2009 Aralık Anneleri

malesef 2 doktora gösterdi, 2 si de aynısını demiş:(

iki doktorda farkedebiliyorken ..rutin doktorunun gözü nerdeymiş tövbe tövbeeee yee adamın asabına ediyolar Allahım yarabbim . . şin bu kısmıda cok can sıkıcı ..
ama tek bobrekle yasayan cok insan var şimdi ultrasonlarda goruyoruz ne var ne yok ama oncede bilmeden oylece yasayan insanlar vardı ki birini çok yakın tanıyorum bayan ve gayet saglıklı oda cook yılllar sonra ogrenmiş . .yinede Allah sabır versin insan uzulmeden edemiyo . .

sağol canım iyiyim sen nasılsın napıyo miniş uyudumu..

uyudu uyudu nihayet..çok huysuz yaa sürekli mızmız ne yapacağımı şaşırdım..yedirmek uyutmakta ayrı problem tabii..
tesimlere baktım şimdi maşallah hepsine çook güzeller..
ne tatlı oluyolar bi aradayken :))

ah canım tam 45 dakka salladım uyutmak için!! uyudu ama kıpır kıpır birazdan emmeye kalkar..

ya bunlar bi araya gelince ayrı bi sevimli oluyolar:)

bugün rutin doktor kontrolümüz vardı. kan testi istedi doktor.. allahım tam bi kabustu. ben zaten bekleme salonundaydım. engin gitti nazın ağlama sesi tee oraya geliyodu mafoldumben o içerde ben dışarda mahfoldum.. bi geldiler kıpppkırmızı olmuş saçta kuru tel kalmamış. nasıl iç çekiyomafoldumben az daha ben de ağlıcaktım..

600 gr almışız boyda 3,5 cm uzamış.. maşallah şimdilik herşey normal aynen devam dedi doktor..

ay kıyamammmm... demek yapılması gerekiyomuş he?
herşeyin yolunda olması da süper... maşallah güzel kızıma.. canım benim allah nazardan korusun yerim onu

Maşallah kuzuma
Canım benim ya onlar ağladıkca bizim canımız yanıyor beklemek ve birşey yapamamak çok kötü.neyse allah bununla bıraksın.
bizimkide geçen ay boğazına dr. bakarken bir korktu ağladı bu ay dr.u görünce yırttı kendini çok ağladı dokundurtmadı kendine.annem dışarda biraz da ilerdeydi bi bebek çok ağladı demin diyor bizimki dedim şaşırdı..
Ye teyzesi sen yecokacimcoook ama bana da bırak:)
Başlar annesi yakında bir başlar tam başlar sussun diye beklersin sonra:)akıllı bıdık aynı yerde arıyor ha:)
maaşallah mert efe paşama. allah nice güzelliklerini mutluluklarını göstersin nazancım. her yeni söyledikleri kelime gösterdikleri her yeni gelişme anneler için büyük bir mutluluk kaynağı.
Sağol canım evet bu küçücük şeyler bile insanı çok mutlu ediyor

Minada hic kalkmiyorsa 4 kere kalkiyor hele bu gece burnu tikanmis birde emmemiyor diye siniri cikti gecenin yarisi temizletmiyorda kabus gibiydi offf onumuz kis bu senaryo cok tekrarlanmaz umarim

Gunaydinn sibel gecmis olsun kani koldanmi nerden aldilar kiyamam kuzuya ya

günaydın canım. elinin üstünden aldılar ( siz daha vermediniz mi?? en geç 1 yaşına kadar yaptırmak gerekiyormuş. şimdi kullandığımız demir ilacı dozu koruma amaçlıymış. eğer değerler normal çıkarsa artık kullanmıcaz. ama eğer azsa tedavi amaçlı kullanıma geçicez. ona bakılmışkende tam ayrıntılı kan testi istedi doktor herşeyine bakalım diye chek-up misali:))

elinin üstünden almışlar ben dışardaydım e tabi damla damla geliyo dolsun diye bekliyolar ah kıyamam ya bide kolunu sabit tutmak için sıkı sıkı tutuyolar.. en sevmediği şey. içeri girdim yere filan damlamıştı kanı.. canım kızım ya..

Ayin yedisinde verecegiz yasinda asilarla cani birde ona yanmasin diye 11 aylikken verecegiz Ay icim iyice tuhaf oldu mina da cok aglamisti 4 aylikken damari bulunamamisti topuktanda yetetli gelmemisti damari bulana kadr oyle yatirip tuttular diye kackere igne batirdilar diye tum kat inlemisti benide disarda tuttular zorla simdi daha buyukler herseyi anliyorlar daha zor neyseki atlattiniz siz darisi basimiza

Allah sifa versin ben duymadim hic

mina güçlü kızdır kolay atlatır inşallah.. inşallah testin sonuçları iyi çıkarda bidaha böyle şeylere gerek kalmaz..

selam, ben geldim, tabi pazar doğal olarak kimsecikler yok,
iyikide yoksunuz, ne yapacaksınız pazar pazar burda, kuzuları benim yerimede öpün....

cuma cumartesi nasıl geçiyor anlamıyorum yıldırım hızıyla, mesai günleride öyle geçse keşke

gerçi evdeyken hiç işim bitmiyor ama olsun evde olmak herşeye rağmen güzel

bigeeeeeee cumartesiyi boş bıraksın demişsin, nasıl nasıl????? bi fikir versene bana

biliyorsun annem hatun emretti perşembe cuma izin kullan, cumartesi pazar çalış, ben de 3 gün bakayım Gökay'a ( bakıcıya alışmadığı için )

çok istiyorum hatta pazarlık yapıyorum annemle 1 güncük daha idare etsen diye ama oda haklı, gerçekten hem gökkuş çok yoruyor, hemde kadının hali yok

bunun yanında haftaya cumartesi Nilay'ın eli toplantısı var, ona gitmeyi çok istiyorum, öğretmeni yeni değişti biraz daha yakından tanımak için

gökkuş'un doktor kontrolü vardı bu hafta doktoru kongreye gitmiş, oda haftaya kaldı, bu arada nilayı götürmek istiyorum, genel kontrolden geçsin diye bi kan verip değerlerine baktırmak istiyorum...

sonraki cumartesi, mutlaka gitmemiz gereken 1 düğün, 1 nikah var, ( hiç gitmek istemiyorum )

ne yapcem ben ne yapcem????

kendimi klonlasam her yere yetişebilir miyim?

tülay ve nazan maşallah kuzulara,

açılışı kızın yapmış, bakalım biz ne zaman yürüyeceğiz??

o mert efenin fu diyen dillerini yirim ben yirim...

sibelcim, izinli olmana çok sevindim birde imrendim, bende istiyorum ,,,

bu arada ne yaptınız, konuşabidiniz mi? son durumlar nedir?
herşeyin hayırlısı olsun kızın ve senin için, şimdi eşler sözkonusu olunca fazla birşey diyemiyorum , en iyisini sen bilirsin tabiki

Minada hic kalkmiyorsa 4 kere kalkiyor hele bu gece burnu tikanmis birde emmemiyor diye siniri cikti gecenin yarisi temizletmiyorda kabus gibiydi offf onumuz kis bu senaryo cok tekrarlanmaz umarim

umarım, tekrarlanmaz, gökay kıyameti koparıyor bende nefret ediyorum o öyle olunca,

eeee sonuçları ne zaman alacaksın???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…