eşin daha iyi anlar bir gelişim skalası var kız çocuklar için ayrı erkekler için ayrı... söylediğin boy kilo en üst düzeylere denk geliyor yanlış hatırlamıyorsam ama obez falan değil... o boy ve o kilo gözümün önüne geliyor evet yapılı ama obez değil... çok boğmağı var mı sevgi? ben fotolarda dikkat etmemişimbilmiyorumkismile
Bizim oğlanın da son numarası şu şimdi bu deli gibi karıştırıyor her şeyi girmediği delik yok yapmasını istemediği bir yere gidince Canberk diye bağırıyorum o da bana karşılık veriyor aaaa aaaa diye sinirlenerek "sen karışma" diyor aklınca.
burda çocuk doktoru yok sadece acilde var istifa etmiş yeni biri gelene kadar kendi kendimize idare edioz o yüzden size soruyom kilosu nasıl diye
burda çocuk doktoru yok sadece acilde var istifa etmiş yeni biri gelene kadar kendi kendimize idare edioz o yüzden size soruyom kilosu nasıl diye
saolun kızlar evet iiri bi çocuk ama çok kilolu deil.boğumları yok bilge yapılı sadece makina inceltmio aynen gördüğün gibi cnm
oğluşumun fotolarını ekledim gece bakmayan varsa hani baksın benim yakışıklı tosununma
yorum yapan arkadaslarada tesekkür ettikkkkkkk
ya buarada yiğitin kilosu obezitelik derecesindemi kayınvalidem saolsun korkuttu beni ya biara hala aklım orda...oğluşum 12 kilo boyuda78.5 sizce yemesini kısmalımıyım daha çok annesütü alıo gerci ek gıdalarla aramız pek iideil
ohaoldumsmile gitme vaktim gelmişşşşşşş süprizzzzz
yarın görüşürüz inşallahhhhhhh
Aha da geldim tabii bilgisayar başından elli kere kalkınca geçmişde ancak bitti.
Öncelikle başsağlığı dileyen arkadaşlara çok teşekkür ederim zamanla alışacağız inşallah Melike gerçekten yaşamayan bilemez çok zormuş çok...
Bilge Ayvalık'a yerleşmek de güzel fikirmiş bak ama ben düşünüyorum da buralardan gidebilmek için buradaki çevreni aileni arkadaşlarını vs. hepisini alıp gittiğin yere koymak lazım başka türlü zor benim için.
Bizim başımıza bir iş geldi bakın onu anlatmayı unuttum sizlere geçen hafta arabadan birden patır patır sesler gelmeye başladı aşağıdan herhalde dedim ön takımlarda bir problem var yeni de bakımdan çıkmış oralarda da servis falan yok Balıkesir de en yakın servis neyse dayımla birlikte o önde ben arkada edremite kadar gidip gösterelim dedik yavaş yavaş yolda baktım bir çocuk işaret ediyor ben de otostop çekiyor sandım önce sonra lastiği gösterdi durun falan diye parçalıyor kendini çocuk durdum bir inip baktım ki lastiği arabaya bağlayan bijon başlarının ikisi düşmüş biri düşmek üzere sadece bir tanesi tutuyor lastik ayrılmak üzere arabadan.
Meğerse bakımını yaptırıp ön fren balatalarını değiştirdiğim yetkili(?!!) servistekiler bijonları sıkmayı unutmuşlar uzun yolda gidince hepsi gevşemiş ve düşmüş. Ya ben şehirler arası yolda hızlı giderken düşseydi ne olurdu? Defalarca takla atıp öteki tarafı boylardık düşünebiliyor musunuz yaptıkları resmen cinayete teşebbüs Allah korudu ne demektir bijonları sıkmadan arabayı göndermek tel. ettim servise doğru haklısınız dedi adam yarın da şikayete gideceğim para almayı biliyorlar dünyanın parasını ama bu kadar önemli bu kadar hayati bir şeyi atlayabiliyorlar.
Hala yaşadığımıza hayret ediyorum Allah korudu o halde kmlerce yol yaptık.
Minanin tinlama durumuna gore bazen o model dudak buzuluyor ama cogunlukla arkayi donup orama anlat misali yapiyor istedigin kadar seslen donup bakmiyor duymamazliga geliyor bu arada korktugu oyuncaklarda var buyuorlar ya gun be gun korkmayida ogrenmsiler yarabbim
fena hakikaten tülaycım ben de geçenlerde bi "a aaaaaa umut!!!" dedim... durdu baktı baktı aynı vurguyla "a aaaaaaaa!!!" diye beni azarladı kaydirigubbakcemile3
Bizim oğlanın da son numarası şu şimdi bu deli gibi karıştırıyor her şeyi girmediği delik yok yapmasını istemediği bir yere gidince Canberk diye bağırıyorum o da bana karşılık veriyor aaaa aaaa diye sinirlenerek "sen karışma" diyor aklınca.
smmm06 yolculuğunuzu sormuştum ama hiç sesin soluğun çıkmadı
samsuna gidiyorum annemi görmeye
yarın görüşürüz allahtan bişey olmazsa
allaha emanet olun canlarım kuzularıda öpün yerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?