burcu aldınmı aktivite masası
offf tabiki engin... önce kavga ettik sonra oturduk konuştuk. aslında ikimizde boşanmak istiyoruz. ama imkanlar müsait değil. delirmek üzereyim... naapcağımı bilmiyorum..boşanırsak maddi olarak ben hem kirayı verip hem kıza bakıp hem gecinemem. engin yardım edemem diyo. e kıza kim bakcak. boşanınca h.sonları bende kızımla geçirmek isticem bende çalışıyorum hiçi hiçbişi anlamıyorum. enginde kızı almak isticek. bide alıp o gerizekalı kaynanamlara götürcek. orda kimbilir bende olmıcam yanında offfff kafayı yemek üzereyim..
Canım önce sakin ol.sinirle konuşulan şeyler bunlar boşanmak falan...iş ciddiye binse sen istesen zaten o istemez.adım gibi eminim.neler gördüm ben...hani siz aile terapistine gidecektiniz imkanınız varsa gitsenize..
ayrıca boşanmak öyle kolay olmuyor.biz arada bir kavga ediyoruz hadi boşanalım deyince boşanılmıyor...sürekli kavga halinde misiniz,evlilik sadece kağıt üzerinde mi kalmış,peki bunu ispatlayacak şahitleriniz başka kanıtlarınız var mı?yok.hepimiz kavga ediyoruz.anladığım kadarıyla engin alttan almayı hiç bilmiyor.eşimde öyle olsaydı bizde her kavgada boşanırdık.
bir avukat olarak konuşmam gerekirse de,o kadar küçük bir bebeği baba ne kadar istese de istesin alamaz.bebek, çocuk annede kalır çok özel durumlar hariç.ve baba da bakmak zorunda mecbur buna.yardım edemem falan yok.yardım edemiosa alınca napacakmış!!çocuğa nafaka anneye de boşanınca zor durumda düştüyse nafaka vermek zorunda.maaşına,gelirine oranla...
nazan valla yapalım bir 29 ekim programı hı ne dersiniz topik:uhm:
ne zaman ne zaman geliyorsunuz
kırmızı halıları serdiriyor hıııhihoyyytalkisalkisalkis
bebeler birbirlerini gördüklerinde herşey çok daha kolay olur emininm nazan
ciddiyim 29 ekimde gelin ne oluuuuuurrrrr
günaydın şekerler
herkeze günaydınn. benim kuzum 3-4 adım atmaya başladı. nası seviniyo , nası mutlu o adımları atarken anlatamam. yüzü şekilden şekile giriyo . iyiki doğurmuşum seni:asigim:
bigeeeeeeeeee
neden selam vermiyorsun bize(((
inş. canım. gözlerimiz dolu dolu akşamdan beri. tv ünitsinin önünde dikilioydu kendi . babası gel kızım dedi. ellerini bıraktı babasına doğru gitti. ben tabe salya sümüksenağlamarabbim onların acısını göstermesin bize hep mutlu olsunlar hepsici inş. bütün bebeler:Saruboceq:
amiiiiiiinnnnn amiiiiiiinnnnnnnn rabbim kimseye evlat acısı göstermesin
kimseyi evlat acısıyla sınamasın:Saruboceq:
kızlar günaydın:)
günaydın şekerler
herkeze günaydınn. benim kuzum 3-4 adım atmaya başladı. nası seviniyo , nası mutlu o adımları atarken anlatamam. yüzü şekilden şekile giriyo . iyiki doğurmuşum seni:asigim:
kızlar günaydın:)
Nevraa açık adres istiyorum senelerdir güvendiğiniz hamburger köftesi yapan kasabın adresi canım çekti yaw alsam da yapsam bak İstanbul a gelince.
ben eve gidiyorum,
2 günde yokum,
kendinize ve kuzucuklara çok iyi bakın...
hepinizi öptüm Şeniz
offf tabiki engin... önce kavga ettik sonra oturduk konuştuk. aslında ikimizde boşanmak istiyoruz. ama imkanlar müsait değil. delirmek üzereyim... naapcağımı bilmiyorum..boşanırsak maddi olarak ben hem kirayı verip hem kıza bakıp hem gecinemem. engin yardım edemem diyo. e kıza kim bakcak. boşanınca h.sonları bende kızımla geçirmek isticem bende çalışıyorum hiçi hiçbişi anlamıyorum. enginde kızı almak isticek. bide alıp o gerizekalı kaynanamlara götürcek. orda kimbilir bende olmıcam yanında offfff kafayı yemek üzereyim..
inş. canım. gözlerimiz dolu dolu akşamdan beri. tv ünitsinin önünde dikilioydu kendi . babası gel kızım dedi. ellerini bıraktı babasına doğru gitti. ben tabe salya sümüksenağlamarabbim onların acısını göstermesin bize hep mutlu olsunlar hepsici inş. bütün bebeler:Saruboceq:
bu tarifi bebegıne mı yapıyorsn canımben buradaki tarifi yapıyorum ama köfte harcı yerine kimyon, köfte baharı, karabiber vs koyuyorum damak tadına göre bir de ekmeğini yapmıyorum hazır alıyorum köftesinden çok memnunum ama :hulya:
günaydın cnm
nehir kuzusu nasıl?
bu tarifi bebegıne mı yapıyorsn canım
çok şaşkınım valla umut nasıl yıyo bu hamburgerı anlamadm sen elıne tum mu verıyorsn yoksa parçalara ayırıryomusun yoksa kendınızemı bu tarıf anlamadm kı Dkaydirigubbakcemile2
bilge ne fotosu şekerim
yok güzelim dünden bu yana kendimize hamburger muhabbeti dönüyor tarifi veririm demiştim onun tarifi bu sempatiksalakcinni burgerkingin etlerinde mikrop çıkmış da... onun üstüne bir hamburger çeşitlemesi yaptık oradan tarif verelim demiştik yoksa bunca baharat olan şeyi çocuğa verir miyim akannehir ısırma faslını söylemiyorum bile :bbo:
yürürken fotosunu çekmedin mi kuzunun???
yok güzelim dünden bu yana kendimize hamburger muhabbeti dönüyor tarifi veririm demiştim onun tarifi bu sempatiksalakcinni burgerkingin etlerinde mikrop çıkmış da... onun üstüne bir hamburger çeşitlemesi yaptık oradan tarif verelim demiştik yoksa bunca baharat olan şeyi çocuğa verir miyim akannehir ısırma faslını söylemiyorum bile :bbo:
yürürken fotosunu çekmedin mi kuzunun???
öznür memnun musun nasıl ben de düşünüyorum umuta ama bilemedim
sibelcim ne diyeyim bilemedim, bana da düşmez zaten ya... biz hep yanındayız ne olursa olsun burada ve seninleyiz bunu hiç unutma
konuş nazan konuşşşşşşşşşş süprizzzzz
uleeen canım programı bak nası da eskişehire çekiyoooooooklava: eskişehirde kalacak yer seçenekleri ver bakalım bize de değerlendirelim şakkıdı
vallahi bir sürü seçenek var
rezervasyonlarınızıda yaparım
hem cananların otelden dah auygun bir fiyata:jeyyar:
:1hug: günaydınnnnn
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
tatlım alıntıları yaptım telefon geldi konuşurken bir yandan yazamıyorum ben :kedi:
yazabilirsin bigeeeeeeeeeee
hem hamarat bir hatunsun bunu tüm topik biliyoropuyorumnanaktan
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
bin maşallah tülaycım görünen o ki açılışı ecrinnaz yaptı
aminnnnnnnnnnnn :Saruboceq:
günaydıııııııınnnnnnn
günaydın nevraaaaaaherkese günaydın... yaşasın cumaa ..
ay süper bir fikirbunu da komple denenecekler listesine aldım benden önce deneyen olursa lütfen bilgi versin cokacimcoook
hııııııııım nedeneyelim bakalım
ilerde umut beye komple menu çıkarmak lazım di mi ama :jeyyar: biz yeğenim patatesi mcdonalds veya burger kingden istiyor diye gidip oralardan patates kartonu isterdik bir kaç tane evde yaptığımız patates kızartmasını (fırında kızartıp tabii ki) oradan paket almışız gibi yedirirdik sırnaşık şey
rabbim hepimizemerhaba canım
kuzu iyi
çok hareketli oduğundan
çok sık kafa göz vuruyoru saniyelik hemde
gözümüz morardı biraz
kurt var resmen dakika durmuyor uyuyana kadar ...
sadece baby tv izlerken es veriyoruz 15 dk
o da olmazsa ben zaten bi iş göremicem :)))
siz ne alemdesiniz bebiş nasıl canım ?
bu arada yazamayabilirim sık sık nehiri yedircem
ve 12 de evden çıkmam gerek işe:)
çok şaşkınım valla umut nasıl yıyo bu hamburgerı anlamadm sen elıne tum mu verıyorsn yoksa parçalara ayırıryomusun yoksa kendınızemı bu tarıf anlamadm kı Dkaydirigubbakcemile2
günaydın müzeyyengünaydın kızlarr. bugün çok yoğunum yazamayabilirim. herkes iyidir umarım.
birden bire olunca biz kalakaldık bilge bide ben zırladım. tamer kamera nerde diye sölendi ama geç kaldık. bu gece hazırlı olcez inş.boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?