boşansam benden iyisi olmayacak ta idare ediyoruz işte...
Allah yardımcın olsun sen onemlısın ık once bunu unutma sen ıyı ol kı kızında ıyı olsun sıbelcım kımsenın senı uzmesıne ızın verme çok bunaldıgın zamanda bana gel ıkeaya çok yakınım ıkeya gelsen ben senı bırsekılde gelıp alırım iki laf eder kafanı dagıtırsın bazen hıçtanımadıgın veya az tanıgınkısılerle daha rahat dertlesebılır ınsan
maşallahh cnmmcımmsırnaşık şey
Masallah mert efeye
anne fu diyen dillerine kurban
ÇOK SAĞOLUN TEYZELERİopuyorumnanaktanmaşallah mert efe' yee .. fuu diyen dillerini yerim ben senin..
boşansam benden iyisi olmayacak ta idare ediyoruz işte...
Allah yardımcın olsun sen onemlısın ık once bunu unutma sen ıyı ol kı kızında ıyı olsun sıbelcım kımsenın senı uzmesıne ızın verme çok bunaldıgın zamanda bana gel ıkeaya çok yakınım ıkeya gelsen ben senı bırsekılde gelıp alırım iki laf eder kafanı dagıtırsın bazen hıçtanımadıgın veya az tanıgınkısılerle daha rahat dertlesebılır ınsan
ıı aksamlar kızlar nasılsınız ya bısey sorucam sız bebişlerinize astronot tulum aldınız mı veya almayı dusunuyomusunuz yada daha once kullanan varmı ,kullanmı nasıl kolaymı rahatmı ?
canım şimdi okudum ben de geçmişi. çok üzüldüm senin adına ama en doğru kararı verecek olan da sensin. ama birşeylerden emin olmadan sinirle yanlış adımlar atmayın canım. daha önceden de konu geçmişti. bazen bebek olduktan sonra böyle çalkantılı dönemler geçiriyor çiftler. umarım sizde de durum böyledir canım. umarım çözülemeyecek sorunlar yoktur gerçekten.
ÇOK SAĞOLUN TEYZELERİopuyorumnanaktan
:tesellilumunekankayizsmile
ÇOK SAĞOLUN TEYZELERİopuyorumnanaktan
:tesellilumunekankayizsmile
çok sağol pelincim ya.. valla çok iyi olur ayarlarız bi gün.. zaten şu aralar tanıdığım insanlar beni anlamıyo :)
yok canım ya biz çocuktan önce daha beterdik.. herşeyin hayırlısı olsun ne diyim..
:1hug:
bakın haftasonu haftasonu sabahın köründe ilk günaydın benden olsun :)) herkese süper haftasonları diliyorum...
Selam arkadaşlar.umarım herkes iyidir.
geceleri benm oğlan hiç uyumaz oldu doğrudürüst
zaten 1gibi yattım tam uyuyacakken uyandı.emiyor uyuyor yerine koyunca uyanıyor sallıyorum ben sallarken emziğini eline almış o da onu sallıyor o karanlıktaakannehir
yatırıyorum oturuyor hemen hacı yatmaz mübarek:S
beni su içerken görünce ıhh diye su istedi.eşim de su stiyor galiba dedi.tam suluğunu almak için gidecekken ANNE FU dedi oğlum çok şaşırdık bakakaldık gecenin en güzel şeyi bu oldu delikafaduldenalkisalkisalkis
artık yatakta eline 2oyuncak verdim oynadı biraz sonra uyudu saate br baktım uğraşa uğraşa 3.40 olmuş en son uyuduunda:1shok: 2saat sonra da yeniden uyandı:S
ıı aksamlar kızlar nasılsınız ya bısey sorucam sız bebişlerinize astronot tulum aldınız mı veya almayı dusunuyomusunuz yada daha once kullanan varmı ,kullanmı nasıl kolaymı rahatmı ?
Gunaydiiinnn sibel izne ayrilmissin superrrr astronot mont minaya giydiremem ben benimki sikintili hirka giyince delleniyor cekistiriyr cikarrrrr diyr giyse alirdim. Ohhh sicacik
sibelcim umarım geçici bir durumdur ama her neolursa olsun şuan tek önemli olan şey senin ve nazın mutluluğu o yüzden başka herşeye kulaklarını kapat kızına yoğunlaş iyiki onlar var insana her derdini unutturuyorlar inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer cnm
valla ne biliyım hayırlısı tabi ama kız olsa fena olmaz hani:))
isim kız olursa elif eylül düşünüom erkek olursa yiğite uygun mertolabilir efe yada düşünmedeim aslında çok fazla..
canım benim bizim topikten çok şükür ki bunu yaşayan olmadı, inşallah yanlış görmüştür ve inşallah öyleyse bile sağlıkla kucaklar bebeğini.. çok geçmiş olsun.. Allah yardımcısı olsunherkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?