2009 Aralık Anneleri

sevindim canım iyi olmasına rabbim bidaha göstermesin inş.

çok şükür atlattığınıza sevindim canım allah tekrarını göstermesin..

Son düzenleme:
günaydın herkeseeee
GÜNAYDIN YASEMİNCİM
günaydınlar..opuyorumnanaktan
GÜANYDIN ARZUCUM
GÜNAYDIN CANIM
günayyydııınnnnn... opuyorumnanaktan
SANADA GÜNAYDIN CNM

merallllllllll günayyyydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnn
Şeniz
günaydınnnn güzell annelerrr vede cadılarızemuszemus
Şeniz GÜNAYDIIIIIIINNNNNNN

ÇOK ŞÜKÜR SORUNSUZN SAMSUNA GELİP DÖNMÜŞSÜNÜZ CNM
RABBİM KİMSEYE DERMANSIZ DERT VERMESİN

DÜN SABAH 10:30 GİBİ APAR TOPAR ALDIĞIM ÜZÜCÜ HABERLE ÇIKTIM VE TAZAMADIM SİZE,

BİGE ARKADALŞIM MERAK ETMİŞ SAĞOLSUN NERELERDE MERAL DİYE

BABAM KARDİYOLOĞA KONTROLE GİTMİŞTİ
ANJİO OLACAĞIM ŞİMDİ DİYE BENİ ARAYINCA NASIL ÇIKTIĞIMI BELEMDİM.

ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDA GİTTİ VE AKŞAM 16:30 GİBİ HASTANEDEN TABURCU OLDU BİLE.

YARABBİM KİMSETE DERMANI OLMAYAN DERT VERMESİN
ANALARIMIZI BABALARIMIZI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN.:Saruboceq:

Meralcim çok geçmiş olsun .. herşeyin yolunda gitmesine sevindim.. aminnn canımmm .. rabbim kimseye dermansız dert vermesin.. allah tekrarını göstermesiinnn..

gecmış olsun yasemın...azra dageceleri benı cok yoruyo,,haktanemın nıye oyle huzursuz gece bılıyomusun?

merall cok geçmiş olsun,,herseyın başı sağlık,,rabbım tum evlere sağlık sıhhat versın,,ana-babanın yokluğunu gostermesın kımseye.

amiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiin arkadaşım
valla çok zor hastanede olmak o psikolojiyi yaşamak:sinifsinif:

valla bacım bebek tarifi almıştım henüz çantamda duruyordu şansına kaydirigubbakcemile3 ama denemedim bilgin olsun

Pirinç Unu Kurabiyesi
60 gr oda sıcaklığında tereyağı (2 yemek kaşığı)
125 gr pirinç unu
2 yemek kaşığı pekmez
1 yumurta sarısı

Tüm malzemeleri karıştırıp hamur yapın. Serçe parmağınız kalınlığında açarak ister bardak ağzı ister kurabiye kalıpları ile keserek şekil verin. Çok kalın açmayın içi pişmiyor. 170 derege fırında üzeri hafif pembeleşene kadar yaklaşık 10-15 dakika pişirin.

Tarif bu ama ben bunun içine rendelenmiş ceviz katmayı düşünüyorum mesela. Veya unu biraz artırıp taze sıkılmış meyvesuyu da denenebilir vs vs.

banada bu sabah geldi sabiha paktunanın kitabı ama daha bakamadım.
bilgeee o kitabı senin tavsiyenle aldım daha yeni başladım ama çok güzel bir kitap teşekkür ederim cnm zemuszemus

rica ederim... ben ısrarla söylüyorum keşke hamileyken okusaymışım... içimi çok rahatlattı ve kolay okunuyor ben sabahları 5 dakika okuyorum bitti bile zemuszemus

ya bu sabiha teyze bi bana mı göndermedi :umursamaz:

ben gittim bizzat kendi ellerimle aldım ama yok daha 20 sayfa ancak okuyabildim

serviste okuyamıyor musun nilküüüüüüün sempatiksalakcinni

ah benim dünürcüm ah :roflol: güzel ve zeki olduğunuz kadar kindarsınız da aklinialirimsmile süpersin dünür alnından öpüyorum alkisalkisalkis alkisalkisalkis

günaydın herkeseeee

günaydınlar..opuyorumnanaktan

günaydınlarrrrrr herkeslereee...

günayyydııınnnnn... opuyorumnanaktan

günaydınnnn güzell annelerrr vede cadılarızemuszemus

günaydın diyen ve dememiş olan veya şimdilerde demekte olan HERKESE GÜNAYDINNNNNNNNNhihoyyyt

allah bununla gelmiş geçmiş etsin yasemincim :Saruboceq:
onun garantisini verebilirim kafamı koyduğum anda cin gibi kalkıyor sıpa :bbo:

aminnnnnnnnnn :Saruboceq:
canım çok çok geçmiş olsun anladığım kadarıyla anjiyo sonucu iyi???
ay böyle olmıycak dur arıyorum ben

meralcim geçmiş olsun caNIMŞeniz

herkeslere günaydın berbat bi geceden sonra yiğit bey beni mahvetti kendi uyudu sıpa..çok uyanıo ya saatte hatta yarım saatte bir deli olcammm....
yasemincim çok gelmiş geçmiş olsun cnm
meral cnm umarım anjio sonucuda ii çıkar çok geçmiş olsun dün girmedin topike yerin çok belliydi valla
kızın nasıl yerim ben onu

gunaydın sevgiii
sende mı 12.12 de doğum yapyın bakımmm

hay ağzına sağılk hatırlıyorum sana iftira atmıştı sen evden galiba bilg. okumuştun ettiğini bulmuş ama mailine bayıldım süpersin sen haketmiş kaşınanı kaşıyacaksın

yabancıladı heralde zaten pek bir nazlıydı dün akşam adam sırtını açıp eliyle dokunmaya başlayınca ağlamaya başladı zaten anlıyor mu ne ne zaman dr gitsek ağlıyor kuzum

senin gelin çok nazlı oldu yaseminciğim sorma haktanıma kıyamam ama çok kapris çekecek galiba

ben de dr a sordum diş mi gelecek çok sıkıntılı dedim diş gelmese bile diğer çıkan dişler büyürken de sancı yapar dedi yani kızlar çıkarınca da kurtuluş yok

annene sevindim Allah tüm hastalara şifasını versin oğluşumla bu kızla sözleştimi ne yaptıysa memede uyuyor yatağa yatırınca açıyor boncukları sonra salla dur sepeti uyusun diye

amin canım çoook geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin tüm hastalara şifasını versin

canım çok sıkkın kızlar patrona bozuldum gene burası sabah 12-gece 12 çalışan bir yer babamda hesap alıyor c tesi izin yapıyor normalde biz gündüz patronun oğlu gece geliyor şimdi o amerikaya gidecek babam için sabah bana artık baban 3 gün izinli dedi saat 5 e kadar müjde verir gibi ben de ama hiçbir akşam evde yok dedim aman evde olsa ne yapacak sigara içecek burada içer dedi ama dedim hiçbir akşam ailesiyle yemnek yiyemeyecek oturup sohbet edemeyecek bir yere gidemeyecek dedim ne yapayım çözüm yok dedi yaaa tam esiri sanki adam onun deli yaaaaaaaaa Allahın belası sonra kızlarda o şekilde gelir dedi yeğenine gitti yani birimiz ctesi birimiz pazar adam yerine koyup yüzüme demiyor gerizekalı eşimi aradım konuş bana uymaz de ne yaparsa yapsın çıkarsan da çık dedi offfff ben o şekiklde gelirsem annemde temizliğini ne zaman yapacak kadın zeynebe bakıyor pazar günü temizlik yapıyor çook moralim bozuldu hey Allahım sen görüyorsun sana havale ediyorum

herkese günaydın
öyle bir koşturmadayım ki kızlar
geçen hafta ik kilo verdim
yetişemiyorum sizlere...

meral hasta sanırım
geçmiş olsun

nehir uyandı kalktı oynadık biraz yedik mamamızı bende birazdan ahzırlancam 11 45 çıkmam gerek:S

günaydın arkadaşlarım :)))

BURCU hala gülüyorum ben, sen alemsim yine burcudan inciler diyerek okudum, eline ağzına sağlık :)

MERALcim çok çok geçmiş olsun, ALLAH acil şifalar versin...

YASEMİN, iyi sevindim, annenin iyi olduğuna :)

BİLGE tarif için tşk ederim, yok serviste geçirdiğim süre 5 dakika bile değil, onun için yanımda taşımaya bile değmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…