2009 Aralık Anneleri

fatmacım niye huzursuz uyuyo hiç bilmiyorum valla
diş desem değil çünkü haktan doğdu doğalı uyumayı sevmiyo
ben hala ağlata ağlata uyuyorum haktanı her uykusunda malesef (((
ne zaman düzelecek onuda bilemiyorum boshayallersmile

Yok bahar eczanede deldirdim delip parayi odedim ciktim hemen dusun iste dk ya eczaneden cikinca sustu bile sadece ilk kulagi delinince korktu 2dk feci korktu agladi o zaman ama o aci degil korkuydu aglayisindan anladim sonra unuttu gitti ertesi gun kulagini elledim kupeyi oynatmak lazimmis ses etmedi hic masallah kolay atlattik

meralcim çok geçmiş olsun babacığına, allah dermansız dert vermesin.. annelerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesin.. allah sağlıklı sıhsahtli yaşlanmak nasip etsin hepsine

o 1 günde yatıp kalkıp hacı müsveddesine saydırırdım herhalde melikecim ya :teselli: valla şekerim yeni iş bulana kadar maddi sıkıntınız olmayacaksa çık ve zaman geçirmeden de ciddi ciddi iş aramaya başla derim şahsen ama erteleme ha bugün ha yarın yapma ki kayınvalideyle papaz olmadan sıkılmaya başlamadan primlerin arası çok açılmadan yeni işe başlayasın :1hug:

PELİN MAŞALLAH MİNAYA ÇOK YAKIŞMIŞ KÜPESİNİ YERİM BEN ONA MAVİ TAŞLI BİR KÜPE AL HEM NAZAR DEĞMEZ HEM DE BENİM ÇOK HOŞUMA GİDİYOR :asigim:

canımcım istifa edince tazminat alınmıyoo ama .. şirkete göre değişir.. belkim senin klava: patronun kafasına bişey düşerde verir inşll..

Sen deneyimlisin bizden . Ne zaman hadi gece yaticaz hic uyanmadan sabah uyancaklar hatirliyo musun o zamani Nilgun ?

walla hatırlıyorum sütten ne zaman kesersek o zaman

kolay gelsin baharcım, maşallah Beren kuzusuna

istifa edersen vermezki parayı ancak anlaşıp ayrılman lazım

yok abi yok normalimiz yok, hem bebeler hem patronlar sonuç bu işte sempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-hihoyyyt

küpe çok yakışmış ama

PELİN MAŞALLAH MİNAYA ÇOK YAKIŞMIŞ KÜPESİNİ YERİM BEN ONA MAVİ TAŞLI BİR KÜPE AL HEM NAZAR DEĞMEZ HEM DE BENİM ÇOK HOŞUMA GİDİYOR :asigim:

e darısı zeynepe diyelim o vakit

meralcim çok geçmiş olsun babacığına, allah dermansız dert vermesin.. annelerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesin.. allah sağlıklı sıhsahtli yaşlanmak nasip etsin hepsine
arzu teşekkürler canım
amin
Tesekkurler foto yorumlarina cok degisik oldu gercekten kupe ne kadar farkli oluyormus megersem :)

çok tatlı olmuş yavrum

bişey sorcam kızlar şimdi 12. aya kadar aptamil 3 veriyoruz bu tamam. ya sonra.. aptamil junior a geçicekmisiniz.. yada nasıl yapıcaksınız??

alla alla... gaz mı bilmiyorumkismile bizimki gaz değil diş de değil sırf anneyle vakit geçireyim kalkması gibi geliyor bana :bbo:

:sm_cool: :teytey: :dance: COME ON MELİKE O YEAAAAHHHHHH :dance:

Slmlar İzmirdeydim giremedim ne zamandır,gecmıs 500 sayfayı aşmış ama azımlıyım okuycam;kuzuların hepsı ıyı ve sorunsuz ınşaallah..

Slmlar İzmirdeydim giremedim ne zamandır,gecmıs 500 sayfayı aşmış ama azımlıyım okuycam;kuzuların hepsı ıyı ve sorunsuz ınşaallah..
şükür sennerdesin hande ya, daha dün değil evvelsi gün sordum telefonunu bilen var mı diye, biz iyiyiz asıl sen nasılsın

afiyet osssun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…