samsuna gidiyorum annemi görmeye
yarın görüşürüz allahtan bişey olmazsa
allaha emanet olun canlarım kuzularıda öpün yerime
samsuna gidiyorum annemi görmeye
banada bu sabah geldi sabiha paktunanın kitabı ama daha bakamadım.sabiha hanımteyzenin hangisini okuyosun? kitap muhabbeti şu çocuğunuzun yeteneğini keşfedin kitabını sadece kargo ücreti karşılığı talep edebiliyorsunaha bu da linki
bir de aklıma gelmişken tekrar Carlos Gonzales - Çocuğum yemek yemiyor diyorummmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2
afiyet şeker ilik kemik süt kalsiyum mutluluk hormonu olsun yasiciğim opuyorumnanaktan
ben sanırım patatesli börek kahvaltılık ve çay şeklinde geçiştiricem bu akşamı sempatiksalakcinni
benimki suçüstü yakalanmış gibi irkilip kucağıma doğru koşuyo bazende pişkin pişkin dönüp sırıtıyoben geldim maşallah gene çeneniz hiç durmamış. bişi sorucam kızlar. benim kızda 2 gündür tesadüfen farkettim. sert bi şekilde "şşşiiiiiişşşşttt" dersen oyun oynuyorsa oyun bırakılıyo , gözler yere bakıo masumca. 2. kez tekrarlarsan. dudak bükülüo ve içini çekio . işte benim bittiğin an burası, içime oturuyo resmenakannehir sizinkilerde de oluyomu acepeyvahedigeldismile
Aha da geldim tabii bilgisayar başından elli kere kalkınca geçmişde ancak bitti.
Öncelikle başsağlığı dileyen arkadaşlara çok teşekkür ederim zamanla alışacağız inşallah Melike gerçekten yaşamayan bilemez çok zormuş çok...
Bilge Ayvalık'a yerleşmek de güzel fikirmiş bak ama ben düşünüyorum da buralardan gidebilmek için buradaki çevreni aileni arkadaşlarını vs. hepisini alıp gittiğin yere koymak lazım başka türlü zor benim için.
Bizim başımıza bir iş geldi bakın onu anlatmayı unuttum sizlere geçen hafta arabadan birden patır patır sesler gelmeye başladı aşağıdan herhalde dedim ön takımlarda bir problem var yeni de bakımdan çıkmış oralarda da servis falan yok Balıkesir de en yakın servis neyse dayımla birlikte o önde ben arkada edremite kadar gidip gösterelim dedik yavaş yavaş yolda baktım bir çocuk işaret ediyor ben de otostop çekiyor sandım önce sonra lastiği gösterdi durun falan diye parçalıyor kendini çocuk durdum bir inip baktım ki lastiği arabaya bağlayan bijon başlarının ikisi düşmüş biri düşmek üzere sadece bir tanesi tutuyor lastik ayrılmak üzere arabadan.
Meğerse bakımını yaptırıp ön fren balatalarını değiştirdiğim yetkili(?!!) servistekiler bijonları sıkmayı unutmuşlar uzun yolda gidince hepsi gevşemiş ve düşmüş. Ya ben şehirler arası yolda hızlı giderken düşseydi ne olurdu? Defalarca takla atıp öteki tarafı boylardık düşünebiliyor musunuz yaptıkları resmen cinayete teşebbüs Allah korudu ne demektir bijonları sıkmadan arabayı göndermek tel. ettim servise doğru haklısınız dedi adam yarın da şikayete gideceğim para almayı biliyorlar dünyanın parasını ama bu kadar önemli bu kadar hayati bir şeyi atlayabiliyorlar.
Hala yaşadığımıza hayret ediyorum Allah korudu o halde kmlerce yol yaptık.
maşallah boyuna göre iyi bence boyuda baya uzun maşallahoğluşumun fotolarını ekledim gece bakmayan varsa hani baksın benim yakışıklı tosununma
yorum yapan arkadaslarada tesekkür ettikkkkkkk
ya buarada yiğitin kilosu obezitelik derecesindemi kayınvalidem saolsun korkuttu beni ya biara hala aklım orda...oğluşum 12 kilo boyuda78.5 sizce yemesini kısmalımıyım daha çok annesütü alıo gerci ek gıdalarla aramız pek iideil
iyi yolculuklar yasmin annene de tekrar geçmiş olsunsamsuna gidiyorum annemi görmeye
bende çıkıyorummm iyi akşamlar. herkeseeee..
hepinizi ve bebişlerinizii kocaman kocaman öpüyorummmm
banada bu sabah geldi sabiha paktunanın kitabı ama daha bakamadım.
bilgeee o kitabı senin tavsiyenle aldım daha yeni başladım ama çok güzel bir kitap teşekkür ederim cnm zemuszemus
benimki suçüstü yakalanmış gibi irkilip kucağıma doğru koşuyo bazende pişkin pişkin dönüp sırıtıyo
ay verilmiş sadakanız varmış gerçekten çook sinir oldum ya pisler kötükedihüso
maşallah boyuna göre iyi bence boyuda baya uzun maşallah
iyi yolculuklar yasmin annene de tekrar geçmiş olsun
bende çıkıyorummm iyi akşamlar. herkeseeee..
hepinizi ve bebişlerinizii kocaman kocaman öpüyorummmm
sanada güle güle nevracım, emre burağıda öperim kocaman
ben gittim bizzat kendi ellerimle aldım ama yok daha 20 sayfa ancak okuyabildim
kızlar su çiçeğiaşısı varmmış ben duymamıştım dün akşam nevin dedi bana da.. yaptırcekmisiniz? 13. aya kadrmış sanırsam
Ben yaptıracağım bir yaşında. Su çiçeği çok basit bir hastalık gibi görünse de Allah korusun virüsün beyine bile hasar verme olasılığı var çok ender durumlarda.
Bir de su çiçeği virüsüyle zonaya sebep olan virüs aynı zonaya da yakalanmasını istemem hayatının hiçbir döneminde çok ağrılı bir hastalıkmış.
Koptum ya superrr bulmus valla aradigini gerzek herif
ebru çok geçmiş olsun canım Allah korumuş valla canımızı kimlere emanet ediyoruz yolda arabada yanlızken değil ama zeyneple giderken 2 kat daha dikkat ediyorum aklım çıkıyor birşey olursa diye zaten arabayı 1 kez vurdum azıcık onda da zeyno yoktu yanımda
dr a giittik kızım 8350 olmuş 350 almış 1 ayda dr normal dedi boyunu ölçmedi sağlıklı olmuyor dedi hafif burun tıkanıklığı var dedi tomimer verdi ama turta çok ağladı doktorda
kızlar su çiçeğiaşısı varmmış ben duymamıştım dün akşam nevin dedi bana da.. yaptırcekmisiniz? 13. aya kadrmış sanırsam
Belki son zamanlarda hatirlayan hatirlar benim yerime gecici birisini almislardi .Bana bir suru iftira filan atmisti. Cok uzmustu . Hatta o kadar sinir olmustum ki doguma 2 gun kala gidip firmaya kavga etmistim adamla . Butun bilgisayar sisteminin sifreleri bendeydi patroncagizim verme kalsin sende dedi. Bu adamda o sifreleri istiyordu kalici olsun diye . Ben buraya yazmamistim ama doguma girdigim saatlerde bilgisayar sistemini goctu firmada cok buyuk tesaduf. Tabi o halimle gidip yapamayacagim icinde sifreleri doguma girdigim zaman istedi bende cok cakaldi . O an cok uzmustu o adam beni boyle bisey yapinca. Neyse isyerinden bir arkadasimda hatta dostumda dogumda yanimdaydi bana o zaman demisti ki dogum odasinda et dua hakkini bulur hersey dogum sancisi gecerken edilen dua kabul olur diye . Guldum tabi o an aklima nerden gelcek diye . Neyse beni doguma aldilar. İceri girip cikan hemsireye arkadas " Fahri " deyin Burcuya demis. Adamin adi. O an icimden dedim ki " Allahim bana bu yaptiklari beni bu halde uzmesi ayagina dolansin "
Bugun arkadas aradi . Fahri agactan dusmus. Bacaklari 18 yerinden kirilmis. 6-7 ayda zor kalkar demisler. Surekli ameliyat olup duzelmesi saglancakmis. Yasi da oldugu icin daha zor olcakmis.
Bu arada benim dogum haberim firmaya maille ulasmis Sonradan gordum . İste burcu dogum yapti Eylül bebek saglikla geldi gibilerinden . Bu adamda maile cevap yazmis . Burcu hanim bugun tam zamaninda dogum yapiyor . Eylül degilde bebegin adini "ana makina " koysun diye . Sonuna da gulucukler atmis.
Bende bugun adama mail attim .
" Sevgili Fahri bey
Oncelikle gecmis olsun.Ben dogumda attiginiz mailinizi gec okudum . O yuzden Eylülün adini " ana makina "koyamadim .Ama siz kiciniza giren dalin adini " ana makina" koyabilirsiniz gec kalmis sayilmazsiniz. diye .
Ahtim vardi . İcim rahatladi...Etme bulma dunyasi. Beni o halimle o kadar cok uzmustu ki..Cok aglatmisti.
Dip Not: Agacta ne ariyor derseniz evin balkonuna geliyormus dali cekmis kesmek icin dali tutmus dalda bunu kendine cekip ucuncu kattan asagi firlatmis.
o
ya dayanamadım güldüm valla kaydirigubbakcemile3 hani o dönem sinir bozucuymuşta sonunu okuyunca bi hoşuma gitti ne güzel olmuş laf tam yerine oturmuş kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?