2009 Aralık Anneleri

daha var nasılsa gene konuşuruz.kalıcak yer var cnm sorman bile yeter teşekkür ederim kuzum.hızlı tren olayı nı sor bakalım okey alırsan bereni de getiriyim

maşallah mert efe' yee .. fuu diyen dillerini yerim ben senin..

ben geldimmm.. 2 saat ortada yoktuk ne çok konuşmuşsunuz yaaa.. oku oku bitmediiii... kafamçokkarıştı

daha var nasılsa gene konuşuruz.kalıcak yer var cnm sorman bile yeter teşekkür ederim kuzum.hızlı tren olayı nı sor bakalım okey alırsan bereni de getiriyim

şimdi konuştum tatlım hemfikiriz... bunca yıldır bunca insan sürekli kullanıyor ve allaha bin şükür bir sorun olmadı... artık tecrübe kazanmışlardır da karar kıldık biz tcdd genel müdürlüğü ailesi şakkıdı

tamam dır o zaman. Başbakan bile kullanıyor hızlı treni :)) acaba o bindiğinde daha mı dikkatli kullanıyorlardır yda ekip değişiyormudur amann be iice paranoya oldumm bincem gelcem atcem kollarına kendimi kaydirigubbakcemile3

ge ananın kıllı kollarına sempatiksalakcinni

ben kaçar iyi haftasonları herkese kuzularınızla keyifli günler bol uykulu gecelerrrrrr zemuszemus

off çok yoruldum yaa harıl harıl evrak giriyoruz. bilgee daha gitmemişsin. ben bir daha bakana kadar gidersin ama. öptüm seni ve umut paşamı. iyi tatiller şimdiden. birazdan koçum gelecek işlerimi bitireyim de rahat rahat emzireyim.

ben kaçar iyi haftasonları herkese kuzularınızla keyifli günler bol uykulu gecelerrrrrr zemuszemus

güle güle bilgecim.. seni ve umut paşayı öpüyorum kocamannnn..

müyencim nasılsın ... yoğunsun sanırım .. ay sonu tabii normaldir ... oohh bitir işlerini öp kokla kuzunu valla ..

şimdiden hepinize güzel bir haftasonu diliyorum

meralcim sana da güle güle .. öptüm kocaman .. kara gözlü güzel kızını da öpüyorummmm..

bana bugün kimse güle güle demiyooo .. :sinifsinif: ehh bende gidiyorum herkese iyi hafta sonları .. p.tesi görüşürüz.. bebişlere ve kendinize iyi bakın.. opuyorumnanaktan

bana bugün kimse güle güle demiyooo .. :sinifsinif: ehh bende gidiyorum herkese iyi hafta sonları .. p.tesi görüşürüz.. bebişlere ve kendinize iyi bakın.. opuyorumnanaktan

canım kıyamam yalnız mı kaldın. gerçekten felaket yoğundum bugün. çok şükür ki bitti. kdv nin son günüydü atlattık. sana da iyi hafta sonları canım. öpüyürum seni ve kuzuyu.

bu arada herkese iyi hafta sonları arkadaşlar. kuzularla doya doya güzel vakitler geçirmek dileğiyle.

senle ikimiz zaten çözemedik bu sıpaları.olumunekankayizsmile

boşansam benden iyisi olmayacak ta idare ediyoruz işte...

Allah yardımcın olsun sen onemlısın ık once bunu unutma sen ıyı ol kı kızında ıyı olsun sıbelcım kımsenın senı uzmesıne ızın verme çok bunaldıgın zamanda bana gel ıkeaya çok yakınım ıkeya gelsen ben senı bırsekılde gelıp alırım iki laf eder kafanı dagıtırsın bazen hıçtanımadıgın veya az tanıgınkısılerle daha rahat dertlesebılır ınsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…