2009 Aralık Anneleri

azra sultan derya baykalı ızlıyo hanfedı,,anasına cekmeyecek hamarat olacak heralde,,nası dıkkatlı bakıyo el işlerıne:))

Haah haah haaaahh ( gulus seklinden anlamisindir ne dedigimi dunur degil mi )

Son düzenleme:

maşall zeynep' e nice 9 - 99 aylara , yıllaraaaaaa..

kızlaaaaaaaaaaaaaarrr
sanırım çıkarılan çorap sorununa bir çözüm buldummmmmmm guclubacismile :lepi: sositososito

denemekte fayda var .. bilmiyorumkismile

arkidişlerrrr tazeeee fotolar ekledımmmm
valla bence halen benzıyolar eylulle,,bırebır olmasa da ben bakınca cok benzetıyorum kızları..
benım kızda pek bı fotojenıkkk yaff bakın fotolaraa teyzelerıı:)

ayy bazen dıyorum bende calışsam keşke,,evın içinde olunca ış hıç bıtmıyor ya,,bende hamarat değilimdir,,oyy oyyyy,,:tomato:

aynen bende aynı şeyi düşünüyorum..akşama kadar hiç oturmuyorumn ama kayda değer bişey yok
dün gardrobu düzenlemiştim eşim geldi gördü senin başka işin yokmu bunları jilet gibi yapmışsın dedi bide üstüne :bbo: evde olmak çok kötü yaa çalışmak istiyorum bende ama zeynebide başka birine bırakmak istemiyorum offf iki ucu b...lu değne işte
bu arada günaydınlar herkese
yaa benim kız iyice azıttı meme emmek konusunda eli sürekli yakamda çekiştirip duruyo zaman mekan farketmyo sokaktada ayni şeyi yapıyo noolcak bu durum böyle ya bide ben 1 yaşında memeden kesmeyi düşünüyodum imkansız şu durumda..

valla bence halen benzıyolar eylulle,,bırebır olmasa da ben bakınca cok benzetıyorum kızları..

o zaman farklılar fatmacım benim gelinim fotojenik olmadığı halde öyle görünüyoooo şakkıdı

takılıyorum ha sakın alınıp etmeyesin yerimseniben

aaaaaaaa bi akşamcı dahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
flaş flaş flaş akşamcılar gündüzcüleri özledi miiiiiii... azzzzzzzzz sonraaaaaaaaa

günaydın öznurcum nasılsın zeynep nasıl?
neden kesmeyi düşünüyordun ki? 2 yaşına kadar gidebiliyorsanız gidin diyorlar son dönemde malum
netekim ben son kez emzirip kışlaya teslim edicem 18-20 yaşında

Son düzenleme:
valla bende azrayı bırakamıyacağım için çalışmak falan hayal yanı,,kımsem yok burda
ama gercekten hıç bışey yapmamış gıbı oluyo ertesı gun,,,cok yorucu coookk
o zaman farklılar fatmacım benim gelinim fotojenik olmadığı halde öyle görünüyoooo şakkıdı

takılıyorum ha sakın alınıp etmeyesin yerimseniben

fotojenık derken her resımde sankı poz verıyomuş gıbı cıkıyo onu demek ıstedımm canım..anamm gelınını de nası severmışşş,,buldun guzel kızı ee anası da iyi insan daha nolsunn de mıııı...
bayanssulusmilekaydirigubbakcemile3

valla hepsine yorum yapmadım sana acıdım çooook şeker maşallah 41000000000000000000 kere

,

neden keseceksin ki canım valla emebildiği kadar emsin ben böyle düşünüyorum zaten bu gidişle benim kız yemediği için ben geli olana kadar emzireceğim

fatmacım bu arada fotolarda azra kuzusunun tutku yediğini gördüm ama arkadaşlar da görsün diye buradan yazıyorum. benim yeğenim o tutku yüzünden 1-1,5 yaşındayken boğuluyordu, yapısı itibarıyla dile damağa yapışan (saran da tabir edebiliriz) bir özelliği var biliyorsun. mora kesti çocukcağız annesi tepetaklak çevirdi vurdu etti en son parmaklayıp çıkarmıştı... öyle yapışkan şeylerde nolur dikkat edelim kızlar

özledim valla bilgecim çok şeyi kaçırıyorum kıskanıyorum:))
kocaman çocuk oluyo 2 yaşında ne biliim.. 1,5 yaşına kadar devam ederim herhalde sonra keserim bende diye düşünüyorum..bu benim düşüncem tabi zeyno ne düşünür bu konuda bilmiyorum:))

daha ne olsun hakikaten... ama güzelim buna 6. his denir daha ana karnındayken tespit ettim kerttim ben oğluşumu... hadi anası sürpriz değil mis gibi aile olduklarını anlamak için dahi olmak gerekmiyordu, güzel kuzum da tahmin ettiğimden de güzel geldi... huyu güzel olsun kaldı geriye aklinialirimsmile olmasa da önemli değil erkek değil mi benim sıpa çeksin biraz nazını kaprisini kaydirigubbakcemile3

ayy melıkee cok guldum ya
hadı ben 3 _4 yıl emzırıcem falan dıyodum da sen abartmışsın:)
bende 2 yıl emzırmeyı ıstıyorum,,sadece sut ıcın değil cok farklı bı bağ emzırmek ve azra ne kadar huysuz olursa olsun gogsumde rahatlıyo,,kendını ıyı hıssedıyo,,devamn ettığı yere kadar ınşşş

ay ne bileyim benim muhtemelen o zamana kadar kalmaz ama olduğu müddetçe 2yi de geçse veririm gibi geliyor. hani musluk akarken testi doldurmamak olmaz di mi? kafamçokkarıştı

neşeyle müzeyyen anlaştılar mı acaba CADIARZU

dünür çöpçatanlığa el attım berkay'la neşe'nin kızı meriç'i kertiyorum münasip midir baksana sen de yerimseniben

uyardığın için sağol canım doğrudur ben bıle zor yıyorum oyle bıskuvılerı..zaten azra elıne verdığım şeylerı ısırır gıbı yapıp oyun oynar bana,,hayatta yemez yanı ama yıne dıkkat edıyorum ısırmasın dıye..tedbırlı olmak lazım,,bebışlerın sağı solu bellı olmaza.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…