2009 Aralık Anneleri

kızlar bir arda hapşıyor bir ben ..
napcam ya hele ben çok kötüyüm.. birden oldu akşam.. ıhlamur içiyorum.. ona geçmesin geçti gerçşde ilerlemese bariiiii (( ooof

tüh geçmiş olsun. hemen kür yap kendine. ıhlamur iyi fikir. başkaaa ben valla öyle olunca bol karabiberli terbiyeli tavuk çorbası içiyorum çok iyi geliyo.

tüh geçmiş olsun. hemen kür yap kendine. ıhlamur iyi fikir. başkaaa ben valla öyle olunca bol karabiberli terbiyeli tavuk çorbası içiyorum çok iyi geliyo.
sağol sibel sorma bu akşam birden başladı.. ardanında anında burnu akmaya başladı..
ıhkamur içtim iki fincan tavuk çorbası on numara bir fikir gidim buzluktan çıkarıyım da sabah yapıyım.. sağol canım
geçmiş olsun

bende yatıyorum hadi iyi geceler kızlar
teşekkür ederim iyi geceler sana da

bu arada biri yasemin e sormuş kim senin dünür diye o hamarat atom karınca benim dünürüm olur ona göre bu arada yasemin duymasın vazgeçmesin ama bu kız bugün çok fena hep mızmız herşeye gel gel yapıyor sonra başlıyor ağlasmaya ama koca gardolap nasıl gitsin onun ayağına ama bu akşam ilk kez 1 kase çorbayı bitirdi sütlü tarhana maşallah maşallah hiç umudum yoktu ama kaşığa ağzını açtı hiç çıkarmadan öğürmeden yuttu az ısıtmıştım pişman oldum ama azar azar arttırırım çok mutluyum

yasemin canım kayınvalidene acil şifalar tatlım inşallah hemen iyileşir

bilgeeeeeeeeeeeeee nice senelere canım bizim de kasımda 3 olacak inşallah benim kocayı kapmazlar diye oturdum babamın evinde doya doya ben almasam kimse almazdı o yüzden 28 de evlendim o da 34 tü

aklıma başka gelmiyor banyomu yaptım yatayım malum yarın 9 da iş başı offffffffff gene acayip düzenlemeler var patronun oğlu okumak için amaerikaya gidecek dil filan hafta sonu babama ctesi pazar gündüz gelme akşam 5 -12 çalış diğer günler gene normal 12-12 yani adam hiç evinde yemek yiyemez bir yere gidemez köleyiz ya biz bu durumda her hafta ya c tesi ya pazar ben de işe gideceğim yok bu ay böyle karar alınırsa ben çıkarım evimde otururum ne bu ya sinir ben çıkarsam babam tek dakika durmam diyor ondan sonra patron otursun salak çok sinirlendim şans eseri su bulmuş satıyor çiftçiymiş önceden ilkokul mezunu bile değil doğru dürüst konuşmayı yazmayı bile bilmiyor patronluk taslıyor neyse ben yatayım sinirim yatışsın

bu arada unuttum ebru başınız sağolsun canım ben de kedim için dua ediyordum Allahım daha fazla çekmewsin diye beni de rahatlatan çoğu insandan bile daha iyi mutlu yaşadılar hiç unutulmuyor ailenin bir ferdi sevmeyen bakmayan anlayamaz çok üzgünsündür biliyorum

geldiğimsaattenanlarsınz ki ancakiştenbaşımıkaldırdım
okumam gereken testlerve yapmam gereken planalrdansonra
ütü çamaşırbulaşık nehir derken bitik vaziyetteyim...eve iş getirmek hiç iyi bişey değil...

geçmişe biaz bakabildim
pelincim maşallahminaya izledim çok tatlı ne de güzel adımlıyor harika valla:) darısı bize
gerçi nehir de kurt var anladım bendakika durmazmı bir insan ya:)

yasemin annesi rahatsızmış sanırım şimdiden çok geçmiş olsun allah şifa versin dilerim

sibelcim nazın değerlerine doktor iyi demişsende rahatlamışsındır valla bende rahatladımçokpaniklemiştin çünkü merak ediyordum sevindim tatlım...idararını da yapta bakalım için tam rahat olsun yerim o kıznın dötünü ben:))) tutunupta kalkarmış:)

arzucum geçmiş olsun canımdikkat et havalar biraz şaşırtıyorondan olaibilir...dünürüm kendine iyi bakmalısın:)

ebru hoşgeldincanım...tatil gibisivarmı ya:)
canberk iyidir dilerim...özledim valla

buarada baby bay ismini hatırlayamadımama tez knusunda benimbildğim artık atılma yok üniversiteden..
bende tez aşamasındayım çünkü çok da dert etmiyrum ama sen iyice bir öğren istersen yanlışlıkolmasın bitirmezsen hakkın mı bitiyor yoksa direk atılıyorm usun?

çok giremiyorum kızlar işlerimin çokluğundan
okuldanefesalmıyorum bazen...nehiri bile arayamadım bugünnaptılardiye...
toplantısı zümresi kitap seçmeleri v.s bitmedi...
inş bu haftadüzene gireceğim...
hepinizi özlüyorum valla
öpüldünüz topikahalisi: ))

oooooooo herkeşler gelmiş günaydın inşallah bugün bilg. bana kalır da konuşabilirim

günaydın meralcim bilge nevra öpem sizi du Şenizişlerim vardı dün hiç bakamadım. bu sabahda geldiğimden beri geçmişi okuyyorum-tatlicadiarzu-bu hale geldim akşamcılar sayesindeklava:

yasem,nc,m taşınıyormuşsun hayırlı olsun canım. zordur ama temiz temiz oturacaksın misler gibi .. allah kolaylık versin.. annen nasıl oldu bu arada . iyi haberlerini bekliyoruz.. bu koşuşturmanın arasında haktan nasıl atom karıncasın valla herşeye yetişirsin sen..

pelincim minanın küpeleri hayırlı olsun çok yakışmıştır güzel kızına .. resimleri merakla bekliyorum

Nazancım geçmiş olsun.. İyicene bi dinlenmeniz lazım aslında ama nerde diyeceksin haklısın tabii..atlatamadınız bi türlü.. çok geçmiş olsun tekrar

sevgicim çok geçmiş olsun. İnşll bebeğin tutunur sana .. ( Kızın diyesim geldi niyeyse )
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.. Bir süreliğini annenlerde kalmam iyi olur bencede hem kendin hemde yiğit içinn herşeyin hayırlı canım..

ebrucum başınız sağolsun.. çok üzüldüm en doğrusu buydu sanırım acı çekmemesi.. eminimki oda size çok minnattıırdır .. tekrar başınız sağolsun..

maşallah naz kızımıza annesi sen merak etme naz kızımız ağırdan alıyoo ama kendinden emin bi şekilde geliyoo.. maşallah sana güzelimm..

Bugun Eylül mutfakta yurutecken ocagi acti. Cok tehlikeli bunlar cookk.

ayy evet yaa hareketlendikçe daha çok tehlikeli olmaya başladılar.. Allah yardımcız olsun..

maşallah kuzumaaa ... seninki iyi yine gel diyomuş.. bizimki alıştıı yere vurunca oyuncakları zıplayarak geliyoo diye herşeyi öyle gelecek sanıyoo .. yere vuruyoo süreklii

meralim günaydın geçmişe dalıyorum

günaydın arkadaşım
valla ben bir daldım ancak çıkabildim...
ayol ne geveze bizim kızlarda...

herkeseeee günaydın
bilgeeee, merallllll günayydıııınnnnnnnn
oo şükür kavuşturanaa geçmişten koptum geldimm...

bi çay alayım kendimeee yaa boğazım kurudu çok fena..

bu gece az kaldı uykumda boyulup gidiyodum .. kocacığım farkedip uyanmışta su verdi sağolsun..

Gunaydinlar herkesse. Eylül hanim sanirim bi 10 dakika musade edecek annesine :)

Meral hanim meral hanimmm biz gunduzculeri okurken boyle zorlaniyoruz iste sempatiksalakcinni
Dunurum opuyorumnanaktan

nevra - tülay günaydııııınnnnnnn

oooooooo herkeşler gelmiş günaydın inşallah bugün bilg. bana kalır da konuşabilirim

günaydın meralcim bilge nevra öpem sizi du Şenizişlerim vardı dün hiç bakamadım. bu sabahda geldiğimden beri geçmişi okuyyorum-tatlicadiarzu-bu hale geldim akşamcılar sayesindeklava:

günaydınn canlarrr.. kocaman öptüümm hepinizzzziiii Şeniz Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan

bu gececiler çook konuşuyoo yaaaa.. :içelim: kaydirigubbakcemile5

günaydın melikeeeeeee
umarım sana kalır cnm

bu akşamcılar da fena olmaya başladılar amaaaaaaa

Topigin ablasi olarak acilisi yaptik kulaklarimizi deldirdik bugun masallah cok yakisti kuzuma

hayırlı uğurlu olsun pelincim ortak talebe katılıyor ve foto diyorum

merhabalar, ben yeni üye oldum bu siteye, biraz geç kaldım ama, 10 aylık bir kızım var, ismi Duru, umarım deneyimlerimizi ve önerilerimöizi paylaşabiliriz. Herkese selamlar

hiç geç kalmadın allahın izniyle daha seneler var önümüzde... daha bizim kertiklerin düğünlerini yapıcaz :teytey:

Hosgeldin hayirli olsun duru bebegin adin ne kac kilo aldin hamilelikte kaci gitti yazarsan :)))) topige giris yapmis olursun

niye şaşırmadım acaba sırnaşık şey sırnaşık şey

şu aktivite masasını inceleyorum, güzel görünüyor ama tek soru işaretim oynar mı? oynamaz mı?

bilemedim şincik ne yapsam kiCADIARZU

ben de kiralasam mı diye düşündüm nilgün CADIARZU önce jokerde falan göstereyim ilgisine bakayım diye düşündüm ama dışarıda ilgilendiği şeyle evde ilgilenmiyor dengesiz bebe naniknanik

allah 3.nüzü de korusun sevgi. bol bol konuşulmuş zaten bir şekilde birilerinden destek almak zorundasın. yiğit de burada senin nispeten ve mecburen azalan ilgindense annenin kardeşinin babanın ilgisini gördüğünde yatağını unutacaktır yerimseniben

kaydirigubbakcemile3 hayranım bilgenin benzetmelerine zaten :))))
tembel işi aslında
eşyalı evi boyatıp temizleyeceğime tek tek temizleyip boşken boyanmış bir üste taşıycam :))))

allahım tembel işi diyo yaaaaaa akannehir huuuuuu yasemin taşınmaktan bahsediyoruz bacım nasıl tembel işi olabilir yahu :1shok: yaşın etkisi herhalde enerjisi bitmiyo bin maşallah :1no2:

canım hoşgeldin valla biz de eşimle arada konuşuyoruz büyük şehirde boğulacağına ayvalık'a yerleşsek rahat rahat sokakta oynayarak temiz hava temiz gıdayla mı büyüse diye... iki ucu pis değnek işte... orada sağlıklı ve büyük ihtimalle mutlu büyüyecek, burada mutlu ve çok iyi eğitimli büyüyecek... ama büyüdüğünde keşke az okusaymışım ama sağlıklı ve mutlu küçük yerde büyüseymişim derse mafoldumben

ebrucum başınız sağolsun tatlım. siz çok büyük sevap işlediniz o küçükcük "çocuğu" son gününe kadar el bebek gül bebek bakarak. eminim ki çok mutlu bir hayat sürdü, dediğin gibi keşke bizler de o kadar değer görerek, o kadar mutlu ve o kadar uzun yaşasak :kedi:

benim arkadaşımın kızının da alerjik astımı vardı, rainbow almıştı ve müthiş memnun kaldı. hala da kullanıyor doğal olarak, perde koltuk halı yıkama evi havalandırma vs astımı atlatmamızda en büyük yardımcılardan biri oldu diyor

Bugun Eylül mutfakta yurutecken ocagi acti. Cok tehlikeli bunlar cookk.

benim gelin şimdiden yemek yapmayı öğrenmeye çalışıyor sanırım cokacimcoook

evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bilgee nice nice yıllara erin bebişinizle sağlık ve mutlulukla

ben 22 de evlendim 6 bitti bizimde

teşekkür ederim özlem inşallah hepimiz sağlıkla mutlulukla bebişlerimizi büyütür güzel hayatlar süreriz

Seneye topikce tatile kaplicaya bel agrisina iyi gelen neresiyse :)))

valla ben umuta şimdiden söyledim ilk maaşından bana full fizik tedavi ısmarlayacak gamyoncuiremsu

Cok yazalim gunduzculer cok zorlansin . Onlarda gece gelsinler boylece.

:dilcikar: hain dünür :dilcikar:

maşallahhhhhhhhhhhh devamı gelir inşallah yine kitap diycem :kedi:

bilgeeeeeeeeeeeeee nice senelere canım bizim de kasımda 3 olacak inşallah benim kocayı kapmazlar diye oturdum babamın evinde doya doya ben almasam kimse almazdı o yüzden 28 de evlendim o da 34 tü

canım sağolasın yerimseniben
ben hangimiz kalırdık kim kimi kaçırmadı bilemedim şimdi bilmiyorumkismile ben 29dum eşim 30 opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşım
valla ben bir daldım ancak çıkabildim...
ayol ne geveze bizim kızlarda...

bize nazire yapıyolar cicim... gündüz şişiriyoruz akşam canları çıkıyor sempatiksalakcinni

olumunekankayizsmile bizle kal melikeeeeeeee

günaydın tülaaaaay

nevraaaaaaa sobeeeee
ve diğer tüm arkadaşlar günaydın :bbo: zırvalayabilirim peşinen söyleyeyim çok uykusuzum zira mirmirmirmir

aklımdayken bebeklerin toplu fotosuna katılmak isteyenler albümlerine bebeklerinin uyurken bir fotoğrafını koyup fotonun ismini de bebeğin ismi olarak koyup bana özelden haber verirlerse onlarınkini de alırım... bu haftasonuna kadar yollayın lütfen sonra bir daha yapacağımı sanmıyorum... berna dönüp de aryayı da ekleyin demezse tabii!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…