evde yaptığımız patates kızartmasını (fırında kızartıp tabii ki) oradan paket almışız gibi yedirirdik sırnaşık şey

günaydın cnm
nehir kuzusu nasıl?

merhaba canım
kuzu iyi
çok hareketli oduğundan
çok sık kafa göz vuruyoru saniyelik hemde
gözümüz morardı biraz
kurt var resmen dakika durmuyor uyuyana kadar ...
sadece baby tv izlerken es veriyoruz 15 dk
o da olmazsa ben zaten bi iş göremicem :)))
siz ne alemdesiniz bebiş nasıl canım ?

bu arada yazamayabilirim sık sık nehiri yedircem
ve 12 de evden çıkmam gerek işe:)

çok şaşkınım valla umut nasıl yıyo bu hamburgerı anlamadm sen elıne tum mu verıyorsn yoksa parçalara ayırıryomusun yoksa kendınızemı bu tarıf anlamadm kı Dkaydirigubbakcemile2

bu tarifi bebegıne mı yapıyorsn canım

çok şaşkınım valla umut nasıl yıyo bu hamburgerı anlamadm sen elıne tum mu verıyorsn yoksa parçalara ayırıryomusun yoksa kendınızemı bu tarıf anlamadm kı Dkaydirigubbakcemile2

yok güzelim dünden bu yana kendimize hamburger muhabbeti dönüyor tarifi veririm demiştim onun tarifi bu sempatiksalakcinni burgerkingin etlerinde mikrop çıkmış da... onun üstüne bir hamburger çeşitlemesi yaptık oradan tarif verelim demiştik yoksa bunca baharat olan şeyi çocuğa verir miyim akannehir ısırma faslını söylemiyorum bile :bbo:

bilge ne fotosu şekerim

yürürken fotosunu çekmedin mi kuzunun???

bende şaşırdm yanı dedım nası yıcek bebek

bebegı artık şöyle böylede olsa yuruyen varmı arkadaslar ya öyle boyle derken nerdeyse bı yasına gırecek kuzular hala ınanamıyorum delikafadulden

birden bire olunca biz kalakaldık bilge bide ben zırladım. tamer kamera nerde diye sölendi ama geç kaldık. bu gece hazırlı olcez inş.boshayallersmile

herkese günaydın... yaşasın cumaa ..
günaydın nevraaaaaa

ay süper bir fikir
hatta harika bir fikir
hay aklınızla bin yaşayın siz

rabbim hepimize
güç kuvvet versin cnm
bundan sonra yürüyecekler ve çok daha dikkatli olmamaız gerekecek

umut a olurmu hiç bu menüakannehirsempatiksalakcinni
anası için ve bizler içindi:lepi:

dün hamburger muhabbetine istinaden bige bize tavsiyelerde bulunuyor

günaydın kızlarr. bugün çok yoğunum yazamayabilirim. herkes iyidir umarım.
günaydın müzeyyen
biz iyiyizde yazamaya çalış emi... ösletme kendiniopuyorumnanaktan
birden bire olunca biz kalakaldık bilge bide ben zırladım. tamer kamera nerde diye sölendi ama geç kaldık. bu gece hazırlı olcez inş.boshayallersmile

hee biz zahmet annesi
bunları keçırmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…