2009 Aralık Anneleri

Gunaydinlar herkesse. Eylül hanim sanirim bi 10 dakika musade edecek annesine :)
aferim benim kızıma
Meral hanim meral hanimmm biz gunduzculeri okurken boyle zorlaniyoruz iste sempatiksalakcinni
Dunurum opuyorumnanaktan
burcu özledim sizi
eski muhabbetlerimizi
oy bu kuzular parmakların oynatıyorlar bizi
bilgeee poz yakaladım akşam net deil ama idare edin gari:hulya:

maşallah ecrinnaz a annesi

Gunaydinlar herkesse. Eylül hanim sanirim bi 10 dakika musade edecek annesine :)

Meral hanim meral hanimmm biz gunduzculeri okurken boyle zorlaniyoruz iste sempatiksalakcinni
Dunurum opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan dünüüüüüüüürrrrrrrrrr Şeniz

tekrar mı koyacağız önceden olanlarda mı yoksa o zaman fotoda olmayanlar mı yeni foto mu bu akşam çekeyim mi ne yapayım sempatiksalakcinni

pelinnnnnnnnn ben de katılıyorum ve küpeli küpeli foto istiyorum ancak ben yaş gününde cesaret edebilirim inşallah doğum günü hediyesi olur

zeynep bugün 9 aylık olduuuuuuuuuuuuuuuuu

tekrar mı koyacağız önceden olanlarda mı yoksa o zaman fotoda olmayanlar mı yeni foto mu bu akşam çekeyim mi ne yapayım sempatiksalakcinni

zeynep bugün 9 aylık olduuuuuuuuuuuuuuuuu

maşallah turtaya nice 9 -90 aylara inşallah anasıyla babasıyla alkisalkisalkis
valla melikecim olmayanlar için söyledim ama oradaki fotodan memnun değilsen onu da değiştirebilirim en baştan yapmam gerekecek çünkü... hani alayım da bunun içine diğerlerini ekleyeyim gibi bir şey mümkün değil...

ya bu arada TÜLAY senin kızın ismi bitişik mi ayrı mı yazılıyor? ben geçen hatırayı yaparken ayrı yazmıştım ama sen albüm ismini vs bitişik vermişsin hangisi doğrusu? bilmiyorumkismile düzelteyim hazır baştan yapıyorken

burcu özledim sizi
eski muhabbetlerimizi

saol meralim hepimizinkine maşallah

nice 9 yıllara olsun inş. :Saruboceq:

bitişik yazılıo bilgecimzemuszemus

kızlaaaaaaaaaaaaaarrr
sanırım çıkarılan çorap sorununa bir çözüm buldummmmmmm guclubacismile :lepi: sositososito

saol meralim hepimizinkine maşallah

nice 9 yıllara olsun inş. :Saruboceq:

sağolun kızlarrrrrrrr ancak eve gidince olur canım yükleyemezsem onunla idare ederiz o da güzel

kızlaaaaaaaaaaaaaarrr
sanırım çıkarılan çorap sorununa bir çözüm buldummmmmmm guclubacismile :lepi: sositososito

hemen söyle yoksa bu cadı külotlu çorapları bile çıkaracak hmmmmmm elin değmişken çıkarılan şapkaya da bir çözüm bulsan

burcu bilge rainbow demiş katılıyorum hem de şiddetle annemde var tek kötü yanı çok fonksiyonlu bir makina ama müthiş birşey kardeşimin yeni alınan yatağını temizlemişlerdi suyun üstünde yağ tabakası vardı eve temizlik şirketinden gelip halıları yıkamışlardı büyük makinalarla aynı hafta rainbow cular geldi o halıdan neler çıktı müthiş biraz tuzluydu o zaman amerikadan geliyor ama aklında bulunsun havayı temizliyor istersen parfümlüyor minder yastık torbaları var vakumluyup temizliyor içini

hemen söyle yoksa bu cadı külotlu çorapları bile çıkaracak hmmmmmm elin değmişken çıkarılan şapkaya da bir çözüm bulsan

dün eve gittiğimden beri deniyorum çoğunlukla çıkarmıyor arada çıkardığında da giyme-çıkarma arasındaki süre bayağı uzadı...
tv programları gibi sündürüyorum hehehe

işin sırrı şu... bir ayağına bir çorap giydiriyorsunuz, diğer ayağına da başka bir çiftin tekini giydiriyorsunuz. yani bir ayak yeşil öbürü kırmızı gibi... garip ama şimdilik işe yarıyor görünüyor :lepi:

gunaydın herkese..ya maşallah nası fırsat bulup boyle yazışıyosunuz yaa,,ben tum gun evde olamama ragmen yetışteremıyorum hıç bışeyı,,ayy hamışken ne guzeldı ya,,ıstedığım zaman ıstegım şeyı yapıyodum,,halbukı op zamanda artık bıtse su hamışlık dıyodum,,ınsanoğlu işte..ay neyse felsefe yaPArak başladım gune yıne,,herkese selamlarrr,,opucuklerrr.

ya sıbel su nazı resımlerını koyuyosun,,valla mıncıklayasım gelıyo benım onu ya,,,senın yuzunden bı oğlan dogurucam alıcam nazı vallaaa

MAŞALLAH BENİM KUZUMA
NİCE NİCE AYLARA YAŞLARA ANNESİ

kızlaaaaaaaaaaaaaarrr

bak şimdi yine cin fikirli arkadaşım birşeyler buldulaelaelaelaelae

canım işin sırrı şu çalışıyoruz bebikler yanımızda değil vakit buluyoruz yani en azından kendi adıma öyleeeee

ayy alemsın bılge yaaa...du bakıyım bnde denıyım,,bızım kız cıkarıyor tekrarr gıymeye calışıyor,,gıyemeyınce kızıp ısırmaya başlıo corabıı,,delüüüüüü:ecrin_bebek:

burcu özledim sizi
eski muhabbetlerimizi

Bizde valla ama gun icinde ne mumkun Eylülden firsat bulup girmek .

Bi bakayim su makinaya.

sağolun kızlarrrrrrrr ancak eve gidince olur canım yükleyemezsem onunla idare ederiz o da güzel

bu haftasonuna kadar bekliyorum melikecim

valla şapka boyun altından cırtlı yapılabiliyor başka da bir şey gelmiyor aklıma bizimki sokağa çıkıyorum heyecanıyla şapkayı umursamadığı için hiç düşünmedim açıkçası

günaydııııııııınnn... güzelim çok yazanların çoğu işte olanlar... evde bebekle bu kadar laklaka kimin vakti olabilir ki :kedi:

bak şimdi yine cin fikirli arkadaşım birşeyler buldulaelaelaelaelae

valla şekerim ben bulmadım dün konuşurken bir arkadaş kendi oğlunda nasıl çözdüklerini anlattı... uyguladım ve evet işe yaradı delikafadulden ben de hemen size aktardım haliyle :lepi:

canım işin sırrı şu çalışıyoruz bebikler yanımızda değil vakit buluyoruz yani en azından kendi adıma öyleeeee

ayy bazen dıyorum bende calışsam keşke,,evın içinde olunca ış hıç bıtmıyor ya,,bende hamarat değilimdir,,oyy oyyyy,,:tomato:

benimki giymeyi denemiyor bile direkt yiyor çorabı sempatiksalakcinni meme emerken ayaktan çorabı çıkarıp memenin yanına sokmaya çalışmışlığı da vardır kendilerinin akannehir

Bi bakayim su makinaya.

3bin $ civarında yanlış bilmiyorsam dünürcüm ama evladiyelik sonra da Eylül ve Umut'a kalır sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…