malesef 2 doktora gösterdi, 2 si de aynısını demiş:(
selam kızlar.
kızı uyuyttm anca..nasılsınız bakalım..
sibelcim nasılsın daha iyisindir umarım..
sağol canım iyiyim sen nasılsın napıyo miniş uyudumu..
uyudu uyudu nihayet..çok huysuz yaa sürekli mızmız ne yapacağımı şaşırdım..yedirmek uyutmakta ayrı problem tabii..
tesimlere baktım şimdi maşallah hepsine çook güzeller..
ne tatlı oluyolar bi aradayken :))
ay kıyamammmm... demek yapılması gerekiyomuş he?bugün rutin doktor kontrolümüz vardı. kan testi istedi doktor.. allahım tam bi kabustu. ben zaten bekleme salonundaydım. engin gitti nazın ağlama sesi tee oraya geliyodu mafoldumben o içerde ben dışarda mahfoldum.. bi geldiler kıpppkırmızı olmuş saçta kuru tel kalmamış. nasıl iç çekiyomafoldumben az daha ben de ağlıcaktım..
600 gr almışız boyda 3,5 cm uzamış.. maşallahşimdilik herşey normal aynen devam dedi doktor..
Maşallah kuzumabugün rutin doktor kontrolümüz vardı. kan testi istedi doktor.. allahım tam bi kabustu. ben zaten bekleme salonundaydım. engin gitti nazın ağlama sesi tee oraya geliyodu mafoldumben o içerde ben dışarda mahfoldum.. bi geldiler kıpppkırmızı olmuş saçta kuru tel kalmamış. nasıl iç çekiyomafoldumben az daha ben de ağlıcaktım..
600 gr almışız boyda 3,5 cm uzamış.. maşallahşimdilik herşey normal aynen devam dedi doktor..
Ye teyzesi sen yecokacimcoook ama bana da bırak:)o annesinden su isteyen turtayı ben yerim üzerine de 1 bardak su içerim benim kızım da hala tık yok kendi kendine garip sesler çıkarıyor emekleme tam antika 2 adım öne sonra koltuğa çarpana kadar geriye ama o halde bile ne işler buluyor dün gırgırı almış sehbanın arkasından vura vura içindeki tozları yere dökmüş bir baktım eller simsiyah ama cimcime acayip mutlu tabii hemen temizlendi bu sabah yere bıraktığım gibi sehbaya gitti arkasına geçti bulamadı acayip şaşırdı çok zekiler çok
Sağol canım evet bu küçücük şeyler bile insanı çok mutlu ediyormaaşallah mert efe paşama. allah nice güzelliklerini mutluluklarını göstersin nazancım. her yeni söyledikleri kelime gösterdikleri her yeni gelişme anneler için büyük bir mutluluk kaynağı.
maşallah oy ben yerim onun fu diyen tatlı dillerini opuyorumnanaktan
teşekkür ederizz
ben geçen sene almayı düşünmüştüm bu sene almayı düşünmüyorum hem sevmez hemde hareketlendiği için sanki hareketlerini kısıtlar gibi geliyo ama kullanıpta memnun olan arkadaşlarım var birazda bebeğine bağlı bence
Gunaydinn sibel gecmis olsun kani koldanmi nerden aldilar kiyamam kuzuya ya
günaydın canım. elinin üstünden aldılar( siz daha vermediniz mi?? en geç 1 yaşına kadar yaptırmak gerekiyormuş. şimdi kullandığımız demir ilacı dozu koruma amaçlıymış. eğer değerler normal çıkarsa artık kullanmıcaz. ama eğer azsa tedavi amaçlı kullanıma geçicez. ona bakılmışkende tam ayrıntılı kan testi istedi doktor herşeyine bakalım diye chek-up misali:))
elinin üstünden almışlar ben dışardaydım e tabi damla damla geliyo dolsun diye bekliyolar ah kıyamam ya bide kolunu sabit tutmak için sıkı sıkı tutuyolar.. en sevmediği şey. içeri girdim yere filan damlamıştı kanı.. canım kızım ya..
herkese iyi akşmlar. hanımlar yakın bir arkadaşım 8 aylık hamile. dün kendi doktoru izinliymiş o da başka bir doktora gitti, ve gittiği doktor bebeğinin bir böbreğinin olmadığını söylemiş. arkadaşımın morali çok bozuk ağlayıp duruyor. bu durumla karşılşan ya da bu durumu çevresinde yaşayan birisi varsa bilgi verebilir misiniz..
Ayin yedisinde verecegiz yasinda asilarla cani birde ona yanmasin diye 11 aylikken verecegiz Ay icim iyice tuhaf oldu mina da cok aglamisti 4 aylikken damari bulunamamisti topuktanda yetetli gelmemisti damari bulana kadr oyle yatirip tuttular diye kackere igne batirdilar diye tum kat inlemisti benide disarda tuttular zorla simdi daha buyukler herseyi anliyorlar daha zor neyseki atlattiniz siz darisi basimiza
Minada hic kalkmiyorsa 4 kere kalkiyor hele bu gece burnu tikanmis birde emmemiyor diye siniri cikti gecenin yarisi temizletmiyorda kabus gibiydi offf onumuz kis bu senaryo cok tekrarlanmaz umarim
günaydın canım. elinin üstünden aldılar( siz daha vermediniz mi?? en geç 1 yaşına kadar yaptırmak gerekiyormuş. şimdi kullandığımız demir ilacı dozu koruma amaçlıymış. eğer değerler normal çıkarsa artık kullanmıcaz. ama eğer azsa tedavi amaçlı kullanıma geçicez. ona bakılmışkende tam ayrıntılı kan testi istedi doktor herşeyine bakalım diye chek-up misali:))
elinin üstünden almışlar ben dışardaydım e tabi damla damla geliyo dolsun diye bekliyolar ah kıyamam ya bide kolunu sabit tutmak için sıkı sıkı tutuyolar.. en sevmediği şey. içeri girdim yere filan damlamıştı kanı.. canım kızım ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?