2009 Aralık Anneleri

baktım bigecim aşırı kabarık üst dişleri elletmiyo bile ama gazada benziyor karnını geriyor dişini elletmiyor ayyy bu ne ya :uhm:

diş o zaman fundacım malum dişler, gaza ishale ateşe de neden olabiliyor ama sen yine de ayaklarını sıcak tuttuğundan emin ol..... diycem olmaya çalış desem daha doğru 2009 aralık modelleri çorap tutmuyo çünkü ayakta... bir de yedirdiklerini gözden geçir son günlerde yeni başladığın bir şey varsa rahatsız ediyor olabilir... tahıl veya soğan gamyoncuiremsu

ben de onun için alıyım dedim zaten de bu kayma kaygısı kafamı karıştırdı :bbo:
valla ben öncesinde de pek sağlıklı bi fok değildim de iyiden sıyırdım... o ordan düşüp bunu iterse oğlan onu çekerse üzerine devrilebilir gibi zihni sinir procesi kıvamında evhamlar yaptım kendime... olasılık hesabına baksan trilyonda 1 ihtimal ama yine de o ihtimal var mı? var... o zaman tiz kellesi uçurula kötükedihüso

kuzucum ekim 9-10 ankarada düğün var. ben gitmek istemiyorum ama görüşebilrsek glicem senin için. nerde olduğunu öğreniyim detayları veririrm sana. olur mu ki?

9u cumartesi napar eder uydururum ben sana bir vakit :teytey: yaşasın düğünlerrrrrr alkisalkisalkis

oyyyyyyyyyy ağzını yiyim ben onunnnnnnnn maşallah nazancımmmmm

bende seni seviyorum bilge abla

abla mı mafoldumben evet ben moruğum da niye yani niye :1no2: mafoldumben

bige diş çıkarma gaza mı neden oluyor ishali biliyordum ama bizim şu an tam tersi kabız gerçi

canlanın huleeeeeeeen pazartesiye kadar son 2 saat hihoyyyt
çok şüküüüüüüürrrrkaydirigubbakcemile2
uyarmadı demeyin kendi kendime konuşma moduma geçmek üzereyim pişman olursunuz aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3
diştendir muhtemel funda

aman öznur
takılması zor bişi değil
düşünmeden hemen taktır cnm
giderken burcu cadısınıda al götür
yoksa onun sonuda sevgi gibi olacakkaydirigubbakcemile
ben geldim ama çok uykum varrr (
welcome bacım
:roflol:

uyuyodur kesin..hamileykende az uyumadı oralarda
dimi yaaa... patronların koltukları da olmasa napcaktı valla. neyse şimdi gelir kıskanmayın der şişttt :)))

sen bana kardeşim demişin bende ondan abla dedim cicim yoksa ne yaşı hala taş gibi hatunsun zemuszemus

Tesekkur ederim resim yorumlarina meralcim babasina benziyor mina cook bilge face olan biri varsa video ekledim facebooka

eşimin var ama evde internet yok :bbo: account bilgilerini alsam bile bizim işyerinde yasaklı site :bbo: yani bana mümkünse cd halinde kargo pelincim kaydirigubbakcemile3

iyidir iyidir baba beşiktaşlı benzesin kuzu beşiktaşlıdan (en azından çoğundan) zarar gelmez turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…