babama 3 gün sadece 5 e kadar izin veriyor her akşam orada olacak 5 ten 12 ye kadar bu durumda hiç bir akşam evde olamayacak bizim haftalık iznimiz 1 e düşüyor normalde ben işe girerken 12 den 5 e çalışma ve 2 gün izinim vardı şimdi bir hafta ben bir hafta diğer arkadaş 9 da geliyoruz 5 e kadar veşu anda 15 te bir 2 gün izin yapabiliyorduk o da 1 güne inecek 1 gün evin işini mi yaparsın bebeğinle mi ilgilenirsin yemek ütü temizlik mi yaparsın yoksa bütün hafta koşturduğun için dolaşıp gezip dinlenir misin sen karar ver
neden çalışıyorum bilmiyorum sigortam var diyorum evde oturmak sıkarsa diye düşünüyorum evde kalsam kayınvali,dem herşeyime karışacak offfff bilmiyorum sabah tan beri çok kötüyüm o beni ağlattı allah ta onu ağlatsın bugüne kadar kimseye beddusa etmedim buna ettiğim kadar adi hacı olacak bir de hakkım geçiyorsa tek zerresini helal etmiyorum
doğru canım valla zaten bu şarta da evet dersek bu sefer bir kaç zaman sonra her hafta 9 da gelin diyecekler tazminatımı almak için ne yapmam lazım 15 gün önceden haber versem o zaman verilmesi lazım değil mi çok para değil ama bari elimde param olur ve onlara kalmaz
kızlar ben çıktım herkese afiyet olsunnn
Sen deneyimlisin bizden . Ne zaman hadi gece yaticaz hic uyanmadan sabah uyancaklar hatirliyo musun o zamani Nilgun ?
ayy bilge işler çok yoğun 81 ilden 81 tane adam gelcek üniversiteye toplantıya. Herbiriyle ayrı ayrı uğraşıyorum. hazırlıkları devam ediyor yoruldum valla ondan sık sık gelemiyorum. Dün de bereni doktora götürdüm akşam.kzıım 400 gr almış. 73-74 arası :) cm boyumuz olmuş durumumuz gayet iyiymiş çok şükür. yorgunluğun arasında beren de ii olunca süper oluyo aslında. Bu arada gece ağlamaları dişten değil gazdanmış dün çok şükür uyuduk.sizlerde iyisiniz inş?
doğru canım valla zaten bu şarta da evet dersek bu sefer bir kaç zaman sonra her hafta 9 da gelin diyecekler tazminatımı almak için ne yapmam lazım 15 gün önceden haber versem o zaman verilmesi lazım değil mi çok para değil ama bari elimde param olur ve onlara kalmaz
Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
serinus, Burcuk+, fd7+, mcetin1+, MotherandBaby+, neseli45, nincebayrak+, senemsss+, smmm06+, Tweety75+, yasil_haktanemin+
BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK ( PATRONLARA SAYIYORUZ )
HADİ ELLER HAVAYA WOOOOOOOOOOV
MELİKE IS HERE
CISTAK CISTAK
300-500 300-500
Yok bahar eczanede deldirdim delip parayi odedim ciktim hemen dusun iste dk ya eczaneden cikinca sustu bile sadece ilk kulagi delinince korktu 2dk feci korktu agladi o zaman ama o aci degil korkuydu aglayisindan anladim sonra unuttu gitti ertesi gun kulagini elledim kupeyi oynatmak lazimmis ses etmedi hic masallah kolay atlattik
PELİN MAŞALLAH MİNAYA ÇOK YAKIŞMIŞ KÜPESİNİ YERİM BEN ONA MAVİ TAŞLI BİR KÜPE AL HEM NAZAR DEĞMEZ HEM DE BENİM ÇOK HOŞUMA GİDİYOR :asigim:
arzu teşekkürler canımmeralcim çok geçmiş olsun babacığına, allah dermansız dert vermesin.. annelerimizi babalarımızıbaşımızdan eksik etmesin.. allah sağlıklı sıhsahtli yaşlanmak nasip etsin hepsine
Tesekkurler foto yorumlarina cok degisik oldu gercekten kupe ne kadar farkli oluyormus megersem :)
ayy bilge işler çok yoğun 81 ilden 81 tane adam gelcek üniversiteye toplantıya. Herbiriyle ayrı ayrı uğraşıyorum. hazırlıkları devam ediyor yoruldum valla ondan sık sık gelemiyorum. Dün de bereni doktora götürdüm akşam.kzıım 400 gr almış. 73-74 arası :) cm boyumuz olmuş durumumuz gayet iyiymiş çok şükür. yorgunluğun arasında beren de ii olunca süper oluyo aslında. Bu arada gece ağlamaları dişten değil gazdanmış dün çok şükür uyuduk.sizlerde iyisiniz inş?
Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
serinus, Burcuk+, fd7+, mcetin1+, MotherandBaby+, neseli45, nincebayrak+, senemsss+, smmm06+, Tweety75+, yasil_haktanemin+
BÜTÜN KIZLAR TOPLANDIK ( PATRONLARA SAYIYORUZ )
HADİ ELLER HAVAYA WOOOOOOOOOOV
MELİKE IS HERE
CISTAK CISTAK
300-500 300-500
şükür sennerdesin hande ya, daha dün değil evvelsi gün sordum telefonunu bilen var mı diye, biz iyiyiz asıl sen nasılsınSlmlar İzmirdeydim giremedim ne zamandır,gecmıs 500 sayfayı aşmış ama azımlıyım okuycam;kuzuların hepsı ıyı ve sorunsuz ınşaallah..
cokacimcoook
cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?