2009 Aralık Anneleri

ebrucum üzüldüm , diyecek birşeyde bulamıyorum şimdi
en azından güzel bir yaşam sürdü,sizin gibi bir sahibi olduğu için

tamam işte elin dursa ayağın ayağın dursa başın durmuyo belli ki :umursamaz: benim anam da o modeldir kendini çok yorarsın haberin olsun öyle her işe koşmamaya alıştır biraz kendini canının kıymetini bil yasiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile2

ne yemek pişircen dediydimdi kafamçokkarıştı

sağolasın canım bende damadımdan vazgeçmem gerçi benim kıza resimleri gösteriyorum bazen bak bu haktan bak arda bak naz diye ama o ya tuşlara basmaya çalışıyor yada sarj kablosunu yemeye

eee kız evi naz evi,
nazlı benim kızım bakmaz
hele başka erkeklere hiiiiç bakmaz :))))
benim kızım nehir teyzesi.. nehirim oldu benim kızım

aaaa doğru nasıl unuttum beeen bilmiyorumkismile

buluruz
yasemin ne pişiriyosun bugün? çıldırcam yemek bulamıyorum ya kafamçokkarıştı

yazmam sevginin canı ya çekerse

yoook ayağımı uzatıp hiiiiç bir işe el sürmediğim günler daha çok

bakiyim canım rastlarsam link atarım sana

ben allahtan vakitli gidiyorum ama normalde cüce hiç bırakmıyor dün bırakacağı tuttu öyle olunca sevgili anam bugün de benim yapacağıma kanaat getirmiş onun için bana düştü tasası kaydirigubbakcemile3

aynen evde gr yemek yok aklımda hiç birşey yok o zaman bu akşam açız

al iki balık at fırına bi de yeşil salata aha mis gibi yemek istiyorsan balığın yanına patates de at o da karbonhidratı olsun bi paket de tahin helvası alıp koydun mu sofraya daha ne sositososito

BEN YEMEKTEN YIRTTIM AZÖNCE EŞİM ARADI HASTANEDEN AYRILAN BİKAÇ DOKTOR ARKADAS VARMIŞ VEDA YEMEĞİ VERİYOLARMIŞ ONLAR İÇİN,OTELDE GİDERMİYİZDEDİ SEVE SEVE DEDİM TABİKİİİİİ.......GİTTİKLERİNE ÜZÜLDÜM DERSEM YALAN:dance:

eee kız evi naz evi,
nazlı benim kızım bakmaz
hele başka erkeklere hiiiiç bakmaz :))))

aaaa doğru nasıl unuttum beeen bilmiyorumkismile

yazmam sevginin canı ya çekerse

yok canıjm ya rahat olun bu hamilelik hakkaten diğeri gii deil sanki hamile değpilmişim gibi biraz bıulantı dışında...yiğitten anca bukadar yazabildimm

günaydın kızlar...

günaydııınnnn canımmm

slm cnm yiğit uyumuşken geçmişe bakayım dedim bulantılar başladı sanırım sabah beri ii deilim allahtan yiğit uyududa dinlendim nasılsın cnm minik zeynep nasıl yerim ben onuuu

günaydınn sevgii nasılsın..

günaydın arzuuuu... çok geçmiş olsuunnnn

günaydın, biraz hareketli başladık güne geç kaldım günaydın demek için,
geçmişede bakamadım daha...
herkes iyi mi?????

günaydın nilgüncümmmm...

ay çok hoş herkesin bir dünürü var.. ayol büyüdübunlar büyüdüüü

benim yoookkkk ..

günaydınn yaseminciiiimmm

afiyet olsunnnnnnnn..

yaa 1 saat ortadan kayboldumm sayfalar almış başını gitmiş zor yetiştim.. Sabiha Paktuna' nın kitabı geldi şimdi .. Onu inceliyorumm..

bizimde akşama yemek yok . dün dışardan hallettik te bakalım bugün ne yapacam.. bilmiyorumkismile

bizimde akşama yemek yok . Dün dışardan hallettik te bakalım bugün ne yapacam.. Bilmiyorumkismile

slm cnm bayan olmak nezor ya hem iş hem çocuk hem yemek oh erkek olmak varmışşşşşşş
ama anne olmakta ayrı bişy iyiki kadınım diyorum sırf anne olabildiğim içinnnnn

saol cnm öle yapmaya çalışıom umarım hersey yolunda gider 24 yaşında 2 çocuklu olcam aman allahım baya erkenciyim demiiiiiiii

hoşgeldin, bende geldiğinde incelemiştim, zaten sadece incelemekle kalırsın eğer iş yerinde okuyacak vaktin yoksa -tatlicadiarzu-
slm cnm bayan olmak nezor ya hem iş hem çocuk hem yemek oh erkek olmak varmışşşşşşş

tek iyi yanı o ya zaten :CüvCüv:

aynen canım kadın olmanın en güzel yanıı anne olmak .. bak meselaa şuan karnım ağrıyoo çok kötü adt oldumm.. ama erkeklerin öylemi bi sünnet bide askerlik .. çalışmak derler bide ee bizd çalışıyozz bütün gün dışarda.. zor canım hemde çok zor dünyanın en ağır mesleği kadın olmak ..

neyse hamileliğin inşll kolay geçer.. benim ki çok rahat geçmişti.. inşşll senin de öyle olur..

saol cnm öle yapmaya çalışıom umarım hersey yolunda gider 24 yaşında 2 çocuklu olcam aman allahım baya erkenciyim demiiiiiiii

iyi işte benim gibi, fıçın tam rahata alışmışken, hooooooop tekrar baştan al yapmayacaksan
bir seferde kökten çözüm, hem arkadaş gibi büyüyp giderler işte

yas yas yasmin gözünaydın, k. valide servise çıkmış, hadi bununla geçmiş olsun

hoşgeldin, bende geldiğinde incelemiştim, zaten sadece incelemekle kalırsın eğer iş yerinde okuyacak vaktin yoksa -tatlicadiarzu-

tek iyi yanı o ya zaten :CüvCüv:

yok canım nerdee iş yerinde işleri ancak yetiştiriyorum .. yolda gidip gelirken okumaya çalışacam.. Anne işte kitabını öyle okuyup bitirmiştimm bakalım bunu öyle yapmak istiyorum . bi kitap daha var okuyacağım sıra ona ne zaman gelir bilmem artıkın.. off yaa ekiden ne güzel kitap okurdum ben.. eskiden dediysemm evlenmeden önce .. akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…