2009 Aralık Anneleri

ayy burcuuu alemsın ya cokk guldum valla cok guzel demışsın ben rahatladımm valla sankı ben lafı soktum adama,,ohhhhh....alkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar anca girebldim bu saatte geçmişi okuyamadım okuyamam da sanırım sabah eşimin ailesiyle uşağa kayınvalidenin memleketine gidiyoruz. benim için dua edin kazasız belasız ve en önemlisi kavgasız gürültüsüz ağız tadıyla dönelim inş.

hepinizi özledim çok amma benim cadı hiç rahat vermiyor bide eşim evdeki bilgisayarı iş yerine götürdü o odayı zeynebe yapıcaz boşaltıyoruz yavaştan yeni bi notebook alana kadar beni özleyin anacım:)

bebelerin butlarından iki ısırık benim içinde alın byeee

suçunu anlaması için tepkilerimiz kesin ve kararlı olmalı.
kızıp sonra üzüldü diye peşine hemen sarılmak bence
o hatayı tekrarlamasına, nasıl olsa affeder demesine yol açar.
ayrıca bu dengesizlik onun kişiliğinede yansır diye düşünüyorum.
tabi olur olmazada kızarsak yanlış. buda nasıl olsa herşeye kızıyo deyip saymamasına sebep olur. dengeyi çok iyi kurmamız gerek

kızlar su çiçeğiaşısı varmmış ben duymamıştım dün akşam nevin dedi bana da.. yaptırcekmisiniz? 13. aya kadrmış sanırsam

bende 1 yaşında vurdurcam kesinlikle
maşallah güzel kızıma
ben onun o minik buynunu yerimmmmm
niye korktu ki acaba kuzum bilmiyorumkismile
yabancıladı mı ki?

yerine birinin geçtiği zamanı hatırlıyorum ama sonrasında böyle şeylerin olduğunu bilmiyodum
şerefsiz adi bulmuş layığını!!!!
helal olsun sanada burcu taşı gediğine koymuşsun oh olsun
eden bulsun

günaydınlarrrrrr herkeslereee...bızım gece uykuları sekkteye uğradı 2 saate falan uyanıyo emmesede acıyo gozunu tekrar dalamıyo hadiii bı daha salla yatır cok yorucu geceler,,,bılmıyorum ne zaman duzelır...dişten desem yukardan 4 asağıdan 2 tane dişi cıktı coktan gorunurde patlayacak da yok,,bılemıyorum nıye uyanıyo(

gunaydın yasemın,,evet bende oyle düşünüyorum ama dengeyı kurmak gercekten zor,bende annem gıbı cok yufkayımdır zor tutuyorum kendımı:)ama onun sağlığı için gereklı farkındayım..allah yardımcımız olsun ne dıyım:))

kızlar su çiçeğiaşısı varmmış ben duymamıştım dün akşam nevin dedi bana da.. yaptırcekmisiniz? 13. aya kadrmış sanırsam

Ben de 1 yaşında vurdurmayı düşünüyorum.

oyy maşll zeynep kuzumaaa .. tonimer 'i bizde kullandık daha doğrusu çalıştıkk .. inşll. siz başarılı olursunuzz.. burunlarını elletmiyoo bu zıpalar..

burcu ağzına sağlık .. her zaman sölemişimdir.. hakedenin hakını vereceksin.. Eden bulur ...

günaydın herkeseeee

günaydın yasemincimmm

günaydınlar..opuyorumnanaktan

günaydınn arzucummm

günaydınn fatmacımmm ..

zor fatma ama en iyi en sağlıklı şekilde yetiştirmek için yavruları dayancaz bazı şeylere
kendi elimizle aşıya götürüyoruz mesela, ne için
sağlık için
buda ruh sağlığı için mecbur.

uykusuz felaket bir gece geçirdik haktan efendi tüm gece mızmızlanıp emdi
omzum boynum çok ağrıyo emzirirken yampirik yumpirik yatmaktan (((

he bu arada annemi gördük dün akşam gidip
çok iyiydi şükürler olsun, serviste yatıyo bakalım ne zaman eve çıkcak :))))
sabah 6 da düştük yollara eşim işe yetti bense size
haktan uyurken uyusam iyi ama yatmaya korkuyom yattığım an uyanır kesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…