kızlar bir arda hapşıyor bir ben ..
napcam ya hele ben çok kötüyüm.. birden oldu akşam.. ıhlamur içiyorum.. ona geçmesin geçti gerçşde ilerlemese bariiiii(( ooof
geçmiş olsunkızlar bir arda hapşıyor bir ben ..
napcam ya hele ben çok kötüyüm.. birden oldu akşam.. ıhlamur içiyorum.. ona geçmesin geçti gerçşde ilerlemese bariiiii(( ooof
sağol sibel sorma bu akşam birden başladı.. ardanında anında burnu akmaya başladı..tüh geçmiş olsun. hemen kür yap kendine. ıhlamur iyi fikir. başkaaa ben valla öyle olunca bol karabiberli terbiyeli tavuk çorbası içiyorum çok iyi geliyo.
teşekkür ederim iyi geceler sana dageçmiş olsun
bende yatıyorum hadi iyi geceler kızlar
meralim günaydın geçmişe dalıyorum
sağol canancım hala yoğun bakımda kontrol altında değerler yüksek diye
sen nasılsın yağmurum nasıl?
yok bilge yaaa bi dünya işim var bitirmedim :)))
10 15 güne benim üst komşu taşınıyo bende oraya taşıncam
herşeyleri yıkıyorum yavaş yavaş akannehir
amanın bide atom karıncamı oldumkaydirigubbakcemile3
melike benim dünürüm güzeller güzeli zeynep'i kaptık biz :jeyyar:
amanda benim canım arkadişim açıklamamı bilem yapmış yerime :1hug:
müzeyyencim bilgecim güle güle size öpün yavruları
2 ay oncede yaptirmak istedim yasinda dediler bugun gittim yasina 1 hafta kaldi dedim ok dedi kulak deligi sirf yagmis zaten sinir et yokmus annem ikna etti yegenimin 2 dk sonra biseyi kalmamisti girdun dedi buyuyunce korkup deldirmez diye gittim tirsarak ama cok hevesli :)) ilk kulak delindi kiyamet koptu dedim hemen beklemeyin oburunu delin dedim deldi parayi odeyip ciktigimizda aglamiyordu o kadar surdu yani cok korktu acidan cok korkup agladi ama gecti cok sukur suan hicbir degisik bisey huysuzluk yok masallah
Selaaam arkadaşlarr nasıl herkes bebişler iyidir umarımm.
Sabah annem babam abim baskın yaptılar ellerinde börekle çıkıp gelmişler kahvaltıya:) çok iyi oldu valla.1gibi de ablamla yeğenlerim geldi okul çıkışı.yeni gittiler.canımız sıkılıyordu oğlumla iyi oldu onların yanında da oğlum çok mutlu.
ama ikimizin hastalığı da geçmedi daha da arttı sadece öksürük vardı nezle başladı dünden beri.ben de antibiyotik aldırdım eşime kendim için onu içiyorum ismini Pelinden almıştım baya oldu.umarım işe yarar.oğluşun öksürük de durmuştu ilacı kesmiştik yine başladıkniye böyle olduk yaa.neyse allah başka dert vermesin.sizler iyisinizdir inşşşşşşşşş
slm kızlar doktordan geldik malesef haberler ii deil dün gece kanamam başladı hafif sancılı başta korktum düşükmü diye doktora gittik bebeğim düşmemiş şükür ama düşük riskim varmış e yiğitte sürekli kucağımda..doktor istirahat verdi kanamam hala var dinlen dedi ama ne mümkün eşim çalışıo ve bi allahın kulu akraba yok mecburen devam yiğite bakmaya ben bu bebeği bu kadar istediğimi bilmiodum tabi istiorum ama kanamayı görünce çok üzüldüm korktum bu bebek bana allahımın bi armağanı çok daha ii anladım bu bebeği gerçektyen çok istiyorum..doktor eşime istirahat etmeli muhakkak demiiş.umarım bişiy olmazzzzzzz
Selam herkese laptopun şarjı bitmeden yazayım dedim geçmişten gelip.
Biz dün gece itibarıyla döndük İstanbul a ama keşke bir hafta daha kalsaymışım sevmiyorum artık bu şehri, bu semti özellikle orada ne güzel günde iki üç kere Canberk i dolaştırmaya çıkarıyordum deniz kenarında mis gibi havası, trafik gürültü yok eylül ayı olduğu için de kalabalık yoktu aklım kaldı eşime desem hemen yarın verir tayin dilekçesini hiç istemiyor İstanbul da yaşamayı.
Maalesef köpeğimizi kaybettik tedavi amacıyla vurulduğ antibiyotik zaten sorunlu olan böbrekleri bitirmiş tamamen çok ama çok acı çekiyordu hiç düzelme şansı da yoktu zaten yaşı da vardı o yüzden daha fazla acı çeksin istemedik. Dün gece on sekiz sene üzerine ilk defa onsuz eve girdim bomboş geldi çok koydu çok ama ne yapalım keşke insan olarak diyorum ben de o kadar yaşasam o kadar çok sevilsem o kadar iyi bakılsam.
Geçmişi biraz göz attım da Yasemin hayırdır annen mi rahatsız? GEçmiş olsun umarım önemli bir sorun yoktur.
Pelin açılışı yaptın ha hadi bakalım hayırlı olsun.
he bu arada sonunda benim oturan boğa (kızım olur kendileri:)) hareket etmeye karar verdi. tutunup kalkıyo :teytey: bugün yatağına koydum onu bazanın altından kışlıkları çıkarcaktım. bi baktımki kalkmış yerdeki oyuncaklara bakayo :1shok: bide ellerini bırakmış akannehir sonra dengesini kaybetti tabi hemen korktu ağladı ben hemen tuttum ses de etmedim korkmasın diye ama benim nazlı kızım işte adı gibi :)) ben sonsuza kadar oturcak galiba demeye başlamıştım.. kaydirigubbakcemile3
Bugun Eylül mutfakta yurutecken ocagi acti. Cok tehlikeli bunlar cookk.
bu arada biri yasemin e sormuş kim senin dünür diye o hamarat atom karınca benim dünürüm olur ona göre bu arada yasemin duymasın vazgeçmesin ama bu kız bugün çok fena hep mızmız herşeye gel gel yapıyor sonra başlıyor ağlasmaya ama koca gardolap nasıl gitsin onun ayağına ama bu akşam ilk kez 1 kase çorbayı bitirdi sütlü tarhana maşallah maşallah hiç umudum yoktu ama kaşığa ağzını açtı hiç çıkarmadan öğürmeden yuttu az ısıtmıştım pişman oldum ama azar azar arttırırım çok mutluyum
meralim günaydın geçmişe dalıyorum
günaydın arkadaşım
valla ben bir daldım ancak çıkabildim...
ayol ne geveze bizim kızlarda...
nevra - tülay günaydııııınnnnnnn
oooooooo herkeşler gelmiş günaydın inşallah bugün bilg. bana kalır da konuşabilirim
günaydın meralcim bilge nevra öpem sizi du Şenizişlerim vardı dün hiç bakamadım. bu sabahda geldiğimden beri geçmişi okuyyorum-tatlicadiarzu-bu hale geldim akşamcılar sayesindeklava:
günaydın melikeeeeeeeoooooooo herkeşler gelmiş günaydın inşallah bugün bilg. bana kalır da konuşabilirim
günaydın meralcim bilge nevra öpem sizi du Şenizişlerim vardı dün hiç bakamadım. bu sabahda geldiğimden beri geçmişi okuyyorum-tatlicadiarzu-bu hale geldim akşamcılar sayesindeklava:
Topigin ablasi olarak acilisi yaptik kulaklarimizi deldirdik bugun masallah cok yakisti kuzuma
merhabalar, ben yeni üye oldum bu siteye, biraz geç kaldım ama, 10 aylık bir kızım var, ismi Duru, umarım deneyimlerimizi ve önerilerimöizi paylaşabiliriz. Herkese selamlar
Hosgeldin hayirli olsun duru bebegin adin ne kac kilo aldin hamilelikte kaci gitti yazarsan :)))) topige giris yapmis olursun
şu aktivite masasını inceleyorum, güzel görünüyor ama tek soru işaretim oynar mı? oynamaz mı?
bilemedim şincik ne yapsam kiCADIARZU
slm kızlar doktordan geldik malesef haberler ii deil dün gece kanamam başladı hafif sancılı başta korktum düşükmü diye doktora gittik bebeğim düşmemiş şükür ama düşük riskim varmış e yiğitte sürekli kucağımda..doktor istirahat verdi kanamam hala var dinlen dedi ama ne mümkün eşim çalışıo ve bi allahın kulu akraba yok mecburen devam yiğite bakmaya ben bu bebeği bu kadar istediğimi bilmiodum tabi istiorum ama kanamayı görünce çok üzüldüm korktum bu bebek bana allahımın bi armağanı çok daha ii anladım bu bebeği gerçektyen çok istiyorum..doktor eşime istirahat etmeli muhakkak demiiş.umarım bişiy olmazzzzzzz
kaydirigubbakcemile3 hayranım bilgenin benzetmelerine zaten :))))
tembel işi aslında
eşyalı evi boyatıp temizleyeceğime tek tek temizleyip boşken boyanmış bir üste taşıycam :))))
Biz dün gece itibarıyla döndük İstanbul a ama keşke bir hafta daha kalsaymışım sevmiyorum artık bu şehri, bu semti özellikle orada ne güzel günde iki üç kere Canberk i dolaştırmaya çıkarıyordum deniz kenarında mis gibi havası, trafik gürültü yok eylül ayı olduğu için de kalabalık yoktu aklım kaldı eşime desem hemen yarın verir tayin dilekçesini hiç istemiyor İstanbul da yaşamayı.
Maalesef köpeğimizi kaybettik tedavi amacıyla vurulduğ antibiyotik zaten sorunlu olan böbrekleri bitirmiş tamamen çok ama çok acı çekiyordu hiç düzelme şansı da yoktu zaten yaşı da vardı o yüzden daha fazla acı çeksin istemedik. Dün gece on sekiz sene üzerine ilk defa onsuz eve girdim bomboş geldi çok koydu çok ama ne yapalım keşke insan olarak diyorum ben de o kadar yaşasam o kadar çok sevilsem o kadar iyi bakılsam.
Cok alakasiz olcak ama . Benim bi arkadasin cocugu astim olmustu . Doktor elektrik supurgesinin su filtreli olarak degistirmesini soylemisti o zaman . Normalde torbali olanda bi cok tozu arkadan tekrar veriyor filan diye . Bende simdi degistircem makinayi miladi doldu . Var mi onerisi olan ?
Bugun Eylül mutfakta yurutecken ocagi acti. Cok tehlikeli bunlar cookk.
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bilgee nice nice yıllara erin bebişinizle sağlık ve mutlulukla
ben 22 de evlendim 6 bitti bizimde
Seneye topikce tatile kaplicaya bel agrisina iyi gelen neresiyse :)))
Cok yazalim gunduzculer cok zorlansin . Onlarda gece gelsinler boylece.
bu arada biri yasemin e sormuş kim senin dünür diye o hamarat atom karınca benim dünürüm olur ona göre bu arada yasemin duymasın vazgeçmesin ama bu kız bugün çok fena hep mızmız herşeye gel gel yapıyor sonra başlıyor ağlasmaya ama koca gardolap nasıl gitsin onun ayağına ama bu akşam ilk kez 1 kase çorbayı bitirdi sütlü tarhana maşallah maşallah hiç umudum yoktu ama kaşığa ağzını açtı hiç çıkarmadan öğürmeden yuttu az ısıtmıştım pişman oldum ama azar azar arttırırım çok mutluyum
bilgeeeeeeeeeeeeee nice senelere canım bizim de kasımda 3 olacak inşallah benim kocayı kapmazlar diye oturdum babamın evinde doya doya ben almasam kimse almazdı o yüzden 28 de evlendim o da 34 tü
günaydın arkadaşım
valla ben bir daldım ancak çıkabildim...
ayol ne geveze bizim kızlarda...
oooooooo herkeşler gelmiş günaydın inşallah bugün bilg. bana kalır da konuşabilirim
Gunaydinlar herkesse. Eylül hanim sanirim bi 10 dakika musade edecek annesine :)
Meral hanim meral hanimmm biz gunduzculeri okurken boyle zorlaniyoruz iste sempatiksalakcinni
Dunurum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?