2009 Aralık Anneleri

hoş geldin canım .. aynı şekilde .. geçen babasıyla konuşuyoruz oda kendi çapında konuşuyoo ama nasıl konuşmak bizim sesimizi bastırıyoo .. biz koçişkoyla aynı odada birbirimize bağrıyoruzzz bi süre sonra ben " ee oğlum bi sus babanın ne dediği anlamadım " dedim bana bi bakışı var görmeliydiniz... sonra da kıyamadım tabii..

bizimki biraz sesimi yükseltsem hemen kafasını omzuma getirio yaslıo kıyamam ona ben minanın küpeli halinin fotosunu koydunmu pelin ya yerim ben onuda küpesinide büyümüşte küpe takarmışşşşşşş

Allah korumus inanamadim okurken verilmis sadakaniz varmis resmen ozur dilemek neymis canin kiymetini yaninda gerizekalilar bu nasil servis ya soka girdim

valla ebrucum biz eşimle zaten neredeyse izole bir hayat sürdüğümüz için illa ki bizimle gelsin diyeceğimiz kimsemiz yok... aileler hariç elbette :kedi:

verilmiş sadakanız varmış ebruuuuuu :1shok: :1shok: :1shok: amerikada böyle bir şeyden zengin olursun (hayatta kalabildiysen tabii) bizim sistemimizde maalesef taaaa bilmemkaç sene sonra ve de muhtemelen "insanlık hali" cevabıyla çıkarsın... hey yarabbim ya "haklısınız" e haklıyım eyvallah da bu, sorunumu çözmüyor ki ben zaten biliyorum haklı olduğumu Çok üzgünüm çoook :mymeka:

canım başınız sağolsun öncelikle . bi çok hayvan beslediğim için ne zordur onu kaybetmek iyi bilirim:gitme:

araba içinde çok çok büyük geçmiş olsun gerçekten bi facia olabilirdi . ucuz atlatmısınız. servis bideklava:

o bakışı akşamdan beri unutamıyorum oturdu içime:1no2:

cnm çok gecmiş olsun verilmiş sadakanız varmış valla bianlık ihmalkarlık insanın hayatına mal oluyo ama onların umurundamı parayı aldılar nasılsa...allahım korumuş vallaaaaaa

doktorunuzun ne dediği önemli sevgi benim bildiğim kadarıyla senin kayınvaliden çocuk doktoru değil çünkü... yanlış mı biliyorum sengözlerimebaksanab

Allah korumus inanamadim okurken verilmis sadakaniz varmis resmen ozur dilemek neymis canin kiymetini yaninda gerizekalilar bu nasil servis ya soka girdim

aslında üşenmeyip o yetki belgesini kim veriyorsa oraya ulaşıp şikayet etmek lazım orası yeterli gelmezse türkiye genel müdürlüğüne orası da yetmezse genel merkeze... uğraşmak lazım bunlarla şakası yok çünkü :1no2:

senin bu lafların varya beni bitirio valla çok hoşsun ya
evet çocuk doktoru deil yani benim bildiğim kadarıyla ama ona git sor doktorlar ne bilir eşim doktor ona bile inanmıo bazen grip oluyo eşim grip olmuşsun dio yok hayır ben üşütmedim kesin önemli bişeyim var yok bizim bi tanıdık şöyle olmuştu öldü falanda filan başlıooo

:1shok: inanmıyorum yaaaa!!!
bu nasıl bir ihmal!!!
olabilecekleri düşünmek bile istemiyorum!
onlara ne yapsan hak valla
geri zekalılığın böylesi!!!!
ay o çocuğuda allah göndermiş şükür :Saruboceq:

cnm bi fırsat bulamadım karsılaşamadık çok üzüldüm köpeğin için insan alıştığı şeyleri kaybedince cidden zorki...bide 18 senedir yanındaymış zor hakkaten :gitme:
Çok sağol canım.
Bir de yetkili servis Pelin yarım saat işçilikten dünyanın parasını alıyorlar.

Biz de öyle çok çevreli değiliz eşimin zaten bütün çevresi Sinop'da az olsun temiz olsun, sağlam olsun diyenlerdenim ben de.

Eşim konuşmuş da buradaki servisle doğru haklısınız ama işte insan faktörü demişler.

cnm çok gecmiş olsun verilmiş sadakanız varmış valla bianlık ihmalkarlık insanın hayatına mal oluyo ama onların umurundamı parayı aldılar nasılsa...allahım korumuş vallaaaaaa
Tabi bir şey olsa direksiyon hakimiyetini kaybetti de gitti diyeceklerdi kimbilir kimlerin canını yakıyorlar böylece.
Bilge ben de üşenmeyi düşünmüyorum aslında da işte maalesef Türkiye de insan hayatının hiç değeri yok ki ama yapabildiğimi yapacağım peşini bırakmam.

e lafı vermiş işte sevgi.... "aaaaaaaaa öyle mi darısı başınıza anne" diyip yürü git kaydirigubbakcemile3 alla alla yaaaaaaaa sinir olurum böle yok dr bilmiyo e bilmiyosa ne soruyosun dana!!! sen gitme ölürsen ölürsün kalırsan kalırsın :mymeka:

eh ayvalık size de uyarsa taşınalım bi siz bi biz takılır geçinir gideriz işte kaydirigubbakcemile5 umutla canberk de birlikte oynarlar misler gibi gamyoncuiremsu

şikayetimvar.com olması lazım öyle sitelere yaz ve de mail at tüm tanıdıklarına ebru... hem insanlar kontrol etmeyi ihmal etmesin diye hem de rezil olsunlar diye lmaz:

ebrucuğumm çok geçmiş olsuuunn .. verilmiş sadakanız varmış valla.. Halısın diyince sanki herşey çözüldüü... al o pijonları kafalarına at diyecem ama boşver allahından bulsunlar ..

oyy maşall. yiğit paşamıza.. bence boyuna göre kilosu normal .. boyu uzun neticedee.. dr ' unuz ne diyoo ..

Aliyorlar bilmemmi parca parasi kadara nerdeyse iscilik insan jest yapar hic olmazsa iade yapar para falan hiyarlar cok sinir oldum valla

burda çocuk doktoru yok sadece acilde var istifa etmiş yeni biri gelene kadar kendi kendimize idare edioz o yüzden size soruyom kilosu nasıl diye

burda çocuk doktoru yok sadece acilde var istifa etmiş yeni biri gelene kadar kendi kendimize idare edioz o yüzden size soruyom kilosu nasıl diye

eşin daha iyi anlar bir gelişim skalası var kız çocuklar için ayrı erkekler için ayrı... söylediğin boy kilo en üst düzeylere denk geliyor yanlış hatırlamıyorsam ama obez falan değil... o boy ve o kilo gözümün önüne geliyor evet yapılı ama obez değil... çok boğmağı var mı sevgi? ben fotolarda dikkat etmemişimbilmiyorumkismile

Bizim oğlanın da son numarası şu şimdi bu deli gibi karıştırıyor her şeyi girmediği delik yok yapmasını istemediği bir yere gidince Canberk diye bağırıyorum o da bana karşılık veriyor aaaa aaaa diye sinirlenerek "sen karışma" diyor aklınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…