benimki giymeyi denemiyorum bile direkt yiyor çorabı sempatiksalakcinni meme emerken çorabı çıkarıp ağzına sokmaya çalışmışlığı da var akannehir
3bin $ civarında yanlış bilmiyorsam dünürcüm ama evladiyelik sonra da Eylül ve Umut'a kalır sempatiksalakcinni
tekrar mı koyacağız önceden olanlarda mı yoksa o zaman fotoda olmayanlar mı yeni foto mu bu akşam çekeyim mi ne yapayım sempatiksalakcinni
pelinnnnnnnnn ben de katılıyorum ve küpeli küpeli foto istiyorum ancak ben yaş gününde cesaret edebilirim inşallah doğum günü hediyesi olur
zeynep bugün 9 aylık olduuuuuuuuuuuuuuuuu
kızlaaaaaaaaaaaaaarrr
sanırım çıkarılan çorap sorununa bir çözüm buldummmmmmm guclubacismile :lepi: sositososito
dün eve gittiğimden beri deniyorum çoğunlukla çıkarmıyor arada çıkardığında da giyme-çıkarma arasındaki süre bayağı uzadı...
tv programları gibi sündürüyorum hehehe
işin sırrı şu... bir ayağına bir çorap giydiriyorsunuz, diğer ayağına da başka bir çiftin tekini giydiriyorsunuz. yani bir ayak yeşil öbürü kırmızı gibi... garip ama şimdilik işe yarıyor görünüyor :lepi:
Haah haah haaaahh ( gulus seklinden anlamisindir ne dedigimi dunur degil mi )
ayy bazen dıyorum bende calışsam keşke,,evın içinde olunca ış hıç bıtmıyor ya,,bende hamarat değilimdir,,oyy oyyyy,,:tomato:
arkidişlerrrr tazeeee fotolar ekledımmmm
valla bence halen benzıyolar eylulle,,bırebır olmasa da ben bakınca cok benzetıyorum kızları..
benım kızda pek bı fotojenıkkk yaff bakın fotolaraa teyzelerıı:)
aynen bende aynı şeyi düşünüyorum..akşama kadar hiç oturmuyorumn ama kayda değer bişey yok
dün gardrobu düzenlemiştim eşim geldi gördü senin başka işin yokmu bunları jilet gibi yapmışsın dedi bide üstüne :bbo: evde olmak çok kötü yaa çalışmak istiyorum bende ama zeynebide başka birine bırakmak istemiyorum offf iki ucu b...lu değne işte
bu arada günaydınlar herkese
yaa benim kız iyice azıttı meme emmek konusunda eli sürekli yakamda çekiştirip duruyo zaman mekan farketmyo sokaktada ayni şeyi yapıyo noolcak bu durum böyle ya bide ben 1 yaşında memeden kesmeyi düşünüyodum imkansız şu durumda..
valla bende azrayı bırakamıyacağım için çalışmak falan hayal yanı,,kımsem yok burdaaynen bende aynı şeyi düşünüyorum..akşama kadar hiç oturmuyorumn ama kayda değer bişey yok
dün gardrobu düzenlemiştim eşim geldi gördü senin başka işin yokmu bunları jilet gibi yapmışsın dedi bide üstüne :bbo: evde olmak çok kötü yaa çalışmak istiyorum bende ama zeynebide başka birine bırakmak istemiyorum offf iki ucu b...lu değne işte
yaa benim kız iyice azıttı meme emmek konusunda eli sürekli yakamda çekiştirip duruyo zaman mekan farketmyo sokaktada ayni şeyi yapıyo noolcak bu durum böyle ya bide ben 1 yaşında memeden kesmeyi düşünüyodum imkansız şu durumda..
o zaman farklılar fatmacım benim gelinim fotojenik olmadığı halde öyle görünüyoooo şakkıdı
takılıyorum ha sakın alınıp etmeyesin yerimseniben
arkidişlerrrr tazeeee fotolar ekledımmmm
valla bence halen benzıyolar eylulle,,bırebır olmasa da ben bakınca cok benzetıyorum kızları..
benım kızda pek bı fotojenıkkk yaff bakın fotolaraa teyzelerıı:)
,aynen bende aynı şeyi düşünüyorum..akşama kadar hiç oturmuyorumn ama kayda değer bişey yok
aaaaaaaa bi akşamcı dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
flaş flaş flaş akşamcılar gündüzcüleri özledi miiiiiii... azzzzzzzzz sonraaaaaaaaa
günaydın öznurcum nasılsın zeynep nasıl?
neden kesmeyi düşünüyordun ki? 2 yaşına kadar gidebiliyorsanız gidin diyorlar son dönemde malum
netekim ben son kez emzirip kışlaya teslim edicem 18-20 yaşında
fotojenık derken her resımde sankı poz verıyomuş gıbı cıkıyo onu demek ıstedımm canım..anamm gelınını de nası severmışşş,,buldun guzel kızı ee anası da iyi insan daha nolsunn de mıııı...
bayanssulusmilekaydirigubbakcemile3
özledim valla bilgecim çok şeyi kaçırıyorum kıskanıyorum:))
kocaman çocuk oluyo 2 yaşında ne biliim.. 1,5 yaşına kadar devam ederim herhalde sonra keserim bende diye düşünüyorum..bu benim düşüncem tabi zeyno ne düşünür bu konuda bilmiyorum:))
fatmacım bu arada fotolarda azra kuzusunun tutku yediğini gördüm ama arkadaşlar da görsün diye buradan yazıyorum. benim yeğenim o tutku yüzünden 1-1,5 yaşındayken boğuluyordu, yapısı itibarıyla dile damağa yapışan (saran da tabir edebiliriz) bir özelliği var biliyorsun. mora kesti çocukcağız annesi tepetaklak çevirdi vurdu etti en son parmaklayıp çıkarmıştı... öyle yapışkan şeylerde nolur dikkat edelim kızlar
fatma ben göremiyorum fotoları arkadaş değiliz galiba ekleyemedimde ben ekle benide göriim azrayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?