sevgiiiiiiiiiiiiiiiiii sobeeee
slm cnm yiğit uyumuşken geçmişe bakayım dedim bulantılar başladı sanırım sabah beri ii deilim allahtan yiğit uyududa dinlendim nasılsın cnm minik zeynep nasıl yerim ben onuuu
slm cnm yiğit uyumuşken geçmişe bakayım dedim bulantılar başladı sanırım sabah beri ii deilim allahtan yiğit uyududa dinlendim nasılsın cnm minik zeynep nasıl yerim ben onuuu
günaydın kızlar...
ay canım arkadaşım benim.. bulantılar bir taraftan yiğit derken allah yardımcı olsun..slm cnm yiğit uyumuşken geçmişe bakayım dedim bulantılar başladı sanırım sabah beri ii deilim allahtan yiğit uyududa dinlendim nasılsın cnm minik zeynep nasıl yerim ben onuuu
günaydın kızlar.. çok oldu uyanalı da...
arda yeni uyudu tekrardan.. kuzum hapşırıp duruyor.. ıhlamur içiyoruz ikimizde.. burun spreyi yoktu gündüz neysede gece lazım olabilir diye aldırdım.. birde öksürdü bir kaç kere kötü kötü şurup da verdim..
ben se theraflu mu ne ondan aldım gerip ve soğuk algınlığı septomatik tedavisi diyo..ıhlamura devam bir tavuk çorbası yapıcam... off nşallah çabuk kolay atlatır kuzum hep benim yüzümden kıyamam onaaa((
hadi bende gideyimde kızı uyutayım..
ay canım arkadaşım benim.. bulantılar bir taraftan yiğit derken allah yardımcı olsun..
ama kısmetini böyle vermiş allah belkide bizden daha şanslısın.. eşin ne diyor aile ne diyor.. eşini şey için sordum.. ben bazen diyorm k eşim e aşkım kız çocuğuda daha bir değişik galiba ya hep merak edicem bu duyguyu diyorum, o da ciddi ciddi tersliyor beni.. çünkü gerçekten zorlanıyor garibim.. e klay değil te kaldı işlerde çok yok, her pazar fix 185 lira alışverişimiz tutuyor o da dikkat ede ede..
bunun faturaları var.. kredi kartlrı var.. benzini var kira var.. bana kızıyo ağzımı açtırmıyoD
MELİKEEEE SENİN DÜNÜR KİM KIZ BENİM NİY HABERİM YOOOOK .. AAAAAdünürrrrrrrrrrrr sobeee nasılsın oğluş nasıl
ahhhhhhh canım yaa Allah kolaylık versin zeynep dün gece çok huysuzdu ama sabah neşeliydi şimdi anneannede aman annemi yormasın da gece ben çekerim zaten bu akşam iş çıkışı dr a götüreceğim normal kontrole bakalım ben dişten şüpheleniyorum eli kulağında hafif ishal gibi ve gece hafif ateşi vardı
MELİKEEEE SENİN DÜNÜR KİM KIZ BENİM NİY HABERİM YOOOOK .. AAAAAlmaz:
günaydın, biraz hareketli başladık güne geç kaldım günaydın demek için,
geçmişede bakamadım daha...
herkes iyi mi?????
bilgeeeee... arkadaşlarrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!
feysbuhu olmayanlar için foto yüklediiiimmm
ay çok hoş herkesin bir dünürü var.. ayol büyüdübunlar büyüdüüüaaaaaaaaa yasemin hakatana istedi ben de verdim sen bilmiyor musun hatta yazın tatile giderken çağırdılar ama biz mutasıp bi aileyiz kabul etmedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?