ya bu sürede öğrenmemişler midir acaba CADIARZU kaç günlerdir onu düşünüyorum ben de... dur bi ara abime bi sorayım da ona göre kuzuyu da getirirsin yerimseniben kalacak yerin var mı? bir de kesinse nilgünle de konuşayım o da haftaya cumartesisini boş bıraksın alkisalkisalkis
Selam arkadaşlar.umarım herkes iyidir.
geceleri benm oğlan hiç uyumaz oldu doğrudürüst
zaten 1gibi yattım tam uyuyacakken uyandı.emiyor uyuyor yerine koyunca uyanıyor sallıyorum ben sallarken emziğini eline almış o da onu sallıyor o karanlıktaakannehir
yatırıyorum oturuyor hemen hacı yatmaz mübarek:S
beni su içerken görünce ıhh diye su istedi.eşim de su stiyor galiba dedi.tam suluğunu almak için gidecekken ANNE FU dedi oğlum çok şaşırdık bakakaldık gecenin en güzel şeyi bu oldu delikafaduldenalkisalkisalkis
artık yatakta eline 2oyuncak verdim oynadı biraz sonra uyudu saate br baktım uğraşa uğraşa 3.40 olmuş en son uyuduunda:1shok: 2saat sonra da yeniden uyandı:S
daha var nasılsa gene konuşuruz.kalıcak yer var cnm sorman bile yeter teşekkür ederim kuzum.hızlı tren olayı nı sor bakalım okey alırsan bereni de getiriyim
ben geldimmm.. 2 saat ortada yoktuk ne çok konuşmuşsunuz yaaa.. oku oku bitmediiii... kafamçokkarıştı
şimdi konuştum tatlım hemfikiriz... bunca yıldır bunca insan sürekli kullanıyor ve allaha bin şükür bir sorun olmadı... artık tecrübe kazanmışlardır da karar kıldık biz tcdd genel müdürlüğü ailesi şakkıdı
tamam dır o zaman. Başbakan bile kullanıyor hızlı treni :)) acaba o bindiğinde daha mı dikkatli kullanıyorlardır yda ekip değişiyormuduramann be iice paranoya oldumm bincem gelcem atcem kollarına kendimi kaydirigubbakcemile3
sen bi de pazartesi ne kadar okıycaz onu düşün nevra sempatiksalakcinni
ben kaçar iyi haftasonları herkese kuzularınızla keyifli günler bol uykulu gecelerrrrrr zemuszemus
ben kaçar iyi haftasonları herkese kuzularınızla keyifli günler bol uykulu gecelerrrrrr zemuszemus
off çok yoruldum yaa harıl harıl evrak giriyoruz. bilgee daha gitmemişsin. ben bir daha bakana kadar gidersin ama. öptüm seni ve umut paşamı. iyi tatiller şimdiden. birazdan koçum gelecek işlerimi bitireyim de rahat rahat emzireyim.
şimdiden hepinize güzel bir haftasonu diliyorum
ben de gidiyorum herkese ii tatillerrrrrrr
bana bugün kimse güle güle demiyooo .. :sinifsinif: ehh bende gidiyorumherkese iyi hafta sonları .. p.tesi görüşürüz.. bebişlere ve kendinize iyi bakın.. opuyorumnanaktan
selam kızlar çok uykusuzum melis 3 gecedir 10.dk.bir uyanıyo gazmı diş mi anlamadım ikisinede benziyo kafayı yiycem dün artık dayanamadım fitil kullandım ama tam bir hayal kırıklığı oldu ben artık rahat eder uyur derken 2 saat uyudu sadece sonra yine ağlama moduna geçti emziği ağzına vermeye çalışıyorum sinirle atıyo ki emziğe çok düşkün gazda çıkarıyo kaldırınca ne derdi var bu kızın ya offff sıyırcam hayır diş olduğunu anlasam tamam dişten diycem ama yok yok çözemedimmkafamçokkarıştı
sibel nasılsın daha ıyımısın
boşansam benden iyisi olmayacak ta idare ediyoruz işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?