Bugun azcik gunduz ekibine katiliyim bende. Meralcim cok gecmis olsun .
hay ağzına sağılk hatırlıyorum sana iftira atmıştı sen evden galiba bilg. okumuştun ettiğini bulmuş ama mailine bayıldım süpersin sen haketmiş kaşınanı kaşıyacaksın
canım çok sıkkın kızlar patrona bozuldum gene burası sabah 12-gece 12 çalışan bir yer babamda hesap alıyor c tesi izin yapıyor normalde biz gündüz patronun oğlu gece geliyor şimdi o amerikaya gidecek babam için sabah bana artık baban 3 gün izinli dedi saat 5 e kadar müjde verir gibi ben de ama hiçbir akşam evde yok dedim aman evde olsa ne yapacak sigara içecek burada içer dedi ama dedim hiçbir akşam ailesiyle yemnek yiyemeyecek oturup sohbet edemeyecek bir yere gidemeyecek dedim ne yapayım çözüm yok dedi yaaa tam esiri sanki adam onun deli yaaaaaaaaa Allahın belası sonra kızlarda o şekilde gelir dedi yeğenine gitti yani birimiz ctesi birimiz pazar adam yerine koyup yüzüme demiyor gerizekalı eşimi aradım konuş bana uymaz de ne yaparsa yapsın çıkarsan da çık dedi offfff ben o şekiklde gelirsem annemde temizliğini ne zaman yapacak kadın zeynebe bakıyor pazar günü temizlik yapıyor çook moralim bozuldu hey Allahım sen görüyorsun sana havale ediyorum
günaydın arkadaşlarım :)))
BURCU hala gülüyorum ben, sen alemsim yine burcudan inciler diyerek okudum, eline ağzına sağlık :)
hoşgeldinnn Şeniz
gökay 10: 30 da uyudu iyi değil mi??????????
ya sonrası 12,1,2,3,4,5,6,7,8 saat başı hiç sektirmeden uyandı delikafadulden
ne yapcez biz bunlarla böyle
gökay 10: 30 da uyudu iyi değil mi??????????
ya sonrası 12,1,2,3,4,5,6,7,8 saat başı hiç sektirmeden uyandı delikafadulden
ne yapcez biz bunlarla böyle
bilmiyorum çözüm bulanı nerede oturursa otursun gidip tam alnında şaaaaaaaaaak diye öpeceğim gece uyumuyor tam 8 evden çıkmaya hazırlanıyoruz uyuyor uyandırmak zorunda kalıyorum haay bak gene o şerefsiz geldi aklıma ben onun saçma kuralı yüzünden sabah saabha buraya geliyorum hiç iş olmadığı halde o yüzden uyuyan bebeğimi uyandırıyorum
Eylülün de farkli huylari cikmaya basladi. Artik memede surekli kalsin istiyor . Ufakken bu kadar degili. Bi de 6 da uyaniyor artik . Bu saatini nasil degistircem bilmiyorum . Ha bide yalanci meme istemiyor .
bilmiyorum çözüm bulanı nerede oturursa otursun gidip tam alnında şaaaaaaaaaak diye öpeceğim gece uyumuyor tam 8 evden çıkmaya hazırlanıyoruz uyuyor uyandırmak zorunda kalıyorum haay bak gene o şerefsiz geldi aklıma ben onun saçma kuralı yüzünden sabah saabha buraya geliyorum hiç iş olmadığı halde o yüzden uyuyan bebeğimi uyandırıyorum
Soyle ufak bi cafem olsun istiyorum . En samimi arkadasimla ortak. Surekli basinda olmak isimin ama hic keyfim olmadiginda da " ben gec gelcem " diyebilecegim . Milyarlar trilyonlar kazanmakta degil derdim . Elim ekmek tutsun dedikleri kadar yeter . Kizimin ilerde gosterilerinde toplantilarida yaninda olmak istiyorum . Bugun isim var baban gelsin demek istemiyorum . Okul cikisinda alip onu evime gitmek istiyorum .Dersleride yorgun olmadan butun gun isyeriden kavga gurultu etmeden yardim etmek istiyorum. Yok mu sey istiyorum acaba ?
Eylülün de farkli huylari cikmaya basladi. Artik memede surekli kalsin istiyor . Ufakken bu kadar degili. Bi de 6 da uyaniyor artik . Bu saatini nasil degistircem bilmiyorum . Ha bide yalanci meme istemiyor .
sağol cnmgünaydııınlaar. meral geçmiş olsun canım. Allah nerde hasta varsa hepsine şifa versin..
valla bacım bebek tarifi almıştım henüz çantamda duruyordu şansına kaydirigubbakcemile3 ama denemedim bilgin olsun
Pirinç Unu Kurabiyesi
60 gr oda sıcaklığında tereyağı (2 yemek kaşığı)
125 gr pirinç unu
2 yemek kaşığı pekmez
1 yumurta sarısı
Tüm malzemeleri karıştırıp hamur yapın. Serçe parmağınız kalınlığında açarak ister bardak ağzı ister kurabiye kalıpları ile keserek şekil verin. Çok kalın açmayın içi pişmiyor. 170 derege fırında üzeri hafif pembeleşene kadar yaklaşık 10-15 dakika pişirin.
Tarif bu ama ben bunun içine rendelenmiş ceviz katmayı düşünüyorum mesela. Veya unu biraz artırıp taze sıkılmış meyvesuyu da denenebilir vs vs.
rica ederim... ben ısrarla söylüyorum keşke hamileyken okusaymışım... içimi çok rahatlattı ve kolay okunuyor ben sabahları 5 dakika okuyorum bitti bile zemuszemus
ya bu sabiha teyze bi bana mı göndermedi :umursamaz:
serviste okuyamıyor musun nilküüüüüüün sempatiksalakcinni
ah benim dünürcüm ah :roflol: güzel ve zeki olduğunuz kadar kindarsınız da aklinialirimsmile süpersin dünür alnından öpüyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis
:roflol:naniknaniksempatiksalakcinni delüsün seeeeeeennn
günaydın diyen ve dememiş olan veya şimdilerde demekte olan HERKESE GÜNAYDINNNNNNNNNhihoyyyt
allah bununla gelmiş geçmiş etsin yasemincim :Saruboceq:
onun garantisini verebilirim kafamı koyduğum anda cin gibi kalkıyor sıpa :bbo:
aminnnnnnnnnn :Saruboceq:
canım çok çok geçmiş olsun anladığım kadarıyla anjiyo sonucu iyi???
ay böyle olmıycak dur arıyorum ben
meralcim geçmiş olsun caNIMŞeniz
sağol cnmherkeslere günaydın berbat bi geceden sonra yiğit bey beni mahvetti kendi uyudu sıpa..çok uyanıo ya saatte hatta yarım saatte bir deli olcammm....
yasemincim çok gelmiş geçmiş olsun cnm
meral cnm umarım anjio sonucuda ii çıkar çok geçmiş olsun dün girmedin topike yerin çok belliydi valla
kızın nasıl yerim ben onu
aynı biz aynı biz, hadi ben akşama kadar evde yokum gece acısını çıkarıyor diyordumda demekki alakası yokmuş
ne yapcez biz burcu böyle
senin şu psikopat manyağıda gelip dövmek lazımklava:
keşke çalışmak zorunda olmasak ne gzel olurdu, böyle 3 kuruş etmeyen insanları çekmezdik en azından
sabah sabah ne güzel şeyler söyledin içimi açtın gel öpecem Şeniz
Soyle ufak bi cafem olsun istiyorum . En samimi arkadasimla ortak. Surekli basinda olmak isimin ama hic keyfim olmadiginda da " ben gec gelcem " diyebilecegim . Milyarlar trilyonlar kazanmakta degil derdim . Elim ekmek tutsun dedikleri kadar yeter . Kizimin ilerde gosterilerinde toplantilarida yaninda olmak istiyorum . Bugun isim var baban gelsin demek istemiyorum . Okul cikisinda alip onu evime gitmek istiyorum .Dersleride yorgun olmadan butun gun isyeriden kavga gurultu etmeden yardim etmek istiyorum. Yok mu sey istiyorum acaba ?
yalancı memeyi veriyorum, eşşek zıpası eliyle çıkarıp öyle bir fırlatıyor ki araki bulasın, zaten sadece gece zar zor alıyordu şimdi verince onuda almaz oldu,
aynen ben de ufak bir dükkanım olsun bijuteri tuhafiye tarzı ufak tefek şeyler satıyım para kazanmak değil derdim benim de zaten 350 benzine verince geri kalanlada öğlen için yiyecek alıyorum ay sonunda maaş kalmıyor ki olmadı bari patronum insan olsa ve bizimde insan olduğumuzu anlasa
Cidden ama Nilgun .Yorgun olmak istemiyorum eve geldigimde. Anne dersime yardim eder misin dediginde goz ucuyla babasina bakip sen yardim etsene bakisi atmak istemiyorum . Hasta oldugumda izin aldigimda binbir trip atan isverenimden Eylülün gosterisi var dedigimde ama ya sistemde bisey olursa lafi duymak istemiyorum . Gosteriye gittigime elim telefonda olsun aklim iste kalsinda istemiyorum . Ama calismak istiyorum . Evde kalmak bana gunden gune cok daha pahaliya patliyor cunku . En azindan eski Burcu degilim artik . Acacagim cafeden cok bi beklentimde yok . Sadece kendi harcligim ciksin . Cuzdanimda kendi param olsun istiyorum simdiye kadar kendi parasini kazanmis biri olarak. . Ay of daraldim..
Eylülde aynisi . Bi de sinirleniyo niye veriyosun diye . Cekiyo ve firlatiyo . Alla alla neden boyle oldular ki .
burcucum inş dileklerin gerçek olur canım
ne güzel şeyler söylemişsin inş olur :)
canım çok sıkkın kızlar patrona bozuldum gene burası sabah 12-gece 12 çalışan bir yer babamda hesap alıyor c tesi izin yapıyor normalde biz gündüz patronun oğlu gece geliyor şimdi o amerikaya gidecek babam için sabah bana artık baban 3 gün izinli dedi saat 5 e kadar müjde verir gibi ben de ama hiçbir akşam evde yok dedim aman evde olsa ne yapacak sigara içecek burada içer dedi ama dedim hiçbir akşam ailesiyle yemnek yiyemeyecek oturup sohbet edemeyecek bir yere gidemeyecek dedim ne yapayım çözüm yok dedi yaaa tam esiri sanki adam onun deli yaaaaaaaaa Allahın belası sonra kızlarda o şekilde gelir dedi yeğenine gitti yani birimiz ctesi birimiz pazar adam yerine koyup yüzüme demiyor gerizekalı eşimi aradım konuş bana uymaz de ne yaparsa yapsın çıkarsan da çık dedi offfff ben o şekiklde gelirsem annemde temizliğini ne zaman yapacak kadın zeynebe bakıyor pazar günü temizlik yapıyor çook moralim bozuldu hey Allahım sen görüyorsun sana havale ediyorum
BİLGE tarif için tşk ederim, yok serviste geçirdiğim süre 5 dakika bile değil, onun için yanımda taşımaya bile değmiyor
günaydın herkeseee
meralcim noldu sana
Cidden ama Nilgun .Yorgun olmak istemiyorum eve geldigimde. Anne dersime yardim eder misin dediginde goz ucuyla babasina bakip sen yardim etsene bakisi atmak istemiyorum . Hasta oldugumda izin aldigimda binbir trip atan isverenimden Eylülün gosterisi var dedigimde ama ya sistemde bisey olursa lafi duymak istemiyorum . Gosteriye gittigime elim telefonda olsun aklim iste kalsinda istemiyorum . Ama calismak istiyorum . Evde kalmak bana gunden gune cok daha pahaliya patliyor cunku . En azindan eski Burcu degilim artik . Acacagim cafeden cok bi beklentimde yok . Sadece kendi harcligim ciksin . Cuzdanimda kendi param olsun istiyorum simdiye kadar kendi parasini kazanmis biri olarak. . Ay of daraldim..
aynen ben de ufak bir dükkanım olsun bijuteri tuhafiye tarzı ufak tefek şeyler satıyım para kazanmak değil derdim benim de zaten 350 benzine verince geri kalanlada öğlen için yiyecek alıyorum ay sonunda maaş kalmıyor ki olmadı bari patronum insan olsa ve bizimde insan olduğumuzu anlasa
Eylülde aynisi . Bi de sinirleniyo niye veriyosun diye . Cekiyo ve firlatiyo . Alla alla neden boyle oldular ki .
herkese günaydın
öyle bir koşturmadayım ki kızlar
geçen hafta ik kilo verdim
yetişemiyorum sizlere...
meral hasta sanırım
geçmiş olsun
nehir uyandı kalktı oynadık biraz yedik mamamızı bende birazdan ahzırlancam 11 45 çıkmam gerek:S
hay ağzına sağılk hatırlıyorum sana iftira atmıştı sen evden galiba bilg. okumuştun ettiğini bulmuş ama mailine bayıldım süpersin sen haketmiş kaşınanı kaşıyacaksın
yabancıladı heralde zaten pek bir nazlıydı dün akşam adam sırtını açıp eliyle dokunmaya başlayınca ağlamaya başladı zaten anlıyor mu ne ne zaman dr gitsek ağlıyor kuzum
senin gelin çok nazlı oldu yaseminciğim sorma haktanıma kıyamam ama çok kapris çekecek galiba
ben de dr a sordum diş mi gelecek çok sıkıntılı dedim diş gelmese bile diğer çıkan dişler büyürken de sancı yapar dedi yani kızlar çıkarınca da kurtuluş yok
annene sevindim Allah tüm hastalara şifasını versin oğluşumla bu kızla sözleştimi ne yaptıysa memede uyuyor yatağa yatırınca açıyor boncukları sonra salla dur sepeti uyusun diye
amin canım çoook geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin tüm hastalara şifasını versin
BURCU hala gülüyorum ben, sen alemsim yine burcudan inciler diyerek okudum, eline ağzına sağlık :)
MERALcim çok çok geçmiş olsun, ALLAH acil şifalar versin...
YASEMİN, iyi sevindim, annenin iyi olduğuna :)
BİLGE tarif için tşk ederim, yok serviste geçirdiğim süre 5 dakika bile değil, onun için yanımda taşımaya bile değmiyor
günaydın herkeseee
meralcim noldu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?