2009 Aralık Anneleri

ben kaçar arkadaşlar işler ve azra benı beklerrr..cok bıle kaldım azra hanım musade ettı sağolsun
herkesı opuyorum,,foto yorumlarınıza teşkur ederım,,hepımızın beışlerı sağlıklı ve mutlu olsunlar ınş
opuyorum
cook konuşmayın haa,,,okuması zor oluyooorr

slm cnm yiğit uyumuşken geçmişe bakayım dedim bulantılar başladı sanırım sabah beri ii deilim allahtan yiğit uyududa dinlendim nasılsın cnm minik zeynep nasıl yerim ben onuuu

ahhhhhhh canım yaa Allah kolaylık versin zeynep dün gece çok huysuzdu ama sabah neşeliydi şimdi anneannede aman annemi yormasın da gece ben çekerim zaten bu akşam iş çıkışı dr a götüreceğim normal kontrole bakalım ben dişten şüpheleniyorum eli kulağında hafif ishal gibi ve gece hafif ateşi vardı

günaydın kızlar.. çok oldu uyanalı da...
arda yeni uyudu tekrardan.. kuzum hapşırıp duruyor.. ıhlamur içiyoruz ikimizde.. burun spreyi yoktu gündüz neysede gece lazım olabilir diye aldırdım.. birde öksürdü bir kaç kere kötü kötü şurup da verdim..
ben se theraflu mu ne ondan aldım gerip ve soğuk algınlığı septomatik tedavisi diyo..ıhlamura devam bir tavuk çorbası yapıcam... off nşallah çabuk kolay atlatır kuzum hep benim yüzümden kıyamam onaaa ((

slm cnm yiğit uyumuşken geçmişe bakayım dedim bulantılar başladı sanırım sabah beri ii deilim allahtan yiğit uyududa dinlendim nasılsın cnm minik zeynep nasıl yerim ben onuuu
ay canım arkadaşım benim.. bulantılar bir taraftan yiğit derken allah yardımcı olsun..
ama kısmetini böyle vermiş allah belkide bizden daha şanslısın.. eşin ne diyor aile ne diyor.. eşini şey için sordum.. ben bazen diyorm k eşim e aşkım kız çocuğuda daha bir değişik galiba ya hep merak edicem bu duyguyu diyorum, o da ciddi ciddi tersliyor beni.. çünkü gerçekten zorlanıyor garibim.. e klay değil te kaldı işlerde çok yok, her pazar fix 185 lira alışverişimiz tutuyor o da dikkat ede ede..
bunun faturaları var.. kredi kartlrı var.. benzini var kira var.. bana kızıyo ağzımı açtırmıyo D

canım benim çok geçmiş olsun a.s. ikinize de ama en çok arda kuzuya opuyorumnanaktan

hadi bende gideyimde kızı uyutayım..

hadi kolay gelsin öznur arayı açmamaya çalış :1hug:

hamile kalsan sesini çıkaramaz zor tabii ama hamile kaldıktan sonra yapacak birşey yok yani aldırmak ben düşünemem kendi açıma zor çok zor hem de ama melek yoldaaa

bu arada canım ikinize de çoook geçmiş olsun teraflu mu dur nedir ondan bende yarım içmiştim zeynep emiyor diye çok iyi bir ilaç 2 yarımla geçti benim ki

Son düzenleme:
günaydın, biraz hareketli başladık güne geç kaldım günaydın demek için,
geçmişede bakamadım daha...
herkes iyi mi?????

cnm bnm diş olabilir ahhhhhhhh bu dişler mahvetti bebişleri.hepsi çıksada kurtulsalar keşkeee

MELİKEEEE SENİN DÜNÜR KİM KIZ BENİM NİY HABERİM YOOOOK .. AAAAAlmaz:

aaaaaaaaa yasemin hakatana istedi ben de verdim sen bilmiyor musun hatta yazın tatile giderken çağırdılar ama biz mutasıp bi aileyiz kabul etmedik

Son düzenleme:
günaydın, biraz hareketli başladık güne geç kaldım günaydın demek için,
geçmişede bakamadım daha...
herkes iyi mi?????

günaydıııııııın uykum var ama iyiyim sanırım hafif bir mide bulantısı haricinde :2:

bilgeeeee... arkadaşlarrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!
feysbuhu olmayanlar için foto yüklediiiimmm

:)))))))))) feyssizim beeeeeennnnnnnnnnn kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…