ebrucuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm
yaa 1 saat ortadan kayboldumm sayfalar almış başını gitmiş zor yetiştim.. Sabiha Paktuna' nın kitabı geldi şimdi .. Onu inceliyorumm..
saol cnm öle yapmaya çalışıom umarım hersey yolunda gider 24 yaşında 2 çocuklu olcam aman allahım baya erkenciyim demiiiiiiii
yok canım nerdee iş yerinde işleri ancak yetiştiriyorum .. yolda gidip gelirken okumaya çalışacam.. Anne işte kitabını öyle okuyup bitirmiştimm bakalım bunu öyle yapmak istiyorum . bi kitap daha var okuyacağım sıra ona ne zaman gelir bilmem artıkın.. off yaa ekiden ne güzel kitap okurdum ben.. eskiden dediysemm evlenmeden önce .. akannehir
cokacimcoook görüşürüzzzz....
Efeniiimmmm ben hala geçmişteyim geliyorum birazdan.
bi de düşünceli üstüne bilmiyorumkismile
ya da çok meşakkatli bi şey pişiriyosun genel geçer şeylerde ne var misal balık al at fırına bittiiiiiiiii
allah allah biz rastlamıyoruz sanki :umursamaz:
sırnaşık şeyBEN YEMEKTEN YIRTTIM AZÖNCE EŞİM ARADI HASTANEDEN AYRILAN BİKAÇ DOKTOR ARKADAS VARMIŞ VEDA YEMEĞİ VERİYOLARMIŞ ONLAR İÇİN,OTELDE GİDERMİYİZDEDİ SEVE SEVE DEDİM TABİKİİİİİ.......GİTTİKLERİNE ÜZÜLDÜM DERSEM YALAN:dance:
yok canıjm ya rahat olun bu hamilelik hakkaten diğeri gii deil sanki hamile değpilmişim gibi biraz bıulantı dışında...yiğitten anca bukadar yazabildimm
yas yas yasmin gözünaydın, k. valide servise çıkmış, hadi bununla geçmiş olsun
yasemincimm gözünün aydın canım .. bir önce evine çıkar inşll.. tekrar çok geçmiş olsun ..
hımm geçmişi okuyamam almış başını gitmiş ama bi kitap mevzuu var sanırım sabiha paktunayı okuyorum şuan güzel. ama dr. su laurent in ay ay bebeğiniz adlı kitabını şiddetle öneriyorum. ayrıca tracy hogg un bebek bakım sorunlarına mucize çözümlerini aldım ama henüz ona başlamadım..
:kedi: meşakatli değil aslında sıradan
akşama evde olmayacağım için sadece öğlende yenilcek cinsten
BİLGEEEEE
iyi madem izin çıktı
kahvaltı gibi hazırladım çay,yumurta salatası, sarmısaklı yoğurtlu közlenmiş k.biber, sigara böreği,biber dolması(dünden kalma) ve kahvaltılıklar vardı canım
akşamada samsundayız orda ne varsa onu yiycez diye yemek yapmadım :dance:
ben gittim ..........
ben gittim ..........
ben geldim maşallah gene çeneniz hiç durmamış. bişi sorucam kızlar. benim kızda 2 gündür tesadüfen farkettim. sert bi şekilde "şşşiiiiiişşşşttt" dersen oyun oynuyorsa oyun bırakılıyo , gözler yere bakıo masumca. 2. kez tekrarlarsan. dudak bükülüo ve içini çekio . işte benim bittiğin an burası, içime oturuyo resmenakannehir sizinkilerde de oluyomu acepeyvahedigeldismile
Aha da geldim tabii bilgisayar başından elli kere kalkınca geçmişde ancak bitti.
Öncelikle başsağlığı dileyen arkadaşlara çok teşekkür ederim zamanla alışacağız inşallah Melike gerçekten yaşamayan bilemez çok zormuş çok...
Bilge Ayvalık'a yerleşmek de güzel fikirmiş bak ama ben düşünüyorum da buralardan gidebilmek için buradaki çevreni aileni arkadaşlarını vs. hepisini alıp gittiğin yere koymak lazım başka türlü zor benim için.
Bizim başımıza bir iş geldi bakın onu anlatmayı unuttum sizlere geçen hafta arabadan birden patır patır sesler gelmeye başladı aşağıdan herhalde dedim ön takımlarda bir problem var yeni de bakımdan çıkmış oralarda da servis falan yok Balıkesir de en yakın servis neyse dayımla birlikte o önde ben arkada edremite kadar gidip gösterelim dedik yavaş yavaş yolda baktım bir çocuk işaret ediyor ben de otostop çekiyor sandım önce sonra lastiği gösterdi durun falan diye parçalıyor kendini çocuk durdum bir inip baktım ki lastiği arabaya bağlayan bijon başlarının ikisi düşmüş biri düşmek üzere sadece bir tanesi tutuyor lastik ayrılmak üzere arabadan.
Meğerse bakımını yaptırıp ön fren balatalarını değiştirdiğim yetkili(?!!) servistekiler bijonları sıkmayı unutmuşlar uzun yolda gidince hepsi gevşemiş ve düşmüş. Ya ben şehirler arası yolda hızlı giderken düşseydi ne olurdu? Defalarca takla atıp öteki tarafı boylardık düşünebiliyor musunuz yaptıkları resmen cinayete teşebbüs Allah korudu ne demektir bijonları sıkmadan arabayı göndermek tel. ettim servise doğru haklısınız dedi adam yarın da şikayete gideceğim para almayı biliyorlar dünyanın parasını ama bu kadar önemli bu kadar hayati bir şeyi atlayabiliyorlar.
Hala yaşadığımıza hayret ediyorum Allah korudu o halde kmlerce yol yaptık.
oğluşumun fotolarını ekledim gece bakmayan varsa hani baksın benim yakışıklı tosununma
yorum yapan arkadaslarada tesekkür ettikkkkkkk
ya buarada yiğitin kilosu obezitelik derecesindemi kayınvalidem saolsun korkuttu beni ya biara hala aklım orda...oğluşum 12 kilo boyuda78.5 sizce yemesini kısmalımıyım daha çok annesütü alıo gerci ek gıdalarla aramız pek iideil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?