2009 Aralık Anneleri

ıı aksamlar kızlar nasılsınız ya bısey sorucam sız bebişlerinize astronot tulum aldınız mı veya almayı dusunuyomusunuz yada daha once kullanan varmı ,kullanmı nasıl kolaymı rahatmı ?

boşansam benden iyisi olmayacak ta idare ediyoruz işte...

canım şimdi okudum ben de geçmişi. çok üzüldüm senin adına ama en doğru kararı verecek olan da sensin. ama birşeylerden emin olmadan sinirle yanlış adımlar atmayın canım. daha önceden de konu geçmişti. bazen bebek olduktan sonra böyle çalkantılı dönemler geçiriyor çiftler. umarım sizde de durum böyledir canım. umarım çözülemeyecek sorunlar yoktur gerçekten.

pelincim aynı şeyler geçiyordu aklımdan. şurada birbirimizin yüzünü görmeden bile (aranıza çok kısa bir süre önce katılmama rağmen) birçok şeyi daha rahat konuşabiliyoruz. keşke hepimiz birbirimize daha yakın olsak ve iyi kötü anlarımızda birbirimizin yanında olabilsek.

maşallahh cnmmcımmsırnaşık şey

Masallah mert efeye

anne fu diyen dillerine kurban

maşallah mert efe' yee .. fuu diyen dillerini yerim ben senin..
ÇOK SAĞOLUN TEYZELERİopuyorumnanaktan

boşansam benden iyisi olmayacak ta idare ediyoruz işte...

:tesellilumunekankayizsmile

çok sağol pelincim ya.. valla çok iyi olur ayarlarız bi gün.. zaten şu aralar tanıdığım insanlar beni anlamıyo :)

ıı aksamlar kızlar nasılsınız ya bısey sorucam sız bebişlerinize astronot tulum aldınız mı veya almayı dusunuyomusunuz yada daha once kullanan varmı ,kullanmı nasıl kolaymı rahatmı ?

ben almayı düşünmüyorum canım. çünkü benim minik cadım ayağını yastıkların üstüne ata ata uyuyo. onunla yapamaz sinirlenir uyanır.

yok canım ya biz çocuktan önce daha beterdik.. herşeyin hayırlısı olsun ne diyim..

:1hug:

bakın haftasonu haftasonu sabahın köründe ilk günaydın benden olsun :)) herkese süper haftasonları diliyorum...

maaşallah mert efe paşama. allah nice güzelliklerini mutluluklarını göstersin nazancım. her yeni söyledikleri kelime gösterdikleri her yeni gelişme anneler için büyük bir mutluluk kaynağı.

inşallah sibelcim. hakınızda hayırlısı. öncelikle naz ve senin için en iyisi neyse olsun ne diyim canım.

bakın haftasonu haftasonu sabahın köründe ilk günaydın benden olsun :)) herkese süper haftasonları diliyorum...

günaydın canımmopuyorumnanaktan
hepimize iyiopuyorumnanaktan haftasonları

Gunaydiiinnn sibel izne ayrilmissin superrrr astronot mont minaya giydiremem ben benimki sikintili hirka giyince delleniyor cekistiriyr cikarrrrr diyr giyse alirdim. Ohhh sicacik

sibelcim umarım geçici bir durumdur ama her neolursa olsun şuan tek önemli olan şey senin ve nazın mutluluğu o yüzden başka herşeye kulaklarını kapat kızına yoğunlaş iyiki onlar var insana her derdini unutturuyorlar inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer cnm

maşallah oy ben yerim onun fu diyen tatlı dillerini opuyorumnanaktan

ben geçen sene almayı düşünmüştüm bu sene almayı düşünmüyorum hem sevmez hemde hareketlendiği için sanki hareketlerini kısıtlar gibi geliyo ama kullanıpta memnun olan arkadaşlarım var birazda bebeğine bağlı bence

Gunaydiiinnn sibel izne ayrilmissin superrrr astronot mont minaya giydiremem ben benimki sikintili hirka giyince delleniyor cekistiriyr cikarrrrr diyr giyse alirdim. Ohhh sicacik

evet canım ya tekrar izindeyim :)) on güünnn hemde zemuszemus

evet iyiki bebişlerimiz var şu hayatta.. naz benim hayatımdaki ennnn güzel şey.. cimcimem benim herşey onun için zaten..

günaydın kızlar ohhhhhh neler olmuş
alıntılarım gitti deli oldum aklımda da kalmadı sibel ciğim üzme kendini tatlım herşey olacağına varır lafla boşanmak kolay ama önemli olan sonrası eminim ki ne kadar kavga da etseniz birbirinize deli de olsanız ayrı kalabileceğinizi sanmıyorum belki geri kafalı gibi geleceğim sana ama naz için biraz daha çabalamanız gerekecek ve eşler bu durumlarda odundan bile kalın kafalı olduklarından iş sana düşecek kendini üzme ki nazda etkilenmesin biz buradayız ve senin yanındayız aile gibi olduk

o annesinden su isteyen turtayı ben yerim üzerine de 1 bardak su içerim benim kızım da hala tık yok kendi kendine garip sesler çıkarıyor emekleme tam antika 2 adım öne sonra koltuğa çarpana kadar geriye ama o halde bile ne işler buluyor dün gırgırı almış sehbanın arkasından vura vura içindeki tozları yere dökmüş bir baktım eller simsiyah ama cimcime acayip mutlu tabii hemen temizlendi bu sabah yere bıraktığım gibi sehbaya gitti arkasına geçti bulamadı acayip şaşırdı çok zekiler çok

Sibel tam okuyamadim ama tahmin ediyorum hakkinda neyse hayirlisi o olsun .Umarim bigun bu yaptiklarina fena halde pisman olur sebzegil .

herkes nasıl iyimi . .kimsecikler yok galiba haftasonu moduna geçmişiz . .Halitten fırsat buldukça yazmaya calışyorum şimdi bile mucadele halindeyiz o tırmanıyo ben indiriyorum hiç izin vermiyo elektrik kabloları sarjlar piller en buyuk tutkusu yemek için . .
Allah herkese iyilik saglık hayırlı huzurlu gecimler nasip etsin . . bütün bebelere mutlu huzurlu günler . .

herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..

canım benim bizim topikten çok şükür ki bunu yaşayan olmadı, inşallah yanlış görmüştür ve inşallah öyleyse bile sağlıkla kucaklar bebeğini.. çok geçmiş olsun.. Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…