buluruz
yasemin ne pişiriyosun bugün? çıldırcam yemek bulamıyorum ya kafamçokkarıştı
sırnaşık şey :roflol:
ay valla kurtlu değilim sırnaşık şey
ama küçükken rahmetli babacım 3 kız kardeş bize kıpırdamadan durma oyunu oynatırken
benim ayak parmaklarım kıpırda kıpır
kızım o ayakların ne diye sorduğunda onlar durmuyo baba demiştim kaydirigubbakcemile3
cidden uzun süre bi yerde duramam gece bile bi sağa bi sola döne döne uyurum
sağolasın canım bende damadımdan vazgeçmem gerçi benim kıza resimleri gösteriyorum bazen bak bu haktan bak arda bak naz diye ama o ya tuşlara basmaya çalışıyor yada sarj kablosunu yemeye
benim kızım nehir teyzesi.. nehirim oldu benim kızım
buluruz
yasemin ne pişiriyosun bugün? çıldırcam yemek bulamıyorum ya kafamçokkarıştı
tamam işte elin dursa ayağın ayağın dursa başın durmuyo belli ki :umursamaz: benim anam da o modeldir kendini çok yorarsın haberin olsun öyle her işe koşmamaya alıştır biraz kendini canının kıymetini bil yasiiiiiiiiiiii kaydirigubbakcemile2
ne yemek pişircen dediydimdi kafamçokkarıştı
mama sandalyesi değilde oto koltuğu araştırıyorum ben şimdi
ben dün akşamdan yaptım koydum dolaba, yoksa akşam geç gidiyorum birde yemek yaparsam gece yat geber yemeği olur herhalde
akşam menümüz
semizotu, kıymalı makarna, yoğurt,
semizotunu pişirdim koydum, kıymalı makarnanın harcını hazırladım, domatesli biberli soğanlı sarımsaklı, akşamda makarnsını haşlarım yanına da yoğurt yeter işte
aynen evde gr yemek yok aklımda hiç birşey yok o zaman bu akşam açız
yazmam sevginin canı ya çekerse
yoook ayağımı uzatıp hiiiiç bir işe el sürmediğim günler daha çok
eee kız evi naz evi,
nazlı benim kızım bakmaz
hele başka erkeklere hiiiiç bakmaz :))))
aaaa doğru nasıl unuttum beeen bilmiyorumkismile
yazmam sevginin canı ya çekerse
günaydın kızlar...
slm cnm yiğit uyumuşken geçmişe bakayım dedim bulantılar başladı sanırım sabah beri ii deilim allahtan yiğit uyududa dinlendim nasılsın cnm minik zeynep nasıl yerim ben onuuu
günaydın kızlar.. çok oldu uyanalı da...
arda yeni uyudu tekrardan.. kuzum hapşırıp duruyor.. ıhlamur içiyoruz ikimizde.. burun spreyi yoktu gündüz neysede gece lazım olabilir diye aldırdım.. birde öksürdü bir kaç kere kötü kötü şurup da verdim..
ben se theraflu mu ne ondan aldım gerip ve soğuk algınlığı septomatik tedavisi diyo..ıhlamura devam bir tavuk çorbası yapıcam... off nşallah çabuk kolay atlatır kuzum hep benim yüzümden kıyamam onaaa((
günaydın, biraz hareketli başladık güne geç kaldım günaydın demek için,
geçmişede bakamadım daha...
herkes iyi mi?????
ay çok hoş herkesin bir dünürü var.. ayol büyüdübunlar büyüdüüü
günaydın bu arada herkeslereee
geldim dünürüm yettimmm
oğluşum iyi şükür
kalkıyodu tutunarak şimdi kalkıp tutuna tutuna gidiyo beyfendi
aman ne zor artık yaaa
bugün 2 kere düştü bile allahtan bişey olmadı totosunun üstüne oyurdu
cokacimcoook
BEN YEMEKTEN YIRTTIM AZÖNCE EŞİM ARADI HASTANEDEN AYRILAN BİKAÇ DOKTOR ARKADAS VARMIŞ VEDA YEMEĞİ VERİYOLARMIŞ ONLAR İÇİN,OTELDE GİDERMİYİZDEDİ SEVE SEVE DEDİM TABİKİİİİİ.......GİTTİKLERİNE ÜZÜLDÜM DERSEM YALAN:dance:
bizimde akşama yemek yok . Dün dışardan hallettik te bakalım bugün ne yapacam.. Bilmiyorumkismile
saldırıyorum bak şimdi şeniz
naniknanik la ayrıca sana saldırcaksam diğerleri niye kaçıyo sırnaşık şey
turşu istemem asidi oğluma pişik yapıyoVe hayır hamile değilim
allah ağzınızın tadını bozmasın o zaman sevgi. Sen boşver tıka kulaklarını diğer tüm seslere sadece eşini duy oğlunu duy ve keyfini sür a.s.
Ah kuzum ah ne zordur şimdi ona... Benim son günlerim gibi anlıyorum onu ben -tatlicadiarzu-
üşütmüş olabilirim sinüzit başlıyor olabilir bilmiyorum nilgün hamile değilim onu biliyorum
günaydııınnnn canımmm
günaydınn sevgii nasılsın..
günaydın arzuuuu... çok geçmiş olsuunnnn
günaydın nilgüncümmmm...
benim yoookkkk ..
günaydınn yaseminciiiimmm
afiyet olsunnnnnnnn..
yaa 1 saat ortadan kayboldumm sayfalar almış başını gitmiş zor yetiştim.. Sabiha Paktuna' nın kitabı geldi şimdi .. Onu inceliyorumm..
slm cnm bayan olmak nezor ya hem iş hem çocuk hem yemek oh erkek olmak varmışşşşşşş
ama anne olmakta ayrı bişy iyiki kadınım diyorum sırf anne olabildiğim içinnnnn
slm cnm bayan olmak nezor ya hem iş hem çocuk hem yemek oh erkek olmak varmışşşşşşş
ama anne olmakta ayrı bişy iyiki kadınım diyorum sırf anne olabildiğim içinnnnn
saol cnm öle yapmaya çalışıom umarım hersey yolunda gider 24 yaşında 2 çocuklu olcam aman allahım baya erkenciyim demiiiiiiii
hoşgeldin, bende geldiğinde incelemiştim, zaten sadece incelemekle kalırsın eğer iş yerinde okuyacak vaktin yoksa -tatlicadiarzu-
tek iyi yanı o ya zaten :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?