amin canım
hah işte bizim dün geceki halimiz... ben sabit umut bilimum yerlerde bu enikler gibi kaydirigubbakcemile3
artık emziriyor mu tülay?
evet canım emziriyodu beni görünce kalktı hatta
bizde de o muhabbet bolca olurdu. yengem doğum yaptı "hah artık bana anne olunca anlarsın diyemeyeceksiniz" dedi kendi annesiyle benimkine. annem döndü "babane olunca anlarsın kızım" dedi kaydirigubbakcemile3 ve mevzuyu kapadık sempatiksalakcinni
bak şimdi aklıma geldi annem "analık köpeklik" der bir de "allah kedi köpeği ana baba etmesin didinir dururlar işte böyle" der... bakalım bizim ne özlü sözlerimiz olacak...
aaaaaaaaaa bak şimdi aklıma ne geldi... 2034 aralık annelerinde mesela bizimkilerden kaç tanesi olacak acaba???? ya da burada ne zaman topic açacaklar 2009 aralık annelerinin kızları buraya diye :gitme:
benim oğlum hiç birinde olamayacak :sinifsinif:
allah iyiliğini versin nerden aklına geldi şimdi bu:)) bizde ileride babaanne topiği açarız şekerim
cokacimcoook
annende az fena değilmiş canım yaaaaa:jeyyar:amin canım
hah işte bizim dün geceki halimiz... ben sabit umut bilimum yerlerde bu enikler gibi kaydirigubbakcemile3
artık emziriyor mu tülay?
sırnaşık şey
bizde de o muhabbet bolca olurdu. yengem doğum yaptı "hah artık bana anne olunca anlarsın diyemeyeceksiniz" dedi kendi annesiyle benimkine. annem döndü "babane olunca anlarsın kızım" dedi kaydirigubbakcemile3 ve mevzuyu kapadık sempatiksalakcinni
ay derlermi yapararmı caba olumunekankayizsmilebak şimdi aklıma geldi annem "analık köpeklik" der bir de "allah kedi köpeği ana baba etmesin didinir dururlar işte böyle" der... bakalım bizim ne özlü sözlerimiz olacak...
aaaaaaaaaa bak şimdi aklıma ne geldi... 2034 aralık annelerinde mesela bizimkilerden kaç tanesi olacak acaba???? ya da burada ne zaman topic açacaklar 2009 aralık annelerinin kızları buraya diye :gitme:
benim oğlum hiç birinde olamayacak :sinifsinif:
bak buda güzel fikirallah iyiliğini versin nerden aklına geldi şimdi bu:)) bizde ileride babaanne topiği açarız şekerim
çok fenasııııınbizim zaten topiğimiz var ki müzeyyen buradan devam işte yerimseniben neyse erkek anaları biraraya gelir site yaptırırız adamlar kulübü diye fisfisfis
evet canım emziriyodu beni görünce kalktı hatta
annende az fena değilmiş canım yaaaaa:jeyyar:
ay derlermi yapararmı caba olumunekankayizsmile
bak buda güzel fikir
209 aralık annelerine bağlantılı bir topik olsun ama
çok fenasııııın
anasının kızı iştevereliniortak
yok be canım kaynanalıktan değil gülüşürken söyledi onu bir de kendi anası diyemezdi onun da oğlu olmuştu zira anane olmıycak ki yenge aklinialirimsmile
onlar bi topicte yazışır biz bi topicte... arada girip röntleriz CADIARZU
selam kızlar çok uykusuzum melis 3 gecedir 10.dk.bir uyanıyo gazmı diş mi anlamadım ikisinede benziyo kafayı yiycem dün artık dayanamadım fitil kullandım ama tam bir hayal kırıklığı oldu ben artık rahat eder uyur derken 2 saat uyudu sadece sonra yine ağlama moduna geçti emziği ağzına vermeye çalışıyorum sinirle atıyo ki emziğe çok düşkün gazda çıkarıyo kaldırınca ne derdi var bu kızın ya offff sıyırcam hayır diş olduğunu anlasam tamam dişten diycem ama yok yok çözemedimmkafamçokkarıştı
bilgecim aktivite masasını sormuşsun almadım ben onu burcu istiyodu ona soracaktım bende ama oda almamış daha..
doktora gittim bugün hala regl olmamıştım ve acyip ağrım vardı..doktro üsttern ultrasonla baktı burda kese gibi bişye görünüyo dedi yüreğim ağzıma geldi neyseki detaylı baktığında öyle bişey olmadığını gördük..ama o anda karar verdim spiral midir ne zımbırtıdır ondan taktırıcam konuştum doktorlada regl olabilmem için ilaç verdi kanama başlayıncada tekrar gidicem..ohh valla yük kalktı üzerimden..tabi bide takılma aşaması var:bbo:
bilgecim aktivite masasını sormuşsun almadım ben onu burcu istiyodu ona soracaktım bende ama oda almamış daha..
doktora gittim bugün hala regl olmamıştım ve acyip ağrım vardı..doktro üsttern ultrasonla baktı burda kese gibi bişye görünüyo dedi yüreğim ağzıma geldi neyseki detaylı baktığında öyle bişey olmadığını gördük..ama o anda karar verdim spiral midir ne zımbırtıdır ondan taktırıcam konuştum doktorlada regl olabilmem için ilaç verdi kanama başlayıncada tekrar gidicem..ohh valla yük kalktı üzerimden..tabi bide takılma aşaması var:bbo:
diş etlerine bakmadın mı funda
:1shok: oldum neyse ki öznuuuuuur :teselli: ay allah bir daha korkutmasın
aktivite masasını dayanak olarak kullanıp ayakta durmaya çalıştığında masa kayıp düşürür mü diye korkuyorum ben fisfisfis paranoyaktım tümden sıyırdım oğlandan sonra şakkıdı
bana aslında iyi olurmuş gibi geliyo ayakta durmayı seviyolar çünkü daha eğlenceli gelebilir..üzerinde pek bi numara yok mam o fiyat edermi onu bilmiyorum..diş etlerine bakmadın mı funda
:1shok: oldum neyse ki öznuuuuuur :teselli: ay allah bir daha korkutmasın
aktivite masasını dayanak olarak kullanıp ayakta durmaya çalıştığında masa kayıp düşürür mü diye korkuyorum ben fisfisfis paranoyaktım tümden sıyırdım oğlandan sonra şakkıdı
ben geldim ama çok uykum varrr(
bilgeeeeeeeeeeeeeeeee beni seviyon mu? acık konuşta uykum açılsın yaww... senin neşen beni kendime getirir.
uyandıralım anam aklinialirimsmile
Şeniz ben seni çok seviyorum Bahar kardeşim opuyorumnanaktan
şimdi böyle söyleyince de uyandıran repliklerimi bulup çıkaramadım gri hücrelerimin derinlerinden laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?