2009 Aralık Anneleri

senem napıyosun Nehir nasıl?

koştuyorum nülgüncüm
12 de evden çıkmak zorunda yım ve
nehir 9 da kalkıyor bazen 9 30
maması oyunu derken daha çok kşturuyorum
geçen ahfta iki kilo verdim
nehir iyi anneannesiyle
benim öğlenci olmam çok iyi ama nehirin peşinde helak oldum
birazdan anneme götürcem
daha ordan 2 otobüs okula gidicem
hiç oturmuyorum resmen ya 12 de ancak(
ütü çamaşır bulaşık ev temizlik yemek derken ben anlamadım
allah çalışan annelere yardım etsin...
çok düzenli olmak gerekliyormuş...
anladım:))))))))) yoksa olmuyor alışcam ama napalım

gökay nasıl sen nasılsın göüşemiyoruz özledim valla hepşnizi

Geldim ama cok Vakit yok birsuru isim var hicmi bitmez evde is ya selam herkese mina uyumusken bakayim dedim dun aksam resim ekldm kupeli isteyenlere duyrulur

babama 3 gün sadece 5 e kadar izin veriyor her akşam orada olacak 5 ten 12 ye kadar bu durumda hiç bir akşam evde olamayacak bizim haftalık iznimiz 1 e düşüyor normalde ben işe girerken 12 den 5 e çalışma ve 2 gün izinim vardı şimdi bir hafta ben bir hafta diğer arkadaş 9 da geliyoruz 5 e kadar veşu anda 15 te bir 2 gün izin yapabiliyorduk o da 1 güne inecek 1 gün evin işini mi yaparsın bebeğinle mi ilgilenirsin yemek ütü temizlik mi yaparsın yoksa bütün hafta koşturduğun için dolaşıp gezip dinlenir misin sen karar ver

neden çalışıyorum bilmiyorum sigortam var diyorum evde oturmak sıkarsa diye düşünüyorum evde kalsam kayınvali,dem herşeyime karışacak offfff bilmiyorum sabah tan beri çok kötüyüm o beni ağlattı allah ta onu ağlatsın bugüne kadar kimseye beddusa etmedim buna ettiğim kadar adi hacı olacak bir de hakkım geçiyorsa tek zerresini helal etmiyorum

gökay 10: 30 da uyudu iyi değil mi??????????
ya sonrası 12,1,2,3,4,5,6,7,8 saat başı hiç sektirmeden uyandı delikafadulden

ne yapcez biz bunlarla böyle
ay bu modeller neden böyleeeeekafamçokkarıştı

Eylülün de farkli huylari cikmaya basladi. Artik memede surekli kalsin istiyor . Ufakken bu kadar degili. Bi de 6 da uyaniyor artik . Bu saatini nasil degistircem bilmiyorum . Ha bide yalanci meme istemiyor .
yalancı emzikde neeeeeeeeeeCADIARZUanam benimki hiç almadı onu:umursamaz:

yaaaaaa sabırsempatiksalakcinni,

çok değil canım
hepimizin hislerine tercüman oldun aslında
ortak var burada hem burada cnm:lepi:

al bendende o kadar sürekli bir koşturmaca, akşam eve gidiyorum yemek bulaşık gökay ve banyosu, dün oturduğumda 22: 30 du, öyle işte ...

amam yapacak birşey yok gidi görünüyor pasta parası sempatiksalakcinni

Minada cok kalkiyor emmeye kalkmasa bile donup duruyor yatakta umidle gecmesini bekliyrm nilgun bu donemin

bende bekliyorum ama bunlar büyüdükçe küçülüyor sanki ya ...
ben çalışmama bağlıyordum hep, gündüzün acısını çıkarıyor diyordum ama genel olarak dönemselmiş onu anladım...

sağolun arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için
çok şükür atlattık allah kimseye yaşatmasın

meral çok geçmiş olsun canım benim acil şifalar diliyorum allahtan

bende bekliyorum ama bunlar büyüdükçe küçülüyor sanki ya ...
ben çalışmama bağlıyordum hep, gündüzün acısını çıkarıyor diyordum ama genel olarak dönemselmiş onu anladım...

Sen deneyimlisin bizden . Ne zaman hadi gece yaticaz hic uyanmadan sabah uyancaklar hatirliyo musun o zamani Nilgun ?

ayy bilge işler çok yoğun 81 ilden 81 tane adam gelcek üniversiteye toplantıya. Herbiriyle ayrı ayrı uğraşıyorum. hazırlıkları devam ediyor yoruldum valla ondan sık sık gelemiyorum. Dün de bereni doktora götürdüm akşam.kzıım 400 gr almış. 73-74 arası :) cm boyumuz olmuş durumumuz gayet iyiymiş çok şükür. yorgunluğun arasında beren de ii olunca süper oluyo aslında. Bu arada gece ağlamaları dişten değil gazdanmış dün çok şükür uyuduk.sizlerde iyisiniz inş?

maşallah kuzumaaa.. allah kolaylık verisn baharcımmmm ..

yasemin gozunaydin kayinvalidene melike cik su isten baska is bak hamileyken bile cok uzduler seni

doğru canım valla zaten bu şarta da evet dersek bu sefer bir kaç zaman sonra her hafta 9 da gelin diyecekler tazminatımı almak için ne yapmam lazım 15 gün önceden haber versem o zaman verilmesi lazım değil mi çok para değil ama bari elimde param olur ve onlara kalmaz

günaydın herkeseee
meralcim noldu sana
günaydın canım
babam dün anjio oldu
çok şükür herşey yolunda

ah burcu ah inşallah gönlüne göre versin canım

senem günaydın

Geldim ama cok Vakit yok birsuru isim var hicmi bitmez evde is ya selam herkese mina uyumusken bakayim dedim dun aksam resim ekldm kupeli isteyenlere duyrulur
maşallah sana kara kuzuma pelin çok yakışmış

Meralcim gecmis olsun nasil sonuclar bir yaramazlik yoktur insallah mina uyuyor aayamadim
çok şükür sonuçlar temiz pelincim

sağolun arkadaşlar geçmiş olsun dilekleriniz için
çok şükür atlattık allah kimseye yaşatmasın

meral çok geçmiş olsun canım benim acil şifalar diliyorum allahtan

sağol yasemincim

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
serinus, Burcuk+, fd7+, mcetin1+, MotherandBaby+, neseli45, nincebayrak+, senemsss+, smmm06+, Tweety75+, yasil_haktanemin+

BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK ( PATRONLARA SAYIYORUZ )
HADİ ELLER HAVAYA WOOOOOOOOOOV
MELİKE IS HERE
CISTAK CISTAK
300-500 300-500

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…