baktım bigecim aşırı kabarık üst dişleri elletmiyo bile ama gazada benziyor karnını geriyor dişini elletmiyor ayyy bu ne ya :uhm:
bana aslında iyi olurmuş gibi geliyo ayakta durmayı seviyolar çünkü daha eğlenceli gelebilir..üzerinde pek bi numara yok mam o fiyat edermi onu bilmiyorum..
hiç düşünmedim bak hafifse tutunduğunda devrilebilirde tabii..
hepimiz manyak olduk kuzum bu bebeler mafetti bizi laelaelaelaelae
ey meral geldiysen üç kere vurrrrrrrrrrr
bende geldimmmsempatiksalakcinni
ehh şimdiden hayırlı olsun cnmm :))
meral uyuyorrr galiba. yemek sonrası şekerleme
kuzucum ekim 9-10 ankarada düğün var. ben gitmek istemiyorum ama görüşebilrsek glicem senin için. nerde olduğunu öğreniyim detayları veririrm sana. olur mu ki?
Selam arkadaşlar.umarım herkes iyidir.
geceleri benm oğlan hiç uyumaz oldu doğrudürüst
zaten 1gibi yattım tam uyuyacakken uyandı.emiyor uyuyor yerine koyunca uyanıyor sallıyorum ben sallarken emziğini eline almış o da onu sallıyor o karanlıktaakannehir
yatırıyorum oturuyor hemen hacı yatmaz mübarek:S
beni su içerken görünce ıhh diye su istedi.eşim de su stiyor galiba dedi.tam suluğunu almak için gidecekken ANNE FU dedi oğlum çok şaşırdık bakakaldık gecenin en güzel şeyi bu oldu delikafaduldenalkisalkisalkis
artık yatakta eline 2oyuncak verdim oynadı biraz sonra uyudu saate br baktım uğraşa uğraşa 3.40 olmuş en son uyuduunda:1shok: 2saat sonra da yeniden uyandı:S
bende seni seviyorum bilge abla
sağol baharcım bu şüpheyle yaşanmıyo valla..
zeynocan kucağımda tarkan öpp dinliyo ve oynuyo:))))allam ne tatlı bunlar yaaaa
meral uyuyorrr galiba. yemek sonrası şekerleme
uyuyodur kesin..hamileykende az uyumadı oralarda
çok şüküüüüüüürrrrcanlanın huleeeeeeeen pazartesiye kadar son 2 saat hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3uyarmadı demeyin kendi kendime konuşma moduma geçmek üzereyim pişman olursunuz aklinialirimsmile
diştendir muhtemel fundaselam kızlar çok uykusuzum melis 3 gecedir 10.dk.bir uyanıyo gazmı diş mi anlamadım ikisinede benziyo kafayı yiycem dün artık dayanamadım fitil kullandım ama tam bir hayal kırıklığı oldu ben artık rahat eder uyur derken 2 saat uyudu sadece sonra yine ağlama moduna geçti emziği ağzına vermeye çalışıyorum sinirle atıyo ki emziğe çok düşkün gazda çıkarıyo kaldırınca ne derdi var bu kızın ya offff sıyırcam hayır diş olduğunu anlasam tamam dişten diycem ama yok yok çözemedimmkafamçokkarıştı
aman öznurbilgecim aktivite masasını sormuşsun almadım ben onu burcu istiyodu ona soracaktım bende ama oda almamış daha..
doktora gittim bugün hala regl olmamıştım ve acyip ağrım vardı..doktro üsttern ultrasonla baktı burda kese gibi bişye görünüyo dedi yüreğim ağzıma geldi neyseki detaylı baktığında öyle bişey olmadığını gördük..ama o anda karar verdim spiral midir ne zımbırtıdır ondan taktırıcam konuştum doktorlada regl olabilmem için ilaç verdi kanama başlayıncada tekrar gidicem..ohh valla yük kalktı üzerimden..tabi bide takılma aşaması var:bbo:
welcome bacımben geldim ama çok uykum varrr(
:roflol:uyandıralım anam aklinialirimsmile
Şeniz ben seni çok seviyorum Bahar kardeşim opuyorumnanaktan
şimdi böyle söyleyince de uyandıran repliklerimi bulup çıkaramadım gri hücrelerimin derinlerinden laelaelaelaelae
dimi yaaa... patronların koltukları da olmasa napcaktı valla. neyse şimdi gelir kıskanmayın der şişttt :)))uyuyodur kesin..hamileykende az uyumadı oralarda
9u cumartesi napar eder uydururum ben sana bir vakit :teytey: yaşasın düğünlerrrrrr alkisalkisalkis
oyyyyyyyyyy ağzını yiyim ben onunnnnnnnn maşallah nazancımmmmm
abla mı mafoldumben evet ben moruğum da niye yani niye :1no2: mafoldumben
Ay oznur ilk okudum yuregim agzima geldi neyse rahatladim sonra
Tesekkur ederim resim yorumlarina meralcim babasina benziyor mina cook bilge face olan biri varsa video ekledim facebooka
sen bana kardeşim demişin bende ondan abla dedim cicim yoksa ne yaşı hala taş gibi hatunsun zemuszemus
bizim sevdiğimiz arkadaşlarımızla birbirimize hitabımızdır da baharcım... kardeş deriz birbirimize o hesap yani lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?