2009 Aralık Anneleri

banada bu sabah geldi sabiha paktunanın kitabı ama daha bakamadım.
bilgeee o kitabı senin tavsiyenle aldım daha yeni başladım ama çok güzel bir kitap teşekkür ederim cnm zemuszemus

benimki suçüstü yakalanmış gibi irkilip kucağıma doğru koşuyo bazende pişkin pişkin dönüp sırıtıyo

ay verilmiş sadakanız varmış gerçekten çook sinir oldum ya pisler kötükedihüso

maşallah boyuna göre iyi bence boyuda baya uzun maşallah

samsuna gidiyorum annemi görmeye
yarın görüşürüz allahtan bişey olmazsa
allaha emanet olun canlarım kuzularıda öpün yerime
iyi yolculuklar yasmin annene de tekrar geçmiş olsun

bende çıkıyorummm iyi akşamlar. herkeseeee..

hepinizi ve bebişlerinizii kocaman kocaman öpüyorummmm

sanada güle güle nevracım, emre burağıda öperim kocaman

ben gittim bizzat kendi ellerimle aldım ama yok daha 20 sayfa ancak okuyabildim

oyy başım dondu yıne geçmışı okıcam dıyeee
ebruu cook geçmış olsun canım ya okurken korktum valla işin sonu nereye gıdıyor dıye...
kızma meselesıne gelınce ben o konuda nası davranmalıyım bılemıyorum,,,kızıyorum azra once guluyo sonra bakıyo ben cıddıyım kaşlarımı catıyorum hemen dudak buzuluyo içini çekıyo falan sonra ben dayanamayıp yumuşuyorum annecım bak yapma oyle dıyorum falan dıye ama kızınca bı daha tavız vermemek mı gerekıyor acaba,,,gunduzculerrr yarınn bı duşunun bakıyımm,,:)

ebru allah korumuş resmen, büyük geçmiş olsun..
bu ne sorumsuzluk ya.. ay allahım yetikili servis bunu yaparsa valla artık utanıycaz etmiycez herşey tamammı diye tek tek kontrol edicez her konuda heryerde..

kızlar su çiçeğiaşısı varmmış ben duymamıştım dün akşam nevin dedi bana da.. yaptırcekmisiniz? 13. aya kadrmış sanırsam

kızlar su çiçeğiaşısı varmmış ben duymamıştım dün akşam nevin dedi bana da.. yaptırcekmisiniz? 13. aya kadrmış sanırsam

Ben yaptıracağım bir yaşında. Su çiçeği çok basit bir hastalık gibi görünse de Allah korusun virüsün beyine bile hasar verme olasılığı var çok ender durumlarda.
Bir de su çiçeği virüsüyle zonaya sebep olan virüs aynı zonaya da yakalanmasını istemem hayatının hiçbir döneminde çok ağrılı bir hastalıkmış.

ebru çok geçmiş olsun canım Allah korumuş valla canımızı kimlere emanet ediyoruz yolda arabada yanlızken değil ama zeyneple giderken 2 kat daha dikkat ediyorum aklım çıkıyor birşey olursa diye zaten arabayı 1 kez vurdum azıcık onda da zeyno yoktu yanımda

dr a giittik kızım 8350 olmuş 350 almış 1 ayda dr normal dedi boyunu ölçmedi sağlıklı olmuyor dedi hafif burun tıkanıklığı var dedi tomimer verdi ama turta çok ağladı doktorda

Ben universite sinavlarina hazirlanirken cikardim zona kulagimin orda. Dusmanin basina vermesin dedikleri bi olay . Anamdan emdigim sut burnumdan geldi .
Bende vurdurmayi dusunuyorum .

Belki son zamanlarda hatirlayan hatirlar benim yerime gecici birisini almislardi .Bana bir suru iftira filan atmisti. Cok uzmustu . Hatta o kadar sinir olmustum ki doguma 2 gun kala gidip firmaya kavga etmistim adamla . Butun bilgisayar sisteminin sifreleri bendeydi patroncagizim verme kalsin sende dedi. Bu adamda o sifreleri istiyordu kalici olsun diye . Ben buraya yazmamistim ama doguma girdigim saatlerde bilgisayar sistemini goctu firmada cok buyuk tesaduf. Tabi o halimle gidip yapamayacagim icinde sifreleri doguma girdigim zaman istedi bende cok cakaldi . O an cok uzmustu o adam beni boyle bisey yapinca. Neyse isyerinden bir arkadasimda hatta dostumda dogumda yanimdaydi bana o zaman demisti ki dogum odasinda et dua hakkini bulur hersey dogum sancisi gecerken edilen dua kabul olur diye . Guldum tabi o an aklima nerden gelcek diye . Neyse beni doguma aldilar. İceri girip cikan hemsireye arkadas " Fahri " deyin Burcuya demis. Adamin adi. O an icimden dedim ki " Allahim bana bu yaptiklari beni bu halde uzmesi ayagina dolansin "
Bugun arkadas aradi . Fahri agactan dusmus. Bacaklari 18 yerinden kirilmis. 6-7 ayda zor kalkar demisler. Surekli ameliyat olup duzelmesi saglancakmis. Yasi da oldugu icin daha zor olcakmis.
Bu arada benim dogum haberim firmaya maille ulasmis Sonradan gordum . İste burcu dogum yapti Eylül bebek saglikla geldi gibilerinden . Bu adamda maile cevap yazmis . Burcu hanim bugun tam zamaninda dogum yapiyor . Eylül degilde bebegin adini "ana makina " koysun diye . Sonuna da gulucukler atmis.
Bende bugun adama mail attim .

" Sevgili Fahri bey
Oncelikle gecmis olsun.Ben dogumda attiginiz mailinizi gec okudum . O yuzden Eylülün adini " ana makina "koyamadim .Ama siz kiciniza giren dalin adini " ana makina" koyabilirsiniz gec kalmis sayilmazsiniz. diye .

Ahtim vardi . İcim rahatladi...Etme bulma dunyasi. Beni o halimle o kadar cok uzmustu ki..Cok aglatmisti.

Dip Not: Agacta ne ariyor derseniz evin balkonuna geliyormus dali cekmis kesmek icin dali tutmus dalda bunu kendine cekip ucuncu kattan asagi firlatmis.

Son düzenleme:

oy maşallah turtaya.. niye ağladıki yabancıladımı acaba..

dr bir yaşında yapıcaz dedi ben de yaptırıcam.

ya dayanamadım güldüm valla kaydirigubbakcemile3 hani o dönem sinir bozucuymuşta sonunu okuyunca bi hoşuma gitti ne güzel olmuş laf tam yerine oturmuş kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…