2009 Aralık Anneleri

bende şaşırdm yanı dedım nası yıcek bebek

benimki ay değil yaş alıyor 10 yaşında oldu laelaelaelaelae

birden bire olunca biz kalakaldık bilge bide ben zırladım. tamer kamera nerde diye sölendi ama geç kaldık. bu gece hazırlı olcez inş.boshayallersmile

bekliyoruz yürürken fotosunu... ah kuzuuuuuum bin maşallah ya darısı başımıza
benimki 1 saniyeye yakın (evet evet sadece saniyeye yakın) tay durdu o kadar :kedi:

amin canım hepimiz bin yaşayalım aklımız fikrimiz ve bebelerimizle ve dahi allah tümümüze gayret kuvvet versin
he çok bilmiş görevde yine tavsiye veriyor allam bu kadın ne çok biliyo di mi meral ya iki çakcan ağzına bi oturcak sakin sessiz sırnaşık şey
artık aklım yetmiyor meralcim hem yazmaya hem konuşmaya akannehir

bu arada nilgünün selamı var

günaydın kızlarr. bugün çok yoğunum yazamayabilirim. herkes iyidir umarım.

Şeniz ben sabaha kadar umut paşayı izledim o yüzden uykusuzum ama kendimi müthiş hissediyorum sositososito
iyi ki doğurmuşuz biz bunları yaaaaaaaaaaaaa :asigim:

aleyküm selam

özelden bana numarasını atta bende arıyım cnm

Şeniz ben sabaha kadar umut paşayı izledim o yüzden uykusuzum ama kendimi müthiş hissediyorum sositososito

ciddimisin
canım yaaaaaaa özlüyoruz dimi

kesinlikle katılıyorum bilgecim.. sabah 5,5 uyandı karnını doğurdum tekrar uyumadı bende aldım bizim yatağa getirdim oyun istiyoo . ayağımda sallıyorum soytarım gülüp durdu bana .. biraz sallayınca uyudu babasıyla aramıza yatırdımm mis kokulumuuu iyiki doğurmuşum dedim.. sarıldım ona işte 45 dk falaan öyle yattık... rabbim çocuğu olmayalara bu duyguyu yaşatır inşallah..

sabah yakaşık bizde 45 dk kadar yatağımıza aldık kara kuzumu nevra
mis kokulular evet cenet kokulular

aleyküm selam

özelden bana numarasını atta bende arıyım cnm

ciddimisin
canım yaaaaaaa özlüyoruz dimi

mailden attım kaydirigubbakcemile2
dün gece yine "birlikte yatalım anne" modundaydı... yani yatağa koyduğun anda diken varmış gibi fırlıyodu... yattık alan geniş olunca nasıl fır dönüyor... bi bakıyorum yanımda bi bakıyorum ayak ucumda bi bakıyorum enlemesine göbek hizama yatmış ayakları göbeğime dayamış sempatiksalakcinni uyurum da ayağım falan çarpar diye korktum seyrettim öptüm okşadım konuştum... ben sokuldukça o kaçtı tabii kaydirigubbakcemile3 sıkıntılı benim çocuğum gelemez o kadar sıkıştırılmaya... üstünü örttüm dua ettim bi de baktım alarm çalıyor kalktım babasını yanına yatırdım giyindim uyanmıştı biraz daha öptüm biraz emzirdim bıraktım geldim :1no2:

benimki ayağa yatmıyor ki sallayınca uyusun :bbo:
amin canım amin allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın kimseyi doğmuş/doğmamış evladıyla sınamasın :Saruboceq:

ah annelik ah
annem derdi
anne olamadan anlamasın anne olda gör derdi
hakkikatende öyleymiş:CüvCüv:

Facebooktan bakamayanlar icin foto ekledim

hemen bakayıma.s.

pelin varya yiyeceğim ben bu minayı
maşallah rabbim nazarlardan kem gözlerden saklasın kuzumu

kara kuzuuuuuuuuuuuu

onlar güzel şeyler.. allah başka elem keder vermesin.. tüm problemleri diş gibi geçici olsun bütün bebişlerin..

amin canım

benim köpecikler analarının koynunda:asigim:

hah işte bizim dün geceki halimiz... ben sabit umut bilimum yerlerde bu enikler gibi kaydirigubbakcemile3
artık emziriyor mu tülay?

ah annelik ah
annem derdi

bizde de o muhabbet bolca olurdu. yengem doğum yaptı "hah artık bana anne olunca anlarsın diyemeyeceksiniz" dedi kendi annesiyle benimkine. annem döndü "babane olunca anlarsın kızım" dedi kaydirigubbakcemile3 ve mevzuyu kapadık sempatiksalakcinni

ah annelik ah
annem derdi

bak şimdi aklıma geldi annem "analık köpeklik" der bir de "allah kedi köpeği ana baba etmesin didinir dururlar işte böyle" der... bakalım bizim ne özlü sözlerimiz olacak...
aaaaaaaaaa bak şimdi aklıma ne geldi... 2034 aralık annelerinde mesela bizimkilerden kaç tanesi olacak acaba???? ya da burada ne zaman topic açacaklar 2009 aralık annelerinin kızları buraya diye :gitme:

benim oğlum hiç birinde olamayacak :sinifsinif:

allah iyiliğini versin nerden aklına geldi şimdi bu:)) bizde ileride babaanne topiği açarız şekerim

allah iyiliğini versin nerden aklına geldi şimdi bu:)) bizde ileride babaanne topiği açarız şekerim

bizim zaten topiğimiz var ki müzeyyen buradan devam işte yerimseniben neyse erkek anaları biraraya gelir site yaptırırız adamlar kulübü diye fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…