2009 Aralık Anneleri

günaydın kızlar kimsecikler yok bir nilgün bir ben galiba aman valla hava burada çok güzel çıkın hava alın dün biz sahildeydik dolaştık bugün malesef evdeyiz görümcemin eşi aldı arabayı bebek arabası da bagajda duruyor sürekli araba gidince o da gitti zeynoşu uyuttum evi toplayım o uyanınca süpürürürüm artık offfffff içimdende iş yapmak hiç gelmiyor

sibel geçmiş olsun canım inşallah sonuçlar güzel çıkar zeynep ağlarsa ben de ağlarım mecbur giriyorum ben yanında eşim tutamıyor hemşire bana tuttururyor aşılarda ama felaket zor yaaa gözümün içine baka baka ağlıyor

nazanda gelmiş, melike yalnız değiliz :))))))
ben çalışıyorum ya, hiç sevmiyorum pazar çalışmayı ama ne yapalım

tülay ve nazan maşallah kuzulara,

açılışı kızın yapmış, bakalım biz ne zaman yürüyeceğiz??

o mert efenin fu diyen dillerini yirim ben yirim...

Sağol canımmopuyorumnanaktan

6 gün aradan sonra regl oldum bugün sonunda:teytey: kafayı yedirdi bana kafayı-tatlicadiarzu-

Sağol canımmopuyorumnanaktan

6 gün aradan sonra regl oldum bugün sonunda:teytey: kafayı yedirdi bana kafayı-tatlicadiarzu-

gözün aydın gözümüz aydın topikçe kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
walla içinizden biri gecikti deyince kendimmiş gibi tırsıyorum beneyvahedigeldismile

nazanda gelmiş, melike yalnız değiliz :))))))
ben çalışıyorum ya, hiç sevmiyorum pazar çalışmayı ama ne yapalım

Geldim canım bir bakayım dedim de.
Oğlan uyudu ben de çkıp iş yapsam iyi olacak.evde olunca da durum pek farklı olmuyor malesef.çok da uykum var nöbet vardı da gece yine
görüşürü iyi çalışmalarra.s.

walla benimde ne oluyorsa gece mızır mızır, mıkır mıkır, sürekli memede dursun zıpa
uyutmadı doğru düzgün aptala bir kalmış gibiyim, sempatiksalakcinni

gözün aydın gözümüz aydın topikçe kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
walla içinizden biri gecikti deyince kendimmiş gibi tırsıyorum beneyvahedigeldismile
Bu ayki kadar korktuumu hatırlamıyorm benneyvahedigeldismile
walla benimde ne oluyorsa gece mızır mızır, mıkır mıkır, sürekli memede dursun zıpa
uyutmadı doğru düzgün aptala bir kalmış gibiyim, sempatiksalakcinni

o ne demek kızz
valla daha az uyanan yada hiç uyanmayan modelleri yokumu bunlarınn-tatlicadiarzu- uykusuz da insan hiç bişey yapmak istemiyor.
görşürüz canımbayanssulusmile

kızlar pardon birşey soracağım ben daha regl olmadım doğumdan bu yana ama felaket akıntrım var renksiz kokusuz dr a gitmedim ama neden olabilir acaba regl olmadım diye mi var mı böyle sorununuz

umarım, tekrarlanmaz, gökay kıyameti koparıyor bende nefret ediyorum o öyle olunca,

eeee sonuçları ne zaman alacaksın???

sonuçları aldım da doktor pazar pazartesi çalışmıyo. of ölücem meraktan monosit lenfosit eozinofil diye üç değer normal sınırların üstünde görünüyo umarım kötü bişi demek diildir, yarın sağlık ocağına götürücem sonuçları..

kızlar pardon birşey soracağım ben daha regl olmadım doğumdan bu yana ama felaket akıntrım var renksiz kokusuz dr a gitmedim ama neden olabilir acaba regl olmadım diye mi var mı böyle sorununuz

benimde öyle oldu olduktan sonra regl oldum ama, belki onun habercisidir...

umarım değildir, netten baktın mı?, yada yaptırdığın yere az çok yorumlayabilen biri yok mudur ki???
bak bende merak ettim şimdi

Monosit kanda lökosit dediğimiz akyuvarların bir alt grubudur. Sıklıkla viral enfeksiyonlar esnasında yükselir. EBV-Enfeksiyoz Mononükleozis dediğimiz öpücük hastalığında sıklıkla yükselir. Ayrıva CMV denen sitomegalovirüs enf. ve daha pek çok viral hastalıkta monositlerin kanda oranı artar.

bunu buldum ama normal değerin ne kadar üstünde o da önemli

allahım hele monosit yüksekliğinde neler yazıyo :1shok:

Monositlerin yükseldiği durumlar nelerdir?
Bazı bakteriyel enfeksiyonlar:
Akut enfeksiyonlar sonrası iyileşme dönemleri
Bazı protozoal enfeksiyonlar (sıtma gibi)
Bazı kan hastalıkları (monositik lösemi,KML,Polisitemi gibi)
Lenfomalar
Bazı kanser türleri (Over,Mide,Meme Kanseri gibi)
Sebebi bilinmeyen bazı ateşli hastalıklar

normal değer aralığı 3-8 bizimki 10,3

eozinofil yüksekliği içinde bu yazıyo Sayıları birçok hastalıkta ve özellikle asalak enfeksiyonlarında ve alerji hastalıklarında belirgin biçimde artabilir.
normal değer 0.0-0.4 bizimki 0.57

lenfositlerin yüksekliği ise vücutta bir enfeksiyon varlığından bahseder..(akyuvarlar savunma sistemi hücreleri olduğu için vücutta bir mikrobun yol açtığı enfeksiyon sırasında tepki olarak yükselirler)

sibelcim bide bunu buldum ama belki hafif bi viral enfeksiyon geçirmiş olabilir endişe etme

ben gittim geldim, ama okuyacak değil sayfa tek mesaj bile yok
bir daha geçmişin çok olduğundan şikayet etmiycem :sinifsinif:

sibelcim, sonuçlarını gösterince mutlaka haber ver, bende merak ettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…