günaydıııııııın uykum var ama iyiyim sanırım hafif bir mide bulantısı haricinde :2:
:)))))))))) feyssizim beeeeeennnnnnnnnnn kötükedihüso
ay canım arkadaşım benim.. bulantılar bir taraftan yiğit derken allah yardımcı olsun..
ama kısmetini böyle vermiş allah belkide bizden daha şanslısın.. eşin ne diyor aile ne diyor.. eşini şey için sordum.. ben bazen diyorm k eşim e aşkım kız çocuğuda daha bir değişik galiba ya hep merak edicem bu duyguyu diyorum, o da ciddi ciddi tersliyor beni.. çünkü gerçekten zorlanıyor garibim.. e klay değil te kaldı işlerde çok yok, her pazar fix 185 lira alışverişimiz tutuyor o da dikkat ede ede..
bunun faturaları var.. kredi kartlrı var.. benzini var kira var.. bana kızıyo ağzımı açtırmıyoD
hamile kalsan sesini çıkaramaz zor tabii ama hamile kaldıktan sonra yapacak birşey yok yani aldırmak ben düşünemem kendi açıma zor çok zor hem de ama melek yoldaaa
bu arada canım ikinize de çoook geçmiş olsun teraflu mu dur nedir ondan bende yarım içmiştim zeynep emiyor diye çok iyi bir ilaç 2 yarımla geçti benim ki
iyi canım çok güzel.. allah sağlıklar versin inşallah.. kız olur nişallah bu da.. tabi önemli olan sağlıkla gelsin..cnm saol şimdilik idare ediyoz sanırım izmire gidicemm
eşim gayet mutlu o duyduğu ilk an bile çok sevindi evet yiğit için zor olcak ama ben minikle babasıda yiğitle ilgilenicek artık eşim kız istio gerçi erkekte olsa farketmez diyo ya bakalım aile başta kızdı çok erken diye daha doğrusu eşimin anlayışı kıt ailesi sanki ben hemen olsun istedim allahım verdi işte sonradan aman ikisi beraber büyür moduna girdilerrrrrrr.çok şükür maddiyat ii şimdilik.eşim uzman oldu da rahatladık asistanken zordu
kızlar bir arda hapşıyor bir ben ..
napcam ya hele ben çok kötüyüm.. birden oldu akşam.. ıhlamur içiyorum.. ona geçmesin geçti gerçşde ilerlemese bariiiii(( ooof
bu arada biri yasemin e sormuş kim senin dünür diye o hamarat atom karınca benim dünürüm olur ona göre bu arada yasemin duymasın vazgeçmesin ama bu kız bugün çok fena hep mızmız herşeye gel gel yapıyor sonra başlıyor ağlasmaya ama koca gardolap nasıl gitsin onun ayağına ama bu akşam ilk kez 1 kase çorbayı bitirdi sütlü tarhana maşallah maşallah hiç umudum yoktu ama kaşığa ağzını açtı hiç çıkarmadan öğürmeden yuttu az ısıtmıştım pişman oldum ama azar azar arttırırım çok mutluyum
yasemin canım kayınvalidene acil şifalar tatlım inşallah hemen iyileşir
bilgeeeeeeeeeeeeee nice senelere canım bizim de kasımda 3 olacak inşallah benim kocayı kapmazlar diye oturdum babamın evinde doya doya ben almasam kimse almazdı o yüzden 28 de evlendim o da 34 tü
aklıma başka gelmiyor banyomu yaptım yatayım malum yarın 9 da iş başı offffffffff gene acayip düzenlemeler var patronun oğlu okumak için amaerikaya gidecek dil filan hafta sonu babama ctesi pazar gündüz gelme akşam 5 -12 çalış diğer günler gene normal 12-12 yani adam hiç evinde yemek yiyemez bir yere gidemez köleyiz ya biz bu durumda her hafta ya c tesi ya pazar ben de işe gideceğim yok bu ay böyle karar alınırsa ben çıkarım evimde otururum ne bu ya sinir ben çıkarsam babam tek dakika durmam diyor ondan sonra patron otursun salak çok sinirlendim şans eseri su bulmuş satıyor çiftçiymiş önceden ilkokul mezunu bile değil doğru dürüst konuşmayı yazmayı bile bilmiyor patronluk taslıyor neyse ben yatayım sinirim yatışsın
bu arada unuttum ebru başınız sağolsun canım ben de kedim için dua ediyordum Allahım daha fazla çekmewsin diye beni de rahatlatan çoğu insandan bile daha iyi mutlu yaşadılar hiç unutulmuyor ailenin bir ferdi sevmeyen bakmayan anlayamaz çok üzgünsündür biliyorum
ya taşıncam 10-15güne bir üst kata arkadaşımyasem,nc,m taşınıyormuşsun hayırlı olsun canım. zordur ama temiz temiz oturacaksın misler gibi .. allah kolaylık versin.. annen nasıl oldu bu arada . iyi haberlerini bekliyoruz.. bu koşuşturmanın arasında haktan nasıl atom karıncasın valla herşeye yetişirsin sen..
eşyalı evi boyayıp temizlemek daha zor ya bilgeallahım tembel işi diyo yaaaaaa akannehir huuuuuu yasemin taşınmaktan bahsediyoruz bacım nasıl tembel işi olabilir yahu :1shok: yaşın etkisi herhalde enerjisi bitmiyo bin maşallah :1no2:
tekrar mı koyacağız önceden olanlarda mı yoksa o zaman fotoda olmayanlar mı yeni foto mu bu akşam çekeyim mi ne yapayım sempatiksalakcinni
pelinnnnnnnnn ben de katılıyorum ve küpeli küpeli foto istiyorum ancak ben yaş gününde cesaret edebilirim inşallah doğum günü hediyesi olur
zeynep bugün 9 aylık olduuuuuuuuuuuuuuuuu
sağol yasemin... ilaçlara şifalı bitkilere daldım vallaçok geçmiş olsun arzucum yaaa sanada ardamada :gitme:
miden mi bulanıyor hmmmmmmmmmm peki turşu ister misin :1ninca:
kaçınnnnnnnnnn şimdi bana saldıracak
cnm saol şimdilik idare ediyoz sanırım izmire gidicemm
eşim gayet mutlu o duyduğu ilk an bile çok sevindi evet yiğit için zor olcak ama ben minikle babasıda yiğitle ilgilenicek artık eşim kız istio gerçi erkekte olsa farketmez diyo ya bakalım aile başta kızdı çok erken diye daha doğrusu eşimin anlayışı kıt ailesi sanki ben hemen olsun istedim allahım verdi işte sonradan aman ikisi beraber büyür moduna girdilerrrrrrr.çok şükür maddiyat ii şimdilik.eşim uzman oldu da rahatladık asistanken zordu
ayyyy iş yerinde ki köpek hamile son günleri yavrum hep yatıyor arada kalkıyor iki adım gidiyor tekrar yere yatıyor inşallah rahatça doğurur
evet bilge hayırdır?????
yok yok üşütmüştür yerde yatmaktan bence
sağol canım, servise çıkarmışlar annemi
akşam 4 te samsuna geçcez görmeye :dance:
eşyalı evi boyayıp temizlemek daha zor ya bilge
ben boşu boyatıp tek tek temizleyip geççem zemuszemus
yaşta öyle küçük değilim 30u aştım boshayallersmile
melek yoldaaaaaaaa derken ???? bişey mi kaçırdım daha geçmişi okuyamadım çünkü
çok geçmiş olsun arzucum yaaa sanada ardamada :gitme:
ben vazgeçmem gelinimden, oğlum tutuk ona, bende seviyom çok
ona her şey feda
getir kız dünürüm dolabı kızımın yanına sempatiksalakcinni
oooh yarasın güzel gelinime çorbalar!
inşallah devam eder iştahı annesi
sağol canım, servise çıkarmışlar annemi
akşam 4 te samsuna geçcez görmeye :dance:
senin şu patron olacak herife bi sinir oluyorum kiklava: :mymeka: alsanaalsanasmile kötükedihüso
QUOTE=senemsss;15369090]geldiğimsaattenanlarsınz ki ancakiştenbaşımıkaldırdım
okumam gereken testlerve yapmam gereken planalrdansonra
ütü çamaşırbulaşık nehir derken bitik vaziyetteyim...eve iş getirmek hiç iyi bişey değil...
geçmişe biaz bakabildim
pelincim maşallahminaya izledim çok tatlı ne de güzel adımlıyor harika valla:) darısı bize
gerçi nehir de kurt var anladım bendakika durmazmı bir insan ya:)
yasemin annesi rahatsızmış sanırım şimdiden çok geçmiş olsun allah şifa versin dilerim
sibelcim nazın değerlerine doktor iyi demişsende rahatlamışsındır valla bende rahatladımçokpaniklemiştin çünkü merak ediyordum sevindim tatlım...idararını da yapta bakalım için tam rahat olsun yerim o kıznın dötünü ben:))) tutunupta kalkarmış:)
arzucum geçmiş olsun canımdikkat et havalar biraz şaşırtıyorondan olaibilir...dünürüm kendine iyi bakmalısın:)
ebru hoşgeldincanım...tatil gibisivarmı ya:)
canberk iyidir dilerim...özledim valla
buarada baby bay ismini hatırlayamadımama tez knusunda benimbildğim artık atılma yok üniversiteden..
bende tez aşamasındayım çünkü çok da dert etmiyrum ama sen iyice bir öğren istersen yanlışlıkolmasın bitirmezsen hakkın mı bitiyor yoksa direk atılıyorm usun?
çok giremiyorum kızlar işlerimin çokluğundan
okuldanefesalmıyorum bazen...nehiri bile arayamadım bugünnaptılardiye...
toplantısı zümresi kitap seçmeleri v.s bitmedi...
inş bu haftadüzene gireceğim...
hepinizi özlüyorum valla
öpüldünüz topikahalisi: ))
benim kızım nehir teyzesi.. nehirim oldu benim kızımarzu ben aldım zeynepi haktana :))))))))))
sanada bulmak lazım bi güzel gelin
bilge dünürcübaşlığına başladı sanada bulur bi dünür yakında
ay gidem yemek hazırlayam gelcek kocişim o gelene kadar bakarım yine gidincede gelirim :))
arzu ben aldım zeynepi haktana :))))))))))
sanada bulmak lazım bi güzel gelin
bilge dünürcübaşlığına başladı sanada bulur bi dünür yakında
ay gidem yemek hazırlayam gelcek kocişim o gelene kadar bakarım yine gidincede gelirim :))
saldırıyorum bak şimdi Şeniz
naniknanik la ayrıca sana saldırcaksam diğerleri niye kaçıyo sırnaşık şey
turşu istemem asidi oğluma pişik yapıyove hayır hamile değilim
allah ağzınızın tadını bozmasın o zaman sevgi. sen boşver tıka kulaklarını diğer tüm seslere sadece eşini duy oğlunu duy ve keyfini sür a.s.
ah kuzum ah ne zordur şimdi ona... benim son günlerim gibi anlıyorum onu ben -tatlicadiarzu-
üşütmüş olabilirim sinüzit başlıyor olabilir bilmiyorum nilgün hamile değilim onu biliyorum
günaydın bu arada herkeslereee
geldim dünürüm yettimmm
oğluşum iyi şükür
kalkıyodu tutunarak şimdi kalkıp tutuna tutuna gidiyo beyfendi
aman ne zor artık yaaa
bugün 2 kere düştü bile allahtan bişey olmadı totosunun üstüne oyurdu
oh çok şükür yasemin allah bununla gelmiş geçmiş etsin canım tekrar çok geçmiş olsun a.s.
valla ben daha hiç içindeyken ev boyatmadığım için bilemiyorum. ilk evimi yaptırdım girdim 2,5 yıl oturdum taşındım, 3,5 yıldır da bu evdeyiz düzenli olarak duvarlar siliniyor zaten geçen sene hamile hamile boya badanaya girişemezdim... seneye bahara allah kerim bakalım... ya da yazın ben kalkar tatile giderim sevgili kocam boyatsın etsin temizletsin hazırlasın ben dönene kadar sırnaşık şey naniknanik hayali bile güzelmiş beee
alla allaaaaaaaaa... ya kurt var ya hiperaktivite o zaman bacım sende fisfisfis
aman hastalanma dikkat et canım sadece ben zarar göreyim diğerleri kaza kurşununa kurban gitmesinler diye onlar kaçıyor ben de ışık tutulmuş tavşan gibi kalakalıyorum
vaalla ya seni okurken bende hayal ettim güzel ben zeynebin odasını boyatmıştım hamileyken ama evi gözüm yemez temiz zaten zeynebe oda yaptığımız yerde oturuyorduk o batmıştı salona hiç girilmedi bile doğru dürüst zaten evde sigara yasağı var içilmiyor annem geçenlerde 2 odayı boyattı ev fena dağıldı gözüm yemez eşimin umru olmaz kaldık
oh çok şükür yasemin allah bununla gelmiş geçmiş etsin canım tekrar çok geçmiş olsun a.s.
valla ben daha hiç içindeyken ev boyatmadığım için bilemiyorum. ilk evimi yaptırdım girdim 2,5 yıl oturdum taşındım, 3,5 yıldır da bu evdeyiz düzenli olarak duvarlar siliniyor zaten geçen sene hamile hamile boya badanaya girişemezdim... seneye bahara allah kerim bakalım... ya da yazın ben kalkar tatile giderim sevgili kocam boyatsın etsin temizletsin hazırlasın ben dönene kadar sırnaşık şey naniknanik hayali bile güzelmiş beee
alla allaaaaaaaaa... ya kurt var ya hiperaktivite o zaman bacım sende fisfisfis
kızlar henüz mama sandalyesi almamış olan varsa kampanyaya girmiş ve kullananların yorumları çok olumlu
buluruz
yasemin ne pişiriyosun bugün? çıldırcam yemek bulamıyorum ya kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?