2009 Aralık Anneleri

evet canım emziriyodu beni görünce kalktı hatta

benim oğlumdaaa mafoldumben

allah iyiliğini versin nerden aklına geldi şimdi bu:)) bizde ileride babaanne topiği açarız şekerim

vereliniortak alkisalkisalkis

afiyet olsun...

ben yemeğe kaçıyorummm ..

annende az fena değilmiş canım yaaaaa:jeyyar:

ay derlermi yapararmı caba olumunekankayizsmile
allah iyiliğini versin nerden aklına geldi şimdi bu:)) bizde ileride babaanne topiği açarız şekerim
bak buda güzel fikir
209 aralık annelerine bağlantılı bir topik olsun ama
bizim zaten topiğimiz var ki müzeyyen buradan devam işte yerimseniben neyse erkek anaları biraraya gelir site yaptırırız adamlar kulübü diye fisfisfis
çok fenasııııın
anasının kızı iştevereliniortak
evet canım emziriyodu beni görünce kalktı hatta

ben geldim
yemeğimi yedim ve yine ağırlık çöktü üstüme üstüme
gözler bayıldı

hepinize afiyet olsun

yok be canım kaynanalıktan değil gülüşürken söyledi onu bir de kendi anası diyemezdi onun da oğlu olmuştu zira anane olmıycak ki yenge aklinialirimsmile

onlar bi topicte yazışır biz bi topicte... arada girip röntleriz CADIARZU

yerimsenibenyerimseniben

uyarmadı demeyin kendi kendime konuşma moduma geçmek üzereyim pişman olursunuz aklinialirimsmile

selam kızlar çok uykusuzum melis 3 gecedir 10.dk.bir uyanıyo gazmı diş mi anlamadım ikisinede benziyo kafayı yiycem dün artık dayanamadım fitil kullandım ama tam bir hayal kırıklığı oldu ben artık rahat eder uyur derken 2 saat uyudu sadece sonra yine ağlama moduna geçti emziği ağzına vermeye çalışıyorum sinirle atıyo ki emziğe çok düşkün gazda çıkarıyo kaldırınca ne derdi var bu kızın ya offff sıyırcam hayır diş olduğunu anlasam tamam dişten diycem ama yok yok çözemedimmkafamçokkarıştı

bilgecim aktivite masasını sormuşsun almadım ben onu burcu istiyodu ona soracaktım bende ama oda almamış daha..
doktora gittim bugün hala regl olmamıştım ve acyip ağrım vardı..doktro üsttern ultrasonla baktı burda kese gibi bişye görünüyo dedi yüreğim ağzıma geldi neyseki detaylı baktığında öyle bişey olmadığını gördük..ama o anda karar verdim spiral midir ne zımbırtıdır ondan taktırıcam konuştum doktorlada regl olabilmem için ilaç verdi kanama başlayıncada tekrar gidicem..ohh valla yük kalktı üzerimden..tabi bide takılma aşaması var:bbo:

diş etlerine bakmadın mı funda

:1shok: oldum neyse ki öznuuuuuur :teselli: ay allah bir daha korkutmasın

aktivite masasını dayanak olarak kullanıp ayakta durmaya çalıştığında masa kayıp düşürür mü diye korkuyorum ben fisfisfis paranoyaktım tümden sıyırdım oğlandan sonra şakkıdı

ehh şimdiden hayırlı olsun cnmm :))

baktım bigecim aşırı kabarık üst dişleri elletmiyo bile ama gazada benziyor karnını geriyor dişini elletmiyor ayyy bu ne ya :uhm:

bana aslında iyi olurmuş gibi geliyo ayakta durmayı seviyolar çünkü daha eğlenceli gelebilir..üzerinde pek bi numara yok mam o fiyat edermi onu bilmiyorum..
hiç düşünmedim bak hafifse tutunduğunda devrilebilirde tabii..
hepimiz manyak olduk kuzum bu bebeler mafetti bizi laelaelaelaelae

kuzucum ekim 9-10 ankarada düğün var. ben gitmek istemiyorum ama görüşebilrsek glicem senin için. nerde olduğunu öğreniyim detayları veririrm sana. olur mu ki?

Selam arkadaşlar.umarım herkes iyidir.
geceleri benm oğlan hiç uyumaz oldu doğrudürüst
zaten 1gibi yattım tam uyuyacakken uyandı.emiyor uyuyor yerine koyunca uyanıyor sallıyorum ben sallarken emziğini eline almış o da onu sallıyor o karanlıktaakannehir
yatırıyorum oturuyor hemen hacı yatmaz mübarek:S
beni su içerken görünce ıhh diye su istedi.eşim de su stiyor galiba dedi.tam suluğunu almak için gidecekken ANNE FU dedi oğlum çok şaşırdık bakakaldık gecenin en güzel şeyi bu oldu delikafaduldenalkisalkisalkis
artık yatakta eline 2oyuncak verdim oynadı biraz sonra uyudu saate br baktım uğraşa uğraşa 3.40 olmuş en son uyuduunda:1shok: 2saat sonra da yeniden uyandı:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…