2009 Aralık Anneleri

gökay 10: 30 da uyudu iyi değil mi??????????
ya sonrası 12,1,2,3,4,5,6,7,8 saat başı hiç sektirmeden uyandı delikafadulden

ne yapcez biz bunlarla böyle

Evet aynen oyle olmustu. Seninde karsiligini bulur eminim . Ustuste geliyor bazen iste.

günaydın arkadaşlarım :)))

BURCU hala gülüyorum ben, sen alemsim yine burcudan inciler diyerek okudum, eline ağzına sağlık :)

Ama kasindi

hoşgeldinnn Şeniz

olumunekankayizsmile

Eylülün de farkli huylari cikmaya basladi. Artik memede surekli kalsin istiyor . Ufakken bu kadar degili. Bi de 6 da uyaniyor artik . Bu saatini nasil degistircem bilmiyorum . Ha bide yalanci meme istemiyor .

bilmiyorum çözüm bulanı nerede oturursa otursun gidip tam alnında şaaaaaaaaaak diye öpeceğim gece uyumuyor tam 8 evden çıkmaya hazırlanıyoruz uyuyor uyandırmak zorunda kalıyorum haay bak gene o şerefsiz geldi aklıma ben onun saçma kuralı yüzünden sabah saabha buraya geliyorum hiç iş olmadığı halde o yüzden uyuyan bebeğimi uyandırıyorum

Soyle ufak bi cafem olsun istiyorum . En samimi arkadasimla ortak. Surekli basinda olmak isimin ama hic keyfim olmadiginda da " ben gec gelcem " diyebilecegim . Milyarlar trilyonlar kazanmakta degil derdim . Elim ekmek tutsun dedikleri kadar yeter . Kizimin ilerde gosterilerinde toplantilarida yaninda olmak istiyorum . Bugun isim var baban gelsin demek istemiyorum . Okul cikisinda alip onu evime gitmek istiyorum .Dersleride yorgun olmadan butun gun isyeriden kavga gurultu etmeden yardim etmek istiyorum. Yok mu sey istiyorum acaba ?

Son düzenleme:

Eylülün de farkli huylari cikmaya basladi. Artik memede surekli kalsin istiyor . Ufakken bu kadar degili. Bi de 6 da uyaniyor artik . Bu saatini nasil degistircem bilmiyorum . Ha bide yalanci meme istemiyor .

aynı biz aynı biz, hadi ben akşama kadar evde yokum gece acısını çıkarıyor diyordumda demekki alakası yokmuş
ne yapcez biz burcu böyle

senin şu psikopat manyağıda gelip dövmek lazımklava:
keşke çalışmak zorunda olmasak ne gzel olurdu, böyle 3 kuruş etmeyen insanları çekmezdik en azından

sabah sabah ne güzel şeyler söyledin içimi açtın gel öpecem Şeniz

yalancı memeyi veriyorum, eşşek zıpası eliyle çıkarıp öyle bir fırlatıyor ki araki bulasın, zaten sadece gece zar zor alıyordu şimdi verince onuda almaz oldu,

günaydııınlaar. meral geçmiş olsun canım. Allah nerde hasta varsa hepsine şifa versin..
sağol cnm

meralcim geçmiş olsun caNIMŞeniz

sağol cnm
Bugun azcik gunduz ekibine katiliyim bende. Meralcim cok gecmis olsun .

çok sağol cnm

sabah sabah ne güzel şeyler söyledin içimi açtın gel öpecem Şeniz

Cidden ama Nilgun .Yorgun olmak istemiyorum eve geldigimde. Anne dersime yardim eder misin dediginde goz ucuyla babasina bakip sen yardim etsene bakisi atmak istemiyorum . Hasta oldugumda izin aldigimda binbir trip atan isverenimden Eylülün gosterisi var dedigimde ama ya sistemde bisey olursa lafi duymak istemiyorum . Gosteriye gittigime elim telefonda olsun aklim iste kalsinda istemiyorum . Ama calismak istiyorum . Evde kalmak bana gunden gune cok daha pahaliya patliyor cunku . En azindan eski Burcu degilim artik . Acacagim cafeden cok bi beklentimde yok . Sadece kendi harcligim ciksin . Cuzdanimda kendi param olsun istiyorum simdiye kadar kendi parasini kazanmis biri olarak. . Ay of daraldim..

aynen ben de ufak bir dükkanım olsun bijuteri tuhafiye tarzı ufak tefek şeyler satıyım para kazanmak değil derdim benim de zaten 350 benzine verince geri kalanlada öğlen için yiyecek alıyorum ay sonunda maaş kalmıyor ki olmadı bari patronum insan olsa ve bizimde insan olduğumuzu anlasa

yalancı memeyi veriyorum, eşşek zıpası eliyle çıkarıp öyle bir fırlatıyor ki araki bulasın, zaten sadece gece zar zor alıyordu şimdi verince onuda almaz oldu,

Eylülde aynisi . Bi de sinirleniyo niye veriyosun diye . Cekiyo ve firlatiyo . Alla alla neden boyle oldular ki .

burcucum inş dileklerin gerçek olur canım
ne güzel şeyler söylemişsin inş olur :)
darlanma canım
tüm anneler ister böyle sanırım
zamanımızda çalışmadan ne zor aile olmak...
iyi düşünelim iyi şeyler gelsin peşimizsıraaaaaaa :)

Son düzenleme:

herkesin isteği aynı zannımca

hiç fazla değil istediklerin ama, niyeyse denk gelmiyor olmuyor, ALLAH gönlüne göre versin
kendi paranı kazanıpta eşinin eline bakmak zor, nilayda ben işten ayrıldım, 1,5 sene evde durdum, en ufacaık bir tartışmada ben çalışmıyorum ya ondan böyle davranıyorsun deyip dururdum, halbuki yok öyle birşey ama insan kendini kötü hissediyor işte

Eylülde aynisi . Bi de sinirleniyo niye veriyosun diye . Cekiyo ve firlatiyo . Alla alla neden boyle oldular ki .

walla bilmiyorum, çözümünüde bilmiyorum gece uayndığında daha 1 saat olmamıştı emeli, emzirmeden uyutayım dedim ne mümkün

tüm düzeni bozduğunu anladım ama olayın ayrıntısını anlayamadım ben melike :bbo:

günaydın arkadaşlarım :)))
BİLGE tarif için tşk ederim, yok serviste geçirdiğim süre 5 dakika bile değil, onun için yanımda taşımaya bile değmiyor

günaydıııııınnnnn
o zaman ver nilaya okuyup sana özetini versin naniknanik

ne kadar güzel konuştun canım benim... allah duysun inşallah :Saruboceq: herkesin gönlüne göre ver yarabbim :Saruboceq:

günaydın herkeseee
meralcim noldu sana

günaydın
sen nerelerdesin yine :umursamaz:

daralma dünür ya olacaktır merak etme... elbet bir gün sen dilemeye devam et... hatta aslına bakarsan "Evrenden torpilim var" diye bir kitap var ben uyguladım ve görünen o ki evren bana Umut konusunda torpil yaptı aklinialirimsmile denemesi bir kitap bedeli :1ninca:

eee maaş da kalmıyorsa bunca sıkıntıyı neden çekiyosun be kuzum sen? otursana silivrideki kalende

aaaaaaa umut çok güzel emiyo emziğini :ecrin_bebek: meme ucu dışarda sapını emiyo sıkılana kadar akannehir

Günaydın senemcim.. nehir nasıl diyecem ama sen koşuşturmadan göremiyecek cevap yazamazsın heralde. neyse canım kendine dikkat et öptüümmm..

günaydıınn canım .. bence senin patronda bişeyleri hakket ediyoo ama neyse sölemiyeyim burada ..

günaydın canımm ..

Bugun azcik gunduz ekibine katiliyim bende. Meralcim cok gecmis olsun .

günaydınnnn burcuuu

günaydın herkeseee
meralcim noldu sana

günaydınn baharrrr

benim hayalim bi kafe açmak .. hatta orada satacağım pasta kurabiyeleri kendim yapmak .. sevdiklerime ikram etmek .. ailemle, arkadş. dostlarım, kısaca sevdiklerimle bir araya gelip güzel keyifli sohbetler yapmak .. Para sadece yaşamamı idare ettirecek kadar olsun .. fazlasını istemem.. 10 yıldır bu şirketteyim artık sıkıldım buraya gelmekten.. Ama ne çare buradayımm .. Yeme, içme, barınmanın bedeli bu kadar ağır olmamamalııı ... : ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…