tülay ve nazan maşallah kuzulara,
açılışı kızın yapmış, bakalım biz ne zaman yürüyeceğiz??
o mert efenin fu diyen dillerini yirim ben yirim...
Sağol canımmopuyorumnanaktan
6 gün aradan sonra regl oldum bugün sonunda:teytey: kafayı yedirdi bana kafayı-tatlicadiarzu-
nazanda gelmiş, melike yalnız değiliz :))))))
ben çalışıyorum ya, hiç sevmiyorum pazar çalışmayı ama ne yapalım
Geldim canım bir bakayım dedim de.
Oğlan uyudu ben de çkıp iş yapsam iyi olacak.evde olunca da durum pek farklı olmuyor malesef.çok da uykum var nöbet vardı da gece yine
görüşürü iyi çalışmalarra.s.
Bu ayki kadar korktuumu hatırlamıyorm benneyvahedigeldismilegözün aydın gözümüz aydın topikçe kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
walla içinizden biri gecikti deyince kendimmiş gibi tırsıyorum beneyvahedigeldismile
walla benimde ne oluyorsa gece mızır mızır, mıkır mıkır, sürekli memede dursun zıpa
uyutmadı doğru düzgün aptala bir kalmış gibiyim, sempatiksalakcinni
umarım, tekrarlanmaz, gökay kıyameti koparıyor bende nefret ediyorum o öyle olunca,
eeee sonuçları ne zaman alacaksın???
sonuçları aldım da doktor pazar pazartesi çalışmıyo. of ölücem meraktan monosit lenfosit eozinofil diye üç değer normal sınırların üstünde görünüyo umarım kötü bişi demek diildir, yarın sağlık ocağına götürücem sonuçları..[/QUOTE
çok mu yüksek çıkmış kötü değildri canım rahat ol
kızlar pardon birşey soracağım ben daha regl olmadım doğumdan bu yana ama felaket akıntrım var renksiz kokusuz dr a gitmedim ama neden olabilir acaba regl olmadım diye mi var mı böyle sorununuz
sonuçları aldım da doktor pazar pazartesi çalışmıyo. of ölücem meraktan monosit lenfosit eozinofil diye üç değer normal sınırların üstünde görünüyo umarım kötü bişi demek diildir, yarın sağlık ocağına götürücem sonuçları..
sonuçları aldım da doktor pazar pazartesi çalışmıyo. of ölücem meraktan monosit lenfosit eozinofil diye üç değer normal sınırların üstünde görünüyo umarım kötü bişi demek diildir, yarın sağlık ocağına götürücem sonuçları..[/QUOTE
çok mu yüksek çıkmış kötü değildri canım rahat ol
yüksek canım ya mesela lenfosit normal aralık 0,90-5 yazıyo bizim sonuç 8.57 netten bakıyorum şimdi lenfositlerin yüksekliği vücutta bir enfeksiyon varlığından bahseder..(akyuvarlar savunma sistemi hücreleri olduğu için vücutta bir mikrobun yol açtığı enfeksiyon sırasında tepki olarak yükselirler) yazıyo..:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?