2009 Aralık Anneleri

şimdi baktım da ya makina çocuğu inceltiyor ya da obez mobez değil bu çocuk

kaydirigubbakcemile3 özgür ruh kızım bunlar... bir şeyi yapmaması için en az 30 kere hayır lmaz: ikilisini yapmam gerekiyor... her hayırdan sonra tekrar deniyor çünkü akannehir ya beklemeyip alıp oradan uzaklaştırıyorum ya da ısrarla ve sabırla söylüyorum sonunda yönünü değiştiriyor. onlardan daha da ısrarcı olabilmek gerek :umursamaz:

burda çocuk doktoru yok sadece acilde var istifa etmiş yeni biri gelene kadar kendi kendimize idare edioz o yüzden size soruyom kilosu nasıl diye

evet üst sınırda boyuna göre normal bence de resimlerde hiç öyle obez miş gibi durmuyoo benceee .. boyu ve kilosuyla iri bi çocuk ama o kesin..

saolun kızlar evet iiri bi çocuk ama çok kilolu deil.boğumları yok bilge yapılı sadece makina inceltmio aynen gördüğün gibi cnm

mirmirmirmir sengözlerimebaksanab
neşe naptınız müzeyyenle anlaşabildiniz mi aklinialirimsmile

ohaoldumsmile gitme vaktim gelmişşşşşşş süprizzzzz
yarın görüşürüz inşallahhhhhhh

ay bir oturamadım koştur koştur yoruldum ya şimdide duruyu yıkıyıp uyutcamda azcık bakim dedim naptınız diye

hay yarabbim ya, zayıf olur sen bakamadın olur,biraz yapılı oluncada sen yaptın olur,
herkesein herşeye söyleyecek bir lafı var,
sen doktorun ne diyorsa ona göre hareket et, gerisinida salla gitsin

ohaoldumsmile gitme vaktim gelmişşşşşşş süprizzzzz
yarın görüşürüz inşallahhhhhhh

güle güle canım, paşayı öperim, senide öperim
yarın gelince bana pekmezli kurabiye tarifi bulur musun???
anneannem kendi bağının üzümlerinden ( gdosuz ) :))))) pekmez yapmış göndermiş,
kurabiye yapcem ama sana bi sorayım dedim, belki vardır elinde bir tarif

aman yarabbi çok geçmiş olsun valla allah korumuş canım.

hehe onun totosunuyerim..

fena hakikaten tülaycım ben de geçenlerde bi "a aaaaaa umut!!!" dedim... durdu baktı baktı aynı vurguyla "a aaaaaaaa!!!" diye beni azarladı kaydirigubbakcemile3

bak sen sıpalara asi bunlar asi:))

sevgicim anne sütüyle beslenen bebekler asla obez olmazmış. ek gıdalarla fazal arası yok diyosun. bence normal. veriyosan muhallebi bebe bisküvisi vs verme onlar gereksiz kilo yapıyomuş. sen takma kimseyi.. doktorun ne diyosa doğrudur.

ebrucum çok geçmiş olsun, gereken yorumlar yapılmış zaten
vrilmiş sadakanız varmış ama peşini bırakma

smmm06 yolculuğunuzu sormuştum ama hiç sesin soluğun çıkmadı

yaa canım kusura bakma görmedim işte olduğum için girip çıkıyorum yazdığını görmedim yolculuğumuz baya zor geçti kaan arabada durmadı uyuması için mola verip sallamak zorunda kaldım kucağımda sallamadan uyumuyo maalesef tatildende hiçbişey anlamadım daha fazla yoruldum desem yeridir deniz çok dalgalıydı yıkanmayı sevmesine rağmen denizden çok korktu denize giremedi her yemek zamanı sürekli huysuzluk yaptı yani anladımki bebekle tatil zor yani yanında aileden birileri mutlaka olmalı o yüzden birdahaki tatilim mutlaka annemlerle olcak :)))

samsuna gidiyorum annemi görmeye
yarın görüşürüz allahtan bişey olmazsa
allaha emanet olun canlarım kuzularıda öpün yerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…