burcu özledim siziGunaydinlar herkesse. Eylül hanim sanirim bi 10 dakika musade edecek annesine :)
aferim benim kızıma
Meral hanim meral hanimmm biz gunduzculeri okurken boyle zorlaniyoruz iste sempatiksalakcinni
Dunurum opuyorumnanaktan
bilgeee poz yakaladım akşam net deil ama idare edin gari:hulya:
Gunaydinlar herkesse. Eylül hanim sanirim bi 10 dakika musade edecek annesine :)
Meral hanim meral hanimmm biz gunduzculeri okurken boyle zorlaniyoruz iste sempatiksalakcinni
Dunurum opuyorumnanaktan
hayırlı uğurlu olsun pelincim ortak talebe katılıyor ve foto diyorum
hiç geç kalmadın allahın izniyle daha seneler var önümüzde... daha bizim kertiklerin düğünlerini yapıcaz :teytey:
niye şaşırmadım acaba sırnaşık şey sırnaşık şey
ben de kiralasam mı diye düşündüm nilgün CADIARZU önce jokerde falan göstereyim ilgisine bakayım diye düşündüm ama dışarıda ilgilendiği şeyle evde ilgilenmiyor dengesiz bebe naniknanik
allah 3.nüzü de korusun sevgi. bol bol konuşulmuş zaten bir şekilde birilerinden destek almak zorundasın. yiğit de burada senin nispeten ve mecburen azalan ilgindense annenin kardeşinin babanın ilgisini gördüğünde yatağını unutacaktır yerimseniben
allahım tembel işi diyo yaaaaaa akannehir huuuuuu yasemin taşınmaktan bahsediyoruz bacım nasıl tembel işi olabilir yahu :1shok: yaşın etkisi herhalde enerjisi bitmiyo bin maşallah :1no2:
canım hoşgeldin valla biz de eşimle arada konuşuyoruz büyük şehirde boğulacağına ayvalık'a yerleşsek rahat rahat sokakta oynayarak temiz hava temiz gıdayla mı büyüse diye... iki ucu pis değnek işte... orada sağlıklı ve büyük ihtimalle mutlu büyüyecek, burada mutlu ve çok iyi eğitimli büyüyecek... ama büyüdüğünde keşke az okusaymışım ama sağlıklı ve mutlu küçük yerde büyüseymişim derse mafoldumben
ebrucum başınız sağolsun tatlım. siz çok büyük sevap işlediniz o küçükcük "çocuğu" son gününe kadar el bebek gül bebek bakarak. eminim ki çok mutlu bir hayat sürdü, dediğin gibi keşke bizler de o kadar değer görerek, o kadar mutlu ve o kadar uzun yaşasak :kedi:
benim arkadaşımın kızının da alerjik astımı vardı, rainbow almıştı ve müthiş memnun kaldı. hala da kullanıyor doğal olarak, perde koltuk halı yıkama evi havalandırma vs astımı atlatmamızda en büyük yardımcılardan biri oldu diyor
benim gelin şimdiden yemek yapmayı öğrenmeye çalışıyor sanırım cokacimcoook
teşekkür ederim özlem inşallah hepimiz sağlıkla mutlulukla bebişlerimizi büyütür güzel hayatlar süreriz
valla ben umuta şimdiden söyledim ilk maaşından bana full fizik tedavi ısmarlayacak gamyoncuiremsu
:dilcikar: hain dünür :dilcikar:
maşallahhhhhhhhhhhh devamı gelir inşallahyine kitap diycem :kedi:
canım sağolasın yerimseniben
ben hangimiz kalırdık kim kimi kaçırmadı bilemedim şimdi bilmiyorumkismile ben 29dum eşim 30 opuyorumnanaktan
bize nazire yapıyolar cicim... gündüz şişiriyoruz akşam canları çıkıyor sempatiksalakcinni
olumunekankayizsmile bizle kal melikeeeeeeee
günaydın tülaaaaay
nevraaaaaaa sobeeeee
ve diğer tüm arkadaşlar günaydın :bbo: zırvalayabilirim peşinen söyleyeyim çok uykusuzum zira mirmirmirmir
aklımdayken bebeklerin toplu fotosuna katılmak isteyenler albümlerine bebeklerinin uyurken bir fotoğrafını koyup fotonun ismini de bebeğin ismi olarak koyup bana özelden haber verirlerse onlarınkini de alırım... bu haftasonuna kadar yollayın lütfen sonra bir daha yapacağımı sanmıyorum... berna dönüp de aryayı da ekleyin demezse tabii!!!
tekrar mı koyacağız önceden olanlarda mı yoksa o zaman fotoda olmayanlar mı yeni foto mu bu akşam çekeyim mi ne yapayım sempatiksalakcinni
zeynep bugün 9 aylık olduuuuuuuuuuuuuuuuu
burcu özledim sizi
eski muhabbetlerimizi
oy bu kuzular parmakların oynatıyorlar bizi
maşallah ecrinnaz a annesi
tekrar mı koyacağız önceden olanlarda mı yoksa o zaman fotoda olmayanlar mı yeni foto mu bu akşam çekeyim mi ne yapayım sempatiksalakcinni
pelinnnnnnnnn ben de katılıyorum ve küpeli küpeli foto istiyorum ancak ben yaş gününde cesaret edebilirim inşallah doğum günü hediyesi olur
maşallah turtaya nice 9 -90 aylara inşallah anasıyla babasıyla alkisalkisalkis
valla melikecim olmayanlar için söyledim ama oradaki fotodan memnun değilsen onu da değiştirebilirim en baştan yapmam gerekecek çünkü... hani alayım da bunun içine diğerlerini ekleyeyim gibi bir şey mümkün değil...
ya bu arada TÜLAY senin kızın ismi bitişik mi ayrı mı yazılıyor? ben geçen hatırayı yaparken ayrı yazmıştım ama sen albüm ismini vs bitişik vermişsin hangisi doğrusu? bilmiyorumkismile düzelteyim hazır baştan yapıyorken
maşallah turtaya nice 9 -90 aylara inşallah anasıyla babasıyla alkisalkisalkis
valla melikecim olmayanlar için söyledim ama oradaki fotodan memnun değilsen onu da değiştirebilirim en baştan yapmam gerekecek çünkü... hani alayım da bunun içine diğerlerini ekleyeyim gibi bir şey mümkün değil...
ya bu arada TÜLAY senin kızın ismi bitişik mi ayrı mı yazılıyor? ben geçen hatırayı yaparken ayrı yazmıştım ama sen albüm ismini vs bitişik vermişsin hangisi doğrusu? bilmiyorumkismile düzelteyim hazır baştan yapıyorken
saol meralim hepimizinkine maşallah
nice 9 yıllara olsun inş. :Saruboceq:
kızlaaaaaaaaaaaaaarrr
sanırım çıkarılan çorap sorununa bir çözüm buldummmmmmm guclubacismile :lepi: sositososito
hemen söyle yoksa bu cadı külotlu çorapları bile çıkaracak hmmmmmm elin değmişken çıkarılan şapkaya da bir çözüm bulsan
MAŞALLAH BENİM KUZUMAtekrar mı koyacağız önceden olanlarda mı yoksa o zaman fotoda olmayanlar mı yeni foto mu bu akşam çekeyim mi ne yapayım sempatiksalakcinni
pelinnnnnnnnn ben de katılıyorum ve küpeli küpeli foto istiyorum ancak ben yaş gününde cesaret edebilirim inşallah doğum günü hediyesi olur
kızlaaaaaaaaaaaaaarrr
sanırım çıkarılan çorap sorununa bir çözüm buldummmmmmm guclubacismile :lepi: sositososito
günaydınnn burcuu nasılsınn.. eylül nasılll..
gunaydın herkese..ya maşallah nası fırsat bulup boyle yazışıyosunuz yaa,,ben tum gun evde olamama ragmen yetışteremıyorum hıç bışeyı,,ayy hamışken ne guzeldı ya,,ıstedığım zaman ıstegım şeyı yapıyodum,,halbukı op zamanda artık bıtse su hamışlık dıyodum,,ınsanoğlu işte..ay neyse felsefe yaPArak başladım gune yıne,,herkese selamlarrr,,opucuklerrr.
ya sıbel su nazı resımlerını koyuyosun,,valla mıncıklayasım gelıyo benım onu ya,,,senın yuzunden bı oğlan dogurucam alıcam nazı vallaaa
dün eve gittiğimden beri deniyorum çoğunlukla çıkarmıyor arada çıkardığında da giyme-çıkarma arasındaki süre bayağı uzadı...
tv programları gibi sündürüyorum hehehe
işin sırrı şu... bir ayağına bir çorap giydiriyorsunuz, diğer ayağına da başka bir çiftin tekini giydiriyorsunuz. yani bir ayak yeşil öbürü kırmızı gibi... garip ama şimdilik işe yarıyor görünüyor :lepi:
burcu özledim sizi
eski muhabbetlerimizi
oy bu kuzular parmakların oynatıyorlar bizi
maşallah ecrinnaz a annesi
burcu bilge rainbow demiş katılıyorum hem de şiddetle annemde var tek kötü yanı çok fonksiyonlu bir makina ama müthiş birşey kardeşimin yeni alınan yatağını temizlemişlerdi suyun üstünde yağ tabakası vardı eve temizlik şirketinden gelip halıları yıkamışlardı büyük makinalarla aynı hafta rainbow cular geldi o halıdan neler çıktı müthiş biraz tuzluydu o zaman amerikadan geliyor ama aklında bulunsun havayı temizliyor istersen parfümlüyor minder yastık torbaları var vakumluyup temizliyor içini
sağolun kızlarrrrrrrr ancak eve gidince olur canım yükleyemezsem onunla idare ederiz o da güzel
hemen söyle yoksa bu cadı külotlu çorapları bile çıkaracak hmmmmmm elin değmişken çıkarılan şapkaya da bir çözüm bulsan
gunaydın herkese..ya maşallah nası fırsat bulup boyle yazışıyosunuz yaa,,ben tum gun evde olamama ragmen yetışteremıyorum hıç bışeyı,,ayy hamışken ne guzeldı ya,,ıstedığım zaman ıstegım şeyı yapıyodum,,halbukı op zamanda artık bıtse su hamışlık dıyodum,,ınsanoğlu işte..ay neyse felsefe yaPArak başladım gune yıne,,herkese selamlarrr,,opucuklerrr.
bak şimdi yine cin fikirli arkadaşım birşeyler buldulaelaelaelaelae
canım işin sırrı şu çalışıyoruz bebikler yanımızda değil vakit buluyoruz yani en azından kendi adıma öyleeeee
ayy alemsın bılge yaaa...du bakıyım bnde denıyım,,bızım kız cıkarıyor tekrarr gıymeye calışıyor,,gıyemeyınce kızıp ısırmaya başlıo corabıı,,delüüüüüü:ecrin_bebek:
Bi bakayim su makinaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?